|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
7.12.2008 21:54:10   
pocka
Dober večer punce,danes je pa res zatišje tu gor, no razen zjutraj,ko ste bile spet ful zgovorne.

Pri nas na obali je bil danes taaak lep sonček,smo šli malo pohajat ob morju dopoldne, je prav pasalo po dolgem času. Evo še od nas ena slikica:
user posted image

Včeraj smo nabavili še zadnja darila, so evrčki kar leteli user posted image , še nekaj malega imam za narediti sama in potem bo to počasi to, do naslednjega leta. No, pa še kekse bom pekla preden gremo na štajersko,da še mi malo prispevamo domačih dobrot. A ima mogoče katera kak dober in preverjen recept za kekse, rabim kako idejo.user posted image

Ekola, punčka za vrtec je končno narejena, je kar je, ampak za prvič bo kar v redu. Najaa, kako pa ti napreduješ?
user posted image

mama_milchy - ma si mi zdaj naredila gušte s tole torto, a lahko pridem po en kos?user posted image

spps - user posted image user posted image user posted image za podaljšanje bolniške

tasa_m - se mi prav smiliš,ko ne smeš sladkega, no boš pa potem nadoknadila, po poroduuser posted image

Vidim,da nas je kar nekaj,ki bomo imele med user posted image razlike približno 2 leti. Naša tudi že pove,da imam mami "jenčka v buku" (prevod: dojenčka v trebuščku), koliko pa dejansko razume, pa ne vem. Bomo videli marca,kaj bo rekla. Je pa pri nas postal ful aktualen en dojenček - pupa reče ona, ga cele dneve vozi okoli v vozičku, pa ji ful razlaga, pa jo daje na kavč,da gleda risanke,...bo pestro, ko pride pravi user posted image , če ga bo hotela okoli prenašati.user posted image

brcike - jaz jih čutim včasih čisto tam spodaj, včasih pa čisto gor,samo mi ni jasno,ker je že na glavo obrnjen, tko,da ne vem,mogoče mi pa z rokicami spodaj brska...saj ne vem,a se zdaj še "vrtijo", ali so že naštimani, ker meni je zdaj 2x zapored delala UZ in je bil obakrat na glavo obrnjen.

Nič bom tudi jaz počasi šla v vodoravni položaj, je treba zjutraj vstat in iti v službo, ufffa, kako se mi ne da.

nočko...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
7.12.2008 22:35:02   
Pupa7
Pozdravljeni! Ime mi je Lulu, stara sem slaba 2 meseca, sem mešanka med staffordskim
terierjem, Baje ne bom prav velika, ampak sem pa naglušna,
prav zato vem da bom zelo težko našla dom..
Zato pa prosim vas na pomoč, da razpošljete ta Mail na čim več
naslovov in mogoče se bo našel nekdo, ki bo imel čas in potrpljenje
zame. Prosim pomagajte. Lep pozdrav Marta&Lulu (25.11.2008) 040-529-510

VZEMI ME ....
--
Anja Čuček
GSM: 041 605 602

tole pa so slikice:
http://static.ringaraja.net/1108361881/big/a65bdf0a8cf60f707f4a794ce34d7f0d.jpg
http://static.ringaraja.net/1108361881/big/5d12ff9f10eb8a2df7d5aa9d26f41195.jpg
http://static.ringaraja.net/1108361881/big/d7c64f01323cfafc02c224624e2161ea.jpg

če se bo keri dalo dat na forum slikice, ker jaz ne morem uporabljat shrani.si ker nisem "slovenski uporabnik"... user posted image pa posredujte naprej če lahko HVALA user posted image

Lepo nočko vam želim in sladke sanje user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 7.12.2008 22:38:49 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.12.2008 22:45:08   
yania
Recept?....Pocka si ti spraševala, a ne?

jaz sem ravno danes dobila od moje sodelavke ful hud recept za "DIŠEČE PIŠKOTE"....ful so dobri, jih je lani napekla, in mi dala darilo za božička- škatlo teh in še kar nekaj drugih piškotov, ma božanski so, pa še v čokolado jih tunkaš. A?...a da kar natipkam?....ok, naj bo...pa še medenjake vam natipkam, je rekla da so super, da je to recept od mame njenega user posted image ,,,

M E D E N J A K I

Sestavine:
38 g moke
6 dag masla
7 dag sladkorja
2 žlici medu
1 jajce
1/2 žličke cimeta
1/2 žličke mletih klinčkov
Limonina lupinica
1/2 žličke jedilne sode
6 žlic mrzlega mleka

Priprava:
Margarino zmehčaš, dodaš sladkor in jajce. Vse skupaj dobro premešaš, da se speni. Dodaj med, mleko, začimbe, sodo in nazadnje moko.  Oblikuješ manjše kroglice ki jih potlačiš. Peči na 200 C.

