Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:01:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca jaz odhajam, ti pa pridi ko boš lahko. kOFETKARKE UŽIVAJTA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:02:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Moja spi, grem še jaz mal podrajsat okoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:03:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Srčekgirl, daj mi na mail pošlji slikco Vida, katero bi napopala na seznam. mail: teodora.vidmar@gmail.com
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:07:20
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: skuhaj tisto kar rada jesta. Mogoče repo/zelje, krompir v oblicah in pečenico/krvavico al pa kar golaž in polenta+solata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja zdej sm se spomnila zakaj je mogoče Gaja mal bolš spala,sm ji včeri dala mal lekadol sirupa. A če ji to dam vsak večer je kej narobe al ga raj ne dam? telo se bo navadilo in ne bo hasnilo, ko ga bo res rabila Aha,ok hvala,ji ga bom dala takrat ko jo be bolj matral. Grem si zdej zajtrk naredit, Gaja je pa jedla kaki in skuto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:18:54
|
|
|
|
tally
|
Dober dan spet ste se snele s ketne . Emilija je končno zaspala v pojstlici, grda mam jo ni hotla na rokah uspavat. Mi je do.pi.zdi.lo vsak dan jo po eno uro uspavat da gospodična spi pol ure. Zdej bomo drug režim uvedli . Za nazaj sem prebrala in par stvari je ostalo v spominu npr. da je Edina dob žurala pa slikica je lušna mami je itak najlepša na slikici . Žan, Manca in Gaja so boljše spali , Alja pa ,ne smeš mamico tako zgodi zbujat. Vsem današnjim slavljencem vse naj naj . Jaz grem pa frizerko poklicat in se za jutri naročit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:20:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: skuhaj tisto kar rada jesta. Mogoče repo/zelje, krompir v oblicah in pečenico/krvavico al pa kar golaž in polenta+solata. Jaz tudi ne bi kaj preveč komlicirala s kosilom ali pa če imata kajkšno priljubljeno jed bi jima to pripravila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:21:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Moški so pametni, nežni in skromni. "In kako mi lahko to utemeljiš?" "Pametni so, ker imajo dve glavi. Nežni so, ker celo življenje sedijo na jajcih, pa jih ne zdrobijo. Skromni pa so zato, ker jih že majhna luknjica zadovolji." Ojej, to moram mojmu poslat Jaz bom pa mojemu pokazala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:22:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ampak zdaj enostavno odložim in preklinjam sama pri sebi. Saj tudi jaz večinoma tako naredim, ampak zaenkrat se je 3x zgodilo, da je bilo "tu mač"... Pri meni je torej metanje telefona rezervirano za res skrajne situacije Žal je bila včeraj ena izmed njih. Bom pa tudi jaz danes kofetkala Super da se boš malo odklopila in si nafilala baterije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:23:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober dan spet ste se snele s ketne . Emilija je končno zaspala v pojstlici, grda mam jo ni hotla na rokah uspavat. Mi je do.pi.zdi.lo vsak dan jo po eno uro uspavat da gospodična spi pol ure. Zdej bomo drug režim uvedli . Za nazaj sem prebrala in par stvari je ostalo v spominu npr. da je Edina dob žurala pa slikica je lušna mami je itak najlepša na slikici . Žan, Manca in Gaja so boljše spali , Alja pa ,ne smeš mamico tako zgodi zbujat. Vsem današnjim slavljencem vse naj naj . Jaz grem pa frizerko poklicat in se za jutri naročit Mama bravo, ne daj se Floki, ostani pas! Frizer...jaz bi tud mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:23:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja jest sm pa še ponoč s sesaslcem okol letala,ker je bil en nagravžn pajek na steni pa sm ga kr posesala Sem že mislila, da si se modernizirala, in ne uporabljaš več metle HEC!!! Sem enako pomislila kot ti Malo je manjkalo, pa bi metlo pripopala Ja pač malo bolj moderna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:24:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: skuhaj tisto kar rada jesta. Mogoče repo/zelje, krompir v oblicah in pečenico/krvavico al pa kar golaž in polenta+solata. Jaz tudi ne bi kaj preveč komlicirala s kosilom ali pa če imata kajkšno priljubljeno jed bi jima to pripravila. AL pa kaj na žlico, to gre starejšim nejbolj v slast.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:24:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober dan spet ste se snele s ketne . Emilija je končno zaspala v pojstlici, grda mam jo ni hotla na rokah uspavat. Mi je do.pi.zdi.lo vsak dan jo po eno uro uspavat da gospodična spi pol ure. Zdej bomo drug režim uvedli . Za nazaj sem prebrala in par stvari je ostalo v spominu npr. da je Edina dob žurala pa slikica je lušna mami je itak najlepša na slikici . Žan, Manca in Gaja so boljše spali , Alja pa ,ne smeš mamico tako zgodi zbujat. Vsem današnjim slavljencem vse naj naj . Jaz grem pa frizerko poklicat in se za jutri naročit Mama bravo, ne daj se Floki, ostani pas! Frizer...jaz bi tud mogla Ma zadnje časa mi prekipeva in moram malo reda narediti ker vidim da se prav norca iz mene dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:27:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Srčekgirl, daj mi na mail pošlji slikco Vida, katero bi napopala na seznam. mail: teodora.vidmar@gmail.com Evo, poslano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:28:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ma sej mam na mejlu še dost takih hecnih in čudnih mejlov, pa jih ne bom vse dns gor prpopala, bom pustila še kakšnga za ju3. Bom še kakšnga daljšega najdla, da bo prej 200tica in 8.del
