lilka
|
Jutro! Joj me je nekaj nabasalo , že včeraj sem šla ob pol dvanajstih domov, sem mela 147/99 pritiska sem se takoo slabo počutila, ker ponavadi imam nizkega, pol sem eno uro spala in sem prišla tolko k sebi, da sem šla po Tinko in se cel dan ukvarjala z njo, zvečer sem spet zaturkirala. Zgleda ne bo drugega kot res močen prehlad , lije mi iz nosa, kašljam in počutim se kot bi me povozil traktor, danes imam nekaj nujnega v službi, samo bom spet šla ob pol dvanajstih domov in bom pač dala en dan dopusta za te ure, sem se zmenila. Pol bom doma vzela 2 lekadola in malo spat, pol pa po Tinko, pa po moža pol gremo pa k moževi tetki na kosilo, nas je povabila za rojstni dan. pa sej že nek bo, samo to me jezi, ker bom spet Tinko nalezla, pa šele je malo k sebi prišla....... Hariba: Joj boga Zoja, a kaj razhaja spet, ker naša čistilka se je od svojega sina nalezla, bruha in driska že dva dni. No upam, da se čim prej pocajtate. A da bi še vedno zafrkavali v šolah zaradi očal, pa zdej se pa ja tako lepa dobijo, so kot modni dodatek, včasih so pa ja bli taki čudni modeli, pa se mi nekak zdi, da kar dosti otrok nosi očala in da so že navajeni drug drugega, al se pa motim., sej ovira so vrejetno, pri gibanju ker je treba pazit da ne padejo.... Gaja*: joj boga Gaja, pa ti naši revčki pa res 14 dni skupaj niso zdravi no, to skos pravim, neverjetno kaj vse se jih loti in kar naprej , ja res je kar praviš, zelo malo časa nam ostaja popoldne, komaj kaj za otroke, kakšno minuto za moža, če je sreča, zase pa sploh nič, zato pa smo utrujene, herave, bolane....otroci so tako zahtevni, da jih pač ne moreš v en kot posadit in se bodo igrali, amapak je treba bit zelo aktiven in zabaven, pol pa ni čudno da smo utrujene, služba, gospodinjstvo, otrok....ne vem kako jim je včasih ratovalo, danes je res hudo.... Taška30: nikakor niso premajhni, ko je zadnjič moja babici sceno delala s trmo, sem si jo posadila na kolena takoj ko sem skozi vrata stopila in ji pridigo naredila in je pomagalo. Je treba kar začet, je že pozno, sej vse razumejo, mene je enkrat mahnila s knjigo po nosu, pa sem ji parkrat rekla, da naj neha ker me to boli, potem sem se vstala, jo z silo postavila na tla in ji rekla da danes ne bom več knjig z njo gledala ker se je tako obnašala in sem šla v kuhinjo psosdo pospravljat in je nisem šmirkala , čeprav je bolila in sem jo tako malo pustila. Zdej prav vidim kako jo včasih zamika, da bi me, pa se zgleda spomni in me ne...kakašna minuta za disciplino, ne škodi, jaz te podpiram da nekaj ukrepaš. aprilčica07: a ne da, sej sem vedla, da ve boste razumele, da vačsih rabimo nekaj novega da se dobro počutimo, joj ne vem zakaj imam slabo vest, če si pa tako redko kaj kupim..... Zdej pa grem pripravit, za praznovanje, pol grem pa po malci domov ležat. Prav briga me, malo si pa morem odpočit, če pa fizično zgleda ne zmorem več vsega, sem 3 minute na nogah mi je že slabo.... Lepo bodite, jutri imamo v službi miklavža za otroke, ful se že veselim, čeprav bom cel dan tukaj. Aja pa s Tinko imava jutri ob 8.00 zobozdravnico, vam javim kako bo. lepo bodite!