pocka
|
Dober večer punce,danes je pa res zatišje tu gor, no razen zjutraj,ko ste bile spet ful zgovorne. Pri nas na obali je bil danes taaak lep sonček,smo šli malo pohajat ob morju dopoldne, je prav pasalo po dolgem času. Evo še od nas ena slikica: Včeraj smo nabavili še zadnja darila, so evrčki kar leteli , še nekaj malega imam za narediti sama in potem bo to počasi to, do naslednjega leta. No, pa še kekse bom pekla preden gremo na štajersko,da še mi malo prispevamo domačih dobrot. A ima mogoče katera kak dober in preverjen recept za kekse, rabim kako idejo. Ekola, punčka za vrtec je končno narejena, je kar je, ampak za prvič bo kar v redu. Najaa, kako pa ti napreduješ? mama_milchy - ma si mi zdaj naredila gušte s tole torto, a lahko pridem po en kos? spps - za podaljšanje bolniške tasa_m - se mi prav smiliš,ko ne smeš sladkega, no boš pa potem nadoknadila, po porodu Vidim,da nas je kar nekaj,ki bomo imele med razlike približno 2 leti. Naša tudi že pove,da imam mami "jenčka v buku" (prevod: dojenčka v trebuščku), koliko pa dejansko razume, pa ne vem. Bomo videli marca,kaj bo rekla. Je pa pri nas postal ful aktualen en dojenček - pupa reče ona, ga cele dneve vozi okoli v vozičku, pa ji ful razlaga, pa jo daje na kavč,da gleda risanke,...bo pestro, ko pride pravi , če ga bo hotela okoli prenašati. brcike - jaz jih čutim včasih čisto tam spodaj, včasih pa čisto gor,samo mi ni jasno,ker je že na glavo obrnjen, tko,da ne vem,mogoče mi pa z rokicami spodaj brska...saj ne vem,a se zdaj še "vrtijo", ali so že naštimani, ker meni je zdaj 2x zapored delala UZ in je bil obakrat na glavo obrnjen. Nič bom tudi jaz počasi šla v vodoravni položaj, je treba zjutraj vstat in iti v službo, ufffa, kako se mi ne da. nočko...