mojčca
|
Dan punce Se že kar nekaj časa nisem javila, imam gužvo. Sva bili prejšnji teden z Manco pri logopedu in lahko samo pohvalim njen odnos. Najprej naju je vprašala, zakaj sva sploh prišli, pa sem ji lepo povedala, da naju je poslala ortpedinja. Je rekla, da kar se tiče črke R, da ima časa do petega leta in je bila začudena, zakaj sva sploh prišli. No, potem pa va prišli do tega, da je v njeni diagnozi napisano, da je hipotona in pravi, da za take otročke je pa skoraj boljše, da pridejo čim bolj zgodaj. Drugače se mi je pa po dolgem, dolgem času pri zdravniku končno zgodilo, da je nekdo Manco ful pohvalil. Ja, priznam, se mi je zdelo ful dobro . Kamor koli grem, npr. v razvojni, vedno poslušam kaj je narobe oz. je pohvaljena ampak bolj tako, tako. Logopedinja pa jo je ful pohvalila, je prosila sestro, da ji prinese rezultate testiranja pri treh letih, ker jo je zanimal rezultat. In mi je rekla, da je naša punca za svoja leta zelo pametna, celo nad povprečjem. Ja, sem se kar potolažila, če kao zaostaja pri npr. telovadbi (saj je živahna, pa vse, ampak jo recimo ne morem postaviti na rolerje oz. bo imela ful težav, ker tam je potrebo imeti res dobro ravnotežje), bo pa mogoče bolj nadarjena vsaj za učenje. Pustimo se presenetiti. Skaana, z zamudo, ampak iz srca želim vse najboljše tvojemu lepotcu za prvo svečko, ki jo je upihnil. Želim mu zdravje, veliko razposajenosti in brezskrbno otroštvo. Aleksej, samo zate Še eno vprašanje zate Skaana. Kje je možno videti slikice vaše kuhinje???? Trenutno sva v fazi iskanja kuhinj, pa sem si želela še enkrat ogledati slikce, pa jih ne najdem. Če bo vse po sreči, greva v petek v Panles, da si ogledava kuhinje. Ena nama je kar všeč, je pa kavne barve. Katrin, no, tudi od tebe rabim pomoč. Si enkrat prilepila slikice vaše ograje oz. stopnic, pa tudi teh slik ne najdem. A lahko še enkrat prilepiš slikce, plisss???? Rainbow, tudi tebi malo z zamudo, ampak iz srca. Vse naj, naj, da se ti uresničijo skrite želje, da bi bili otroci pridni, mož pa še bolj, . Grem delati, pa se javim če bo vse po sreči v večernih urah.