Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 12:48:18
|
|
|
|
Pupa7
|
saj bo kmalu spet tako jaz pa sem danes jedla kosilo lepo pri mizi, pa mali ni bil navdušen... brcal direkt v želodec... zdaj spet ležim in me bo po mojem zmanjkal ker mi tko učke skup vleče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:02:54
|
|
|
|
Yassy
|
potem pa kr v dezelo sanj za nekaj casa:),...tudi mene nekaj zmankuje,..pa se spala nisem nekaj prevec dobro,...zaspala sem okoli 4 ce ne se kasneje, zbudila pa sem se okoli 10,...tak da me bo tudi kmlau zmankalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:06:22
|
|
|
|
Najaa
|
Pozdravček še od mene. Ta dva dneva sem zelo malo počivala v smislu "vse štiri od sebe" in ležanje na kavču tak da me ful noge bolijo - spodnji del. Prav trga me, moram mal magnezija spit. Spala sem bolj slabo to noč. To je že pravilo, da če je ena noč super, je druga grozna. Sem se pa zjutraj lotila končat obeske za jelko in začela ustvarjat punčko iz cunj. Počaaaaasi, pa mi bo uspelo. Tukaj je tak lep sonček, punce moje. Kot najlepša pomlad. Smo naredili en velik krog, zdaj pa mala in tati oba spančkata, mami ima pa mir. Aja, jezna sem pa ko ! Pralni stroj se mi je pokvaril!!! Ma, jaz sem pa čakala na vikend, da bom prala! Od včeraj ne pere več kot je treba in ne ožema. jasna, si kaj posebnega naredila, da te ne boli več v križu in po nogi? Kaj ostale ste šle kaj spat po kosilu? Mene tud vleče v vodoravno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:10:30
|
|
|
|
Yassy
|
pozdravcek naja- sem lih pupi omenjala da mene tud v vodoravno vlece,..nisem dobro spala,..sej bomo pa po kosilu,..bomo imelai malo pozneje kosilo danes,..smo skoraj same babnice doma hehheh, upam da nau dez ;)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:15:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pozdravcek naja- sem lih pupi omenjala da mene tud v vodoravno vlece,..nisem dobro spala,..sej bomo pa po kosilu,..bomo imelai malo pozneje kosilo danes,..smo skoraj same babnice doma hehheh, upam da nau dez ;) Mogoče je v trebuščku fantek? Jaz sem še tukaj in Tijino čokolado jem. Itak je dobila vsega preveč te dni in ji moram malo pomagat zaloge zmanjšat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:32:31
|
|
|
|
Yassy
|
ja rekli so da je puncka,..bomo pa jutri kaj vec vedeli,...do sedaj sem bila na vseh pregledih v egiptu, ker sem dol zivela, pami je spol ugotovila kar zgodaj, tak da bomo videli kaj bojo jutri povedali je puncka al fantek. zdej pa vas zapuscam grem se malo napapat,...ze krulimo uzivajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:34:35
|
|
|
|
Najaa
|
Pa še utrinek z današnjega sprehoda:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:36:54
|
|
|
|
Nina00
|
Piruru me veseli, da je s tvojo pupo boljše!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 13:42:19
|
|
|
|
Nina00
|
Naja kakšen lep sonček! Pri nas se šele sedaj malo kaže. Upam, da bomo popoldne lahko šli malo na sonce, da ne bo mali vse prespal Mi smo se sedaj razglasili za zdrave, čeprav še malo kašljamo in smrkamo, a vročine ni več. Tako bo jutri spet akcija s službo in vrtcem. Saj bo prav pasalo it malo ven v svet Moramo samo pazit, da bomo zdravi še za naslednji vikend, ko bo praznoval 2. rojstni dan. Sedaj že vsak dan omenja torto s svečkami in da jih bo pihal za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 14:26:34
