|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
8.12.2008 13:38:20   
Pupa7
tasa pupa je že oddremala kitico, zdaj že pojedla kosilce in zdaj bo verjetno spet dremala hahahahahah

se mi tko nič ne da dans bi kar spala ker ponoč nism vse skup nič user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
8.12.2008 13:54:41   
Grahec
Pozdravček!
Spet ste toliko napisale, da sploh nisem zmogla vsega prebrat.
Moje počutje je bolj tako-tako, včeraj sem ne vem zakaj enkrat zjutrajskoraj skup padla, kar naenkrat se mi je začela delat tema pred očmi. Me je moj prijel in sem šla malo na zrak pa je bilo potem boljše, ampak sem tudi danes bolj tako švoh, brez moči. Sem bila do 11 v postelji. Sicer pa imam v sredo pregled in bomo videli, kaj bo rekel ginekolog.
Sem pa prej počekirala za šolo za starše. Sem mislila takoj po novem letu začet hodit in sicer v LJ porodnišico.
Ima, katera podatke kako bo po novem letu, v zgibanki na netu piše samo za letos. A katera ve, kje imajo v LJ še šolo za starše, ker če bo prehuda gneča tam bi šla pa mogoče v kakšen zdravstveni dom. Težko prenašam slab zrak in se bojim, da ne bi tam skup padala.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
8.12.2008 14:04:32   
Najaa
Sem pogledala sliko igralnice v koloseju in se  mi zdi fajn. Pa sej bomo že nekako, saj da se končno vidimo, a ne punce?

Za nazaj vas bom kasneje brala, ker grem zdaj v vrtec. user posted image  Vzunaj je spet tak lep sonček, da greva s tamalo potem še malo okoli. Ko pade tema pa so na vrsti čestitke. Sem bila v nabavi in dobila super prstne barve in bleščice in še nekaj malenkosti.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
8.12.2008 14:11:22   
helimaša
jasna mislim da na zavodu delajo kadarkoli prideš.....mislim da do sedmih zvečer.....tko da itak ti lahko vse v miru uštimaš.....jst sm šla tud že popoldan parkrat....ker sem mela popoldan pregled in pol ni blo druzga k da grem takoj.....je pa fajn k si takoj na vrsti......tko da ti vse v miru popedeni.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
8.12.2008 14:12:08   
buksi
OJla

Tasa m: kooiko km pa je od tebe do Žalca?  Koliko časa vožnje?

Jaz pa sem poklicala G. In me je pomirila. za bel tok mi je predpisala canesten svečke, za krče pa ke rekla, da naj grev v lekarno po magnesol.
No me je malo pomirila. otročka pa še vedno tak tak čutim, se vidi, da sem malo živčna.
Pa še to, ker me moja mami stalno nekaj sekira. Joj se skusam zadrati, da ne poslušam njenih izjav ampak me vsake toliko časa zvije. Blagor vam, ki imate zlate mamice in so vam pripravljene pomagati.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
8.12.2008 14:17:21   
helimaša
jst sm vse pospravla.....zaenkrat je križ še OK......sm pol k se bom pa učegla me bo pa mo mojem spet usekal.....ma kva čmo.....
jst sm za bebo že vse cotke v previjalno pospravla.....tko da sm še torbo za v porodnišnico naštimam pa posteljico pripravim.....in potem grem lahko v miru rodituser posted image user posted image .......ma sej še ne tok hitr.....sm bom mela pa naštiman če me kej prehiti.....
sm dubla od ZZZS-ja.....morm kopijo materinske poslat.....jao.....za ****.....pa v bistu sm jst od ortopeda dubla bolniško......in zdej mi bojo spet kompliciral....in me že navsezgodi razpizdijo......pa to ne morš vrjet.....
zdej pa počakam na mojga.....če bi šla na eno južno.....pol pa po Mašo v vrtec.....pol morm pa itak še za njo neki skuhat.....pa to lahko skoz sm kuhaš in pospravljaš.....
nč grem počas se oblečt v malo bolj normalne cunje.....
aja za v petek pa sm jst tud načeloma za.....me lahko kr napišete.....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
8.12.2008 14:34:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: buksi
OJla

Tasa m: kooiko km pa je od tebe do Žalca?  Koliko časa vožnje?

