|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
1.12.2008 15:41:20   
juniorka
Nič vas ne berem, smo iskali bajto, da gremo ven iz tega malega stanovanja in se danes selimo. Zravn pa še služba, šola, praksa.. saj veste, pa ni časa. Se javim, ko dobimo net v novi hiši.
Lep pozdravček vsem z zelenega otokauser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
1.12.2008 17:38:21   
tejkag
Helov user posted image !
Da se še jaz malo javim. Pri nas je vse po starem, no le jaz sem začela "normalno delat",tako da sva lahko z bejbo malo več skupaj.
Trmasta pa je tud naša kot sto user posted image , če ni kaj po njenem se dere kotuser posted image in toči krokodilje solze. Pač mali bikec. Drugače je čez dan, ko me ni, baje kar pridna, potem pa postane prava tečka, sploh proti večeru. Spanje je še vedno tako kot včasih-pije X-krat.
Miklavž ji bo prinesel kaj za oblečt, nujno rabi nove body-e, ker je stare prerastla. Pa mogoče tisti lonček presenečenja, ne vem, a je že prevelika za touser posted image . Ker ga ful rada gleda in pravi "meja,meja..."-da bi ga imela.
http://soncek.si/si/n1200-fisher-price-loncek-presenecenja-govori-slovensko-zopet-na-zalogi-i12606.shtml

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
1.12.2008 22:55:47   
taška30
Hej, hej,
pri nas nič posebnega, vreme gnilo, mislim, da si bom kmalu dala spodaj podpis kot lani: Komaj čakam pomlad.user posted image  Sovražim zimo!
Čez vikend sta bila pri nas tast in tašča in sta prespala, kar pomeni, da sva šla midva malo VEN SAMAAAAA! Juhej! Pa še zjutraj sem lahko spala do desetih, ker sta varuški imeli otroke čez.user posted image

Meni gre pa že zdajle na živce misel na darila, ker imamo že zdaj doma vsega 10x preveč, rabita NIČ, ampak nekaj bo treba. Pa jaz bi že našla kaj malega, kar bi ju razveselilo, ampak vsa žlahta bo spet nanosila vsega. Pa nisem nehvaležna, pa vem, da z veseljem dajo, samo mi je kar bad, ko se potem stvari valjajo naokoli, saj razumete. Eh, itak ne maram tega prednovoletnega časa.

Me zanima, a vaši že kaj spremljajo risanke? Naša Julija namreč čisto nič, še reklam ne, ki jih imajo vsi otroci radi, enostavno ne porajta TV-ja. Manca je pri tej starosti že Čebelico Majo gledala - celo.user posted image  Saj ne da bi jo kaj silila, mi je čist OK, samo zanima me.

Lepo se imejte.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
2.12.2008 7:08:04   
aprilčica07
Jutro,

taška: glede daril sva pa midve isti.. meni je to vse tako odveč... in komaj čakam, da mine..user posted image in tudi nas vsi sprašujejo kaj naj kupijo tamalemu, ma itak, da ima vse... jojj, res ne maram tega, no... sicer Božič mi je všeč kot praznik in vse to, ampak s temi darili mi pa najedajo živčke.. brrrrrr.........
zima: jst imam pa rada zimo, ma tisto, da je mraz in da je sončke, in da ni dežja.. to mi je všeč, ker ko grem ven v mraz, mi zbistri možgančke in se nadiham pravega zraka... kar se tiče pa dežja... user posted image user posted image

risanke: naš gleda samo če so kašni avtki v risanki, drgač pa nič od niča... tudi knjigice pridejo v poštev, če so avtki notri, vse ostalo leti na drugi konc stanovanja v trenutku, sicer pa trenutno  obožuje reklamo za mobitel in žrebanje lota in uno reklamo, kjer v ozadju igra sveta noč in kaže otročke kako spijouser posted image

juniorka: super, da ste najdli bajtico...  ob priliki pa kašno sikico nalimaj gor, da bomo vidli kako zgledajo bajtice na zelenem otoku::)
tejkag: si zadovoljna v službi?

Mi2 včeraj nosa nisva dala iz bajte, je lilo cel ljubi dan.  Tata naju je klical in ima doli skoraj poletje, čez dan 20 stopinj, ponoči okoli 13, imajo se dobro in jim nič ne fali (se mi zdi, da uzoti tečejo v potokihuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Grem še na kafe.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
2.12.2008 8:05:24   
lilka
Dobro jutro!

