|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
9.12.2008 15:37:36   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

eno vprašanje... se spomnite, ko smo kak mesec nazaj debatirale o zaraslih lulčkih in sem jaz rekla, da gre mojemu kožica čisto dol? no zdej pa vidim na odpustnici napisano diagnozo : fimoza. sej to pomeni, da je kožica zarasla ane? al kej drugega? ni mi jasno, ker potegnem kožico ful dol, da se lukna notri vidi.. al jaz kej mešam pojme?

Mi smo bili v soboto pri zdravniku, mene je taka panika zajela, da me je še do večera glava bolela.
Po kopanju/ jutranji negi je prišel na vrsto tudi lulček. Vedno previdno povlečem kožico, ker me je strah - da ne bi preveč, pa vsakič za pol milimetra več potegnem (dokler gre). No, potegnem in o - groza! Kožica je nekako šla čisto do konca lulčka dol. Lulček je v sekundi zatekel, postal temno rdeč, glavica pa vijola-modra. Žilice so izstopile, pa pikica krvi... Meni je kar slabo prihajalo... Vlečem kožico nazaj in ni šla... panika! Mož pa ravno v nabavi in se ni oglašal na tel.
Potem sem poklicala v ZD, sestra je rekla naj mu namažem lulčka z fejst mastno kremo in potegnem, če ne bo šlo naj se čimprej oglasimo tam. Seveda ni šlo, luli vijola-moder, ful zatečen. Končno je mož prišel domov in gasa v ZD.
Tam pa damo plenico dol in... nič. Čisto normalno, kožica čez, lulček spet mini... Kot da bi se zafrkavala in si izmišljevala. Sestra je rekla - No, je že mati narava poskrbela, da je vse uredu, mamice se pa itak vedno tolk prestrašite in paničarite. (Samo je prej res grozno zgledalo vse skupaj).

In Lan? Nič, ves ta čas niti trznil ni. Me je (doma) začudeno gledal, kaj tako skačem okol njega in se tresem. Nič, niti ene solzice.
Ahhh... mati - komplikator!

Pa to se je meni zgodilo nekaj dni nazajuser posted image . Samo naš je jokal kot norc, ker ga je zgleda ful bolelo. Jaz sem ga kar pobasala in v kopalnico v umivlaniv poln vode posadila (sem bila tudi jaz sama takrat). Potem  pa sem hitro mojega poklicala in prišel je v 5 min (na sreč ni bil daleč), da poskuša on kožico dol povlečt. No po nekaj poskusih in glasnemu kričanju, mu je le uspelo, hvala bogu. Sem pa tudi jaz razmišljala, če nam ne bo v kratkem uspelo, da ga popokam in k zdravniku z njim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
9.12.2008 15:43:57   
metuljcek321
Dan!

Sem pa res pozna donsuser posted image  user posted image  Z Anjo sva se malo potepali - bili sva na obisku pri meni v sluzbi - najprej sva skocili na maticno solo na Brezovico, potem hopla domov preoblect in jest, pa v vozicek in pesake se do podruznicne sole v Notranjih Goricah (500 m stran od doma). Je bila prava carica marica - pridna, nasmejana, punce so jo pestvale, gugale, se pogovarjale ---- ma, res je blo fajn. Nesle sva jim celo bisago sladkarij, da so ohranjale primerno raven cukrcka, ki jim bo pomagal skozi dan/teden/mesec.

Direkt iz sole sva sli se na sprehod - bil je prekrasen dan ... bil je lep poletni dan ... tralili, tralala ... no, skoruser posted image  user posted image  user posted image

Ve ste ze bile v sluzbi na obisku?

Majuska, pri nas je dedek Mraz v sluzbi 15. 12. (Anja bo ravno stara 5 mesecev). Najprej predstava, potem dedek obdaruje. Tudi ze letosnje skratke (no, na obcini pa pridemo v postev sele prihodnje leto - smo zaenkrat premajhni). Vec o DM (dedku Mrazu, ne Drogerie Marktuuser posted image  user posted image  user posted image ) v pon., se veselim(o).

Cipresa user posted image  za malo Anjo! Cudovito ime si izbralauser posted image

zimska, OMG, ubogi lulcek ... to je moglo bit strasno. Se sreca, da se je vse postimalo! Pa lep verz si prilepila. Jaz sem pa lani (hm, al je blo pa mogoce predlani) sama sestavila pesmico z novoletnimi zeljami. Vam jo pripopam, jo bom poiskala.

3jemi, kaksni dobri slikici. Sem se nasmejala pri obeh!

maja, a vidis, da je blo superca pri zupanu? user posted image

Majuska, kaksen vzorcek je na blagu? Kje si kupila? Koliko je stalo? Details, please.

lunica/Luka user posted image  za noc in user posted image za dnevno rjovenje in razgrajanje.

