Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 8:44:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA32, VSE NAJBOLJŠE!!! To so kristusova leta. Če ne bi bila noseča, bi se ga 3x morala napit. Najaa -HVALA LEPA!!!!! Ja, mojemu nicku bi sedaj lahko 33 pripisala..ampak ne bom, ker sem z 32-tko postala srečka !!! Glede pijače pa vi ers držalo, če ne bi bila noseča...zato bo danes le sok in čaj...ker mi niti deci vina ne paše..mi kuj kislino dvigne..potem pa hop po Donatu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 8:58:42
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko pa en špricer spiješ - vino z donatom! Hecam se, hehe. No, kakšna tortica bo pa padla, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:02:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
špricer! Ja, tortica in druge sladkarije pa ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:08:16
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro, vidim da ste spale k da bi ble hehehehe jaz jem zajtrk in sem vas v miru prebrala, še dobr da niste uspele spisat par strani hehehe spps ma si pospravla? ker jest tazga ne morm gledat hahahahha irena glede letenja jaz bi na tvojem mestu vseeno vprašala G sploh pa nekatere letalske družbe ne dovoljo letenja brez dovoljenja G po 6 mesecu nosečnosti, ne glede na trajanje letenja... KOKICA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!! ZDEJ MORŠ PA NICK SPREMENIT HEHEHEHE V KOKICA33 buksi kaj te mama res tko sekira? pa zakaj pravzaprav? verjetno ne živite skupaj, pa probaj ignorirat... ker druge variante itak ni. Vidiš pa še brcike si dobla ko si jih tko želela vse se uredi!!!! pa tud fajn partnerja maš!!! tako da vse v redu!!! najaa ti pa mal spi sej te bo zmankal ponoč pokonc na vse zgodi pokonc madonca popoldan pa spat ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:13:33
|
|
|
|
Najaa
|
Pupa, ti še napol spiš? Sem komaj sem prebrala tvoj post brez vseh ločil! Nič hudega, saj mi možgani delajo 100 na uro. Ne vem, česa naj se lotim, ko popijem kavo. Pralni stroj imamo še vedno pokvarjen, cunje se nabirajo... prah je pobrisan, posesano je, kuhat ni treba... punčka je skoraj fertik... Aha, že vem! Darila zavijat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:15:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, ti še napol spiš? Sem komaj sem prebrala tvoj post brez vseh ločil! Nič hudega, saj mi možgani delajo 100 na uro. Ne vem, česa naj se lotim, ko popijem kavo. Pralni stroj imamo še vedno pokvarjen, cunje se nabirajo... prah je pobrisan, posesano je, kuhat ni treba... punčka je skoraj fertik... Aha, že vem! Darila zavijat! oprost, vejce mi niso nikol ble jaka strana, zdle pa res še nism k seb pršla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:16:56
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! Kokica32 čestitke Jaz se odpravljam na pregled.Vsem vam pa želim lep dan glede na to, da zunaj sonček sije.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:18:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kokica32 čestitke Jaz se odpravljam na pregled.Vsem vam pa želim lep dan glede na to, da zunaj sonček sije. Lolita23 držim pesti za lepe izvide vsega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:22:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, ti še napol spiš? Sem komaj sem prebrala tvoj post brez vseh ločil! Nič hudega, saj mi možgani delajo 100 na uro. Ne vem, česa naj se lotim, ko popijem kavo. Pralni stroj imamo še vedno pokvarjen, cunje se nabirajo... prah je pobrisan, posesano je, kuhat ni treba... punčka je skoraj fertik... Aha, že vem! Darila zavijat! oprost, vejce mi niso nikol ble jaka strana, zdle pa res še nism k seb pršla Ne ne, sej ponavad te brez problema berem, danes mi pa nekako ni šlo. Se že popravljam, kava je začela delovat. Srečanje v petek velja? Za vse prisotne, tudi v mislih?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:25:26
|
|
|
|
Pupa7
|
kje ste že rekle da se dobimo? da ne bom v napačn lokal zavila ... spps pa kje se zdej skrivaš.... pogrešam te sej veš ....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:27:34
|
|
|
|
Pupa7
|
kje je pa tasa? a je že pred blokom pa se DERE LUPINICE, POCENI LUPINICE HAHAHAHHA aja sej res je neki rekla da gre v Lenart
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:30:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! kaj zdaj? sem uspela prit do compa en izpit je šel,drugi pa ne,ker mi profeesorca ni poslala po mailu vsega gradiva za izpit,pa gledam tist test,ko tele v nova vrata tk,da bom morala še en test it naslednjič delat mal sem jezna zarad tega,pa bom že preživela-boljš,en kot noben Čestitam za izpit! Če ti ni vsega gradiva poslala, bi pa bolj težko dobro pisala. Razen, če si naravni talent , ker pri nas so tud taki obstajal, ki si niti vsega niso prebral, pol pa super pisal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:31:50
