Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 9:49:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy jutro pupe- evo samo da se javim vmes ko se rihtam, ker sibam h G. Upam da ste dobro spale in imele mirno noc,...jst sploh nevem kdaj sem zaspala,...vem pa da sem se zbujala vsake pol ure in gledala na uro ce je ze treba vstat se tipkamo, ko pridem nazaj, seveda z porocilom od G. pozdravcek do kasneje:) dobro jutro pupe, najprej YASSY DRŽIMO PESTI IN JAVI KAKO JE BLO AL MAMO ŠE KAKE DVOJČKE, AL FANTA HAHAHAHAHA , pa brez skrbi vse je vredu tud za mano je bolj kot ne neprespana noč imela sem tako grozne sanje, da si niti pomislit ne upam več na njih... grozaaaaa... no ja bom pa popoldan mal not prnesla SPPS držim pesti!!!!! tasa upam da sari nis pojedla torte pupe iz obale čudovite fotke!!!! mamaM kaj spet delaš lušte z dobrotami za kosilo Perisida pazi da te ne zmendrata tedva dvoja dva cvirglčka sam da se jim dogaja pa da vemo da so vredu ane buksi povečan bel tok je normalen za krče pa magnezij druge ni tako na kratko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 9:58:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla babike! kako ste kaj danes? mene so že uspeli razkuriti in mi dvigniti pritisk s tem administracijskim delom urejanja bolniške... G mi je rekel, da za podaljšanje bolniške rabim le odpustno pismo iz bolnice in dam to seveda moji zdravnici za podaljšanje. pa je imela kar gužvo in sem pustla pri sestri. no, ona mi pa ni takoj povedala, da to ni dovolj in so zdaj že šli trije dnevi mimo, da sem dobila listek od zdravnice, da rabim še priporočilo od mojega ginekologa, da morem bit še naprej na bolniški... groza..... jaz mam pa bolniško samo še do četrtka - upam da bom to pravočasno uspela uredit, da se mi ne prekine.... ker problem je namreč še v tem, da imam G na ptuju in dela danes popoldne, splošno zdravnico pa v mb in dela danes dopoldne.... joj kak me to razkuri, ko ne gre nič zrihtat škoda da ni takega smeškota ko ogenj bruha, bi ga takoj tu zraven prilimala, da bi prikazal moje trenutno razpoloženje
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:06:11
|
|
|
|
Pupa7
|
mala čebelica ne skrbi, vse se bo uredilo, je pa itak res da če gre hudič srt gre ne kp al kako že gre tist pregovor magar pokliči G pa naj ti spiše in pošlje al pa naj gre tvoj lubi iskat zadevo, pa dans je ponedeljek je še čas zrihtat vse držim pesti pa škoda živcev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:15:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o pupa. saj maš prav. saj se ful trudim, da ne popenim, ker vem da samo sebi in moji pikici s tem škodim, samo ko me to tak razkuri.... ma brezveze kako si pa ti kaj danes?
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:19:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o pupa. saj maš prav. saj se ful trudim, da ne popenim, ker vem da samo sebi in moji pikici s tem škodim, samo ko me to tak razkuri.... ma brezveze kako si pa ti kaj danes? sem malo boljše, samo od 5 zjutraj do zdaj mi spet trebuh otrddel 5 x ... čakam kaj bo čez dan in srčno upam da se umiri ker mam navodila taka, če otrdi več kot 10 v dnevu moram nazaj v bolnico na kontrolo oz. da me spet obdržijo, je pa dans tuki praznik, pa mi ni za delat haloja.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:24:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o pupa. saj maš prav. saj se ful trudim, da ne popenim, ker vem da samo sebi in moji pikici s tem škodim, samo ko me to tak razkuri.... ma brezveze kako si pa ti kaj danes? sem malo boljše, samo od 5 zjutraj do zdaj mi spet trebuh otrddel 5 x ... čakam kaj bo čez dan in srčno upam da se umiri ker mam navodila taka, če otrdi več kot 10 v dnevu moram nazaj v bolnico na kontrolo oz. da me spet obdržijo, je pa dans tuki praznik, pa mi ni za delat haloja..... boga revica... držim pesti, da bo ok in da ne boš rabla it nazaj v bolnico. pa to te tudi kaj boli, ali samo vse trdo rata? mah te se pa jaz tu nekaj jezim zaradi nekih listov - ko sploh ni vredno, saj je na koncu koncev samo važno, da so naše pikice ok, drugo vse se pol itak nekak porihta...