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Pupa-nisi še pokazala, kaj si ustvarjala, za na steno. Jst sem za Mihca, takrat sama nardila vso postelnino z medvetki, blago sem fotokopirala in medvetke nalimala na steno, zdaj ko bomo prebelili, bomo verjetno pa sm dodali še Nodije, nalepke iz pene,ker ga miha obožuje. Pupa- ko se žbudiš, pokaži
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 14:40:28
|
|
|
|
Pupa7
|
cebeica ni se fertik, drug tedn... sm dans za u smeti tko da ne bom več kej dost pisala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 14:43:33
|
|
|
|
čebeica maja
|
Nina00- a poli ve-dojema da bo rojstni dan imel, naš bo čez dva mesca praznoval, kaj pa ve- zastopi da boste imeli. Mihcu ni čiz nič jasno, sem enkrat rekla da naj pride, trebušček pobožat, da dojenček brca, on pa pride kmeni, nahitr poboža nato hiter ustane in začne brcat v trebuh, sploh mu nisem mogla dopovedat, je blo pa hecno. Pri moji sestri je dobil za miklavža dojenčka, ki joka, včeraj se ga je bal, so ga dali v hodulco-voziček, danes ga je pa že sam vozil, bo še lušno. Lepo da ste zdravi. Naja-kako lep sprehod
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 7.12.2008 14:47:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 14:59:51
|
|
|
|
Najaa
|
čebeica maja, koliko je pa star tvoj sinko? Moja 2-letnica razume ravno toliko, da pove, da je v trebuščku "jenček" in ga poboža in polubčka. Bomo vidli marca, če bo še tako navdušena nad njim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 16:57:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
Najaa- 22mesecev bo. Starejše otroke zelo obrajta, dojenčke pane preveč, gleda jih, pove da majo dudo, pa da eeee delajo, pa dudo jim vzame, v usta rine, šerajši pa sebi v usta, pol je pa groza. bol pa mamice od dojenčkov obrajta, ko buci buci...... delajo svojim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 17:06:20
|
|
|
|
Pupa7
|
nevem če je fotke dalo zraven, sem dobila to po mailu pa je kar težko, če kera pozna koga ki bi vzel to cortkano zadevico Pozdravljeni! Ime mi je Lulu, stara sem slaba 2 meseca, sem mešanka med staffordskim terierjem, Baje ne bom prav velika, ampak sem pa naglušna, prav zato vem da bom zelo težko našla dom.. Zato pa prosim vas na pomoč, da razpošljete ta Mail na čim več naslovov in mogoče se bo našel nekdo, ki bo imel čas in potrpljenje zame. Prosim pomagajte. Lep pozdrav Marta&Lulu (25.11.2008) 040-529-510 VZEMI ME .... -- Anja Čuček GSM: 041 605 602
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 17:08:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nevem če je fotke dalo zraven, sem dobila to po mailu pa je kar težko, če kera pozna koga ki bi vzel to cortkano zadevico Pozdravljeni! Ime mi je Lulu, stara sem slaba 2 meseca, sem mešanka med staffordskim terierjem, Baje ne bom prav velika, ampak sem pa naglušna, prav zato vem da bom zelo težko našla dom.. Zato pa prosim vas na pomoč, da razpošljete ta Mail na čim več naslovov in mogoče se bo našel nekdo, ki bo imel čas in potrpljenje zame. Prosim pomagajte. Lep pozdrav Marta&Lulu (25.11.2008) 040-529-510 VZEMI ME .... -- Anja Čuček GSM: 041 605 602 ni dalo pa nekaj albumi štekajo, bom popravla pol... da bo vsaj link za fotke zravn...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 18:17:46
|
|
|
|
helimaša
|
