|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
8.12.2008 18:57:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pa ti si to resno zastavla hahahaha kok pa jih češ met???
no,ne vem...prej nikol nisem študirala,da bi kdaj imela več kot dva...ker pa nisem tako hitro zanosla,se mi ej pa začela porajat misel,da bo enkrat prostor še za tretjega...user posted image user posted image user posted image  če se bomo odločli,se bomo verjetn,do mojega 30.letauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
8.12.2008 18:58:18   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha user posted image user posted image user posted image
zakaj pa?   ne da se mi it nazaj bratuser posted image user posted image

pr šefu od njenga ker nej bi dobla kup cunjic od žene njegove ki ma 1 let stare dvojčice... matr sama sebe presenečam kaj sm si zapomnla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a še nima dost robe?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.12.2008 19:00:07   
Pupa7

no,ne vem...prej nikol nisem študirala,da bi kdaj imela več kot dva...ker pa nisem tako hitro zanosla,se mi ej pa začela porajat misel,da bo enkrat prostor še za tretjega...user posted image user posted image user posted image  če se bomo odločli,se bomo verjetn,do mojega 30.letauser posted image user posted image user posted image

dobra si mene je zadnč moj prašu kdaj bomo mel še enga pa sm rekla naj ne sprašuje neumnosti in naj me to praša čez kake 3 leta hahahahaha, če me zdaj prašaš bi mela samo enga... user posted image user posted image user posted image

si pa pol še mlada madonca jst bom lih mal pred 29 rojstnim dnevom rodila... ja ni kej staram se hahahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.12.2008 19:00:52   
Pupa7

a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha user posted image user posted image user posted image

pr šefu od njenga ker nej bi dobla kup cunjic od žene njegove ki ma 1 let stare dvojčice... matr sama sebe presenečam kaj sm si zapomnla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej je pizdla zakva če se ji že tko omare sesuvajo hahahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.12.2008 19:01:09   
MalaČebelica
ojla babike moje...

vidim da vas vse več misli kar obležati. držite se pupe moje ko morate ležat - yassy - saj bo vse ok. prav je da tvoja G naredi malo panike - raje zdaj, ko se da še kaj porihtat in da te ima pod nadzorom, kot pa pol ko bi že bilo prepozno... zdaj bojo te pa imeli malo bolj na očeh, kar niti ni tak slabo, če pogledaš iz te strani...

jaz sem danes spet imela maratone okrog zdravnikov pa nič uredila.... kot ponavadi... moj G je imel neke nenačrtovane zadeve in ga danes ni bilo v službo user posted image še dobro da je njegova sestra taaaak fajn in je klicala vse žive in mrtve okrog. seveda mi ni mogla dati listka za mojo zdravnico, ampak je rekla da mi ga bo jutri zjutraj takoj poslala po pošti, ko pride G v službo. šla sem pol do moje zdravnice in so mi tam rekli, da je ok, če prinesem v sredo ta list tja.... tak da držimo pesti da se bo izšlo... tasa sem pa jaz tudi razmišljalam,  da bi prosila, da pošljejo od G kar k moji zdravnici ta list, ampak kak so tam smotani,  ga bojo še zgubili - ga pač že raje nesem sama... ko so tam včasih tak smotani da nikoli ne veš... user posted image user posted image user posted image

no, potem sem še šla v avstrijo po ta moja zdravila za pritisk. pa sem vsaj to potem dobila. tak da sem vsaj nekaj uredila...

me je pa čist položilo to današnje popotovanje in sem celo popoldne prespala user posted image user posted image user posted image kaj čmo - nimamo več take kondicije ko včasih