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:25:41
|
|
|
|
Pupa7
|
ne ne boli samo so previdni še bolj, ker nazadnje tudi najprej ni bolelo potem pa je začelo... no jst si držim pesti da bo vse vredu, ker mora bit .... madonca dio povero kaj se spet dogaja ane hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:29:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Mala Čebelica tudi jaz upam,da boš se uredila. Jaz bi na tvojem mestu res poklicala G. pa ji rekla da naj pošlje tvoji osebni zdravnici. Saj pa zato so tam.. Meni moja G. sicer napiše samo koliko tednov sem noseča pa nekaj malega še zraven (ki ne znam razbrat),ostalo pa vse osebna zdravnica oz. kr njena sestra. Pa do zdaj še mi niso nikoli zavrnili njenega predloga za podaljšanje.. Tak da držim pesti, da vse porihtaš in da boš veselo doma spps- tud jaz držim pesti, da ti rata izpit...!! pupa poslala sem ti zs yassy - za pregled.. pa le glej da nebo kakšnih presenečenj glede spola.. naj bo kr itak zaostajamo za med nami..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.12.2008 10:30:16 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:30:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
Srečanje Marčevk 12.12.08, Ljubljana, ob 17-ih mama_milchy + Žiga felix7 Yassy tasa_m ??? yania Najaa jjasna85 =jasna= + + varuška pupa 7 - z mislimi Dali* - z mislimi buksi - z mislimi Pupa, samo sem povedala kaj bom kuhala se opravičujem. A tebi pride kdo zdaj malo skuhat, pospravit, ko moraš strogo mirovat? Sej tvoj dela skozi,ne? Držim pesti, da ti ne bo potrebno nazaj v bolnico. MalaČebelica, ti pa dobro opravi s temi dohtorji glede bolniške Kje so pa tasa_m, spps, Najaa in ostale marčevke?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:31:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kje so pa tasa_m, spps, Najaa in ostale marčevke? jaz sem tuuu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:42:40
|
|
|
|
tasa_m
|
za malo smeha.. Neki moski je imel 47 let in se je zelo trudil, da bi izgledal mlajsi. Za svoj rojstni dan se odloci, da gre na obrazni 'lifting'. Pooperaciji presrecen zapusti kliniko. Ustavi se pri trafiki, kupi casopis in vprasa prodajalko: Oprostite, ne zamerite mi, koliko let izgledam? Prodajalka odgovori: HMM, ne vem,nekje 32 let! Moski se razveseli in rece: V resnici sem 47 let star! Kasneje gre moski v Mc Donalds, naroci hamburger in isto vprasablagajnicarko. Ta odgovori: no ja, jaz mislim nekje 29 let!!! Moski vsakic bolj dvignjen, odgovori: Ne, jaz sem 47! Na poti domov se pelje z avtobusom in sede zraven neke stare mame. Vprasa jo: Gospa oprostite, koliko starega me cenite? Mama ga razmisljajoc s svojim gubastim obrazom gleda in gleda in koncno odgovori: Glejte, moj sin, jaz sem stara ze 85 let in ne vidim vec najbolje. Ko sem bila lepa in mlada, sem imela svoj nacin, kako ugotoviti starost moskega. Svojo roko sem mu vtaknila v spodnjice in sem povedala vedno tocno starost. Moski se malo obotavlja, ampak ker ni bilo nobenega drugega v busu, si misli: na ja, v redu. Poglejmo..........in rece mami, naj zacne s svojo nalogo. Ona mu seze v spodnjice, po 10 minutah rece: Vi ste stari 47 let!!! Moski zacudeno: To je nemogoce! Povejte mi, kako ste to naredili? Ta stara odgovori: Cisto preprosto, v McDonaldsu sem stala za vami!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:47:03
|
|
|
|
Pupa7
|
