|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
9.12.2008 11:37:52   
3jeMi
...mami gre pod tuš...

... otroci pa...

user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 11:39:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
9.12.2008 11:40:32   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

...mami gre pod tuš...

... otroci pa...

user posted image

hahaha, čez eno leto ga boš že spraševala, kako se kaj naredi? Sej povedat ti še verjetno ne bo znal, bo kar naredil - vzel tipkovnico in odtipkal svoje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
9.12.2008 11:42:20   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

mene pa nekaj zanima, ker imamo šele prvega črmlja in vem - organiziran dedek Mraz v vaših firmah. Kako to zgleda - kaj se še dogaja poleg darilc? Kakšna predstava?

Pri nas sindikat obdaruje predšolske otroka, če si član sindikata (SVIZ). Dobimo bon za 35e (za cityp.), sam kupiš in zaviješ darilo, ga neseš nazaj v službo. V šolski avli je prireditev - igrica (otroci) ali pravljičarka prebere pravljico, včasih otroci (zborček) kaj zapojejo, nato pride Božiček (naš se pripelje na rolerjih - en učitelj) in razdeli darila.
Bone dobim že letos, me je ravno prej klicala tajnica, da me čakajo v tajništvu in naj pridem kaj naokrog. user posted image

To je pa super, lahko kupiš, kar sam hočeš in kaj rabiš. Bravo!user posted image PA tudi znesek je kar lep!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
9.12.2008 11:44:38   
3jeMi
vem vem in ta prvi stavek bo: mami, ti kar vprašaj, če kaj ne veš. user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 11:45:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
9.12.2008 11:45:23   
karamela6
Jaz zadnje čase ne uspem komentirat, samo preberem. Sem pa včeraj pisala, pisala ... pa sem vmes nekaj stisnila in okenca od komentarja ni bilo več user posted image In se mi ni dalo več vsega komentirat!

ZDaj se spet učim, tako da mi že branje vzame čist preveč časa. Itak je pa vse bolj luštno, kot učenje, ampak, saj gre.

Mala je danes spala od 20h pa do 3h, potem pa spet do 7h, sva se podojile in do 9h. Kar uredu. Nas je pa včeraj šla večina bolj zgodaj spat - jaz ob 21.30, s tem, da sem že prej kako urco dremala na kavču. Tak dan očitno.

Nič, grem še mao za knjige, preden se miss zbudi.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 11:47:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
9.12.2008 12:04:52   
Blacky30
Jutro!

Že skeniram stare slike za fotoknjigo, sem pridna. Sem vstala že ob 8h. Teja je nekam prehlajena bila slišat, je ful kašljala, zdaj pa je ok, tak da ne vem.

Lunica, bravo za prespano noč!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja24, pri nas to tudi obdarovali do 7l starosti. Neko čudno pravilo! Baje kasneje otrok več ne verjame v božička in tako. Samo potem jaz ful zamujam, ko še vedno verjamem.user posted image user posted image  Fajn zrihtaj pri županu, brez drenja in farbanja. user posted image  Mi tudi takega sprejema nimamo.user posted image

Flower, zato pa sem jaz tu, da te spomnim, kaj se je dogajalo kak teden nazaj. Saj ni dalje, veš....user posted image user posted image user posted image

Glu3, ja, samo  populis je napisala, da sta oba svoje gajbice napolnila do vrha. Kak pa potem to gre?user posted image

Almera, juhu za odločitev za pristop k DD. Že navijam!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Me ful zanima, kdaj bo to po tv?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
9.12.2008 12:09:23   
maja24
Ojla midve sva že nazaj od župana,mel smo dobesedni fotošutinguser posted image user posted image user posted image ,upam da nam jest v časopisu user posted image
Blo je kr fajn pa kratko,tok da nam je na kratko povedu statistiko imen za punčke pa fantke.Najbol pogosta sta Luka pa itak da Lana,Ela tut umenjena ni blauser posted image user posted image user posted image (mi je zlo všeč da ni tak pogost imeuser posted image )

Doble smo pa bon za BC pa eno knjigo "Otrok od rojstva pa do šole".

No pol ko je blo pa vsega konec je bla pa muskauser posted image user posted image user posted image user posted image (začele smo jih napravlat in so vsi dojenčki planl v jok,no ja naša je čist mal jokcala se jo pomojem niti ni tolk slišaluser posted image ,je pa začela med županovim govorom govort in to kr dost naglas aaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Ma Eli je facauser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1110
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:14:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1111
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:23:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1112
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:26:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:33:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1114
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:35:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1115
9.12.2008 12:35:40   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Aja, jaz imam Nukovo flaško..http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165416

levinja mleko pa stane v Mb 20 EUR, nekje v Lj pa samo 14 EUR, to sem jaz na forumu Alergija izbrskala, samo ne vem točno kje.. mislim da v Kolinski.

nukove flaško noče user posted image ..mamo ene 3 domauser posted image

je lan vredu sprejel mleko?..naša čistega noče pit..sva ji nardila 3novalac+2 aptamil, da je vzela

kaj ji naj cukram mleko al kaj naj, da ga bo vzela

iz aventa nam ne teče, smo ga zluknjali user posted image
vem da sem nekje zasledila da so zenske pol zraven adaptiranega mleka dale mal caja tko da je bil drugacen okus in da so maega mal okol prnesle
mi mamo flaso od tomme tippe in je lara kr zadovoljna

cena aptamila....user posted image ..bankrotirali bomouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:36:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:37:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1118
9.12.2008 12:37:24   
24julij
mojcek uff jst sem jo povecala z iglo nad ognjem pol sem pa se z nozekom mal zarezala sam itak pol ni hotla lukna je pa bla user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:39:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
9.12.2008 12:40:26   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

24 julij..naša noče pit čaja, tako da tudi ta možnost odpade user posted image

ah pol pa k... potem pa nimam ideje jst mal zvijace uporablam,ko je zdej dva tedna mela krizo z zavracanjem mleka pa je kr mogla pit,sam jst mam to iz sluzbe ko je treba otrocke silt jest po operacijah.pac predstavlaj si da ni tvoj otrok (al kako je ena misel za vzgojo otrok,da si moras predstavlat da je od drugega al kako )  on ji drzi flaco v ustih pol ze zacne vlect sam prej je mal joka ampak boljs kot da pa mi ne pridobiva na tezi in pristane v bolnici

Neposredna povezava do sporočila: 1121
9.12.2008 12:41:21   
ilatic
Zimska jaz bi se usrala!!! Jaz ti čisto verjamem. Jaz itak neupam prveč vlečt ampak samo dokler gre. Baje pol P povleče pri enem letu in itak baje boli in malo krvavijo. Men bi se zmešal da to vidim. Dobr da je Lanček v redu. Da ima Orodje poštimano tko kot je treba. HI HI

Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:42:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1123
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:43:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 12:49:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?