D I Š E Č I   P I Š K O T I

Sestavine za 50 piškotov

100 g rozin
4 žlice pomarančnega soka
250 g moke
2 žlici kakava
1 žlička pecilnega praška
1 žlička cimeta
1 žlička pimeta
1 žlička ingverja
1/2 žličke zmletega muškatnega oreščka
150 g zmahčanega masla
100 g sladkorja
1 jajce
1 vanilij sladkor
limonina lupinica
100 g nastrgane (ali narezane na koščke) čokolade (dobra je Lindt črna s pomarančo)
100 g temnega čokoladnega preliva za dekoracijo (po mojem je to čokoladni led- iz temne čokolade...user posted image )

Priprava:

Rozine namoči v pomarančni sok.
Moko zmešaj s kakavom, pecilnim, cimetom, pimetom, ingverjem in muškatom.
Maslo in sladkor penasto zmešamo. Dodaj jajce, vanilij, limono ter zmešamo z moko in začimbami. Dodamo še rozine s pomarančnim sokom in koščke šokolade ter zmešamo v testo. Zajemamo ga z žličko in piškote v razdalji 3 cm zlagamo na pekač s peki papirjem.
Pečemo 10 minut pri 160 C in ohladimo. Ohlajene pomočimo v čokolado.

Opombe:
Testo mešamo v multipraktiku. Ko delamo kupčke testo ne sme biti ohlajeno.

No evo, to je to. mislim da jih bom jaz ene in druge delala v tem tednu, mogoče celo jutri. Glede opomb, me ne sprašujte, ker sem tako prepisala kot piše na tem receptu na listu. Po mojem lahko tudi z roko gneteš, samo mislim, da je res bolj enostavno, če to multipraktik naredi namesto user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sori, sem spet mal lušte delala enim, a..
ma probite no...mislim, da vam bojo dobri...za medenjake pa še ne vem, samo je ona zatrdila, da so odlični. Jaz bi jih še v čokolado potunkala....itaaaakkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da kateri pride prav recept.....

Zdaj pa grem pod tuš in to.....

lepe sanje...

< Sporočilo je popravil yania -- 7.12.2008 22:53:25 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.12.2008 22:49:56   
Yassy
cer tudi od mene,....vidm da ste spet nacvekale veliko,...danes se mi pa ne da vse za nazaj brat :)
kaj novega?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.12.2008 23:14:50   
helimaša
hej!

mene pa tok križ boli da bom kr znorela....sm si zaželela gledat en pametn film pa no čist nč.....ma je vse neki nasilno......se mizdi da bi pa v nedelo lahko dal kšne lepe filme.....obup......moj neki musko gleda....MTV.....mu ful dogaja.....kr neki......
nč grem mal ppred TV pa mojmu težit da najde kšn pametn film......

se jutr tipkamo....nočko

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
8.12.2008 6:46:57   
buksi
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!

Ja včeraj je bilo res lepo vreme in verjetno je bilo zato zatišje.
mene je moj presenetil in me odpeljal v LJubljano v center. KOlk se je dogajalo, stojnice in veliko ljudi.... in to sredi belega dneva. Sva se malo sprehodila po stojnicah. REs je bilo lepo. Pol pa domov na toplo.
Sicer pa moram danes mal poklicat G. Upam, da me ne bo cuden gledala. Jo morma vprašat kaj naj naredim zaradi krčev v nogi in izcedka podobnem belemu toku. Pa še zdi se mi da malega zlo malo čutim zadnje dni. NIma konkretnih brc ( sem pa v 26. tednu). Prej nazaj je cel dan migal, zdaj pa ima samo določene termine. pol pa spet nekaj ur čisto nič. A je tudi pri vas tako? Večino pišete, da ga čutite cel dan. Jaz sem ga tudi prejšnji teden, sedaj pa nič. Upam, da je vse ok in da me bo G pomirila.

