Anonimen
|
najprej majuska... praviš, da je to niti ni nadnaravno. pa misliš, da je sploh blo resnično? al so mi to sam možgani sproduciral? tole te še ful lepo prosim, da mi odgovoriš, navezuje se na tisto čudno doživljanje ponoči. da ti ne povem, da sem enkrat odprla oči in vidla po sobi letat bele helikoptrčke, milijon, kamorkoli sem pogledala, na tak način kot včasih vidiš pike... dej reci mi majuska, a je z mojimi možgani na momente kej narobe al je to dokaj normalno? mislim, za kaj je sploh šlo, jaz sem mislila da je al nadnaravno al pa so mi možgani mal se poigral, z realnostjo in mislijo... hvala ti Pa tole mi je tud mimo, da sem se že parkrat zbudila tud še v SŠ oz. sem bila kot da se mi je sanjalo, pa se nisem mogla premaknit. Do danes se tega nisem spomnila, sedaj sem pa začela misliti na to. Enostavno sem bila paralizirana in nisem mogla nič. Res se nisem poglabljala v tole in lunica hvala, da si me opomnila na tole in mi po eni strani tud odgovorila na to. ja, gre za tako imenovano spalno paralizo, zelo globoko spanje, ko se mišice odklopijo. sej teorija mi kr gre sanje so men ful ful zanimive. ko pomisliš kaj vse sanjamo. vprašanje, kaj je za tem res. Jutri bi mi pa mogla tašča Tiana pazit, ker grem jaz malo mojo G obiskat, se je menil Mitja s taščo v četrtek in še včeraj, danes pa jaz slučajno kličem, da preverim (ker sem pri njih navajena na razne šoke in potem raje 10x preverim) in res: spet propadlo, ker je tašča zbolela, baje se cel dan slabo počuti, ni mogla vstat, zvečer je pa še bruhala. jaja, sej tudi sama veš, da je to krneki. poznamo mi te "nenadne bolezni" in slaba počutja hihi. mene je večkrat prijelo, ko je blo treba nardit kej kar mi ni pasalo samo, tale tašča je pa res en kaliber, zbolela gor ali dol, se menda pove! po mojem, ji ful ni blo za pazit in ko bi ga ti drug dan zjutraj pripeljala, bi ga pač pazila, sam je verjetno skoz razmišljala, kako se rešit varstva in ko si jo poklicala, ji je z neba padel izgovor. no, dopuščam tudi možnost, da se reees tak slabo počuti, sam v tem primeru, pa vzameš telefon v roke in javiš, z obzirom na to, da nismo v kameni dobi več. Almera bravooooooooo za družinski dvoboj, jaz bom ful navijala, itak ste se same pametne javile, skor mislim, da bi mogle zmagat! "Žvaljenje", ja, kar domač izraz. mi smo rekl, zalizat se Lunica, zdaj sem se spomnila (valjda, ko berem za nazaj), da še nisi objavila rovarkinega pisemca za neboglasnico, ki ga je baje tako super spesnila. Jaz pa bi ga rada prebrala. bom kr objavila, pa še almera je potem napisala na isti način tut ful the best. sej po moje ne bo nobena jezna, če objavim. je škoda, da vas ne bi več prebralo, ker sta se RES ful potrudli. Ekola: rovarka: Naša draga julijka, nič ti ni treba skrbet, En mesec boš žal pač brez nas mogla potrpet. Bomo me namesto tebe imele debate, Ob vsaki čokoladici in bonbončku se bomo spomnile nate. Gorska rožica naša vedno boš ostala, Le hitro si pozdravi očke, da boš lahko dalje z nami klepetala. Ati te naj med tem časom razvaja in ti krajša čas, Sara naj ti še naprej bere forum naglas. Naj ti dnevi brez nas čim lepše minejo In upam, da bolečine v tvojem prstu čim prej izginejo. Cela pesem iz mojih misli nastala je, A želela sem povedati le to, da pogrešamo te. almera: Naša draga Sabina! En mesec dolga je doba Brez neta in RR