Jah, tole vreme je res za znoret no, tako mrko, sivo...midve sva se včeraj dvakrat oblekli in še vredu skozi vrata nisva prišli, ko je že ulilouser posted image

božičkovo darilo: midva sva tole kupila, je bla akcija 16 evrov, upam, da bo, mislila sva hiško od bombažkov pa se nama v živo ni zdela preveč primerna, pa sva tole vzela:

user posted image

Junijorka: ti držim pesti, da čim prej najdete bajtico, da se priklopiš in se družiš z namiuser posted image

risanke: je niti slučajno ne zanimajo, pa sej fajn, bo še dosti časa za to, ko pa ati gleda nogomet, se pa dere gooool, žoga, nogometuser posted image , to pa ja in ati je tako vesel, da jo nogomet zanimauser posted image

Taška30: a ne kako paše, da sta malo samauser posted image , midva sva tudi spala do pol devetih, pa prideva dol in babi, Joži in Tinka sedijo za mizo in jejo koruzne žgance in mleko, ful so luškano zgledali, Tinka je bila tako vesela, da je pri njima spala, da je cel dan to ponavljala, onadava sta pa tudi bla čisto blažena....

Tejkag: sej zakaj pa nebi kupila, ko sva midva v trgovini sprševala, kaj imajo za 19M , je tudi tvojo igračo pokazala....

zalbi: le pojdi, le pojdi in si dej duška, sej si zaslužiš

Zdej pa grem, moram na občino k županji neke pogodbe za službo nest podpisat, pol bom pa še v kakšno trgovino skočila, bi rabila nekaj rjavega za zgoraj za zaključek leta v službi, ma kaj mi pa morejo, sej mi nobeden ne povrne ko se s svojim avtom peljem, bom pa drugače izkoristila....a ne da?
Sem si zamislila črno rjavo kombinacijo, hlače imam črne kapri, dokolenke črno-rjave, škornje rjave, nakit črno-rjav, zdej pa rabim še nekaj za zgoraj, tisto ko sem mislila met, mi nekak ne paše preveč...pa bo za silo dobro, če kaj drugega ne bom našla...

Nič, lepo se imejte!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
2.12.2008 8:59:53   
zalbi
Joj ja to vreme - beda od bede. Mi prou najeda - pa ta tema, brrrr...

lilka - men je ful luštna tale zadeva. Sicer pa ima pri nas Sara že tri take manjše hiško in želvo, pa eno žogo za te kocke notr tlačit, pa ja - občasno je kar navdušena.  Ti si tudi privošči, jst prou pogrešam k sem bla doma, sem vse dopoldne opravila, je blo tko fajn.

risanke - ne, ni kej dosta navdušenja nad njimi, tko mal pogleda, za max. 5 min, pol pa akcija dalje. reklame pa ja - uno ji je ful všče ice ice pingvin, kr poje zraven, pa une dojenčke tut zmeri pogleda.

taška - uuu ja res paše malo sam bit. Zato greva midva sama v šoping, pa naslednjo soboto gremoo malo na kuhančka v lj, pa tko, prideta še od mojga moža brat in njegova punca v lj za tri dni, pa bo zvečer sara spala doma, pa babi jo bo pazla.

tejkag - ja ta lonček je fajn, mi mamo žogo od tuperrware, pa je tut fajn, sara rada te kocke zlaga.

juniorka - ooo fino, v hišico boste šli - ja slikco prosim...

zdej pa grem na delo veselo. Popoldne pa greva s Saro na tea at 5 - juniorka - a imate to navado še? Greva k eni moji prijateljici, na čvek...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
2.12.2008 9:09:50   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Danes ponoči je pa Matic prvič prespal pri babici v Kranju. Smo imeli včeraj v vrtcu čarovnica Janija, potem pa smo okrasili smrekico in pa delali obeske. Je bilo super, ker pa smo končali malo po sedmi smo bili prepozni, da bi šli po Matica in je pač gospodič prespal pri babi.

Se javim kasneje.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
2.12.2008 10:57:17   
lilka
Evo mene še enkrat...

seveda županje danes ni bilo, je službeno odsotna, me bodo poklicali, ko bo podpisala..

Šoping sem opravila, sem si kupila majčko rjavo z velikim dekoltejem, da preusmerim pozornost in šlaufov okoli pasu na joške, te mam pa lepeuser posted image
Kupila sem si še neko bolj športno zimsko jakno belo(35 evrov) in športno torbico pisano rdeče, belo, zelelno(12 evrov), ker sem res že starokopina z neko staro jakno in torbico, ko klovn sem se danes počutila....tako da zdej bo, sem kar boljše volje.

Zdej pa grem počasi na amlico.

Sej ne vem, a bi sploh kaj rekla, da ne bo potem spet vse narobe, Tinka je zdanje čase ful pridna ima neki preklop zgleda, parv nič težav ni z njo, pridna ko cukerček(joj upam, da me to ne ne štrafalo), mene zdej kliče mamica-moja...

