|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
9.12.2008 8:44:59   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
KOKICA32, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image  To so kristusova leta. user posted image  Če ne bi bila noseča, bi se ga 3x morala napit. user posted image

Najaa -HVALA LEPA!!!!! Ja, mojemu nicku bi sedaj lahko 33 pripisala..ampak ne bom, ker sem z 32-tko postala srečka user posted image !!! user posted image Glede pijače pa vi ers držalo, če ne bi bila noseča...zato bo danes le sok in čaj...ker mi niti deci vina ne paše..mi kuj kislino dvigne..potem pa hop po Donatu...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
9.12.2008 8:58:42   
Najaa
Lahko pa en špricer spiješ - vino z donatom! user posted image  Hecam se, hehe. No, kakšna tortica bo pa padla, ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
9.12.2008 9:02:11   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image špricer! Ja, tortica in druge sladkarije pa ja...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
9.12.2008 9:08:16   
Pupa7
dobro jutro,

vidim da ste spale k da bi ble user posted image hehehehe user posted image jaz jem zajtrk in sem vas v miru prebrala, še dobr da niste uspele spisat par strani hehehe user posted image user posted image
spps ma si pospravla? ker jest tazga ne morm gledat hahahahha user posted image user posted image

irena glede letenja jaz bi na tvojem mestu vseeno vprašala G sploh pa nekatere letalske družbe ne dovoljo letenja brez dovoljenja G po 6 mesecu nosečnosti, ne glede na trajanje letenja...

KOKICA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!! ZDEJ MORŠ PA NICK SPREMENIT HEHEHEHE V KOKICA33 user posted image user posted image user posted image user posted image

buksi kaj te mama res tko sekira? pa zakaj pravzaprav? verjetno ne živite skupaj, pa probaj ignorirat... ker druge variante itak ni. Vidiš pa še brcike si dobla ko si jih tko želela user posted image vse se uredi!!!! pa tud fajn partnerja maš!!! tako da vse v redu!!!

najaa ti pa mal spi user posted image sej te bo zmankal ponoč pokonc na vse zgodi pokonc madonca user posted image user posted image user posted image popoldan pa spat ane user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
9.12.2008 9:13:33   
Najaa
Pupa, ti še napol spiš? Sem komaj sem prebrala tvoj post brez vseh ločil! user posted image  Nič hudega, saj mi možgani delajo 100 na uro. user posted image
Ne vem, česa naj se lotim, ko popijem kavo. Pralni stroj imamo še vedno pokvarjen, cunje se nabirajo... prah je pobrisan, posesano je, kuhat ni treba... punčka je skoraj fertik... Aha, že vem! Darila zavijat! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
9.12.2008 9:15:15   
Pupa7

Pupa, ti še napol spiš? Sem komaj sem prebrala tvoj post brez vseh ločil! user posted image  Nič hudega, saj mi možgani delajo 100 na uro. user posted image
Ne vem, česa naj se lotim, ko popijem kavo. Pralni stroj imamo še vedno pokvarjen, cunje se nabirajo... prah je pobrisan, posesano je, kuhat ni treba... punčka je skoraj fertik... Aha, že vem! Darila zavijat! user posted image

oprost, vejce mi niso nikol ble jaka strana, zdle pa res še nism k seb pršlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
9.12.2008 9:16:56   
Lolita23
Živjo!!!!

Kokica32 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se odpravljam na pregled.Vsem vam pa želim lep dan glede na to, da zunaj sonček sije.user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
9.12.2008 9:18:31   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Kokica32 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se odpravljam na pregled.Vsem vam pa želim lep dan glede na to, da zunaj sonček sije.user posted image

Lolita23 držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe izvide vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
9.12.2008 9:22:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

oprost, vejce mi niso nikol ble jaka strana, zdle pa res še nism k seb pršlauser posted image user posted image user posted image

Ne ne, sej ponavad te brez problema berem, danes mi pa nekako ni šlo. Se že popravljam, kava je začela delovat. user posted image

Srečanje v petek velja? Za vse prisotne, tudi v mislih? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
9.12.2008 9:25:26   
Pupa7
kje ste že rekle da se dobimo? da ne bom v napačn lokal zavila ...  user posted image user posted image user posted image user posted image

spps pa kje se zdej skrivaš.... pogrešam te sej veš .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
9.12.2008 9:27:34   
Pupa7
kje je pa tasa? a je že pred blokom pa se DERE LUPINICE, POCENI LUPINICE HAHAHAHHA aja sej res je neki rekla da gre v Lenart user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
9.12.2008 9:30:03   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alora!
kaj zdaj?
sem uspela prit do compauser posted image user posted image user posted image en izpit je šel,drugi pa ne,ker mi profeesorca ni poslala po mailu vsega gradiva za izpit,pa gledam tist test,ko tele v nova vratauser posted image user posted image user posted image  tk,da bom morala še en test it naslednjič delatuser posted image user posted image user posted image
mal sem jezna zarad tega,pa bom že preživela-boljš,en kot nobenuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Čestitam za izpit!
Če ti ni vsega gradiva poslala, bi pa bolj težko dobro pisala. Razen, če si naravni talent user posted image , ker pri nas so tud  taki obstajal, ki si niti vsega niso prebral, pol pa super pisal user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
9.12.2008 9:31:50   
Nina00

majabh,dobrodošla med marčevskimi čvekami,ti se le oglas in se ne pusti prestrašit,ko imajo včasih marčevke ene čudne izpade in debateuser posted image user posted image

