|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
9.12.2008 19:11:16   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

24 julij..naša noče pit čaja, tako da tudi ta možnost odpade user posted image

ah pol pa k... potem pa nimam ideje jst mal zvijace uporablam,ko je zdej dva tedna mela krizo z zavracanjem mleka pa je kr mogla pit,sam jst mam to iz sluzbe ko je treba otrocke silt jest po operacijah.pac predstavlaj si da ni tvoj otrok (al kako je ena misel za vzgojo otrok,da si moras predstavlat da je od drugega al kako )  on ji drzi flaco v ustih pol ze zacne vlect sam prej je mal joka ampak boljs kot da pa mi ne pridobiva na tezi in pristane v bolnici

kako ti rata? ker jaz sem ji tud po 1 uro, pa ni šans, da bi vzela.

nekaj casa sem jo full guncala tolk da mi je zagrabla flaso je nekaj casa jedla in spet zacela glavo rint nazaj in ven pluvat cucelj,pol sem pa hodla in sva jedle stoje s tem da sem se mogla premikat no zdaj je spet uredu ( moram potrkat ) bajje da se to pri uvajanju goste hrane rado zgodi da zavravajo

blacky  sej to glede caja in mleka sem jst nekje na enmu forumu na rr brala prakticirat nam se ni blo treba verjamem pa da eni starsi bi probali use samo da bi otroci jedli

almera...ja kako moras kej takega jest da ima tamali drisko user posted image user posted image pa kaj tvoja tasca misli da otroci ze od rojstva klobase ven šibajo al kaj,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.12.2008 19:17:34   
Blacky30
Pomoččččččččč!!!!
Teja grdo kašlja, tak kot da bi lajala, samo se mi zdi, da prihaja iz grla, ker se ji sluz nabira, saj ne zna izkašljat. Veliko joka, se zbuja, iz noska teče, ni pa tako zamašen.

Vročine nima.

Ali moram zdaj takoj k P ali lahko grem jutri zjutraj?

Se bojim tistega pomanjkanja kisika, bi pri tem imela vročino? Kaj pa bronhitis? Ni panike, če gre zjutraj?

Joj, čist sem zmešana, Nejc ni bil nikoli bolan kot dojenček. Tiste,ki ste že dale to skozi, prosim za nasvet. Ne bi rada šla zaman, pa potem tam staknila še kakšno hujšo okužbo. Zdaj bi morala namreč v bolnišnico k dežurnemu P. Tam  pa veste, kaj vse srečate.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.12.2008 19:17:38   
orhideja31
mojcek1,na zasavkah sem ti napisala nekaj glede bioresonance......zs mi nekaj šteka.......

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.12.2008 20:20:47   
nanka
Blacky jaz imam doma inhalator in takoj ko začne nekdo kašljat, mu dam inhalirat 3ml fiziološke raztopine. Do zdaj je še vedno pomagalo, bolj kot vsak sirup. Tudi Natka je že inhalirala, samo da njej jaz držim masko gor. 

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.12.2008 20:45:24   
TODI
Helov!!

J´m back user posted image user posted image .

Nebom brala za nazaj, ker sem ostala še na prejšnem delu tam na ene 100 strani. V glavnem za mano je upam da ( občutki so dobri) zadnji izpit.

Danes grem spat, da prinesem nazaj vso nespanje in se tipkamo jutri, ne mi naklofat preveč!!! user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.12.2008 20:46:00   
karamela6
Kje pa ste vse danes???? So vas hudički in parkeljni ugrabili???

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.12.2008 20:51:59   
petra1984
rebeca...midva kar lepo voziva skozi life, sem sicer jaz bolj trmasta in velikokrat on popusti, sem se pa tudi jaz mal ohladila glede trmanja tko da nimava niti velik konfliktov. Je pa res da on kot škorpijon velikokrat rad kaj pika, predvsem z jezikom, jaz si pa k srcu nosim in ob priliki vrnem milo za drago.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
9.12.2008 20:52:44   
petra1984
karamela...moj hudiček leži na kavču in gleda tv!user posted image user posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
9.12.2008 20:56:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Bravo netki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slikce, slikce ...

kakšne slikice bi ti mela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
9.12.2008 20:58:47   
lex
evo  moji trije sonči spijo, vsak v svoji posteljiuser posted image , so bli danes rekordno hitri. se vidi da atija ni doma in da obvelja samo mamina trda rokauser posted image user posted image user posted image user posted image  so vsi trije spali že ob 20.20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ati je nekje na vlaku med moskvo in bogvešečim. upam, da ne bo zdaj vsak mesec tako. so ga skužli, da je fajn če greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no naša mala madam je danes naredila obrat iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem važna, ker sem mislila, da še ful cajta ne bo zmožna tega.