Jaz pa sem poklicala G. In me je pomirila. za bel tok mi je predpisala canesten svečke, za krče pa ke rekla, da naj grev v lekarno po magnesol.
No me je malo pomirila. otročka pa še vedno tak tak čutim, se vidi, da sem malo živčna.
Pa še to, ker me moja mami stalno nekaj sekira. Joj se skusam zadrati, da ne poslušam njenih izjav ampak me vsake toliko časa zvije. Blagor vam, ki imate zlate mamice in so vam pripravljene pomagati.

buksi pojma nimam kolko je do žalca iz Mb user posted image . Ampak ker bo ta projekt trajal 20 mesecev je velika verjetnost da nebo dobil niti očetovskega dopusta user posted image ker je pač gužva. Že ko mi je delal v Slov. Bistrici je delal od jutra pa do kakšnih 7 zvečer, le da jih kakšni roki ne prehitijo..
Sva bila vseeno mnenja, da nebo rabil v Žalec ker sem pač  user posted image in ker še študira dalje,..ampak kaj mormo,..služba je služba. Upanje pa umre zadnje user posted image
Vseeno pa nekdo mora delat, da bova midve z tamalo lahko zapravljale..user posted image
No, samo da si pomirjena  user posted image , saj veš da je vse ok.. pri marčevkah vse tako počno pesti držimo druga za drugo da mora biti vse ok z našimi user posted image ..

helimaša držim močno pesti, da ti podaljšajo bolniško. Jaz tud jutri nesem k os. zdravnici za podaljšanje..user posted image    Pa pazi na tvoj križ,.. user posted image

Najedla sem se, pospravla sem tolko glih da sem user posted image tak da je naslednja naloga bit na boku pred TV..dokler moj ne pride..pol pa bomo vidli kaj bomo nardili..user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
8.12.2008 14:46:22   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., MBuser posted image user posted image +7,6 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 8 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +8 kg, 107cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 110 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 23.12., NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12, LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) ?, LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
majabh (?)                     (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +6 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +6,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.12.,  LJ user posted image +6 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.12., LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 23 fantkov
user posted image  - 18 punčk
user posted image  - 29 presenečenj 

Skupaj nas je 67 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 8.12.2008 14:53:30 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
8.12.2008 14:52:49   
buksi
Ojla

Tasa m: sam to je kokr sem gledala še ne ena ura vožnje, pa še avtocesta je? Ma moj se vsak d n vozi v sluzbo  tolk časa. Pa prej se je vozil ko nisva skup živela še še več kot uro. Je rajš bil doma kot pa nekje spal. Ok, za nas so to kratke razdalje in smo se vajeno voziti tako daleč delat itd... Kaj mora to tudi ponoči delat al pa tok pozno?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
8.12.2008 14:54:30   
Nina00
Yania me veseli, da se ti zdravje popravlja! Takle izlet v Ikeo bi se meni tudi prilegel user posted image  Vendar pred februarjem najbrž ne bo časa.

Pocka ti pa si pridna glede nakupa in izdelave daril. Jaz si vsako leto rečem, da bom drugo leto prej začela z nakupi, pa mi nekako ne uspe.
Mi gušte delaš s tako lepo slikco user posted image

Tasa_m priznanje očetovstva lahko uredita na pristojnem Centru za socialno delo. Toplo priporočam, ker takoj po prihodu iz porodnišnice jaz ne bi letala po uradih. Glede tega kako zgodaj lahko uredita pa je naboljše, da pokličeš na CSD. Jaz sem prejšnjič to urejala približno istočasno s porodniško.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
8.12.2008 15:05:55   
Dali*
Ejla punce,

imamo novo marčevko in celjanko - majabh, ki mi je svoje podatke poslala na zs. Dobrodošla majabh...še tle...

Jaz sem današnji sonček izkoristila za dooolg sprehod po gozdu, kjer sem še malo potelovadila in gledala zasnežene alpe in vsem pomaha v pozdrav...