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
8.12.2008 19:03:36   
Pupa7
cebeica spet se preveč ženeš, te pa bo štala s pritiskom, dobr da maš tabletke da lah takoj eno čvakneš hahahaha user posted image user posted image user posted image itak da se bo vse izteklo kot je treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.12.2008 19:11:47   
spps

dobra si mene je zadnč moj prašu kdaj bomo mel še enga pa sm rekla naj ne sprašuje neumnosti in naj me to praša čez kake 3 leta hahahahaha, če me zdaj prašaš bi mela samo enga... user posted image user posted image user posted image

si pa pol še mlada madonca jst bom lih mal pred 29 rojstnim dnevom rodila... ja ni kej staram se hahahahaha

user posted image user posted image zdaj še študiram o tretjem,ker prvi porod je bil superuser posted image user posted image vprašaj me marca ,če še bomo imeli kaj naraščajauser posted image user posted image

no,jaz bom marca mlada27 letuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 8.12.2008 19:12:37 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.12.2008 19:11:55   
MalaČebelica

cebeica spet se preveč ženeš, te pa bo štala s pritiskom, dobr da maš tabletke da lah takoj eno čvakneš hahahaha user posted image user posted image user posted image itak da se bo vse izteklo kot je treba user posted image user posted image user posted image

he he he... to pa res ja. ko kaki odvisnik bom že počasi... ko sem tak smotana da se razkurim, namesto da bi raje pazila da se ne bi pa mogoče niti tablet ne bi rabla...

te držim za besedo da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
8.12.2008 19:13:24   
spps

sej je pizdla zakva če se ji že tko omare sesuvajo hahahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoč bo pa med marčevkami kaj raztalala?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.12.2008 19:13:35   
Najaa
Imam malo časa dokler se zelenavna juhca greje, tamala ima pa veliko dela z raziskovanjem moje denarnice. user posted image

Yassy, upam da bo vse ok. Itak, da bo, no. user posted image

spps, pravijo da drugi porod je še lažji. user posted image  Pri tretjem je pa loterija - lahko spet težji ali pa lažji. Ma, mi bomo zaključli s proizvodnjo po tem porodu. Dost mi je! user posted image  Sej praktično tri leta sem ali noseča ali dojim. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.12.2008 19:13:45   
MalaČebelica
aja pupa - kaj je oni post bil meni namenjen, ko sem ga citirala? jaz sem si ga kar prisvojila user posted image user posted image user posted image  

čeprav včasih ne vem, ali mislite mene  - maločebelico ali ono drugo čebeico... ko mama take podobne nicke

Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.12.2008 19:14:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla babike moje...

vidim da vas vse več misli kar obležati. držite se pupe moje ko morate ležat - yassy - saj bo vse ok. prav je da tvoja G naredi malo panike - raje zdaj, ko se da še kaj porihtat in da te ima pod nadzorom, kot pa pol ko bi že bilo prepozno... zdaj bojo te pa imeli malo bolj na očeh, kar niti ni tak slabo, če pogledaš iz te strani...

jaz sem danes spet imela maratone okrog zdravnikov pa nič uredila.... kot ponavadi... moj G je imel neke nenačrtovane zadeve in ga danes ni bilo v službo user posted image še dobro da je njegova sestra taaaak fajn in je klicala vse žive in mrtve okrog. seveda mi ni mogla dati listka za mojo zdravnico, ampak je rekla da mi ga bo jutri zjutraj takoj poslala po pošti, ko pride G v službo. šla sem pol do moje zdravnice in so mi tam rekli, da je ok, če prinesem v sredo ta list tja.... tak da držimo pesti da se bo izšlo... tasa sem pa jaz tudi razmišljalam,  da bi prosila, da pošljejo od G kar k moji zdravnici ta list, ampak kak so tam smotani,  ga bojo še zgubili - ga pač že raje nesem sama... ko so tam včasih tak smotani da nikoli ne veš... user posted image user posted image user posted image

no, potem sem še šla v avstrijo po ta moja zdravila za pritisk. pa sem vsaj to potem dobila. tak da sem vsaj nekaj uredila...