brloga. Očke tvoje dobro spočij, Glavo prevetri in rože zalij. Leta tvoja baje so kriva A EMŠO v tebi zaklade še skriva. Skupaj čvekamo že celo večnost. Nosečnosti, popadke in nespečnost. Igrača računalnik nam je postala, Celo odvisnost baje obstaja; A vedno imamo naš Ringa Raja. a ni the best??? Zasledila sem, da ste se nekatere prijavile za plavanje z dojenčki v Ljubljani. A mogoče katera ve, če je kje v bližini Celja, tudi takšen tečaj (baje je na Glaziji, ampak tja mi glih ni za it)? mene tudi mika it, samo na glazijo tut jst ne bi hodla. sem vidla, da je ena napisala Dobrna, tam bi blo fajn. Morm premislit! Lunica, flower, koklji dve, kak vaju bom!!!!!!!!!!!! Kak sta se norca delali tam iz mene na 4. delu, ja, blacky bo dušo spustila, pa komaj v ponedeljek bo začela komentirat, ker bo do takrat brala, bla, bla, bla,......grrrrrrrrrrrrrr................ Saj sem vedela, da moram vse prebrat, ker ziher drugač kaj ful pomembnega spustim. Evo, pa sem vaju dobla! ahahaha, no vidiš, a nisma meli prav lej kje si! sej zdej pa nič kaj ne čvekamo, pa boš ujela dogajanje sej si pridna, ker vse bereš za sezname in vse potem odgovoriš cenim to! lej jaz sem en dan zadaj, pa mam sto stvari za komentirat! VSEM HVALA ZA PESTKE ZA LUKCA, UPAM DA DANES PONOVIMO!! Pa ostalim želim isto, tistim ki jim tudi še ne prespijo noči. očitno SO sposobni, vsaj kar se lakote tiče! Sedim za računalnikom,pa neki voham k smrdi,pa gruntam kva tko smrdi,pa ja jest ne smrdim tko,pa vzamem Elo v naročje,pa še zmer gruntam kva hudiča tko smrdi in mi šele čez neki cajta prpele da se je Ela pokakala Dej priznaj zdej no... Je kakor je, se pač ne tuširaš rada še glede sprejema pri županu. pri nas pa nič, nič, nič od nič. ma župa zgleda preveč dela s politiko in stranko Aja, sem vidla da je tudi avgustovka Erin bla tam, bosta obe v časopisu! zihr se ful fajn držiš naša je pa rabla 4. mesece, da ga je začela "srat" ponoči se kar nekaj zbuja in bi se igrala, midva sva pa razmišljam, če bi kakšen dodatek zvečer pomagal...ima katera podobne izkušnje? mirjam, poskusi s kakšno kašico, dve do tri male žličke med mleko. žitna kašica, samo žal nam ni pomagalo. je odvisno od vsega drugega. lej zdaj je s 150 prespal 11 ur, drugače pa s polno dozo kašice ni mogel 6 ur kokr se spomnijo veš. nanka, super za natko! menda bo zdaj ja ok No, da povem še to, da se je Tia včeraj full smejala na glas - Taja je skakala pred njo in se ji je zdelo blazno smešno In, da ne govorim o tem, da jo vsak dan poskušam spravit do tega in se morem ful namučit in bit izvirna, Taja pa čist nenamerno malo poskoči, ona pa se reži ko pečen maček ej rovarka! jaz se cel dan napravljam okol Lukca, da bi se ja nasmejal. misliš, da se? pha, kdaj pa kdaj, če mam res srečo! pride ati domov, še okol ovinka ne stopi dobr, pa se tamal že reži kot da je nor. ej, mamice smo za cartat, atiji pa za žur mojcek, vam pa res ni namenjeno. kak dolg se bo še to vleklo?? jaz ti ne morem drugega rečt kot, drži se, stisni zobe, upaj na boljše cajte. vem pa, da to ubije človeka!! menda bo ja boljše, dan za dnem?? me res zanima, kaj, če sploh kaj, bojo pogruntali! Lukec od Lunice... ... Lunica, recept, prosim! haha, a veš da se mi mal zdi, kaj bi lahk blo? to da fant zdej z nama spi... in ful smrči, ker ma nos zabasan. jaz sem lukca slišala, ko se je začel ob pol