mamaM sem se malo hecala, ker jaz takih dobrot tu ne dobim, ker ne morem kuhat. Mi kuha moj ampak zna sam rižote pa pašte... včeraj mi je posesal spalnico, pa preoblekel posteljo sem misnla da bo posesal tud cel stanovanje pa sm se zmotla, tko da bom očitno mogla poklicat taščo al pa njegove sestre, če mi kera lahko pride pospravit ... ker drugač nevem kaj bo ratal iz tega našga stanvanja... tasa mas ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 10:59:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ... včeraj mi je posesal spalnico, pa preoblekel posteljo sem misnla da bo posesal tud cel stanovanje pa sm se zmotla, tko da bom očitno mogla poklicat taščo al pa njegove sestre, če mi kera lahko pride pospravit ... ker drugač nevem kaj bo ratal iz tega našga stanvanja... ..verjetno je tvoj imel to v glavi, da ne rabi vsega stanovanja, saj si ti ves čas v spalnici, tak da je dovolj, da ti pospravi samo okoli tebe.. kdo bi razumel moške, kak premišljujejo.. Moj pa je v sob. celo posesal po kakih 4 mescih in to vso stanovanje..zdaj pa bo verjetno tak mel pauzo spet 3 mesce.. Sem se danes že z mami zmenla, da si marca vzame dopust, takoj ko Tomaž izkoristi očetovskega.. tak da kuharco bom imela.. Joj punce ali katera ve kak je s podpisom očetovstva? Baje lahko vse porihtaš že prej? Zanima me koliko časa prej? Lahko kakšna 2 mesca prej? Verjetno je prehitro ampak bi rada čimveč uredila zdaj do 18.01. ko je moj še doma, ker pol ne vem kdo nas bo čakal, da bo on okoli 18h prišel iz Žalca Upravne enote so najdlje odprte do 17h.. ..ko pa bom šla rodit pa mi tud verjetno nebo glih lahko, da še vse tam urejama. Jaz ko imam prag bolečine čist nizko, bom verjetno zagnala vik in krik.. pupa sem ti spolala nazaj zs
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.12.2008 11:00:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:10:41
|
|
|
|
Pupa7
|
kaj tasa se bojiš da ga nebo priznal ka si pa okol skakala mal heca, nimam pojma kje to nardiš sam kokr se spomnem je 1x na mesec upravna enota odprta tud v soboto, če ne drugega bo pa vzel dopust da uredita papirje pa je. Ne rabiš delat panike in tudi jaz bom mela kuharco pa varuško pa vse ko rodim. malo pred porodom namreč pride moja zlata mami za kak mesec k meni, tako da mi bo pomagala in kooooomaj čaaaaakaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:17:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj tasa se bojiš da ga nebo priznal ka si pa okol skakala mal heca, nimam pojma kje to nardiš sam kokr se spomnem je 1x na mesec upravna enota odprta tud v soboto, če ne drugega bo pa vzel dopust da uredita papirje pa je. Ne rabiš delat panike in tudi jaz bom mela kuharco pa varuško pa vse ko rodim. malo pred porodom namreč pride moja zlata mami za kak mesec k meni, tako da mi bo pomagala in kooooomaj čaaaaakaaaaaaaam priznal že, priznal samo ne vem če bo takrat ko se bo začela akcija sploh vedel kak pa kaj.. bo verjetno bolj paničen kot pa jaz,..bo pomagal dihat.. še kuj se nisem spravla v trgovino, mi nekak ni za ven it. Samo moram. Pupa dobiš Ego z bezgom ja, mame pa so res zlate.. le kaj bi brez mam??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:19:20
|
|
|
|
Pupa7
|
jaz bi pa šla z veseljem kuj ven sam lih tega jogurta tle ni pa sm ti zato rekla sej ni panike, bom počakala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:29:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - ti se le zajebavaj,ko se bom narisala z vsemi tremi pri tebi, ne vem ,če še ti bo do smeha.Mislim ,da boš šla kar po štrik . Pupa7 - zdaj ,pa te to res že heca.Vsakokrat ,ko slišim ,da te spet jezi trebuh ,kar naprej tipam.Joj naj bo že enkrat ta marec za nas vse ,da vržemo te skrbi vstran. MalaČebelica - umiri se itak jeza samo tebi škodi.Bo se pa vse zrihtalo edino komisija bo mogla ,pač malo več delat- bolj na hitro. mama_milchy - maš za kosilo že vse perajt? Malo mi pusti.Zdaj so me dva dni razvajali ,pa nimam volje ,da si kaj skuham. Da ne moram stran od računlnika ,noge ,pa imam ko gobe.Moram dvignit rit ,pa it par krogov okol hiše.Kaj ,pa ve zatekate kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:45:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj punce ali katera ve kak je s podpisom očetovstva? Baje lahko vse porihtaš že prej? Zanima me koliko časa prej? Lahko