čao! sm mal na hitr.....smo pršli domov.....sm se tok najedla da me bo raznesl.....pa je bla južna že ob pol enih pa se me še kr drži......jao.....je blo prov luštn.....Maša je uživala sto na uro.....sta bla še bratranček in sestrična tko da se je ful dogajal.....je dobila eno fajn blagajno za miklavža in zdej se pridno igra.....tko da je kr fajn......sicer bi jst zlo rada mal zalegla zravn mojga.....se sploh ne pusti motit....spi k dojenček .....grgač je bil pa prov lep dan.....amo šli po kosilu na en sprehodek in je blo res sončkasto lepo...... spps ma nč še nism dobila.....ma čudn je to.....pojma nimam kva mečkajo....sm upam da mi pol ne bo treba it delat...... nč grem se še mal igrat.....ja kaj pa čmo.... papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 18:42:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
Danes se pa res vidi, da je in je tukaj gor zatišje; No, sem poslušala spps in danes nič kaj počela po hiši; dopoldan sem se igrala z Žigcem, pol smo kosilali, po kosilu pa na kavč in gledali TV. Sedaj je bil še moj brat na obisku in njegove punce. Zdaj me pa res čaka dnevna za pospravti, oni namreč imajo malega kužija in Žiga mu je kr vse plišaste igrače prinesel, da sta se igrala in seveda je dnevna potrebna pospravljanja in čiščenja - sesat jo bo treba. Pa seveda po kuhinji je za pospravit, pa tla pobrisat.Je reku moj, da se mi ne splača peč peciv, ker pol imam samo delo - je treba pomivat krožničke, vilice... Bom vidla koliko se mi bo dalo danes nardit, verjetno bolj malo. Če ne pa jutri zjutraj, ko ustanem dam v peto brzino in akcija. Tiste, ki nosite nizko, kje čutite da vas brcajo? Me razumete? Mene naš, ko brcne, brcne skoraj da dol v p......, me kr zaboli včasih fajn.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 19:13:45
|
|
|
|
čebeica maja
|
Tiste, ki nosite nizko, kje čutite da vas brcajo? Me razumete? Mene naš, ko brcne, brcne skoraj da dol v p......, me kr zaboli včasih fajn. [/quote] Ja tud prmen je tako, pa kovca mi je glih tako kot da bimi p.. skakala, po bokih me brca. mama m.- kr počivat, pa tvojga v akcijo, poglej naju s Pupo, nama strežeta , ker druzga nepreostane.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 19:23:24
|
|
|
|
felix7
|
ojla, čveke, sem se vrnila iz Čateža, kjer smo 3 dni prelenarili in se namakali. To sva nadoknadila za zadnjič, ko sva imela obletnico, pa sva zbolela. Sem mislila, da bom kot nova, zdaj pa ko sem doma, me pa hoče nekaj kuhat. No, mi je možek juhico skuhal, mogoče bo kaj boljše. Za nazaj bi morala prebrati 23 strani, pa vam po pravici povem, da se mi ne da, nisem dovolj pri moči. Če sem pa kaj pomembnega zamudila, me pa opomnite
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 19:24:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Nina00- a poli ve-dojema da bo rojstni dan imel, naš bo čez dva mesca praznoval, kaj pa ve- zastopi da boste imeli. Mihcu ni čiz nič jasno, sem enkrat rekla da naj pride, trebušček pobožat, da dojenček brca, on pa pride kmeni, nahitr poboža nato hiter ustane in začne brcat v trebuh, sploh mu nisem mogla dopovedat, je blo pa hecno. Pri moji sestri je dobil za miklavža dojenčka, ki joka, včeraj se ga je bal, so ga dali v hodulco-voziček, danes ga je pa že sam vozil, bo še lušno. Lepo da ste zdravi. Naja-kako lep sprehod Ja, za rojstni dan ve, ker je bil to jesen na dveh praznovanjih RD in si je dobro zapomnil, da je bila torta in da se pihajo svečke Za dojenčka pa mu vsake toliko omenimo, pa povemo, da je bil on tudi v mojem trebuhu, ko je bil še čisto majhen, a