Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:57:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa ti si to resno zastavla hahahaha kok pa jih češ met??? no,ne vem...prej nikol nisem študirala,da bi kdaj imela več kot dva...ker pa nisem tako hitro zanosla,se mi ej pa začela porajat misel,da bo enkrat prostor še za tretjega... če se bomo odločli,se bomo verjetn,do mojega 30.leta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:58:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha zakaj pa? ne da se mi it nazaj brat pr šefu od njenga ker nej bi dobla kup cunjic od žene njegove ki ma 1 let stare dvojčice... matr sama sebe presenečam kaj sm si zapomnla a še nima dost robe?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:00:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa ti si to resno zastavla hahahaha kok pa jih češ met??? no,ne vem...prej nikol nisem študirala,da bi kdaj imela več kot dva...ker pa nisem tako hitro zanosla,se mi ej pa začela porajat misel,da bo enkrat prostor še za tretjega... če se bomo odločli,se bomo verjetn,do mojega 30.leta dobra si mene je zadnč moj prašu kdaj bomo mel še enga pa sm rekla naj ne sprašuje neumnosti in naj me to praša čez kake 3 leta hahahahaha, če me zdaj prašaš bi mela samo enga... si pa pol še mlada madonca jst bom lih mal pred 29 rojstnim dnevom rodila... ja ni kej staram se hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:00:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha zakaj pa? ne da se mi it nazaj brat pr šefu od njenga ker nej bi dobla kup cunjic od žene njegove ki ma 1 let stare dvojčice... matr sama sebe presenečam kaj sm si zapomnla a še nima dost robe? sej je pizdla zakva če se ji že tko omare sesuvajo hahahahahha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:01:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla babike moje... vidim da vas vse več misli kar obležati. držite se pupe moje ko morate ležat - yassy - saj bo vse ok. prav je da tvoja G naredi malo panike - raje zdaj, ko se da še kaj porihtat in da te ima pod nadzorom, kot pa pol ko bi že bilo prepozno... zdaj bojo te pa imeli malo bolj na očeh, kar niti ni tak slabo, če pogledaš iz te strani... jaz sem danes spet imela maratone okrog zdravnikov pa nič uredila.... kot ponavadi... moj G je imel neke nenačrtovane zadeve in ga danes ni bilo v službo še dobro da je njegova sestra taaaak fajn in je klicala vse žive in mrtve okrog. seveda mi ni mogla dati listka za mojo zdravnico, ampak je rekla da mi ga bo jutri zjutraj takoj poslala po pošti, ko pride G v službo. šla sem pol do moje zdravnice in so mi tam rekli, da je ok, če prinesem v sredo ta list tja.... tak da držimo pesti da se bo izšlo... tasa sem pa jaz tudi razmišljalam, da bi prosila, da pošljejo od G kar k moji zdravnici ta list, ampak kak so tam smotani, ga bojo še zgubili - ga pač že raje nesem sama... ko so tam včasih tak smotani da nikoli ne veš... no, potem sem še šla v avstrijo po ta moja zdravila za pritisk. pa sem vsaj to potem dobila. tak da sem vsaj nekaj uredila... me je pa čist položilo to današnje popotovanje in sem celo popoldne prespala kaj čmo - nimamo več take kondicije ko včasih
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:03:36
|
|
|
|
Pupa7
|
cebeica spet se preveč ženeš, te pa bo štala s pritiskom, dobr da maš tabletke da lah takoj eno čvakneš hahahaha itak da se bo vse izteklo kot je treba
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:11:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa ti si to resno zastavla hahahaha kok pa jih češ met??? no,ne vem...prej nikol nisem študirala,da bi kdaj imela več kot dva...ker pa nisem tako hitro zanosla,se mi ej pa začela porajat misel,da bo enkrat prostor še za tretjega... če se bomo odločli,se bomo verjetn,do mojega 30.leta dobra si mene je zadnč moj prašu kdaj bomo mel še enga pa sm rekla naj ne sprašuje neumnosti in naj me to praša čez kake 3 leta hahahahaha, če me zdaj prašaš bi mela samo enga... si pa pol še mlada madonca jst bom lih mal pred 29 rojstnim dnevom rodila... ja ni kej staram se hahahahaha zdaj še študiram o tretjem,ker prvi porod je bil super vprašaj me marca ,če še bomo imeli kaj naraščaja no,jaz bom marca mlada27 let
< Sporočilo je popravil spps -- 8.12.2008 19:12:37 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:11:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 cebeica spet se preveč ženeš, te pa bo štala s pritiskom, dobr da maš tabletke da lah takoj eno čvakneš hahahaha itak da se bo vse izteklo kot je treba he he he... to pa res ja. ko kaki odvisnik bom že počasi... ko sem tak smotana da se razkurim, namesto da bi raje pazila da se ne bi pa mogoče niti tablet ne bi rabla... te držim za besedo da bo vse ok
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:13:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha zakaj pa? ne da se mi it nazaj brat pr šefu od njenga ker nej bi dobla kup cunjic od žene njegove ki ma 1 let stare dvojčice... matr sama sebe presenečam kaj sm si zapomnla a še nima dost robe? sej je pizdla zakva če se ji že tko omare sesuvajo hahahahahha mogoč bo pa med marčevkami kaj raztalala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:13:35
|
|
|
|
Najaa
|
Imam malo časa dokler se zelenavna juhca greje, tamala ima pa veliko dela z raziskovanjem moje denarnice. Yassy, upam da bo vse ok. Itak, da bo, no. spps, pravijo da drugi porod je še lažji. Pri tretjem je pa loterija - lahko spet težji ali pa lažji. Ma, mi bomo zaključli s proizvodnjo po tem porodu. Dost mi je! Sej praktično tri leta sem ali noseča ali dojim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:13:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