Ja, majabh dobrodošla.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
9.12.2008 9:35:24   
KOKICA32
HVALA LEPA vsem za izrečene čestitke!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
9.12.2008 9:39:48   
Nina00

uf,še imam dosti učenja in izpitov na zalogi,sem pa mislila,da sem bom rešla dveh naenkratuser posted image  sam največ jih bo februarja in marcauser posted image
mal si študiram kak bi zgledalo,da me popadki na kakem izpitu zagrabijo al pa,da mi voda tam odtečeuser posted image user posted image

Po moje ne bi bla prva user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
9.12.2008 9:42:04   
Nina00
Yassy bo vse ok, boš vidla. Ti boš tak pridno počivala kot Pupa pa Čebelica pa bo. user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
9.12.2008 9:47:12   
PERSIDA
DOBRO JUTRO!!!

KOKICA32 -[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://savskesrne.com/wp-includes/images/birthday_cake.gif&imgrefurl=http://savskesrne.com/%3Fp%3D45&usg=__0Ex2ExMxg3Gd1tkcOPTle0cvyYk=&h=300&w=300&sz=26&hl=sl&start=3&sig2=Y9pXHRQpLX9JqE2PnAX0PA&um=1&tbnid=umXPI0vy9F3L6M:&tbnh=116&tbnw=116&ei=Yi4-ScPVM8Gc_QahtsTYDQ&prev=/images%3Fq%3DROJSTNI%2BDAN%26um%3D1%26hl%3Dsl%26newwindow%3D1%26rlz%3D1T4GGLL_slSI302SI303][/link]Vse najboljše!!!

Pozdravček vsem.O spanju je itak brezveze govorit.Me ,pa zadnje dva dni sramna kost boli al kaj je že tam spodaj.Hodim tak ,kot bi imela eno nogo krajšo.Ma bo že boljše ,enkrat.

spps - kaj zdaj pojstlo ste spravili pokonci al si kar na tleh ostala user posted image user posted image user posted image .Ma..r sem se nasmejala.

pupa7 - ti tud že v polnem zagonu?

Ma vsem ,ki imate preglede želim vse dobro.

Zdaj ,pa grem malo na zrak ,ko je končno en tak lep dan pol ,pa malo za š.stroj se moram tašči malo dobra naret,če ravno nimam več placa za mašinomuser posted image .Al ,pa je to samo izgovor ,da mi ne bi bilo treba.

Dijo do pol.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
9.12.2008 9:50:16   
Nina00

Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se hitro uči, da je fino imet mal denarja na zalogi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
9.12.2008 9:50:21   
PERSIDA
kokica32 -oprosti sem prilepla tortico ,zdaj,pa vidim link.No ,pa si jo zamišljaj kakšno imaš najrajeuser posted image .Se zgodi.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
9.12.2008 9:53:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Kako ste spale. Jaz ne preveč dobro.

user posted image vsem, ki imate danes preglede. Pa poročajte! Čestitke tudi vsem, ki ste imele preglede včeraj.user posted image  

p.s.
Punce moje, moram vam zaupati, da sem eno leto starejša....33!!! Lepa cifra, ne?

user posted image  vse najboljše!

Kokica,tega leta ne boš nikoli pozabila,saj boš v 33.letu,dobila neprecenljivo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
9.12.2008 9:55:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica32 -oprosti sem prilepla tortico ,zdaj,pa vidim link.No ,pa si jo zamišljaj kakšno imaš najrajeuser posted image .Se zgodi.

Hvala, Persida..sem videla tortico, ker sem si link prekopirala v polje za iskanje..Mnjami...Paše!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
9.12.2008 9:56:33   
KOKICA32

user posted image  vse najboljše!

Kokica,tega leta ne boš nikoli pozabila,saj boš v 33.letu,dobila neprecenljivo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Res, je spps...prav imaš....to leto bo pa res nepozabno! Hvala ta medeka in šopek!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
9.12.2008 9:58:16   
KOKICA32
Spps-čestitke za izpit, drugi pa že bo..lepo počasi...ne moreš vsega naenkrat...user posted image Potem pa še vsi ostali, ki manjkajo..Da, ti ne bo dolgčas!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
9.12.2008 10:00:16   
spps
buksi,to z mamami,te čist razumem kako je...ampak se sprijaznišuser posted image
persida,postelja je popravljena,tk,da spim v waser vagiuser posted image user posted image user posted image
Pupa,neki sem začela,pa se mi ne da kaj prevečuser posted image user posted image user posted image ,sem drugače kr vredu spala,sam sem zvečer spet objemala školjko,in sem čisto zanič-tk,da danes ne hodit k men na kafeuser posted image user posted image user posted image

Nina,nikol se ne ve-za to ,sem pa enkrat odprla temo_kje vam je odtekla voda-pa večinoma so bile punce doma,ali pa že v P user posted image user posted image user posted image user posted image Pri men je vse možno,tk da bomo videliuser posted image user posted image user posted image  sej-če bi vedla,da se še kaj rabim od snovi,bi si že poiskala-stric google najdi tud kaj "pametnega"user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.12.2008 10:01:26   
Yassy
Jutro vse vidne in vse kise skrivateuser posted image
kaj novega, se mi ne da za nazaj prebirat, prevec je nacvekanega:)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?