bolj ali manj čukasto gleda Bomo po novem letu malo bolj aktivno razlagali, saj bo še dovolj časa. Se pa v vrtcu rad igra z dojenčkom - ga prevaža v vozku. Za domov mu je pa sestrična posodila dojenčka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 20:15:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Ma se res vidi, da je nedelja ja.. praznina na RR Jaz pa sem se odpočila in zdaj sva z mojim menjala pozicijo-on dol pa jaz gor..jaz pred rač. pa on pred TV. Da nebo kakih nesporazumov IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Tiste, ki nosite nizko, kje čutite da vas brcajo? Me razumete? Mene naš, ko brcne, brcne skoraj da dol v p......, me kr zaboli včasih fajn. meni je moja G. sicer v MK napisala da ne nosim nizko ampak jaz našo tud ponavadi čutim full nizko, prav tam doli ja.. Punce, ki rade pečete: ali je katera že pekla t.i. kekse kateri se imenujejo RŽENI KRUHKI? Sicer ne vem vseh sestavin ampak vem, da sta noter orehi, čokolada,več pa pojma nimam Mi smo jih danes delali po kosilu pri tašči in tastu in jih vsi full hvalijo. Jaz sem jih samo gledala, ker so bli preveč sladki..sem raje pojedla jabolčno pito brez sladkorja.. Zdaj pa grem tud jaz na kavč k mojemu gledat A's ti tud not padu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 21:44:52
|
|
|
|
yania
|
OJLA moje marčevke..... tudi jaz ne grem brat nazaj enih 50 strani...preveč..mi bo leptop crknil (baterija.....) Končno smo malo bolj pri zdravju...IKEA je uspela...sva dobila fajn stvari, celo eno posteljninico z žabicama, belo-zelena (nevtralna barva ). Pa omarico za cotke s tremi predali. Danes pa je naša mala imela že dedka mraza v lutkovnem g., ma polno enih dogodivščin ta vikend, kar zletel je. Mali pa je v bušiju že cel gavnar. Joooj pupe moje kaj to dela cel dan, ja ne vem, obrača se, pa premika svoje nogice in rokice, ma vse čutim res. Ful lep občutek. Včeraj sva ga z mojim zvečer žgečkala, ko je ležkal, pa brcal nazaj, ja kar skoraj urco, tako da mi je moj rekel: pa daj ga že pusti no....ej kolk komaj čakam marec, res...ko ležim na hrbtu mislim da mi leži na bušiju, tak je to filing, ko vse njegove premike čutim. Po mojem je to zato, ker sem bolj ozka v bokih, no nisem glih suhica, sam ni pa prav velik prostora in mali buši je, pa je zato vse bolj občutno....pa seveda 2.nosečnost...res je da v 1.nisem tako intenzivno vsega čutila in to čez cečl dan... je pa tudi pri meni fuuuuullll nizko...res...ma tudi meni se zdi, da mi bo kaj ven pogledalo...imam v torek pregled in upam da ne bo rekla, da se je kaj dol pomaknilo, glede na to da sem zdaj 10 dni fuuuulllll kašljala...in to res hudi napadi kašlja....danes se mi pa res zdi da se stvar umirja, vsaj zjutraj sem lahko bolj na izi izkašljevala, ni bilo kot napad..res sem vesela, da bo šlo brez Hiconcila.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 7.12.2008 21:50:06
|
|
|
|
tasa_m
|
yania ja super da sta v Ikei dobila kar nekaj stvari Ko sem brala tvoj post sem se kr nasmejala, ko si rekla, da je že tvoj rekel,da pusti malega. Koda bi mojga poslušala.. men pa je tak užitek ko malo jezim pa me pol binca. Saj ko pa jo razkurim pa dobim konkretno brco, tak da vem da ma dovolj.. Zdaj pa grem lepo v ležeči položaj v spalnico. Mam jutri kar nekaj pospravljanja tak da bom kr zjutraj začela.. Vsem zaželim Lahko noč in čimveč božajte svoje pikice in pikece v bušiju..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?