Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zaspana No kratko obnovo pa sem vam dolžna. Bilo je superička . Samo zdaj sem pa kot ožeta cunja . Skratka večerjale smo v TOSANSKI RESTAVR. , jedli smo hobotnico, tartufe....,,, hrana je okusna, samo še dobro, da sem šla sita, ker drugače mi po nujno morala še na burek . Porcije so res mini tvini , še moja Anja se verjetno ne bi mogla nasitit , ampak nič zato. Prišlo naas je 4 prijateljic, napovedanih pa je bilo 7 . Domov sem prišla ob 2h, Anja se je vmes (ko mame ni bilo) zbudila le 1x, ji je moj dal čaj in naprej spala. Tako to je lepi del zgodbe. Grdi del pa je, da ko sem se vračala na parkirišče (sama), me je neki klošar nadlegoval , in da bi bilo te more konec sem mu dala 1 EUR, samo da sem se ga rešila . Potem, ko sem prišla domov sem malo zbudila (ko sem odklepala vrata) in hudiček mali 2x sve se podojile, potem pa zbujanje na 10-15min . Tako, da od spanja ni bilo niti 1 ura po kosih . Komaj čakam, da pride babi da jo malo vzame v varstvo, da zakinkam vsaj za 1 urco. Drugač pa punce, ja ja ja še vedno ga znam žurat za uspelo žurko!!!!! pa fajn, da si šla sita, jz bi bla tud lačna ob hobotnici in tartufah Anja se ti bo pa donc odkupila, boš videla Hvala SS, saj mala čebelca zdaj kinka, samo kaj ko jaz ne morem, ker mi v glavi razbija Bejž vsej mal ležat, bo kuj boljš boš vidla. RR ne bo nikamor ušla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|