Tinky, mojcek, Blacky user posted image user posted image user posted image  za vase cmrlje, da bo dobro ASAP (As Soon As Possible).

Almera user posted image  za nadomescanje hd na DD. Btw: kje pa je danes nasa hd?

Natka user posted image  za prespano noc.

lejla, happy b'day, punca! Vse naj, naj!!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
9.12.2008 16:01:52   
Anonimen
ok... končno zaspal. ampak zaspal je 5 minut nazaj, čez minuto pa že ima uro za jest... upam, da se ne bo zbudil zarad lakote. ja kriva sem itak jst, ker sem tisto spanje ob 10 gladko spregledala in se igrala z njim in same veste, ko enkrat preseže dojenček svojo mejo budnosti... 6 ur joka in tečkanja, ker ga nisme prav čas uspavala zjutraj. tudi zdejle sva se namatrala, ampak ok, zdej spi.

imam ful za komentirat in bom to nardila kasneje...

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 16:01:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
9.12.2008 16:10:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Midva z Nejcem greva naprej gor, on bo še enega skadil, je rekel.

On - Nejc? Sem se narezala, ejuser posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa: dobra storija. Ati je sel na rescue mission, ampak zgresil familijouser posted image  user posted image  user posted image

Joj, zdaj mi je kapnilo: levinji & rovarki dolgujem info o gumasti zirafi. Anja jo je dobila za darilo, je iz Leclerca.

Rovarka, si Bozicku ze narocila jeza? Ma, je res tanartaboljsi frend:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 16:24:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1156
9.12.2008 16:31:29   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Midva z Nejcem greva naprej gor, on bo še enega skadil, je rekel.

On - Nejc? Sem se narezala, ejuser posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa: dobra storija. Ati je sel na rescue mission, ampak zgresil familijouser posted image  user posted image  user posted image

Midva z Nejcem greva naprej gor, on - mož! Če greva midva gor, eden pa ostane doli!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1157
9.12.2008 16:37:55   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

LEX - meni se je zgodilo, da sem eno celo uro prezgodaj prišla v službo in bila čist panična, ker nisem našla otrok, razred pa zaklenjen. Celo do ravnatelja sem šla in se opravičevala, da sem zamudila 5minut, otrok pa zdej kr ni in da pojma nimam kdo jih je odpeljal, če on ve kdo me zdej nadomešča, v glavnem - panika totalna... Ravnatelj me je pogledal in rekel: Lubica, a ti veš kolk je ura? - Ja kolk, 15 čez 8, ne?? Najprej resen pogled, pol se je pa smejat začel in mi je končno kapnlo, da sem prezgodnja! Koja sramota! Aaaa joj... To pa zato, ker nosim eno glupo uro, ko ima označene samo 4 številke (12,3,6,9) in evo, no sem šla lahk še v miru na en kafe in pet čikov. Pa cela šola se mi je smejala. Itak.user posted image

user posted image user posted image user posted image Ta je dobra ja. user posted image user posted image user posted image

bravo luka za prespano noč!  user posted image user posted image

ilatic tudi Jan noče nič piti in ga niti ne silim. Če bo žejen bo že pil. Pa sva bila že celo poletje na AM pa tudi ni nič pil in je bilo vse ok.

družinski dvoboj - komaj čakam da vas vidim! user posted image   Boste videle kako bodo za vami še druge RR-jevke potem navalile. Sem sigurna da se bodo še katere prijavile. user posted image

mojcek user posted image   za Živo. Res upam da bo kmalu bolje. Jaz bi ji vseeno dala vsak dan malo GH da se počasi navadi. Kakšno žličko ji kar poturi pa tudi če ji ne bo pasalo. Naš na začetku takšen fris naredi kot da bi mu drek rinila v usta potem bi pa še jedu. user posted image   Ma po mojem ji res mleko ne paše. user posted image

3jeMi dobra fotka tale s tipkovnico. user posted image   Je pa res kmalu začel. user posted image

blacky ti pa voščiš dobro jutro ob 12h. user posted image   Vi pa ste eni zaspanci. user posted image

zimska s to kožico na lulčku si me pa kar malo prestrašila zdej. user posted image   Mene bi pobralo od strahu in panike!

levinja mi imamo od aventa cucelj za večje pretoke sam tolk teže ven da se skoraj zadavi z mlekom namreč. Nismo pa še poskusili nič drugega dodati v mleko tko da ne vem kako gre v tem primeru...

blacky hvala za razlago za tale cucelj od aventa. Jaz sem ga pa obračala pa sukala pa vedno je teklo ven ko pri norcih. Mi smo pa še vedno na št. 2. Smo poskusili tudi s 3 in čez dan še gre nekak. Poje v minutki. user posted image   Sam za zvečer pa ni dober ker ponavadi zaspi med hranjenjem, s tem cucljem pa ne more ker prehitro teče in mora prehitro požirati da bi zaspal. user posted image

