dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska LEX - meni se je zgodilo, da sem eno celo uro prezgodaj prišla v službo in bila čist panična, ker nisem našla otrok, razred pa zaklenjen. Celo do ravnatelja sem šla in se opravičevala, da sem zamudila 5minut, otrok pa zdej kr ni in da pojma nimam kdo jih je odpeljal, če on ve kdo me zdej nadomešča, v glavnem - panika totalna... Ravnatelj me je pogledal in rekel: Lubica, a ti veš kolk je ura? - Ja kolk, 15 čez 8, ne?? Najprej resen pogled, pol se je pa smejat začel in mi je končno kapnlo, da sem prezgodnja! Koja sramota! Aaaa joj... To pa zato, ker nosim eno glupo uro, ko ima označene samo 4 številke (12,3,6,9) in evo, no sem šla lahk še v miru na en kafe in pet čikov. Pa cela šola se mi je smejala. Itak. Ta je dobra ja. bravo luka za prespano noč! ilatic tudi Jan noče nič piti in ga niti ne silim. Če bo žejen bo že pil. Pa sva bila že celo poletje na AM pa tudi ni nič pil in je bilo vse ok. družinski dvoboj - komaj čakam da vas vidim! Boste videle kako bodo za vami še druge RR-jevke potem navalile. Sem sigurna da se bodo še katere prijavile. mojcek za Živo. Res upam da bo kmalu bolje. Jaz bi ji vseeno dala vsak dan malo GH da se počasi navadi. Kakšno žličko ji kar poturi pa tudi če ji ne bo pasalo. Naš na začetku takšen fris naredi kot da bi mu drek rinila v usta potem bi pa še jedu. Ma po mojem ji res mleko ne paše. 3jeMi dobra fotka tale s tipkovnico. Je pa res kmalu začel. blacky ti pa voščiš dobro jutro ob 12h. Vi pa ste eni zaspanci. zimska s to kožico na lulčku si me pa kar malo prestrašila zdej. Mene bi pobralo od strahu in panike! levinja mi imamo od aventa cucelj za večje pretoke sam tolk teže ven da se skoraj zadavi z mlekom namreč. Nismo pa še poskusili nič drugega dodati v mleko tko da ne vem kako gre v tem primeru... blacky hvala za razlago za tale cucelj od aventa. Jaz sem ga pa obračala pa sukala pa vedno je teklo ven ko pri norcih. Mi smo pa še vedno na št. 2. Smo poskusili tudi s 3 in čez dan še gre nekak. Poje v minutki. Sam za zvečer pa ni dober ker ponavadi zaspi med hranjenjem, s tem cucljem pa ne more ker prehitro teče in mora prehitro požirati da bi zaspal. Vam nisem povedala, kaj je bilo včeraj pri dermatologu. Midva z Nejcem greva naprej gor, on bo še enega skadil, je rekel. Pa sva šla na wc, je malo trajalo, ker sva morala še na ključ čakat in ko je prišel mož gor, je bila čakalnica ful polna, naju pa nikjer. Seveda če sva bila na wc-ju. In on vpraša ljudi v čakalnici, če sta otrok in mamica notri pri dr., pa pravijo, da ja. Potem pa sliši krike ven: Mami, neeee, mami, pomagaj! In butne not v ordinacijo, ker je mislil, da sva midva, da gre svojemu sinčku na pomoč. In zagleda nepravi par, pa pravi Ups, nista taprava! In zapre vrata. Potem pa midva stopiva iz wc-ja. Smotko! pod mizo sem veš? lunica mogoče je Luka preveč naspan da je tečen. Ma ne mal se hecam. Se je pomiril dečko?? Blacky upam da se Teja in Nejc čimprej pozdravita. Lejla969 vse najboljše!! Zasavčanke, a bo ktera šla na plavanje v Hrastniku??
|