Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:58:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kolko jajčk imaš zdaj? šest nosim pa samo enega otroka.. 2 bova obdržala, ta mi je nasploh full lepa ko je taka rozana prav za
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:58:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla tasa! KDAJ boš začela talat cotke marčevkam,ker bi te rade odrešile skrvbi,da jih ne boš mela kam pospravit kaj rabiš? ti kr pošljem? hehe. Za tamalo sva dobla od banjice do jajčke. Več ali manj sem pa dobila jaz za oblečt. Če bi bila malenkost manjša pa bolj suha bi mi blo idealno,zdaj pa sem dala samo nazaj v vrečko pa čakam, če bi slučajno mama bla noseča (joj, če bi me mama zdaj slišala, bi me vpr. če se mi blede) hehe Kolko jajčk imaš zdaj? za vse tiste,ki se redno oglašamo na čvek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:59:13
|
|
|
|
tasa_m
|
uh, ne manjka nam več dosti do 3 dela..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:00:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m uh, ne manjka nam več dosti do 3 dela.. do konca tedna,bomo načečkale 2.del,brez skrbi-se pozna,da je bil vikend vmes,pa da sem komaj ob petih začela gnjavit po RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:00:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla tasa! KDAJ boš začela talat cotke marčevkam,ker bi te rade odrešile skrvbi,da jih ne boš mela kam pospravit kaj rabiš? ti kr pošljem? hehe. Za tamalo sva dobla od banjice do jajčke. Več ali manj sem pa dobila jaz za oblečt. Če bi bila malenkost manjša pa bolj suha bi mi blo idealno,zdaj pa sem dala samo nazaj v vrečko pa čakam, če bi slučajno mama bla noseča (joj, če bi me mama zdaj slišala, bi me vpr. če se mi blede) hehe Kolko jajčk imaš zdaj? za vse tiste,ki se redno oglašamo na čvek ja res ja.. Nekatere so tak pač, niso bog ve kaj ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:01:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla tasa! KDAJ boš začela talat cotke marčevkam,ker bi te rade odrešile skrvbi,da jih ne boš mela kam pospravit kaj rabiš? ti kr pošljem? hehe. Za tamalo sva dobla od banjice do jajčke. Več ali manj sem pa dobila jaz za oblečt. Če bi bila malenkost manjša pa bolj suha bi mi blo idealno,zdaj pa sem dala samo nazaj v vrečko pa čakam, če bi slučajno mama bla noseča (joj, če bi me mama zdaj slišala, bi me vpr. če se mi blede) hehe Kolko jajčk imaš zdaj? za vse tiste,ki se redno oglašamo na čvek ja res ja.. Nekatere so tak pač, niso bog ve kaj ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe.. res si llahkop zadovoljna,ker si dobila tolk stvari-boš lahk eurčke koristno porabla za kaj drugega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:01:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m uh, ne manjka nam več dosti do 3 dela.. do konca tedna,bomo načečkale 2.del,brez skrbi-se pozna,da je bil vikend vmes,pa da sem komaj ob petih začela gnjavit po RR kaj bi blo če bi že od jutra lapale? Pol bi ble tam nekje pri 180 ha?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:02:02
|
|
|
|
Najaa
|
Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:02:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:03:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala se še ti kaj duplira?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:07:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala tu pred blokom bom nardila dražbo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:09:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala tu pred blokom bom nardila dražbo Kakšne barve in modele pa imaš vse? A vse pašejo na voziček? In predvsem me zanima, zakaj jih še vedno sprejemaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:09:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala se še ti kaj duplira? oja se, ležalniki oz. vsi mi pravijo, da so jih uporabljali za hranjenje..Mam že 3. pa copatki če mi jih že sosedi po bloku delajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:10:48
|
|
|
|
spps
|
nič,zdaj pa grem še mal pred tv,da ne bo katera rekla,da zaram mene ne upa pisat,apl pa da ne pride do besede še slabo uro,pa moram it po mojga v službo,ker sem danes avto rabila. nič,babe žabe,lepo se imjte in se tipkamo jutri. lepe sanje vsem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:11:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala tu pred blokom bom nardila dražbo Kakšne barve in modele pa imaš vse? A vse pašejo na voziček? In predvsem me zanima, zakaj jih še vedno sprejemaš? da se bo lahk odločla,katerega bo obdržala-ima doma večjo izbiro kot pa je v trgovini