Nič, lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
2.12.2008 11:02:48   
aprilčica07
lilka: super za tak ugoden nakup!user posted image user posted image user posted image  

Sicer je pa meni tudi rjava barva postala všečna, nikoli je nisem marala, itak sem celo zimo ponavadi bolj ali manj v črnem in sivemuser posted image (me vsi kritizirajo, ma jst se dobro počutimuser posted image ), letos sem pa kupla ene dva majci rjavi in se začuda dobro počutim notri.. tako, da sem pol kupla  še rjave čeveljčke in vse te kombinacije prav lepo nosim:):):)

Pridna vaša pupika!  user posted image user posted image user posted image user posted image Naš pa ima zadnje dni kr neke navale trme, saj ne pogosto, ma kadar ga zagrabi mi pa dvigne pritisk do zgornje meje... Ma saj bo, zgleda da je obdobje tako. Še zmeri nič ne govori, razen mama in tata in še kaj drugega kar je pa jakobščina in mi ne štekamo. Ma saj bo, tudi to enkrat!

Grem spet delat, sem si vzela par minut fraj, da skuliram živčke, ker je napeto napeto danes..

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
2.12.2008 13:24:22   
mojčca
NO, pa mi je uspelo priti spet na RR user posted image user posted image user posted image .

Je ob 11 prišla k meni v službo Gregova mati z Maticem, ker je imela opravke (sestava smrtovnico), jaz pa sem popazila na Matica. Je bil naš mali frajer glavni. Puncam je pošiljal poljubčke, se jim nasmihal, vsak lepo rekel dijo user posted image .

No, v soboto zvečer sva bila pa z mojim zunaj, sva šla na "koncert" Ikos benda, ki so praznovali 10-letnico in je bilo noro dobro (od mojega brat tam igra kitaro, tako da sva bila povabljena). Domov sva prišla ob pol štirih zjutraj, tako da sem zaspala okoli 5, ob sedmih pa me je Matic že klical: mami, mami. No, na srečo je bila vsaj Manca v Kranju na počitnicah in mi je težil samo naš mali nagajivec.

Včeraj pa sva bila na "sestanku" (ima prijateljica 30 let in smo morali narediti program, organizirati vse stvari) in je bila ura malo čez polnoči, ko sva bila spet doma. V soboto bo 30-letnica, drugi teden soseda vabi na prednovoletno zabavo na Kozjansko (odhod zvečer okoli 20 z avtobusom, prihod pa zjutraj okoli 7), tako da dogaja.

Drugače pa naš Matic zastopi vse, govori pa bolj tako, tako in sicer: mami (1000x na dan, tako da smo ga že vsi naveličani), hvala, dijo, duda, bombon, pa skoraj vse zna lepo poklicati, razen Mance. No, pa mojega namesto ati kliče deda (kao Grega). Živahen je ful, trmast še bolj, drugače je pa en tak sonček, ki ni na miru niti minute. Najrajši pleza po stolih, mizah, večkrat pade iz kakšnega stola, ampak to zanj ni ovira. Ko se posušijo krokodilje solze on ponovi vajo.

A se bomo decembra zmenile za kakšno kavico????

Grem delati, so spet stranke.

Neposredna povezava do sporočila: 2610
2.12.2008 15:45:18   
marijaa
po tolkih patrikovih boleznih je pa zdej se mene se neki prijel,sm bla dans z 39 vročine v službi.
risanke Ja mojmu ugasne tv ce gleda dnevnik al kaj podobnega z takim uakazoavalnim glasom smrkavc rece :"daj lake" ali " daj bajte" to pomeni vlakca tomažeka ali pa telebajske. Če mu ne da se dere pol ure kot jesihar,če mu damo gleda največ 5 minut,ostale ga ne zanimajo,tudi oddaje o živalih še ne. Všeč mu je reklama ice ice pingvin. Pri tej začne zraven kar plesat.

miklavž in božičekDobil bo lego duplo kmetijo,za božička pa gugalnega konja,ki rezgeta iz neckermana. Ga v baby centru ne moremo spravt iz njega brez joka,k gremo mimo kr na njega pleza.
Ka tiste k ste iz Ljubljane boste peljale kam svoje malčke na miklavža al na kake lutke. Js bi pelala na miklavza sam ne vem ki je,v kako shoping center ne bi kr tm je prerivanje in gužvanje,nobenga pravga programa ni.

tejkag Patrik ma tt lonček presenečenja in je ena redkih igrač s kero se dolg zamoti,ma ga ze dolgo in je sele zadnja 2 mesca populasren kr razume navodila in sam za pesmice pritiska ful jih erad poslusa kr pet zraven zacne.
Ma Patrik eno novo forouser posted image ,k me ful ob živce spravljauser posted image . Mulc je pogruntu prtisnt na gumb v avtosedežu. Se je začel med voznjo odpirat. Je enih parkrat to naredu,sm se ustavla ga pripela nazaj čez minuto je bil odpet sm ga pol na 1 postaji ful kregala in mu poskusla lepo razlozt zakaj to ne sme. Vceri k sva sla iz vrtca in v vrtec to ni naredu,dans zjutri se je pa mojmu spet odpel. Ka vaši tud to delajo?
Patrik je trmast bl k bik.
Grem počasi domov.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.12.2008 7:01:30   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Juniorka, ti imaš pa pester urnik. Polega otroka in študija si omislite še selitev user posted image user posted image user posted image . Ko dobiš net se nam kar javi, pa še kakšno slikco od hiše prilepi sem gor.