Sicer pa sem zdajle že v službi.
Vsem pa želim, da čimdlje ostanete v postelji, ker je zunaj precej precej pod ničlo. vsaj tukaj

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
8.12.2008 6:58:37   
pocka
Dobro jutro,jaz sem že spila kavico,zdaj pa mojega počakam,da pride iz nočne in prevzame Tajo,jaz pa jo mahnem v službo.

yania - hvala za recepte, jih bom sprobala med prezniki, pa poročam. Veš mogoče kako dolgo se medenjaki pečejo?

buksi - naš user posted image ima tudi obdobja,ko ima cele akcije, pol je pa par ur mir, proti večeru se mu pa spet ful dogaja user posted image ,ne skrbi, važno je, da čutiš brcike parkrat na dan

pupa7 - kako luškan kužek, upam,da bo našel dom, mi žal ne bomo tisti,ki ga bodo posvojili,ker že imamo psičko in je kar dovolj,pa še drugih psov ne mara,tako,da ne bi šlo.

se grem do konca zrihtat...lep danuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
8.12.2008 6:59:51   
buksi
Ne več. če se je Dali kaj javila čez viked?

DAli ali si v redu in ti je dr. Pušenjak odgovoril?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
8.12.2008 7:20:16   
Dali*
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
8.12.2008 7:22:52   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Ne več. če se je Dali kaj javila čez viked?

DAli ali si v redu in ti je dr. Pušenjak odgovoril?

Ejla...ja, seveda sem u redu...

Puši mni je odgovoril, če te težave smatram za resne naj se oglasim do G ali pa v P.

No, hvala bogu, teh težav po tistem, ko sem mu pisala nisem več imela...po mojem se je moralo razboletei po krčih, ki sem jih imela v nedeljo...no trajalo je 4 dni. Pa jst nočem neki full paničarit, če ni res full treba...

Hvala za skrb Buksi...Je uspela Miklavževa predstava?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
8.12.2008 7:26:20   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Dobro jutro!!!!!!!!!!!!

Ja včeraj je bilo res lepo vreme in verjetno je bilo zato zatišje.
mene je moj presenetil in me odpeljal v LJubljano v center. KOlk se je dogajalo, stojnice in veliko ljudi.... in to sredi belega dneva. Sva se malo sprehodila po stojnicah. REs je bilo lepo. Pol pa domov na toplo.
Sicer pa moram danes mal poklicat G. Upam, da me ne bo cuden gledala. Jo morma vprašat kaj naj naredim zaradi krčev v nogi in izcedka podobnem belemu toku. Pa še zdi se mi da malega zlo malo čutim zadnje dni. NIma konkretnih brc ( sem pa v 26. tednu). Prej nazaj je cel dan migal, zdaj pa ima samo določene termine. pol pa spet nekaj ur čisto nič. A je tudi pri vas tako? Večino pišete, da ga čutite cel dan. Jaz sem ga tudi prejšnji teden, sedaj pa nič. Upam, da je vse ok in da me bo G pomirila.

Sicer pa sem zdajle že v službi.
Vsem pa želim, da čimdlje ostanete v postelji, ker je zunaj precej precej pod ničlo. vsaj tukaj

no, kok super...ja LJ je res lepa v teh dneh...ker se vedno kaj dogaja.

Jaz tudi malega ne čutim čez cel dan, saj to je normalno po mojem, tudi ko se pogovarjam s prijateljicami. Sploh, če grem na sprehod, sem malo bolj aktivna so čutila po mojem čisto drugje in zato ne čutimo tako intenzivno. Je pa zvečer, ko je treba zaspat zelo aktiven in mi pridno brca v moj mehur, da sem se včeraj 3 x vstala in šla lulat. Mah, full me heca.

Zdej grem pa nazaj pod odejico...do potem...

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
8.12.2008 7:30:43   
buksi
DAli: ja predstava je uspela in Miklavžek je tud otrokom prinesel darila. je bilo prav lustn.

Jaz pa zvečer sedaj manj čutim otročka, bolj seg ga začela čutiti če ležim na boku. Ne vem mogoče se je samo tako obrnil. bomo vidli, kaj bo danes rekla G- dela pa popoldne.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
8.12.2008 7:35:15   
helimaša
jutro!

spala sm bl slabo.....me tko glava boli in slabo mi je.....si bom zdele ko bo šla Maša v vrtec prvošla kozarec meleka in potičko od moje mami.....nardi najbolšo.....pol bom šla pa še mal v mižule.....mam ful stvari dons za narest.....sicer me pa itak vse počaka....ker samo se itak nč ne bo nrdilo.....križ je bolš.....tko da morm dons res bl v izi delat da ne bom popoldne spet k en kripluser posted image ......
nč eno user posted image ....men jo je zmankal tko da je ne bom pilauser posted image .....
se tipkamo kasneje

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
8.12.2008 8:10:23   
tasa_m
user posted image

ejla punce,..vidim, da ste danes bile že pridne..in prav je tako..