metuljček ugotavljam, da imam v brezovici oz. vnanje gorice eno znanko staro cca 23 let , pa da ti še odgovorim - ja sem že bila v službi na obisku z malo. grem vsak dan po večja dva v vrtec, kjer sem tudi v službiuser posted image user posted image . no drug problem e, če se le kdo še spomni, da sem tam v službi ko me že tak dolgo ni blo na šiht. februarja bo že 2 leti od kar sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky nimam pojma, zadnjič je vita samo tak hrkala kot bi se ji sluz vozila gor in dol po grlu, pa mi je P rekla da ni nič takega, samo vita ni bila prehlajena. mene ne upoštevaj - imam izkušenj s tem

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.12.2008 20:58:52   
netki
user posted image user posted image  aja tilen je danes dopolnil 5 mesecev   user posted image user posted image

pa čestitke viti, pa še nekomu, sam se zdele ne spomnem....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.12.2008 20:59:07   
rovar_ka
Metuljčica - sem te že misla skregat, da si me ignorirala z žiraficouser posted image , pa sem potem vidla, da si se spomnila, hvalauser posted image Ježka še nismo naročli, bom pa šla gledat, ker tak morem it tja po nakupihuser posted image   Kaj Anja zdaj sama čiča na slikici al si si spet roko zbrisala?user posted image Lepa pipika malauser posted image

Zimska - dobra prigoda, vidiš kak si predana svojemu delu, da greš kar eno uro prej delatuser posted image

Blacky - povej atiju, da je ful lepo od njega, da je hotel pomagat Nejcu, čeprav je vletel k napačni familijiuser posted image user posted image user posted image Je pa res smešno kaj se je zgodilouser posted image

Majuska - mali je ful not v igro padeluser posted image Čuj, povej kje so navešene igračke, ker vidim da ni na igralni podlogi - kje torej visijo?

Spet Blacky - iii, kak sta lepaaauser posted image   To pa so lušte za mene ja, midva sma se enkrat hecala, da se boma poročila l. 2011, potem pa sem šla za foro gledat, na kateri dan pride tistega leta najina obletnica odkar sva skupaj, če pride slučajno na sredo ali soboto - in pride na sobotouser posted image Tak da najkasneje v roku dveh let me more zaročit, drugače bom jaz njegauser posted image hehe, hec, jaz ga že ne bomuser posted image To je še vedno in bo ostala moška stvar  (vsaj nekaj) user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.12.2008 21:00:46   
Anonimen
najprej majuska... praviš, da je to niti ni nadnaravno. pa misliš, da je sploh blo resnično? al so mi to sam možgani sproduciral?

tole te še ful lepo prosim, da mi odgovoriš, navezuje se na tisto čudno doživljanje ponoči. da ti ne povem, da sem enkrat odprla oči in vidla po sobi letat bele helikoptrčke, milijon, kamorkoli sem pogledala, na tak način kot včasih vidiš pike... dej reci mi majuska, a je z mojimi možgani na momente kej narobe al je to dokaj normalno? mislim, za kaj je sploh šlo, jaz sem mislila da je al nadnaravno al pa so mi možgani mal se poigral, z realnostjo in mislijo... user posted image hvala ti

Pa tole mi je tud mimo, da sem se že parkrat zbudila tud še v SŠ oz. sem bila kot da se mi je sanjalo, pa se nisem mogla premaknit.
Do danes se tega nisem spomnila, sedaj sem pa začela misliti na to. Enostavno sem bila paralizirana in nisem mogla nič. Res se nisem poglabljala v tole in lunica hvala, da si me opomnila na tole in mi po eni strani tud odgovorila na to.

ja, gre za tako imenovano spalno paralizo, zelo globoko spanje, ko se mišice odklopijo. sej teorija mi kr gre user posted image sanje so men ful ful zanimive. ko pomisliš kaj vse sanjamo. vprašanje, kaj je za tem res. user posted image

Jutri bi mi pa mogla tašča Tiana pazit, ker grem jaz malo mojo G obiskat, se je menil Mitja s taščo v četrtek in še včeraj, danes pa jaz slučajno kličem, da preverim (ker sem pri njih navajena na razne šoke in potem raje 10x preverim) in res: spet propadlo, ker je tašča zbolela, baje se cel dan slabo počuti, ni mogla vstat, zvečer je pa še bruhala.