Tejkag, mi imamo tudi lonček presenečenja. Včasih se je z njim še zamotil, sedaj pa bolj leži v kotu in čaka na boljše čase. Je bila pa Manca nad njim ful navdušena, se je preigrala z njim ogromno.

Taška, spanec do 10 zjutraj, pa to je luksuzzzzzz user posted image . Midva sva ga ta vikend tudi žurala, ampak zjutraj, ko sva komaj zaspala, se je iz otroške posteljice že slišalo: mami, mami. Kar se tiče risank, jih pa pri nas doma občasno tudi gleda, ampak po parih minutah sedenja je že spet v elementu in se sprehaja sem in tja. Drugače je pa prav posrečen: ti prinese daljinca, kaže na televiziji, ti nekaj razlaga (rabim prevajalca, ker njegovih besed res ne zastopim), potem pa se frajer vsede oz. uleže na kavč in čaka, da prižgem risanke. No, on prižge televizijo, DVD, jaz pa potem samo pritisnem tipko play.

Lilka, tako da se dela in zapravljala. Sedaj boš pa čisto nova user posted image .

Aprilčica, danes imava pa tadolgo, jeeeeeeeeeee. Kar se tiče izgovorjave, vse ob svojem času. Jaz pri dveh letih nisem govorila nič in me je mami peljala k zdravniku. So rekli, če do štirih let ne bom še kar govorila, da naj me pripeljejo nazaj. Ja, res so me hoteli pri štirih peljati nazaj ampak zato, ker sem potem govorila non stop in so me podkupovali, da sem bila vsaj pol ure tiho.

Marijaa, pri vas je tudi non stop prisotna ena bolezen. Upam in držim pesti, da se vas bolezen počasi začne ogibati na daleč. Kar se tiče odpenjanja v avtosedežu pa ti ne morem nič svetovati, ker zaenkrat še nimamo takih problemov. No, Manca se je v sedežu enkrat odpela, pa sem ustavila in čisto znorela, ker v sedežu se sedi privezan pa pika. In od tega ne odstopim. Je pa problem, če si čisto samo v avto z otrokom, takrat pa res ne vem, kako bi reševal zadevo.

Grem počasi pripraviti svoje mesto in potem ob 7.30 veselo na delo, jeeee.

< Sporočilo je popravil mojčca -- 3.12.2008 7:03:55 >

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.12.2008 7:33:20   
aprilčica07
Jutro,

mojčca: hvala za kavico:):). Ja, danes jo bomo še posebej rabli, ker imamo ta dolg dan.. Sicer jst razmišljam, da bi šla malo prej, imam ene opravke in bi jst to danes lahko nardila.. se moram s cimro pr mizi dogovorit kako in kajuser posted image
Moram it kupit eno darilo za rojstni dan, pa še neki za Jakoba za miklavža, pa tega ne morem delat z njim, ker v trgovinah postane drugi otrok in ga ne norem in ne znam obvladat. In po sceni, ki jo je naredil v Hervisu sem se zaklela, da z njim ne grem več v šoping centre (no, po špežo že še, ma kam drugam pa ni govora)

Drgači smo dobro, spali smo super, jst bi zjutraj še spala, pa je blo treba vstat. Ufffa, ma se mi ni dalo....
marija: upam, da boš čim prej  ozdravla, pa ne hodit delat z vročino, ker to ni dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image

božiček, miklavž: nevem kaj bo dobil, ker nimamo nobene pametne ideje. Sem si zamislila, da mu lahko za miklavža kašne kocke kupimo, samo moram it pogledat kaj je sploh primerno zanj. Itak ima že vse.. No, pa mogoče kašna knjigica, kjer so notri avti, to je trenutno zakon.

Grem še na kafe, pol pa delat.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.12.2008 7:41:56   
lilka
Dobro jutro!

Joj se me je nekaj lotilo, smrkam in celi požiralni del me boliuser posted image , sem včeraj bla zvečer že čisto hin, mi je mož čaj skuahl, pa dva lekadola sem vzela, pa danes zjutraj spet upam, da se bom zlizala....