kakšna 2 mesca prej? Verjetno je prehitro ampak bi rada čimveč uredila zdaj do 18.01. ko je moj še doma, ker pol ne vem kdo nas bo čakal, da bo on okoli 18h prišel iz Žalca Upravne enote so najdlje odprte do 17h.. ..ko pa bom šla rodit pa mi tud verjetno nebo glih lahko, da še vse tam urejama. Jaz ko imam prag bolečine čist nizko, bom verjetno zagnala vik in krik.. tasa- kolikor jaz vem, se lahko izvede priznanje očetovstva že pred rojstvom otroka. Mislim, pa, da nič prej kot takrat ko dobiš od G potrdilo o datumu poroda, ki te je podlaga za urejanje še ostalih stvari, v službi, urejanja porodniške, paketa oz denarja, itd. Upam, da sem kaj pomagala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:49:52
|
|
|
|
dana
|
Čveke čvekaste pupa upam, da ti ne bo treba nazaj v bolnico. zatekanje - k sreči še ne zatekam, tako kot sem v prvo. Mal gledam kaj pojem, da ni preveč slano. Prebavo sem si končno uredila in to z activio. Jo zjutraj na tešče pojem in moram reči, da grem zdaj vsak dan na veliko potrebo, pa še po trebuhu me nič ne tišči. Samo sem pa rabla par mesecev, da sem šla na ta jogurt. Prej sem jedla jabolka na tešče po katerih me je potem cel dan tiščalo v trebuhu in sem bila napihnjena kot en balon. Jutri imam pregled pri G. Tokrat ne bo nič posebnega, samo merjenje trebuha pa to. Se bom pa zmenila za UZ okoli 30. tedna za kontrolo rasti ploda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:53:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
tasa in vse ostale, ki vas ta tema (priznanje očetovstva) zanima: http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/priznanje-ocetovstva.html
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 11:54:46
|
|
|
|
Lolita23
|
taša_m za očetovstvo boš dobila potrdilo, tako kot je kokica rekla ko bo ti dala G potrdlo o Pdp, men je kolegica povedala da je to nekje v osmem mesecu.Jaz bom to vse uredila konec januarja. Pupa7 držim pesti, da se ti situacija uredi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 12:08:27
|
|
|
|
Pupa7
|
hvala za pestke pupe moje za enkrat pomagajo!!!! persida jaz ne zatekam se samo debelim heheheheheh le pejt en krog še zame zdaj pa grem malo učke spočit papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 13:10:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica32 in Lolita23 HVALA lepa za odg., bomo že nekak porihtali.. Jaz pa veselo kuham pasulj za jutri, ker bom verjetno šla v Lenart do os. zdravnice, te pa da moj nebo lačn mu že danes skuham.. Za danes pa imamo pečenega piščanca in riž z graškom..ter solato. Jaz pa sem si zame še nardila zelenjavno juhico, ker se mi je taaakk zaluštala , da sem si jo mogla naret.. Jutri pa nas ima kar dosti G. a ne? Pol bo jutri naš forum poln poročil o naših jeee kak lepo PERSIDA zmenjeno, ampak bom jaz raje kr k tebi prišla ampak samo z eno,ker imaš verjetno večji plac kot pa jaz tu. Razen,če bova vsakega imeli v svojem prostoru.. Pupaaaa že ajaš al še samo ovčke šteješ ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 13:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Še eno nujno vprašanje punce... Kdaj delajo na Zavodu za transfuzijo krvi v LJ??? Jutri moram namreč dat kri, ker sem Rh-, pa sem mislila počakat, da se tamal v miru zbudi in gremo pol tja, sam se mi zdi, da imajo tam en smotan urnik? Kolk vse pozabi človek v teh dveh letih!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 13:30:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica32 in Lolita23 HVALA lepa za odg., bomo že nekak porihtali.. Tasa- ni za kaj. Tudi midva bova to uredila pred rojstvom, da ne bom potem rabila laufati po uradih... Mnjami tvoje današnje kosilo pa tudi meni zelo diši- samo brez juhice..raje kaj sladkega namesto nje....Ups, aja, ti ne smeš...Saj boš vse nadoknadila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?