jaja, sej tudi sama veš, da je to krneki. poznamo mi te "nenadne bolezni" in slaba počutja hihi. mene je večkrat prijelo, ko je blo treba nardit kej kar mi ni pasalo user posted image samo, tale tašča je pa res en kaliber, zbolela gor ali dol, se menda pove! po mojem, ji ful ni blo za pazit in ko bi ga ti drug dan zjutraj pripeljala, bi ga pač pazila, sam je verjetno skoz razmišljala, kako se rešit varstva in ko si jo poklicala, ji je z neba padel izgovor. no, dopuščam tudi možnost, da se reees tak slabo počuti, sam v tem primeru, pa vzameš telefon v roke in javiš, z obzirom na to, da nismo v kameni dobi več. user posted image

Almera bravooooooooo za družinski dvoboj, jaz bom ful navijala, itak ste se same pametne javile, skor mislim, da bi mogle zmagat! user posted image user posted image

"Žvaljenje", ja, kar domač izraz.

mi smo rekl, zalizat se user posted image user posted image

Lunica, zdaj sem se spomnila (valjda, ko berem za nazaj), da še nisi objavila rovarkinega pisemca za neboglasnico, ki ga je baje tako super spesnila. Jaz pa bi ga rada prebrala.

bom kr objavila, pa še almera je potem napisala na isti način tut ful the best. sej po moje ne bo nobena jezna, če objavim. je škoda, da vas ne bi več prebralo, ker sta se RES ful potrudli.

Ekola:

rovarka:

Naša draga julijka, nič ti ni treba skrbet, En mesec boš žal pač brez nas mogla potrpet. Bomo me namesto tebe imele debate, Ob vsaki čokoladici in  bonbončku  se bomo spomnile nate. Gorska rožica naša vedno boš  ostala, Le hitro si pozdravi očke, da boš lahko dalje z nami klepetala. Ati te naj med tem časom razvaja in ti krajša čas, Sara naj ti še naprej bere forum naglas. Naj ti dnevi brez nas čim lepše minejo In  upam, da bolečine v tvojem prstu čim prej izginejo. Cela pesem iz mojih misli nastala je, A želela sem povedati  le to,  da pogrešamo te.
almera:

Naša draga Sabina!
En mesec dolga je doba
Brez neta in RR brloga.
Očke tvoje dobro spočij,
Glavo prevetri in rože zalij.
Leta tvoja baje so kriva
A EMŠO v tebi zaklade še skriva.
Skupaj čvekamo že celo večnost.
Nosečnosti, popadke in nespečnost.
Igrača računalnik nam je postala,
Celo odvisnost baje obstaja;
A vedno imamo naš Ringa Raja.

a ni the best??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Zasledila sem, da ste se nekatere prijavile za plavanje z dojenčki v Ljubljani. A mogoče katera ve, če je kje v bližini Celja, tudi takšen tečaj (baje je na Glaziji, ampak tja mi glih ni za it)?

mene tudi mika it, samo na glazijo tut jst ne bi hodla. sem vidla, da je ena napisala Dobrna, tam bi blo fajn. Morm premislit!

Lunica, flower, koklji dve, kak vaju bom!!!!!!!!!!!! Kak sta se norca delali tam iz mene na 4. delu, ja, blacky bo dušo spustila, pa komaj v ponedeljek bo začela komentirat, ker bo do takrat brala, bla, bla, bla,......grrrrrrrrrrrrrr................
Saj sem vedela, da moram vse prebrat, ker ziher drugač kaj ful pomembnega spustim. Evo, pa sem vaju dobla!

ahahaha, no vidiš, a nisma meli prav user posted image user posted image user posted image lej kje si! sej zdej pa nič kaj ne čvekamo, pa boš ujela dogajanje user posted image sej si pridna, ker vse bereš za sezname in vse potem odgovoriš user posted image user posted image cenim to!

lej jaz sem en dan zadaj, pa mam sto stvari za komentirat!