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps majabh,dobrodošla med marčevskimi čvekami,ti se le oglas in se ne pusti prestrašit,ko imajo včasih marčevke ene čudne izpade in debate Ja, majabh dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:35:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
HVALA LEPA vsem za izrečene čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:39:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps uf,še imam dosti učenja in izpitov na zalogi,sem pa mislila,da sem bom rešla dveh naenkrat sam največ jih bo februarja in marca mal si študiram kak bi zgledalo,da me popadki na kakem izpitu zagrabijo al pa,da mi voda tam odteče Po moje ne bi bla prva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:42:04
|
|
|
|
Nina00
|
Yassy bo vse ok, boš vidla. Ti boš tak pridno počivala kot Pupa pa Čebelica pa bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:47:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
DOBRO JUTRO!!! KOKICA32 -[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://savskesrne.com/wp-includes/images/birthday_cake.gif&imgrefurl=http://savskesrne.com/%3Fp%3D45&usg=__0Ex2ExMxg3Gd1tkcOPTle0cvyYk=&h=300&w=300&sz=26&hl=sl&start=3&sig2=Y9pXHRQpLX9JqE2PnAX0PA&um=1&tbnid=umXPI0vy9F3L6M:&tbnh=116&tbnw=116&ei=Yi4-ScPVM8Gc_QahtsTYDQ&prev=/images%3Fq%3DROJSTNI%2BDAN%26um%3D1%26hl%3Dsl%26newwindow%3D1%26rlz%3D1T4GGLL_slSI302SI303][/link]Vse najboljše!!! Pozdravček vsem.O spanju je itak brezveze govorit.Me ,pa zadnje dva dni sramna kost boli al kaj je že tam spodaj.Hodim tak ,kot bi imela eno nogo krajšo.Ma bo že boljše ,enkrat. spps - kaj zdaj pojstlo ste spravili pokonci al si kar na tleh ostala .Ma..r sem se nasmejala. pupa7 - ti tud že v polnem zagonu? Ma vsem ,ki imate preglede želim vse dobro. Zdaj ,pa grem malo na zrak ,ko je končno en tak lep dan pol ,pa malo za š.stroj se moram tašči malo dobra naret,če ravno nimam več placa za mašinom .Al ,pa je to samo izgovor ,da mi ne bi bilo treba. Dijo do pol.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:50:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! Se hitro uči, da je fino imet mal denarja na zalogi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:50:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica32 -oprosti sem prilepla tortico ,zdaj,pa vidim link.No ,pa si jo zamišljaj kakšno imaš najraje .Se zgodi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:53:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Kako ste spale. Jaz ne preveč dobro. vsem, ki imate danes preglede. Pa poročajte! Čestitke tudi vsem, ki ste imele preglede včeraj. p.s. Punce moje, moram vam zaupati, da sem eno leto starejša....33!!! Lepa cifra, ne? vse najboljše! Kokica,tega leta ne boš nikoli pozabila,saj boš v 33.letu,dobila neprecenljivo darilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:55:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica32 -oprosti sem prilepla tortico ,zdaj,pa vidim link.No ,pa si jo zamišljaj kakšno imaš najraje .Se zgodi. Hvala, Persida..sem videla tortico, ker sem si link prekopirala v polje za iskanje..Mnjami...Paše!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:56:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps vse najboljše! Kokica,tega leta ne boš nikoli pozabila,saj boš v 33.letu,dobila neprecenljivo darilo Res, je spps...prav imaš....to leto bo pa res nepozabno! Hvala ta medeka in šopek!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 9:58:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps-čestitke za izpit, drugi pa že bo..lepo počasi...ne moreš vsega naenkrat... Potem pa še vsi ostali, ki manjkajo..Da, ti ne bo dolgčas!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 10:00:16
|
|
|
|
spps
|
buksi,to z mamami,te čist razumem kako je...ampak se sprijazniš persida,postelja je popravljena,tk,da spim v waser vagi Pupa,neki sem začela,pa se mi ne da kaj preveč ,sem drugače kr vredu spala,sam sem zvečer spet objemala školjko,in sem čisto zanič-tk,da danes ne hodit k men na kafe Nina,nikol se ne ve-za to ,sem pa enkrat odprla temo_kje vam je odtekla voda-pa večinoma so bile punce doma,ali pa že v P Pri men je vse možno,tk da bomo videli sej-če bi vedla,da se še kaj rabim od snovi,bi si že poiskala-stric google najdi tud kaj "pametnega"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 10:01:26
|
|
|
|
Yassy
|
Jutro vse vidne in vse kise skrivate kaj novega, se mi ne da za nazaj prebirat, prevec je nacvekanega:)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?