Jaz sem spala tak pač, me non stop neka bolečina špika mi je tak čuden občutek, koda me nekdo razteguje.. user posted image  pol pa se ponoči zbudim in probavam ali je moj trebuh trd ali kaj.
Sem pa za kazen ponoči dobila kar nekaj brcik,ko sem probavala, če mi odtrdava trebuh..user posted image

buksi- vse je ok. tvoj pikec si je našel samo drugačno lego in ga zato malo manj čutiš.. samo nič skrbet, če pa ti bo lažje pa le pokliči svojo G.
Tudi jaz je ne čutič čez cel dan, pa sem tudi tle gor pisala pa so me punce pomirle. In verjemi, da me je še tist dan konkretno nabincala.. user posted image  evo ena rožica zate, da boš vsaj malo pomirjena.. user posted image

pocka - saj se nekako navajam, da pač ni priporočljivo jesti sladkega,..bomo že. Vse za našo bebico..

Dali super, da te nič ne špika več in boli. Se midve malo menjava, ko tebe neha k men nastopi user posted image

helimaša user posted image  za križ, ampak zdaj pa tud ne preveč delat, da neboš jutri spet obležala..

Tak zdaj pa grem jaz tudi mal pospravit,..moram dat  user posted image   pa postelnino preoblečt..

se tipkamo bolj pol..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
8.12.2008 8:17:04   
PERSIDA
Dobro jutro!!!

Dali* - hvala za obilen zajtrk,kako si vedela ,da sem danes pri sadju.Mi ful paše.

Spala sem kar vredu ,mala dva sta imela kar mir.Ker zadnje par dni kar sredi noči paradirata.Eden je že sedaj bolj aktiven in mi tako veselo pod prsi tolče da je včasih joj.Res ne vem kako daleč  gor še sploh lahko gresta.No v glavnem ,da imasta onadva prostor jaz ,pa bom že zdržala ,upam user posted image .Ležita ,pa še vedno obadva vodoravno tak,da počasi ne bom več ločla kje imam popek.Kaj ,pa sem začela opažat ,da mi je na trebuhu par žilic majhnih popokalo.Upam ,da na koncu ne bom imela trebuh eno veliko žilo.Ja ,pa še nekaj ,a morda zbira katera živkote od beybi centra.Meni ne koristijo ,pa bi jih podarila.

Lepo jutro vsem.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
8.12.2008 8:26:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
...mala dva sta imela kar mir....

PERSIDA kaj pa če so trije?? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
8.12.2008 8:32:36   
KOKICA32
Dobro jutro vsem!

Kavico ste že skuhale, mnjami meni pa je kakav zelooo pasal. user posted image Sedaj pa sem že v debelo uro v službi in novim dogodivščinah na poti.  Kako  vam je minil vikend? Sem videla, da ste se ene kar veliko sprehajale, tudi jaz sem se, ker me drugače tako križ boli, da nič ne morem. Miganje pa mi pomaga. user posted image Dragi mi je za roj. dan že dal darilo...kupil mi je novi računalnik, ker me je stari že kakšnih 6 mesecev zafrkaval. user posted image user posted image user posted image user posted image Tako, da sem imela soboto bolj tako na PC-ju- sem si programe inštalirala, pa mapice urejala. Madonca, če je pa toliko podatkov. Pa vsi so pomembni! user posted image

Kaj boste pa danes kuhale, ve, ki ste doma in tiste, ki še hodite v službo? Jaz nimam nobene ideje...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
8.12.2008 8:58:06   
Anonimen
Najaa in pocka - Joj, kolk ste meni lušte naredile po morju in sončku.

srečanje 12.12. - Nekaj je prišlo vmes, tako da vas pridem samo pogledat in spit eno kavico (predno gremo naprej na S. Primorsko), pa bom imela s seboj sinkota in varuško (moža), tako da bom vsaj kofe v miru z vami spila. Pa še me bomo za tisto urco preskrbljene, da nam ne bo treba skakat za otoci (tista, ki jih bo imela), če seveda moja varuška lahko pride zravn? Aja pa kje je kraj srečanja? Kolosej al kaj smo že govorile?