VSEM HVALA ZA PESTKE ZA LUKCA, UPAM DA DANES PONOVIMO!! Pa ostalim želim isto, tistim ki jim tudi še ne prespijo noči. očitno SO sposobni, vsaj kar se lakote tiče! user posted image

Sedim za računalnikom,pa neki voham k smrdi,pa gruntam kva tko smrdi,pa ja jest ne smrdim tko,pa vzamem Elo v naročje,pa še zmer gruntam kva hudiča tko smrdi in mi šele čez neki cajta prpele da se je Ela pokakala

Dej priznaj zdej no... Je kakor je, se pač ne tuširaš rada user posted image user posted image še glede sprejema pri županu. pri nas pa nič, nič, nič od nič. ma župa zgleda preveč dela s politiko in stranko user posted image user posted image user posted image
Aja, sem vidla da je tudi avgustovka Erin bla tam, bosta obe v časopisu!
zihr se ful fajn držiš user posted image user posted image

naša je pa rabla 4. mesece, da ga je začela "srat" ponoči se kar nekaj zbuja in bi se igrala, midva sva pa
razmišljam, če bi kakšen dodatek zvečer pomagal...ima katera podobne izkušnje?

mirjam, poskusi s kakšno kašico, dve do tri male žličke med mleko. žitna kašica, samo žal nam ni pomagalo. je odvisno od vsega drugega. lej zdaj je s 150 prespal 11 ur, drugače pa s polno dozo kašice ni mogel 6 ur user posted image kokr se spomnijo veš. user posted image

nanka, super za natko! menda bo zdaj ja ok user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da povem še to, da se je Tia včeraj full smejala na glas - Taja je skakala pred njo in se ji je zdelo blazno smešno In, da ne govorim o tem, da jo vsak dan poskušam spravit do tega in se morem ful namučit in bit izvirna, Taja pa čist nenamerno malo poskoči, ona pa se reži ko pečen maček

ej rovarka! jaz se cel dan napravljam okol Lukca, da bi se ja nasmejal. misliš, da se? pha, kdaj pa kdaj, če mam res srečo! pride ati domov, še okol ovinka ne stopi dobr, pa se tamal že reži kot da je nor. ej, mamice smo za cartat, atiji pa za žur user posted image user posted image

mojcek, vam pa res ni namenjeno. kak dolg se bo še to vleklo?? jaz ti ne morem drugega rečt kot, drži se, stisni zobe, upaj na boljše cajte. vem pa, da to ubije človeka!! menda bo ja boljše, dan za dnem?? me res zanima, kaj, če sploh kaj, bojo pogruntali! user posted image user posted image user posted image

Lukec od Lunice... ... Lunica, recept, prosim!

haha, a veš da se mi mal zdi, kaj bi lahk blo? to da fant zdej z nama spi... in ful smrči, ker ma nos zabasan. jaz sem lukca slišala, ko se je začel ob pol treh premetavat in pol nazaj zaspal! sem bla zihr, da se bo zbudil, pa ne! ker je moj glih tak fajn smrčal, sem bla prav jezna, ampak neeee, luka je zaspal nazaj! bomo vidli danes user posted image user posted image user posted image

To sem hotela vprašat: Tiste, ki gostite mleko z rižolinom kake flaške in cuclje imate? Nam se proti koncu vedno zadeluje oz. gre mogoče težje vlečt in naš se zvija in tuli zraven.

jaz mam od aventa s tremi pretoki, kot blacky. super super teče! sam za navadno mleko je prehitro, se je revež davil poleg! zdej ko ma novalac AR je pa 1 luknjica super. samo blacky... jaz pa kontra dam, da je črtica pri bradi. sej teoretično je tak vseeno po logiki menda? user posted image

3jemi haha ful dobra slikca user posted image user posted image luka je tudi prej sedel poleg mene tle, ko sem brala in sem mu mal pustila po tipkovnici klamfat in je znorel, je nabijat začel, v 5 sekundah sem mela vse nastavitve spremenjene user posted image user posted image si recimo vedla, da se da forum povečat samo s pomočjo kombinacije na tipkovnici? ne? no, luka to zna! user posted image user posted image

zimska
ful dobr verz, zadnji del mi je všeč, bom mogoč uporabila letos. bomo vidli, kak me bo piknilo!

pa glede lulčka!! mene fršlok od strahu res. zdej ko si to napisala, sploh ne bom več vlekla dol. iatk sem vidla, da je čist "zalimano", bo tko mogel zdravnik potegnit al pa operacija, mislite da lahko to povečam oz. raztegnem z vtrajnim vlečenjem?

pa sem res skoz misla, da kak fajn mu gre kožica preko in da gledam luknjo... pa ni bla luknja, ampak glavica od lulčka user posted image user posted image

me je kr strah, kaj še bo, bogi fantek moj.

karamela, sej tisto z živaljo sem se hecala noooo. moj mali tiger user posted image user posted image sam kr neki jih pikne ej. no sej kot sm rekla, pri nama je blo krivo, da ga nisem prav čas uspavala! zdej je bil pa že ful utrujen, po kopanju je sam pojedel in zaspal v 5 minutah v postelji! zadnje čase je vedno trajal pol ure, pa še na konc obvezno uspavanje v naročju.