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 10.12.2008 10:33:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:35:37
|
|
|
|
Anitka
|
Ve ste pa res snete skire - in kdo naj vas sploh še bere , saj vam enostavno ni moč slediti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:36:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, kako je bilo danes ponoč???? Evo glih napisala... a je možno, da viroza traja samo en dan? No sej HB!! Vidim, da Alja ti pa dons ni pustila spat. A tvoj glas je kej boljši? Glas je zaenkrat OK, samo kašljam za popi...dit Me grlo tako boli od tega. Ma bo boljše. A boš ti dans okoli 16.30h doma? Bi se sam tolk oglasla, da vzamem žličko estrella imamo še 10 dni da se pozdravimo, ker jst sem tud taka da sem sama seb tečna, Nejc je čist hripav, kr neki sitka, zdej sem mojga pelala na šiht, pa sem ga dala k mami in je zaspal, zdej je tule na kavču z mano. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo nas: ooo lepe ste, zakaj si pa v črnem? nina7 jst mam tud enga spiderja na stropu, me je to tak ogabna živalca.Bljak. VSEM SLAVLJENCIM PA VSE NAJ NAJ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:37:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V soboto prideta na kosilo tast in tašča: zbiram ideje, kaj naj skuham!!! zrezke v omaki in riž ali pire (si lahko že zjutraj skuhaš)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:37:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ve ste pa res snete skire - in kdo naj vas sploh še bere , saj vam enostavno ni moč slediti JA tud jst se to sprašujem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:39:13
|
|
|
|
Anitka
|
Pa dober dan! Mi smo še kar dobro. Seveda nočnega zbujanja še nismo opustili, smo pa vsak dan bližje temu dejanju . Pa grem malce pokomentirat, dokler je Gal še znosen IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za konec še statistika:+47 Grem tud jaz spat, me že grlo preveč boli Kaj pa prsti te še niso začeli boleti . Za grlo pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:40:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro Jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, kako je bilo danes ponoč???? Evo glih napisala... a je možno, da viroza traja samo en dan? No sej HB!! Vidim, da Alja ti pa dons ni pustila spat. A tvoj glas je kej boljši? Glas je zaenkrat OK, samo kašljam za popi...dit Me grlo tako boli od tega. Ma bo boljše. A boš ti dans okoli 16.30h doma? Bi se sam tolk oglasla, da vzamem žličko estrella imamo še 10 dni da se pozdravimo, ker jst sem tud taka da sem sama seb tečna, Nejc je čist hripav, kr neki sitka, zdej sem mojga pelala na šiht, pa sem ga dala k mami in je zaspal, zdej je tule na kavču z mano. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo nas: ooo lepe ste, zakaj si pa v črnem? nina7 jst mam tud enga spiderja na stropu, me je to tak ogabna živalca.Bljak. VSEM SLAVLJENCIM PA VSE NAJ NAJ ZAKAJ??? ker sem že v tem ogrooomna , drugače pa sem vedno v črnem za take prilike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:44:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro Čemu služi zgornji smajli???? Kdo je kriv? To tudi mene zanima. Zaspana No kratko obnovo pa sem vam dolžna. Bilo je superička . Samo zdaj sem pa kot ožeta cunja . Skratka večerjale smo v TOSANSKI RESTAVR. , jedli smo hobotnico, tartufe....,,, hrana je okusna, samo še dobro, da sem šla sita, ker drugače mi po nujno morala še na burek . Porcije so res mini tvini , še moja Anja se verjetno ne bi mogla nasitit , ampak nič zato. Prišlo naas je 4 prijateljic, napovedanih pa je bilo 7 . Domov sem prišla ob 2h, Anja se je vmes (ko mame ni bilo) zbudila le 1x, ji je moj dal čaj in naprej spala. Tako to je lepi del zgodbe. Grdi del pa je, da ko sem se vračala na parkirišče (sama), me je neki klošar nadlegoval , in da bi bilo te more konec sem mu dala 1 EUR, samo da sem se ga rešila . Potem, ko sem prišla domov sem malo zbudila (ko sem odklepala vrata) in hudiček mali 2x sve se podojile, potem pa zbujanje na 10-15min . Tako, da od spanja ni bilo niti 1 ura po kosih . Komaj čakam, da pride babi da jo malo vzame v varstvo, da zakinkam vsaj za 1 urco. Drugač pa punce, ja ja ja še vedno ga znam žurat za žur in upam, da si boš čez dan uspela kaj spočiti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:44:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sovražim to vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Enako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?