Zdej se pa ne morem ustavit z nakupovanjem, danes grem spet na občino, če mi bo županja podpisala in imam že načrt kako bom šla za čevlje gledat, bi mela ene gležnarje podložene, bele ali pa rdeče, nimam nič pametnega za obut pozimi razen škornjev....pa sej je že res čas, da še zase kaj zapravim, samo za Tinko še kupujem zadnje čase....user posted image

božiček: ja midva sva že kupila, zdej me pa babi vsak dan sprašuje kaj naj ji kupita, pa ne vem, sem tudi jaz najbolj za Lego kocke, samo še ne vem katere bi, nene kocek ima pri babici, samo niso lego in ful narazen padajo, tako da bo treba taprave kupit....

mojčca: hvala za kavico, sej rogljiček bi tudi, samo ga lahko samo gledam, se še držim diete, do 12.00 samo sadje, sem se že skoraj kilo zredila, ker preveč grešimuser posted image  No vidva sta ga pa vredu žurala ta vikend, super, take stvari si je treba privoščituser posted image

Šibam so me prišli za nekaj iskat....

Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.12.2008 7:54:15   
zalbi
Dobro jutro!

mojčca - mnjam, hvala za rogljiček in kavico - uuuje bil dober. oprilčica in mojčca - naj vama danes hitr mine - če pa greš aprilčica v šoping, pol pa naj b luštno popoldne.

miklavž - mi gremo v cerkev na miklavža, dedka mraza pa ima enega pri meni v službi, pa k babici v službo gre, pa še v vrtcu ga imajo, tako da bo dovolj teh sprevodov. Drgač pa je miklavž v petek v ljubljani v centru, gre sprevod čez ljubljano - mislim da ob 17h. preveri na internetu marijaa - ja pa pzdravi se čim prej.

jutr mam resen namen šibnt v ikeo - joj komi čakam, še zato ker bom frej - user posted image user posted image

zdej pa grem še malo kofetkat, pol pa na delo, brrrrr. 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.12.2008 16:54:01   
tejkag
Ojla!
Ja, Miklavž ji bo prinesel tale lonček presenečenja, malo se bo že zamotila z njim. Trenutno naša bejba "pega, pega" (pegla-lika) in sicer z pravim likalnikom, sem ji kupila malega, pa ji ni nič kaj zanimiv. Tako, da sem ji dala starega, da lahko pomaga babici.
Zadnje čase naša Lana ful malo je. Že zjutraj imamo prave borbe, da jo pripravimo do tega, da vsaj malo pozajtrkuje. No in čez cel dan je tako. Saj ne škodi, če kako kilo shujša...
Aprilčica07-ja, v službi sem zadovoljna. Zaenkrat je vse o.k. od šefov do sodelavcev, tako,da trkam...
O.k grem

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.12.2008 19:02:58   
thumbelina
jOJ KOK ČASA SE NISEM JAVILA...
aMpak je res divje. Dopoldne pouk, popoldne, konference, izobraževanja, varstva vozačev, neke prireditve. Samo še za šolo delam, otroci doma me pa čakajo. Groza, če bo šlo tko dalje, me sploh ne bodo več doma nucali.
No danes sem za spremembo jaz sama z otrokoma. Do zdaj sta bla kar zdrava. Matevž je imel eno dnevno seanso bruhanja, sicer pa tudi smrklja ni blo. Zdaj je pa udarlo na polno. Matevž je bil prejšnji teden doma, ker je imel smrklja na tono. PO dveh dnevih v vrtcu ima spet smrklja na ful, Jerca pa ima virozo (boleče grlo, vročina in trese jo). Sitna sta kot dva brenclja, ker ne moremo ven z vročino. Tamal samo gleda kje bi kaj ušpičil, totalna mal abarabica je, vse meče po tleh, uniči, se plazi po kuhinjski mizi in na momente je za popi z d it. Ampak menda bo tole prerasel, al bo pa še hujše....

LP

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.12.2008 19:39:48   
hariba
Danes so me pa iz vrtca klicali, je Zoja bruhala sem mogla po njo. Sem mislilila, da bo o.k,ker je doma pojedla veliko za kosilo, no pa je zdaj spet začela.  Z Denisom sva bila pri okulistu,ima na desno oko grozno slabo vidi, se mu kar poslabšuje,očala  pa v šoli po informacijah drugih nič kaj pridno ne nosi,ker so se norca delali iz njega, na levi nima dioptrije. Bo sedaj lečo dobil.
Mojemu se je danes nekdo pri semaforju  zadaj v avto zabil,tako,da če ima user posted image  mlade jih ima več.
 thumbelina lepo,da si se javila po dolgem času.
taška 30 Ne maram te, to še ni tako hudouser posted image . Sem že čula marsikaj hujšega, tudi sovražim te. O mami kako si ti butasta ali pa ti pojma nimaš,to pa tako skoraj vsakodnevno slišim od svojega najpametnejšega pubertetnika. No saj kadar prepogosto tako govori so sankcije,sicer mu pa rečem nič hudega,važno,da si ti pameten. Ko so bili še majnši sem jim rekla,da kaj pa pol,jaz pa njih imam ful rada. Ja zdaj pa mulca vprašam kdaj,če mojega denarja pa  ne sovraži oziroma ga mara. Kmalu vzame besede nazaj,se opraviči in reče,da ima tudi mene rad,pa ne samo takrat kadar mu kaj kupimuser posted image . Nič se dosti s takimi izjavami ne obremenjuj.
Grem Zojo previt. Pravi,da je kaka. Mislim,da je še drisko dobilauser posted image .