< Sporočilo je popravil spps -- 8.12.2008 21:13:49 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:13:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala se še ti kaj duplira? oja se, ležalniki oz. vsi mi pravijo, da so jih uporabljali za hranjenje..Mam že 3. pa copatki če mi jih že sosedi po bloku delajo ležalnik bom tud jaz rabla tasa-če boš naprej prodajala stvari-stvari poslikaj in mi jih boš poslala na mail
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:13:19
|
|
|
|
dolči
|
Evo kmetov konec. Sem sedaj še par rafaelov (miklavževih) zdrobila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:14:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Evo kmetov konec. Sem sedaj še par rafaelov (miklavževih) zdrobila. pridna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:14:56
|
|
|
|
helimaša
|
čer! ste ble spet pridne....a je kej tazga kar morm vedt za nazaj al sam čvek.....jst sm za dons zaklučla z delom.....vsaj upam......zdele sm še en stroj dala prat pa enga zložžila,,,,,moj je šu na eno fešto k je "prjatu" rodil....tko da upam da ne pride domov in reče če mam kej za jest.....ker se mi res ne da več pacat..... grem vas mal prebrat pol se pa vklučim v debato....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:15:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! ste ble spet pridne....a je kej tazga kar morm vedt za nazaj al sam čvek.....jst sm za dons zaklučla z delom.....vsaj upam......zdele sm še en stroj dala prat pa enga zložžila,,,,,moj je šu na eno fešto k je "prjatu" rodil....tko da upam da ne pride domov in reče če mam kej za jest.....ker se mi res ne da več pacat..... grem vas mal prebrat pol se pa vklučim v debato.... sej nič pametnega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:16:05
|
|
|
|
spps
|
aja,sem se že poslovila od vas adijo še enkrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:16:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ne hvala, imamo eno dovolj. In resno tasa, kaj boš z vsemi? 2 boš obdržala, kaj pa ostale? med marčevke jih bo rastalala tu pred blokom bom nardila dražbo Kakšne barve in modele pa imaš vse? A vse pašejo na voziček? In predvsem me zanima, zakaj jih še vedno sprejemaš? 2* Maxi-cosi, 2 peg perego,pa dve no name. Sva mislila, da nama bosta Peg peregotovi šli na voziček pa ne grejo, samo maxi cosi nama gre.. Nekatere so kr uničene, tak da bova zato uporabljala več ali manj to roza pa rdečo sivo. Eno bova kr v avtu pustila, eno pa si bom jaz v atijem avto namotirala. Ata je tak stalno na furi, avta ne rabi.. (no, ga nebo rabo, ker bo v mojih rokah). Ma ko rečeva, da nebova imela pol naju tak čudno gledajo, kao a nočeta met, ker ni novo? Pol pa kr raje vzameva.. 2 so nama sicer posodli, tak da jih bova lahko dala zdaj nazaj.. so rekli da se ne mudi, ker načrtujejo komaj čez kako leto imet otroka ponovno.. Prvo je blo govora, da nama jo dajo pol pa rečejo, no posodimo. Te ko jo imam že enkrat doma..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.12.2008 21:21:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:18:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,sem se že poslovila od vas adijo še enkrat ..ti si dobra ja... ma kaj boš pla pred TV nič pametnega.. Saj jaz tud moram it pod tuš, da nebom ju3 volkodlak tam pred njo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:20:03
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! ste ble spet pridne....a je kej tazga kar morm vedt za nazaj al sam čvek.....jst sm za dons zaklučla z delom.....vsaj upam......zdele sm še en stroj dala prat pa enga zložžila,,,,,moj je šu na eno fešto k je "prjatu" rodil....tko da upam da ne pride domov in reče če mam kej za jest.....ker se mi res ne da več pacat..... grem vas mal prebrat pol se pa vklučim v debato.... sej nič pametnega se mi je zdel.....lapate kot vedno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 21:22:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! ste ble spet pridne....a je kej tazga kar morm vedt za nazaj al sam čvek.....jst sm za dons zaklučla z delom.....vsaj upam......zdele sm še en stroj dala prat pa enga zložžila,,,,,moj je šu na eno fešto k je "prjatu" rodil....tko da upam da ne pride domov in reče če mam kej za jest.....ker se mi res ne da več pacat..... grem vas mal prebrat pol se pa vklučim v debato.... sej nič pametnega se mi je zdel.....lapate kot vedno Pa s čokolado se bašemo... no, tasa se verjetno ne. mene pa kar nekaj drži in sam hodim v omaro gledat, kaj je še za pojest.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?