Glede očetovstva bom tudi jaz urejala takrat, ko bom vse ostalo urejala na CSD. Sej to te pošljejo k eni tetki, napiše sklep in podpišeš in to je to. Ne bi po rojstvu laufala po uradih, že tko bo treba vsepovso urejat zadeve...

Pošiljam vam veliko sončka in vam želim lep dan...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
8.12.2008 15:07:13   
tasa_m
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: buksi
Ojla
Tasa m: sam to je kokr sem gledala še ne ena ura vožnje, pa še avtocesta je? Ma moj se vsak d n vozi v sluzbo  tolk časa. Pa prej se je vozil ko nisva skup živela še še več kot uro. Je rajš bil doma kot pa nekje spal. Ok, za nas so to kratke razdalje in smo se vajeno voziti tako daleč delat itd... Kaj mora to tudi ponoči delat al pa tok pozno?

saj vem da ni tak daleč ja..sem šla zdaj sploh gledat kje je Žalec ampak me moti to, da zdaj je non-stop po Mb. ali v okolici,ko pa ga bom najbolj rabla pa bo mi tam neki bogu za hrbtom..user posted image . Vseeno naj se kaj zgodi, preden pride on iz Žalca je lahk že ne vem kaj narobe. Samo primer,..upam, da nebo nič prišlo ampak če tak pomisliš ne..

Grrr sem jezna user posted image ,..zdaj pa me je še klical, da ko pride domov skoči pod tuš in greva k njegovem šefu..ma se mi glih da še njegovega šefa tam gledat.. joj sem pa prav en user posted image  postala..user posted image
Ma njegova žena, bi nama spet rada dala nekaj za user posted image . Vse lepo in prav ampak ko nimama več placa nikamor za dat, tolko imava vsega. Omara se mi bo počasi začela skup sesuvat user posted image . Ima njegov šef 1-letni dvojčici..
Bom mogla mojemu rečt, da bova mogla počasi v večjo stanovanje,kjer bova eno sobo imela samo za cunje..
Me prav zanima kdo bo mi pol prišo kaj na obisk, ko bo treba vse to oprat in zlikat. Pol pa nobenega blizu..user posted image user posted image
hja, hormončki mi delajo danes, se vidi da se nisem dovolj naspala..user posted image  

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
8.12.2008 15:12:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Ejla punce,
imamo novo marčevko in celjanko - majabh, ki mi je svoje podatke poslala na zs. Dobrodošla majabh...še tle...

Jaz sem današnji sonček izkoristila za dooolg sprehod po gozdu, kjer sem še malo potelovadila in gledala zasnežene alpe in vsem pomaha v pozdrav...

Glede očetovstva bom tudi jaz urejala takrat, ko bom vse ostalo urejala na CSD. Sej to te pošljejo k eni tetki, napiše sklep in podpišeš in to je to. Ne bi po rojstvu laufala po uradih, že tko bo treba vsepovso urejat zadeve...

Pošiljam vam veliko sončka in vam želim lep dan...

Dali* ti pa si stalno tak pridna s sprehodi. Lahko pridem še jaz do tebe, da nebom sama hodla. Pol bi verjetno rit spremigala..user posted image  no, saj sem šla do trgovine pa nazaj danes..to tud nekaj velja..a ne?

majabh dobrodošla med nas user posted image  zdaj pa se le pogumno v naš čvek vključi.

Sicer grem tak jutri v Lenart pa bom na CSD vse vprašala. Na srečo imam CSD pri roki, so iz bloka se moram skobacat pa naret nekaj korakov. HVALA še enkrat..

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
8.12.2008 15:24:56   
buksi
Tasa m: ja tako je. jaz tud mal cvikam, da bo moj prišel prav cajt iz sluzbe do mene, pol pa še mal več kot pol urce do P. No Upam da bo uspelo, drgač bo treba pa kok drgač uredit prevoz. Saj je se nekja soferjev pri hiši, k sam se pelat pa ne verjamem da bo slo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
8.12.2008 15:29:20   
helimaša
BABE DEJTE MI NEKI POVEDAT....A JE KERA ŽE DELALA PEČENE KRUHKE Z ŠUNKO IN SIROM IN JAJCEM PA POL V PEČICI PEČNO....jao črke....nej mi ena hitr podroben recept pove.....hvala