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.12.2008 20:31:06   
gaja*
Javljam še nas med bolne user posted image  user posted image user posted image Je gaja dobila gnojno angino. Naju je ob 5 zjutraj zbudila, ko je bila vsa žareča in rdeča in je imela že 40,2 vročine. Halo, smo imeli pol od petih naprej burno. Malo je spala, malo se jokala, pol sem ji vročino zbila, je bila čist ok, ko pa je pa začela T spet naraščati, je bila pa spet čist hin in ni hotla iz rok. Danes je imela moja mama dopust, jutr ga ima mož, pol pa bom jaz ostala doma... U glavnem, s*anje....
Drugače se pa meni tud zdi, da čist preveč delam za službo. Vsak dan si prinesem en kup dela domov, enkrat so testi za popravit, drugič samo vaje... Preveč, u glavnem. Se mi zdi, da je user posted image skoz sam z gajo, ker imam vedno nekaj, kar me čaka user posted image Grrrr user posted image user posted image
Tak, zdaj se mu grem pa malo posvetit, me čaka user posted image user posted image

Lahko noč,
g

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.12.2008 22:25:22   
taška30
Hoj,
bolančkom želim čimprejšnjo ozdravitev.user posted image

Thumbelina, lepo, da si se spet malo oglasila. Da je naporno verjamem, Gaja* si tudi ti učiteljica? Nisem vedela. Ja, glede dela tud moja tašča jamra (uči 1. in 2.razred), non stop neka izobraževanja, seminarji, spremembe, priprave itd...

Darila že kupujete? Pridne!user posted image  Jaz še vedno ne vem kaj bi. Ziher ne kaj velikega, plastičnega, nezložljivega, ker nimamo več kam dat igrač. Je pa danes mož prinesel iz službe bone za Mercator, za vsakega otroka 40€, se mi zdi ful veliko, mi kupimo darilo in potem ga Dedek Mraz v njihovi službi izroči otrokom. Sorry, ampak za 80€ daril jim pač ne bom kupila, grozna mama vem (bom rajš še zase kaj porabilauser posted image ), to je le eden od cele vrste Dedkov Mrazov v decembru. Pa gledališko predstavo imajo in to že 9.decembra. Jao, se je že začelo s to novoletno norijo. Komaj čakam, da bo pomlad.user posted image user posted image

Danes je Julija Manco tako grdo ugriznila, da se ji je še po 1 uri poznal ugriz na roki, zaradi neke igrače, Manca je tko milo jokala, za ponort! Sicr ji je Julija potem parkrat rekla oprosti (no, pač ponovila za mano) in moram rečt, da je Manci to kar veliko pomenilouser posted image , ampak jaz sem bila pa čist zgrožena. Potem je pa še mene. In sem začela razmišljat, da bo počas treba uvest kakšno kazen. Do zdaj sem mislila, da je tamala še premajhna za kake ukrepe in jo vedno le kregam in razlagam, samo ne vem če ne bi bil že čas za 1 minutno osamitev v drugi sobi za najhujše prekrške. A že kaj prakticirate to?user posted image  No, naslednjič ko me bo ugriznila, jo bom ziher nazaj, narahlo, tolk da bo čist malo zabolelo, to sem se pa za trdno odločila!

papa

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
4.12.2008 7:01:03   
aprilčica07
Jutro punce:):)

vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lilka: si se pa prav vžgala z nakupovanjem.. ma sej je prav, da tui zase kaj kupimo, ker če ne, smo itak vse iste, samo za otroke, za nas pa na koncu zmanjka.. rabimo tudi mi kašen kos garderobe, ki je nov, da se pol bolše počutimo.
taška: glede kazni... ja, mi smo našega do zdaj enkrat  zaprli v sobo, nevem za dve minutki, v temo..  zato, ker je razmetal ves čips in ga ni hotel pobrat, ga je še fejst pohodil in drobil in na prošnje in pregovarjanje ni blo odziva in je fant pol šel v sobo.. sem ga dala v njegovo posteljico, zaprla vse luči in šla ven.. Je bil notri res malo, jokal je  tako, da se mi je srce paralo, ma popustila pa nisem... Efekt: ko je prišel ven je pobral ves čips tudi mrvice ki so ble na tleh:):)Zaenkrat ta grožnja, da bo šel v sobot, v temo, še deluje... Nevem če je to prav, ma mislim, da mora bit ena stvar, ki se je malo boji.... nevem no, bojo še druge povedala svoje mnenja.
mojčca: sredo smo preživeli, ne?
zalbi: ti greš pa danes v šoping. lepo lepo se mej.
thumbelina: lepo, da se vsake tolko oglasiš.
hariba: glede očal in slabovidnosti.. jst sem tudi slabo  vidla nekje okrog 13 leta, in to tako, da sem nosila očala, ne lih redno, ker jih nisem marala.. ma se mi je kljub vsemu stanje fejst poravilo, tako, da zdaj imam  očala samo za gledat tv in brat, za v službi jih pa ne nosim več. Pri očalah je tudi tako, da če jih dosti nosiš, se ti tisto očke, ki ne vidi dobro, še malo poslabša  (ne vedno seveda), ker rata leno, in je zdravo očke bolj obremenjeno. Tako, da ne se sekirat, je še cajt, da se  stanje porpavi.