me je pa čist položilo to današnje popotovanje in sem celo popoldne prespala user posted image user posted image user posted image kaj čmo - nimamo več take kondicije ko včasih

si pa imela cel dan laufarijouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.12.2008 19:14:49   
Najaa
Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.12.2008 19:16:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, pravijo da drugi porod je še lažji. user posted image  Pri tretjem je pa loterija - lahko spet težji ali pa lažji. Ma, mi bomo zaključli s proizvodnjo po tem porodu. Dost mi je! user posted image  Sej praktično tri leta sem ali noseča ali dojim. user posted image

sem slišala da je večkrat rodiš - vedno lažje je.... no mogoče je to kaka reklama za povečanje rodnosti v slo user posted image user posted image user posted image user posted image   kdo bi vedu... he he

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.12.2008 19:16:32   
spps

Imam malo časa dokler se zelenavna juhca greje, tamala ima pa veliko dela z raziskovanjem moje denarnice. user posted image

Yassy, upam da bo vse ok. Itak, da bo, no. user posted image

pravijo-včasih so tak pravli za drug porod,ko nisem bila noseča-zdajk pa poslušam same take,ko jih je drugi porod dost bolj zj...user posted image user posted image user posted image

ma jaz se ne dam,ven ga bomo spravli tako ali drugačeuser posted image user posted image

Naja nikol se ne ve,kdaj še te zagrabiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.12.2008 19:18:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

sem slišala da je večkrat rodiš - vedno lažje je.... no mogoče je to kaka reklama za povečanje rodnosti v slo user posted image user posted image user posted image user posted image   kdo bi vedu... he he

user posted image user posted image user posted image user posted image men je bil prvi porod super-skor ne vrjamem,da bi šlo tud v drugo tako-potem mi že mora bebica ven padit sama od sebeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.12.2008 19:19:08   
spps

Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image zamotla se je pa leuser posted image user posted image sam ,kaj bo,ko zmanjka kovancec v tvoji denarnici?
brihtna puncauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.12.2008 19:20:56   
Najaa

user posted image user posted image user posted image zamotla se je pa leuser posted image user posted image sam ,kaj bo,ko zmanjka kovancec v tvoji denarnici?
brihtna puncauser posted image user posted image

Se je lotla še ljubljanskih žetonov za bus, pa sem pravi čas prišla zraven. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.12.2008 19:21:52   
Najaa

mogoče ko bosta ta dva tako velika, da bosta lahko pomagala. Sam pol bo pa mož že bolj star.

Aja, sej jaz bom tud starejša. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.12.2008 19:25:11   
spps

mogoče ko bosta ta dva tako velika, da bosta lahko pomagala. Sam pol bo pa mož že bolj star.

Aja, sej jaz bom tud starejša. user posted image user posted image
no,no...sej ne boš čez dve leti babicauser posted image user posted image user posted image

men se zna naredit,da bom hitro,če bo mala po mamiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.12.2008 19:27:14   
spps
a ve tam na vrhu mislite  sam prebirat-lahk še katera kaj napišeuser posted image user posted image user posted image  sej tud če niste noseče,lahkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.12.2008 19:29:37   
Pupa7

hahahhahaha BRIHTNA PUNCA NI KAJ HAHAHAHA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi da ne pride na okus še z bankovci hahahahah

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.12.2008 19:30:04   
felix7
evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.12.2008 19:31:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala user posted image
user posted image user posted image user posted image in veš kaj si prebrala?user posted image user posted image  kratko obnovo prosimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.12.2008 19:32:47   
felix7
no, mene spet ledvica špikajo, ampak zdej mam že  antibiotik na rezervi in ko me zgrabi, že poznam postopek. Ampak še kar hodim v službo...
imam pa jutri pregled pri G, komaj čakam, da izvem še kaj novega user posted image
aja, tiste, ki se v petek dobimo, a bi se predstavile še z imeni? Da ne bom prišla tja, pa rekla, oooooo yassy user posted image

Torej, jaz sem Ana user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?