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
8.12.2008 15:35:19   
Nina00
Mi včasih naredimo pečene kruhke s sirom, šunko in kislo smetano. Sir in šunko narežeš na drobne koščke, pomešaš s kislo smetano, naložiš na kruhke in pečeš v pečici na 180 - 200 stopinj toliko, da se sir stopi in lepo zapeče. Kisla smetana je zato, da se sir in šunka lepo skupaj primeta Pa fino je, da uporabiš kak sir, ki se fino raztopi in vleče - tako kot za tople kruhke.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
8.12.2008 15:43:34   
Lolita23
tasa_m  sej lahk prideš k meni, jaz imam do Žalca 15 min.user posted image Do mb pa je tak kot je rekla buksi dobrih 40 minpo avtocesti, pač odvisno od gužve.

majabh dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

pocka in najaa lepe pupe imata, mi je včasih žal da nimam primorca, bi bila ves čas na morju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
8.12.2008 16:10:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

BABE DEJTE MI NEKI POVEDAT....A JE KERA ŽE DELALA PEČENE KRUHKE Z ŠUNKO IN SIROM IN JAJCEM PA POL V PEČICI PEČNO....jao črke....nej mi ena hitr podroben recept pove.....hvala

jaz jih delam enako kot Nina00. V poletnem času zraven dodam še papriko iz domačega vrta.
Joj, zdaj pa se še men luštajo tile kruhki user posted image  pa ni dolgo od tega kaj sem od mize šla..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
8.12.2008 16:15:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Še eno nujno vprašanje punce... Kdaj delajo na Zavodu za transfuzijo krvi v LJ???

Jutri moram namreč dat kri, ker sem Rh-, pa sem mislila počakat, da se tamal v miru zbudi in gremo pol tja, sam se mi zdi, da imajo tam en smotan urnik? Kolk vse pozabi človek v teh dveh letih!

Mogoče boš tule kaj našla ali pa pošlji mail in vprašaj.
http://www.ztm.si/sl/

Jaz grem pa zdaj jest, ker mi še ni uspelo, kosilo se je že 3x ohladilo. Imam skoz nekaj, no. AAAAAAA! Lačna!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
8.12.2008 17:01:05   
Pupa7
ja čvekice 

ste še men naredle lušte s kruhki

tasa ko greš že do šefa od tvojga reč naj se premisli glede tega da bi tvoj delal v žalcu pa je drgač pa ga fejst grdo poglej hahaha zihr mu bo jasn zakaj hahahahaha

buksi ne daj se sekirat je brez veze skoz eno uho not pa druzga vn..!!!!

A KERA VE IZ GLAVE KOK STANE LITER DONATA???? HVALA RABIM KOJ VEDET user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
8.12.2008 17:11:34   
Pupa 1 eur mogoče kk cent več v mercatorju je 1,02 eur...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
8.12.2008 17:17:16   
Pupa7
cita hvala user posted image

jeiii jutri ga dobim jeiii hahahahaha od poslovnih partnerjev pa nism mogla težit še za klobase hahahaha

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
8.12.2008 17:27:30   
spps
alora!
kaj zdaj?
sem uspela prit do compauser posted image user posted image user posted image en izpit je šel,drugi pa ne,ker mi profeesorca ni poslala po mailu vsega gradiva za izpit,pa gledam tist test,ko tele v nova vratauser posted image user posted image user posted image  tk,da bom morala še en test it naslednjič delatuser posted image user posted image user posted image
mal sem jezna zarad tega,pa bom že preživela-boljš,en kot nobenuser posted image user posted image user posted image user posted image

a se je kaj dogajalo med tem ,ko me ni bilo??
Pupa,a imaš sedaj mir z otrdevanjem?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
8.12.2008 17:30:39   
spps
majabh,dobrodošla med marčevskimi čvekami,ti se le oglas in se ne pusti prestrašit,ko imajo včasih marčevke ene čudne izpade in debateuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
8.12.2008 17:31:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jaz ponavad dam,kr brez jajc,naredim pizza varianto na toastuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?