Grem na kafe in pol delat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.12.2008 9:02:59   
lilka
Jutro!

Joj me je nekaj nabasalouser posted image , že včeraj sem šla ob pol dvanajstih domov, sem mela 147/99 pritiska sem se takoo slabo počutila, ker ponavadi imam nizkega, pol sem eno uro spala in sem prišla tolko k sebi, da sem šla po Tinko in se cel dan ukvarjala z njo, zvečer sem spet zaturkirala. Zgleda ne bo drugega kot res močen prehladuser posted image , lije mi iz nosa, kašljam in počutim se kot bi me povozil traktor, danes imam nekaj nujnega v službi, samo bom spet šla ob pol dvanajstih domov in bom pač dala en dan dopusta za te ure, sem se zmenila. Pol bom doma vzela 2 lekadola in malo spat, pol pa po Tinko, pa po moža pol gremo pa k moževi tetki na kosilo, nas je povabila za rojstni dan. pa sej že nek bo, samo to me jezi, ker bom spet Tinko nalezla, pa šele je malo k sebi prišla.......

Hariba: Joj boga Zoja, a kaj razhaja spet, ker naša čistilka se je od svojega sina nalezla, bruha in driska že dva dni. No upam, da se čim prej pocajtate.
A da bi še vedno zafrkavali v šolah zaradi očal, pa zdej se pa ja tako lepa dobijo, so kot modni dodatek, včasih so pa ja bli taki čudni modeli, pa se mi nekak zdi, da kar dosti otrok nosi očala in da so že navajeni drug drugega, al se pa motim., sej ovira so vrejetno, pri gibanju ker je treba pazit da ne padejo....

Gaja*: joj boga Gaja, pa ti naši revčki pa res 14 dni skupaj niso zdravi no, to skos pravim, neverjetno kaj vse se jih loti in kar naprejuser posted image , ja res je kar praviš, zelo malo časa nam ostaja popoldne, komaj kaj za otroke, kakšno minuto za moža, če je sreča, zase pa sploh nič, zato pa smo utrujene, herave, bolane....otroci so tako zahtevni, da jih pač ne moreš v en kot posadit in se bodo igrali, amapak je treba bit zelo aktiven in zabaven, pol pa ni čudno da smo utrujene, služba, gospodinjstvo, otrok....ne vem kako jim je včasih ratovalo, danes je res hudo....

Taška30: nikakor niso premajhni, ko je zadnjič moja babici sceno delala s trmo, sem si jo posadila na kolena takoj ko sem skozi vrata stopila in ji pridigo naredila in je pomagalo. Je treba kar začet, je že pozno, sej vse razumejo, mene je enkrat mahnila s knjigo po nosu, pa sem ji parkrat rekla, da naj neha ker me to boli, potem sem se vstala, jo z silo postavila na tla in ji rekla da danes ne bom več knjig z njo gledala ker se je tako obnašala in sem šla v kuhinjo psosdo pospravljat in je nisem šmirkala , čeprav je bolila in sem jo tako malo pustila. Zdej prav vidim kako jo včasih zamika, da bi me, pa se zgleda spomni in me ne...kakašna minuta za disciplino, ne škodi, jaz te podpiram da nekaj ukrepaš.

aprilčica07: a ne da, sej sem vedla, da ve boste razumele, da vačsih rabimo nekaj novega da se dobro počutimo, joj ne vem zakaj imam slabo vest, če si pa tako redko kaj kupim.....

Zdej pa grem pripravit, za praznovanje, pol grem pa po malci domov ležat. Prav briga me, malo si pa morem odpočit, če pa fizično zgleda ne zmorem več vsega, sem 3 minute na nogah mi je že slabo....