treh premetavat in pol nazaj zaspal! sem bla zihr, da se bo zbudil, pa ne! ker je moj glih tak fajn smrčal, sem bla prav jezna, ampak neeee, luka je zaspal nazaj! bomo vidli danes To sem hotela vprašat: Tiste, ki gostite mleko z rižolinom kake flaške in cuclje imate? Nam se proti koncu vedno zadeluje oz. gre mogoče težje vlečt in naš se zvija in tuli zraven. jaz mam od aventa s tremi pretoki, kot blacky. super super teče! sam za navadno mleko je prehitro, se je revež davil poleg! zdej ko ma novalac AR je pa 1 luknjica super. samo blacky... jaz pa kontra dam, da je črtica pri bradi. sej teoretično je tak vseeno po logiki menda? 3jemi haha ful dobra slikca luka je tudi prej sedel poleg mene tle, ko sem brala in sem mu mal pustila po tipkovnici klamfat in je znorel, je nabijat začel, v 5 sekundah sem mela vse nastavitve spremenjene si recimo vedla, da se da forum povečat samo s pomočjo kombinacije na tipkovnici? ne? no, luka to zna! zimska ful dobr verz, zadnji del mi je všeč, bom mogoč uporabila letos. bomo vidli, kak me bo piknilo! pa glede lulčka!! mene fršlok od strahu res. zdej ko si to napisala, sploh ne bom več vlekla dol. iatk sem vidla, da je čist "zalimano", bo tko mogel zdravnik potegnit al pa operacija, mislite da lahko to povečam oz. raztegnem z vtrajnim vlečenjem? pa sem res skoz misla, da kak fajn mu gre kožica preko in da gledam luknjo... pa ni bla luknja, ampak glavica od lulčka me je kr strah, kaj še bo, bogi fantek moj. karamela, sej tisto z živaljo sem se hecala noooo. moj mali tiger sam kr neki jih pikne ej. no sej kot sm rekla, pri nama je blo krivo, da ga nisem prav čas uspavala! zdej je bil pa že ful utrujen, po kopanju je sam pojedel in zaspal v 5 minutah v postelji! zadnje čase je vedno trajal pol ure, pa še na konc obvezno uspavanje v naročju. Moja Teja pa je zbolela. Je ful prehlajena. Očitno se je od Nejca nalezla, ker on je tud ponoči kašljal, ker ga je sluz dražila v grlu. Teja pa je začela tak doneče kašljat zjutraj. Zdaj sicer ne kašlja kaj dosti, ko spi, sploh ne, ko se prebuje, pa tečka je, joka skoz, nosek ima poln. Zjutraj je imela povišano temperaturo, sicer samo 37, a to ni tak kot ponavadi. Malo bom še počakala s tem kašljem, pa da vidim, kaj bo do jutri nastalo. Če mi ne bo všeč zvok, grem jutri k P. Sranje Kolko vdihov že mora imet v minuti al kak že to nekak gre? hm... predn sm zvedla za kolegico, bi ti rekla, počakaj. zdej pa ne upam nič rečt, čeprav po mojem tisto pravo hropenje je drugačno. ko otročku zraka zmanjkuje, teji se po moje samo sluz nabira in jo kašlja. lukec je mel to sranje zdej dva tedna, pa je zadnjič zdravnica rekla, da ni nič hudega, da ma pač slu v grlu. kaj boš nardila? haha, pa ful sem se nasmejala ob prigodi, ker sem si v živo predstavljala, kak je vaš ati uletel kot superman v ordinacijo in kak osramočen verjetno ven prilezel vprašanje: za božička dobi luki od babice in dedija spalno vrečo. kakšno velikost naj vzamem, sem ga danes merila ima 70 cm. pa še to, danes ne bi smela nič pisat in odgovarjat čez dan, sem bla mal slabe volje, pa sem v dveh temah nardila sranje, v eni pa zanetla prepir. najraj bi se po riti. bom krivila horoskop, rakica pač, kar mi pade na pamet, napišem, pa čeprav vem, da bi se mogla v jezik ugriznat... lepo spančkajte! ps: zakaj je taka žalost zadnja dva dni zvečer gor??
|