Moja Teja pa je zbolela. Je ful prehlajena. Očitno se je od Nejca nalezla, ker on je tud ponoči kašljal, ker ga je sluz dražila v grlu. Teja pa je začela tak doneče kašljat zjutraj. Zdaj sicer ne kašlja kaj dosti, ko spi, sploh ne, ko se prebuje, pa tečka je, joka skoz, nosek ima poln. Zjutraj je imela povišano temperaturo, sicer samo 37, a to ni tak kot ponavadi. Malo bom še počakala s tem kašljem, pa da vidim, kaj bo do jutri nastalo. Če mi ne bo všeč zvok, grem jutri k P. Sranje
Kolko vdihov že mora imet v minuti al kak že to nekak gre?

hm... predn sm zvedla za kolegico, bi ti rekla, počakaj. zdej pa ne upam nič rečt, čeprav po mojem tisto pravo hropenje je drugačno. ko otročku zraka zmanjkuje, teji se po moje samo sluz nabira in jo kašlja. lukec je mel to sranje zdej dva tedna, pa je zadnjič zdravnica rekla, da ni nič hudega, da ma pač slu v grlu. kaj boš nardila?

haha, pa ful sem se nasmejala ob prigodi, ker sem si v živo predstavljala, kak je vaš ati uletel kot superman v ordinacijo in kak osramočen verjetno ven prilezel user posted image user posted image

vprašanje: za božička dobi luki od babice in dedija spalno vrečo. kakšno velikost naj vzamem, sem ga danes merila ima 70 cm.

pa še to, danes ne bi smela nič pisat in odgovarjat čez dan, sem bla mal slabe volje, pa sem v dveh temah nardila sranje, v eni pa zanetla prepir. najraj bi se po riti. bom krivila horoskop, rakica pač, kar mi pade na pamet, napišem, pa čeprav vem, da bi se mogla v jezik ugriznat... user posted image user posted image

lepo spančkajte! user posted image

ps: zakaj je taka žalost zadnja dva dni zvečer gor?? user posted image

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
9.12.2008 21:01:46   
Anonimen
ne vem zakaj ne gre, tam ko je od rovarke pesmica, je na isti način kot od almere. obe sta nardili tko, da ob strani piše neboglasnica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
9.12.2008 21:02:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Pomoččččččččč!!!!
Teja grdo kašlja, tak kot da bi lajala, samo se mi zdi, da prihaja iz grla, ker se ji sluz nabira, saj ne zna izkašljat. Veliko joka, se zbuja, iz noska teče, ni pa tako zamašen.

Vročine nima.

Ali moram zdaj takoj k P ali lahko grem jutri zjutraj?

Se bojim tistega pomanjkanja kisika, bi pri tem imela vročino? Kaj pa bronhitis? Ni panike, če gre zjutraj?

Joj, čist sem zmešana, Nejc ni bil nikoli bolan kot dojenček. Tiste,ki ste že dale to skozi, prosim za nasvet. Ne bi rada šla zaman, pa potem tam staknila še kakšno hujšo okužbo. Zdaj bi morala namreč v bolnišnico k dežurnemu P. Tam  pa veste, kaj vse srečate.....user posted image user posted image user posted image

poskusi z razno paro okoli nje to naj bi najbolj pomagalo, pa v nos ji vsako uro daj fiziološko, meni so za tako stvar, če ni nos zamašen najboljše kapljice, potem pa daj še toplo krpico na prsa, pa prekuhano mlačno vodo za pit, to naj bi najbolje sluz razredčilo za take male.

aja, pa tole pomaga (v Italiji imajo, mogoče tudi v Avstriji):
http://www.vicks.com/products/babyrub

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
9.12.2008 21:05:40   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

oj oj

končno sem si priborila računalnik....mi je dragi prepovedal RR user posted image

A to se še tud dogaja v današnjih časih?user posted image  Mojemu kaj takega ne upa prit na pamet.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.12.2008 21:06:49   
Anonimen
A to se še tud dogaja v današnjih časih? Mojemu kaj takega ne upa prit na pamet.