Lepo bodite, jutri imamo v službi miklavža za otroke, ful se že veselim, čeprav bom cel dan tukaj. Aja pa s Tinko imava jutri ob 8.00 zobozdravnico, vam javim kako bo.

lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.12.2008 10:28:43   
smotka lonib
hojla!

punce, na vas nisem pozabila,sam moj dan ima samo24 ur namesto 40user posted image . drugače smo ok. za nazaj sem samo gledala in vmes samo debele črke prebrala. Imam pa drug teden dopust tako, da se bom vsaj malo spočila in pospravila po hiši, pa še smerkco bom postavila. mogoče jo bom pa celo danes.

risanke: naša najraje gleda BACEK JON (jest tud)in se ful nasmejimouser posted image , pa PUJSA PEPA, druge risanke pa samo minuto gleda, pol pa neha, če ji ni zanimiva. zelo rada pa gleda nadaljevanko ANICA (Zala ji reče Ana) in pa NA ZDRAVJE.

mOJČCA!
drug teden bom dopoldne šla v nabavo in sem mislila, če te pridem v službo pozdravit, če lahko, lahko pa tud kavica padeuser posted image .
dopoldne drug teden  imam čas tako, da se drug teden lahko s katerokoli dobim.

bolančki: čimprejšne okrevanje vam želimuser posted image user posted image user posted image

čao! Zala protestira

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
5.12.2008 7:27:38   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Mi smo še kar ok, Nejc ima poln nos smrklja, mene grlo boli in pa seveda itak še vedno noga, tašča je bila v sredo operirana in gre danes domov (baje da je ok - jaz še nisem govorila z njo - vem toliko kolikor mi je povedal moj user posted image ) drugače pa kar gre.

V sredo smo bili na prireditvi vrtca in so nastoaple vse skupine vrtca, tudi naš lump. Sicer ni bilo nič od njih - so samo stali pri vzgojiteljicah, ampak vseeno je bilo tako zelo lepo vidt svojega otroka tako "sodelujočega" user posted image  
Včeraj pa je bil Nejc drugič pri zobozdravniku in je bil tako zelo priden, da že skoraj nisem mogla verjet svojim očem. Je že v čakalnici bil priden in je celo nekaj časa sedel zraven mene (drugače je to pri nas en živ kaos, lovlenje po vseh vogalih in pod klopmi,... pa ne glede na to, kje smo user posted image  ) Zobozdravnici je celo lepo pustil da mu je pogledala v usta (meni ne pusti in tišči usta skup  user posted image  ) tako da je res bil super fantek. Danes pride pa Miklavž ker je bil tako zelo priden user posted image  

Glede diplome - so mi pa končno včeraj, po vseh popravkih, končno potrdili dispozicijo. Diplome imam napisane tam nekje 10 do 11 strani, tako da do 30 mi še kar nekaj manjka ne user posted image  Ampak bo že, sicer ne vem kdaj si bom lahko spet vzela 14 dni dopusta da bi vsaj približno dokončala. Sedaj v decembru sem imela namen, samo kaj ko je prišla tale taščina bolezen vmes in moram bit v službi. V januarju nimam šans da bi bila frej, ker imamo ogromno dela, v februarju in marcu pa tudi zeloooo težko, ker so pa bilance za delat. Rok sem si pa postavila do 1.4.09, tako da res ne vem ali mi bo uspelo.

Tako punce moje, za nazaj sem vas sicer brala samo zdele res ne vem kaj vse bi "mogla" pokomentirat, pa še moj čas za RR je potekel. Zato grem kar delat, ker imam polno mizo papirjev za uredit user posted image
Lep dan vam želim in da bi vam Miklavž kaj lepega prinesel user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
5.12.2008 8:00:22   
zalbi
Dobro jutro!

Ja shoppig uspel - je blo prou luštno včeraj, k sva šla sama s user posted image , po nobenga kričanja, jokanja, zganjanj trme - prou luštno nama je blo. Sva malo zapravljala, bla v ike-i, malo sva drobnarije nakupovala, pa malo sva cunje v sudparku, pa je itak ful hitr minil.

Ja danes bo tudi pri nas prišel Miklavž, pa pri babici - pa popoldne greva na enga miklavža, v bistvu greva na predstavo, pa še jutri na drugega. Tko da se bo dogajal ta vikend. Sem zato danes šla kr prej v službo, da bom čim prej šla domov. Je moj user posted image  danes na dopustu, pa je on Saro zrihtal in peljal v vrtec.

thumbelina in smotka lonib - lepo da sta se oglasili.

taška - men je pa ta čas fulll všeč, pa danes k sem bla bolj zgodi v službi sem videla kako je del mesta okrašen - fulll dobrrr, pa darila tut rada kupujem...

Bolanči - veliki in mali - pozdravite se čim prej!

piškotek - pohvaljena za dispozicijo, zdej pa le velik energije, da ti čim prej uspe napisat...

Tko zdej pa mam neki nujno za narest... pa se javim še...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.