(odgovor članu KOKICA32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
8.12.2008 9:11:09   
Lolita23
Živjo!!!!!

Vidim, da ste v polnem jutranjem zagonu.user posted image user posted image user posted image Jaz tudi danes pospravljam, tak da grozza, ni mi ampak je nuja.
Mene so tudui začele noge bolet, predvem zvečer in zjutraj, pa si jih malo v luft dam, sam ni neke razlike, bom juter G vprašala, kaj naj še naredim.user posted image

Mi pa danes začenjamo 7 mesec in 28 teden.Olala še malo.user posted image user posted image user posted image

Se slišimo pol....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
8.12.2008 9:12:02   
Najaa
Včeraj sem napisala še nekaj zvečer, ampak me je ven vrglo user posted image  in se mi ni dalo več. V glavnem, za nami je lepa nedelja, postavili smo smrekico in z mojim sva se prav zabavala zraven. Tije pa ni preveč zanimalo. Tud darila je ne zanimajo, prav hecna je. user posted image

pocka, ful lepa punčka je! Meni gre, no včeraj sem jo komaj zašila. Nekaj dela me le še čaka. user posted image

buksi, moja pikica brca skozi cel dan, nima pa še nekega termina brcanja. Ko se umirim, ni važno kdaj, je vedno akcija. user posted image  Če sem pa jaz ful aktivna, pa on očitno spi. user posted image

helimaša, aaaaaa, prav bedno je, če doma kofeta zmanjka! Men ga je tudi zadnjič, pa ravno je mami prišla na obisk in ji veselo kuham kavo in pol ugotovim, da je ni. user posted image user posted image  

jasna, ni važno koliko časa, sam da se vidimo. user posted image  Sej jaz tud ne bom dolgo, ker moj pol šiba delat. Lahko pa ostane lokacija kar Kolosej, če se ostale strinjajo. Čeprav ne vem, kje je tam igralnica? user posted image
Za varuško pa super, če se mu le da gledat trop nosečnic na kupu. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
8.12.2008 9:15:01   
mama_milchy
Dobro jutro,

no, mi smo tudi že pokonci; z Žigcem sva že zajtrk pojedla in sicer corn flakes, jaz si pa grem zdaj eno user posted image  skuhat in dat v peto brzino, ker včeraj pol nisme nič pospravljala tako da me sedaj čaka dobesedno bomba od vikenda; ja, sej ni čudno, če smo pa cel vikend imeli obiske.

Kosilo: jaz bom nardila juhico, krompir+ohrovt (skupaj pretlačen) in piščančje zrezke.

Brcike: no, zdaj mi je lažje, ker tudi ve pravite da ko vas brcnejo, brcnejo tam doli; to noč jih je blo bol malo tako da sem lahko lepo spala čeprav sem se kr premetavala z enega boka na drugega

Srečanje 12.12. - grem poiskat seznam, da ga gor prilepim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
8.12.2008 9:18:41   
mama_milchy
Srečanje Marčevk 12.12.08, Ljubljana, ob 17-ih

mama_milchy + Žiga
felix7
Yassy

pupa 7 - z mislimi
tasa_m ???
Dali* - z mislimi 
yania
Najaa
jjasna85
=jasna=

Lokacija: Kolosej - lahko, samo a je tam kakšna igralnica za otroke?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
8.12.2008 9:23:16   
mama_milchy
http://www.kolosej.si/kinocentri/kolosej-lj/igralnica/
mogoče najdem še kakšno slikico te igralnice

Neposredna povezava do sporočila: 3973
8.12.2008 9:32:38   
buksi
Jaz bom tudi z mislimi pri vas na srečanju, ker ne morem priti v Ljubljano. Na žalostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3974
8.12.2008 9:36:16   
Yassy
jutro pupe-
evo samo da se javim vmes ko se rihtam, ker sibam h G. Upam da ste dobro spale in imele mirno noc,...jst sploh nevem kdaj sem zaspala,...vem pa da sem se zbujala vsake pol ure in gledala na uro ce je ze treba vstatuser posted image
se tipkamo, ko pridem nazaj, seveda z porocilom od G.

pozdravcek do kasneje:)

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?