aja pupa - kaj je oni post bil meni namenjen, ko sem ga citirala? jaz sem si ga kar prisvojila čeprav včasih ne vem, ali mislite mene - maločebelico ali ono drugo čebeico... ko mama take podobne nicke
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:14:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla babike moje... vidim da vas vse več misli kar obležati. držite se pupe moje ko morate ležat - yassy - saj bo vse ok. prav je da tvoja G naredi malo panike - raje zdaj, ko se da še kaj porihtat in da te ima pod nadzorom, kot pa pol ko bi že bilo prepozno... zdaj bojo te pa imeli malo bolj na očeh, kar niti ni tak slabo, če pogledaš iz te strani... jaz sem danes spet imela maratone okrog zdravnikov pa nič uredila.... kot ponavadi... moj G je imel neke nenačrtovane zadeve in ga danes ni bilo v službo še dobro da je njegova sestra taaaak fajn in je klicala vse žive in mrtve okrog. seveda mi ni mogla dati listka za mojo zdravnico, ampak je rekla da mi ga bo jutri zjutraj takoj poslala po pošti, ko pride G v službo. šla sem pol do moje zdravnice in so mi tam rekli, da je ok, če prinesem v sredo ta list tja.... tak da držimo pesti da se bo izšlo... tasa sem pa jaz tudi razmišljalam, da bi prosila, da pošljejo od G kar k moji zdravnici ta list, ampak kak so tam smotani, ga bojo še zgubili - ga pač že raje nesem sama... ko so tam včasih tak smotani da nikoli ne veš... no, potem sem še šla v avstrijo po ta moja zdravila za pritisk. pa sem vsaj to potem dobila. tak da sem vsaj nekaj uredila... me je pa čist položilo to današnje popotovanje in sem celo popoldne prespala kaj čmo - nimamo več take kondicije ko včasih si pa imela cel dan laufarijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:14:49
|
|
|
|
Najaa
|
Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:16:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, pravijo da drugi porod je še lažji. Pri tretjem je pa loterija - lahko spet težji ali pa lažji. Ma, mi bomo zaključli s proizvodnjo po tem porodu. Dost mi je! Sej praktično tri leta sem ali noseča ali dojim. sem slišala da je večkrat rodiš - vedno lažje je.... no mogoče je to kaka reklama za povečanje rodnosti v slo kdo bi vedu... he he
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:16:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Imam malo časa dokler se zelenavna juhca greje, tamala ima pa veliko dela z raziskovanjem moje denarnice. Yassy, upam da bo vse ok. Itak, da bo, no. spps, pravijo da drugi porod je še lažji. Pri tretjem je pa loterija - lahko spet težji ali pa lažji. Ma, mi bomo zaključli s proizvodnjo po tem porodu. Dost mi je! Sej praktično tri leta sem ali noseča ali dojim. pravijo-včasih so tak pravli za drug porod,ko nisem bila noseča-zdajk pa poslušam same take,ko jih je drugi porod dost bolj zj... ma jaz se ne dam,ven ga bomo spravli tako ali drugače Naja nikol se ne ve,kdaj še te zagrabi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:18:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, pravijo da drugi porod je še lažji. Pri tretjem je pa loterija - lahko spet težji ali pa lažji. Ma, mi bomo zaključli s proizvodnjo po tem porodu. Dost mi je! Sej praktično tri leta sem ali noseča ali dojim. sem slišala da je večkrat rodiš - vedno lažje je.... no mogoče je to kaka reklama za povečanje rodnosti v slo kdo bi vedu... he he men je bil prvi porod super-skor ne vrjamem,da bi šlo tud v drugo tako-potem mi že mora bebica ven padit sama od sebe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:19:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! zamotla se je pa le sam ,kaj bo,ko zmanjka kovancec v tvoji denarnici? brihtna punca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:20:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! zamotla se je pa le sam ,kaj bo,ko zmanjka kovancec v tvoji denarnici? brihtna punca Se je lotla še ljubljanskih žetonov za bus, pa sem pravi čas prišla zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:21:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Naja nikol se ne ve,kdaj še te zagrabi mogoče ko bosta ta dva tako velika, da bosta lahko pomagala. Sam pol bo pa mož že bolj star. Aja, sej jaz bom tud starejša.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:25:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Naja nikol se ne ve,kdaj še te zagrabi mogoče ko bosta ta dva tako velika, da bosta lahko pomagala. Sam pol bo pa mož že bolj star. Aja, sej jaz bom tud starejša. no,no...sej ne boš čez dve leti babica men se zna naredit,da bom hitro,če bo mala po mami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:27:14
|
|
|
|
spps
|
a ve tam na vrhu mislite sam prebirat-lahk še katera kaj napiše sej tud če niste noseče,lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:29:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! hahahhahaha BRIHTNA PUNCA NI KAJ HAHAHAHA pazi da ne pride na okus še z bankovci hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:30:04
|
|
|
|
felix7
|
evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:31:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:32:47
|
|
|
|
felix7
|
no, mene spet ledvica špikajo, ampak zdej mam že antibiotik na rezervi in ko me zgrabi, že poznam postopek. Ampak še kar hodim v službo... imam pa jutri pregled pri G, komaj čakam, da izvem še kaj novega aja, tiste, ki se v petek dobimo, a bi se predstavile še z imeni? Da ne bom prišla tja, pa rekla, oooooo yassy Torej, jaz sem Ana
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?