moj mi je 15 minut nazaj rekel, da če je to moja služba al kaj tak tolčem po tipkovnici, kot da knjigo pišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
9.12.2008 21:08:04   
rovar_ka
Blacky - Hmm... za Tejo pa ne bi vedlauser posted image Sicer je Tia že bila prehlajena, je imela poljn nosek, kašljala je, samo ne vem če je isti kašellj, ker si ne znam predstavljat lajajočega kašljauser posted image Ona je v glavnem melanajprej suh, nato moker kašelj, da se ji je prav zaletelo, ko se je hotla skašljat, sem jo vedno dala na svojo roko s trebuškom, da je bila malo dol obrnjena - se baje lažje skašljajo. Če boš pa šla danes al pa jutri jo pokazat pa je res tvoja odločitev, ti ne bi rada "narobe" svetovala. Odvisno pač kak je - če je ful hudo, potem idi že dane, če pa ni tak fejst, pa počakaj do jutri..
Upam, da se čimprej pozdravi, ker vem kak hudo jeuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
9.12.2008 21:13:29   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Bravo netki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slikce, slikce ...

kakšne slikice bi ti mela user posted image

ja od novega laptopa in gsm-a

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
9.12.2008 21:13:38   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

A to se še tud dogaja v današnjih časih? Mojemu kaj takega ne upa prit na pamet.

moj mi je 15 minut nazaj rekel, da če je to moja služba al kaj tak tolčem po tipkovnici, kot da knjigo pišem user posted image user posted image user posted image

mene je itak že davno nekam poslal z računalnikom vred user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
9.12.2008 21:16:57   
Blacky30
Hvala punce za nasvete. Sem jo oblekla v pižamico, potem pa obrnila na trebušček in jo tak cartala nekaj časa. Kar naenkrat pa je začela pljuvat ven sluz, je šlo vse ven in v trenutku je bila kot nova. Lepo je dihala, se smejala in potem tudi zaspala. Bomo videli, kakšna bo noč. Ampak če bi bilo na pljučih, verjetno s tem pljuvanjem tega ne bi rešili, bi še naprej težko dihala, ne?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 21:17:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
9.12.2008 21:17:58   
sasi13
mirjam80 pri nas ne pomagajo nobeni dodatki, se vseeno zbujata.

almera mamo iste probleme ponoči glede hrane kot ti

čakam kdaj bomo mi začeli spati ponoči, ker pa zgledam takole user posted image

flower full maš dober avatar

glede družinskega dvoboja nas pravočastno obvestite kdaj bote na tv.

mi smo danes spali celo do sedmih user posted image

če želi katera kartico za kolinsko (20 % popust skoz) ji jo podarim

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
9.12.2008 21:22:10   
maja24

Sedim za računalnikom,pa neki voham k smrdi,pa gruntam kva tko smrdi,pa ja jest ne smrdim tko,pa vzamem Elo v naročje,pa še zmer gruntam kva hudiča tko smrdi in mi šele čez neki cajta prpele da se je Ela pokakala

Dej priznaj zdej no... Je kakor je, se pač ne tuširaš rada user posted image user posted image še glede sprejema pri županu. pri nas pa nič, nič, nič od nič. ma župa zgleda preveč dela s politiko in stranko user posted image user posted image user posted image
Aja, sem vidla da je tudi avgustovka Erin bla tam, bosta obe v časopisu!
zihr se ful fajn držiš user posted image user posted image

Ja bla je,sva se na brzake spoznale,se ji je mudilo ker ji je Tiln bošček ful polivov,naš pa nč bol ni blauser posted image user posted image user posted image ,se mi je koj na tafrišne cune pobruhalauser posted image

Ja bom bla ko una iz 101 dalmatincuser posted image user posted image ,kva je že blauser posted image (pol glave je mela z belo pol pa s črno preštrihano)

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
9.12.2008 21:22:55   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

mene je itak že davno nekam poslal z računalnikom vred user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, vse te fore še nekak razumem, čeprav jih nisem doživela, samo ona od netki pa je res hard. Kak ti v današnjih časih lahko moški karkoli prepove??? Saj nisem njegova lastnina, mater, delam, kar želim. Če si v vezi, pa res ne pomeni, da je konec tvojih hobijev in je treba v vsem ustreči dedu.
Netki, pa ti to kar tak ubogaš al kaj? To mi je še najbolj čudno....kot da bi bil tvoj ata! Pa brez zamere, res me zanima.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?