Vam nisem povedala, kaj je bilo včeraj pri dermatologu. Midva z Nejcem greva naprej gor, on bo še enega skadil, je rekel. Pa sva šla na wc, je malo trajalo, ker sva morala še na ključ čakat in ko je prišel mož gor, je bila čakalnica ful polna, naju pa nikjer. Seveda če sva bila na wc-ju. In on vpraša ljudi v čakalnici, če sta otrok in mamica notri pri dr., pa pravijo, da ja. Potem pa sliši krike ven: Mami, neeee, mami, pomagaj! In butne not v ordinacijo, ker je mislil, da sva midva, da gre svojemu sinčku na pomoč. In zagleda nepravi par, pa pravi Ups, nista taprava! In zapre vrata. Potem pa midva stopiva iz wc-ja.  Smotko!  

pod mizo sem veš? user posted image user posted image user posted image

lunica mogoče je Luka preveč naspan da je tečen. Ma ne mal se hecam.  Se je pomiril dečko?? user posted image

Blacky upam da se Teja in Nejc čimprej pozdravita. user posted image

Lejla969 vse najboljše!! user posted image user posted image

Zasavčanke, a bo ktera šla na plavanje v Hrastniku??

Neposredna povezava do sporočila: 1158
9.12.2008 16:39:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, kaksen vzorcek je na blagu? Kje si kupila? Koliko je stalo? Details, please.

Kupovali smo v Kilometru spodaj pod Emporiumom. Meter blaga je bil manj kot 6 €, evo slikica:
user posted image

in ko sem ravno pri slikcah, takole sem našega Aleksandra ujela med igro:
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 16:42:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1160
9.12.2008 16:47:41   
Majuska
Almera, naš Aleksander večkrat prespi svojo uro hranjenja ... ne vem, pridejo dnevi ko mu enostavno bolj paše spat, potlej pa še svoje termine za hrano zbrklja user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1161
9.12.2008 17:07:54   
Blacky30
Dzanika, neee, veš, kak je to. Danes sva vstali ob 8h, okoli 9.30 sem začela pisat post in ga objavila šele ob 12h.user posted image user posted image user posted image  Tak gre to pri meni. Sicer pa, če imava dober dan, ona papca okol 7h in potem zaspiva obe takoj nazaj in spiva do 9.45, kot urca točno. Tak je ponavadi. Danes pa sem se odločila, da vstanem zgodaj, ker moram narediti fotoknjigo, pred tem pa sem morala še celo morje slik skenirat. Sem že skoraj pri koncu in danes gre v tisk. Voščilnice, koledarji in puzzle pa so že v izdelavi, gremo jutri ponje.user posted image user posted image  Bom vse poslikala in vam pokazala.user posted image

Evo malo luštov, najina poroka:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
9.12.2008 17:13:39   
Anonimen
Evo malo luštov, najina poroka:

kakih luštovuser posted image user posted image user posted image

lepa sta!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 17:19:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 17:19:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 17:20:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1166
9.12.2008 17:24:27   
karamela6
Almera, kako to, da nisi vedela, da ima Bor že 4,5 mesece drisko!?! Mislim, kakšna mama pa si?!?!
JAo, tašče .... populis, tvoja je zlata zato, ker jo še premalo časa poznaš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.12.2008 17:41:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sem pozabila - vam dolgujem eno cvetko od - koga drugega - moje tašče. Je bila včeraj zraven ko sem malega previjala ko je bil pokakan. In pogleda kakec in reče, ja revček ima drisko. Jo seveda jaz začudeno pogledam, češ ne, tako je normalno blato doječega dojenčka. In ne odgovor, da to pa ne, sigurno si ti kaj takega pojedla, da ima mali drisko

ziher ja  user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 17:42:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.12.2008 17:59:06   
netki
oj oj

končno sem si priborila računalnik....mi je dragi prepovedal RR user posted image

včeraj smo imeli sistematskega in tilen je bil drugič cepljen, vse ok, le lulček je bil malo zlepljen ampak ga je rešila in malo je zakrvavel....pikico je dobro prenesel, doma pa joooooooookkkkkkkk tolk ga je bolela nogica...no zdej je dobr

blacky za seznam: Tilen (9.7.) 6570 g in 64 cm ....5. mesec

Neposredna povezava do sporočila: 1170
9.12.2008 18:00:57   
netki
aja pa še to.....privoščila sem si novga laptopa in gsm user posted image user posted image

zdej je bil pa že cajt, da se mal moderniziram......in zdej bo RR moj, samo moj user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
9.12.2008 18:03:27   
karamela6
Bravo netki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slikce, slikce ...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 18:12:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 18:14:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1174
9.12.2008 18:42:01   
karamela6
Jaz tudi že cel dan študiram na HD. Kaj si zrihtala? Je Kali uredu? Javi se!

No, upam, da bo že kaj novic, ko se vrnem iz pilates.
se beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?