|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 15:58:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
hijenca: user posted image  da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve user posted image , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo.

Se popolnoma strinjam z Estrello. Sva dali hudo šolo skozi.

Jaz to šolo dajem skozi šele zdaj... user posted image  Pri puncah je šlo po nekaj mesecih vse tako na izi, da nisem bila nič pretirano utrujena, pri Gregcu je pa druga pesem... Komu naj ga sploh dam za čuvat, če smrkavec niti je ne, kot se spodobi!!!!

Moje mnenje je, da je najhuje če otrok ne je kakor je treba. Tisto tečnobo in nespanje že nekako preguraš, samo ko veš da ti cel dan ni čisto nič jedel, pa še kar zapira mali kljunček, je pa res orng napor za naše živceuser posted image

se podpišem

Točno tako je, ja user posted image  Se strinjam z vama.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.12.2008 16:00:15   
Anitka

Jaz sem spet prišla na tako stopnjo kot pri Jaku, da jem enkrat ali mogoče 2x dnevno, ker enostavno ne zmorem. Edino RR in otroci so me gor držali, zdaj pa moram porihtat en kup stvari in danes res ni moj dan.
Ko pomislim kaj vse moramo porihtat in nekaj od tega bo terjalo tudi veliko denarja mi kar slabo rata.
Bom mogla pregurat tole krizo, ki jo imam danes in upam, da jo bom kmalu, ker drugače mi boste res lahko poslale zelenega rešilca, da me pelje na dopust. Zdajle bi rabila en teden v toplicah. Grem mami poklicat, če lahko kaj zrihta, ker ima ugodne variante. Lani je stal teden apartmaja v Moravcih 75 eur in jo moram fehtat.

Ti kar pridi v naše konceuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.12.2008 16:09:05   
barbaw

barbaw, drži se user posted image user posted image user posted image , danes je zgleda res en tak skrajno beden dan... user posted image  

hvala

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.12.2008 16:10:01   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Kaj to pomeni mukoma?? A dejansko odpre usta?

Ne, ne odpre jih user posted image  Mu jih z žličko razprem in stlačim noter, potem pa mora požret - vmes ene parkrat ven pljune user posted image  To delam, dokler ne popeni... Kaj pa naj, če niti mleka noče... Vsaj nekaj nasitnega mora pojest, ne more živet le od sadja...

moja je tako delala 3 dni in se mi je kar mešalouser posted image

O, verjamem, da se ti je... Ker se tudi meni user posted image

Špelin samo tebi se vleče ta neješčost veliko več kot 3dniuser posted image user posted image  en velik zate, da zdržiš. Jaz imam s tamalo probleme, ker mi mlečnih kaš ne je, ostalo pa zmaže. Za skuto bi ubijala, pa se ji ne upam datuser posted image user posted image

Za bronhitis pa user posted image , da je virusne. Andraž ga je imel tudi in prerastel. Ni ga na vidiku dobre 3 leta. Žal je pustil posledice, samo te niso tako hude

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.12.2008 16:10:06   
Estrella*

Estrella imaš ti pekača za muziko?

Ne,kar se teh reči tiče sem čist bosauser posted image

potem pa naslednjič ko prideš prinesi kak CD (z otroškimi pesmicami) da presnamemuser posted image

Ja OKuser posted image Ti Anji eno govejo gor rukni, so tako navdušeniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.12.2008 16:14:55   
Estrella*
Tudi jaz se poslavljam do večera, grem združit koristno s prijetnim v Logatecuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.12.2008 16:38:54   
Anitka

Tudi jaz se poslavljam do večera, grem združit koristno s prijetnim v Logatecuser posted image

Uživajuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.12.2008 16:40:34   
špelin@
Jaz se grem jutri sproščat, za kar nekaj ur, po pravici povedano imam malo tremeuser posted image ampak komaj čakamuser posted image

UŽIVAAAAJ user posted image user posted image

Estrella*, ja, ta borba okrog hrane je pri Gregiju že tako dolgotrajna, da se mi na momente res trga user posted image  Najprej tisto zavračanje mleka, katastrofa user posted image  Potem pa ta štrajk okrog GH... Kaj naj mu še dam? user posted image  Tudi linotov ne mara več, je treba na silo stlačit v usta... Edino sadje res lepo poje, beri: tako da odpira usta. Pa mogoče kakšno zelenjavo kdaj pa kdaj. Jogurt (oz. skuta) v večini primerov kar nekako gre, ne pa vedno. Torej poje 1-2 obroka (redko 3) na dan brez borbe, 2-3 pa dobesedno na silo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.12.2008 16:41:23   
Anitka
Če že ne spimo kot bi bilo potrebno, pa smo danes vsaj malce bolje jedli. Dopoldne melono+banano+piškotek, malica - dve skutki (okus banana) in malo prej krompirček+bučka+korenček+sirček Kiriuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.12.2008 16:42:10   
špelin@

Evo ti, ta fovšni smajli: user posted image  
Uživaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.12.2008 16:42:29   
Anitka

Jaz se grem jutri sproščat, za kar nekaj ur, po pravici povedano imam malo tremeuser posted image ampak komaj čakamuser posted image

UŽIVAAAAJ user posted image user posted image

Estrella*, ja, ta borba okrog hrane je pri Gregiju že tako dolgotrajna, da se mi na momente res trga user posted image  Najprej tisto zavračanje mleka, katastrofa user posted image  Potem pa ta štrajk okrog GH... Kaj naj mu še dam? user posted image  Tudi linotov ne mara več, je treba na silo stlačit v usta... Edino sadje res lepo poje, beri: tako da odpira usta. Pa mogoče kakšno zelenjavo kdaj pa kdaj. Jogurt (oz. skuta) v večini primerov kar nekako gre, ne pa vedno. Torej poje 1-2 obroka (redko 3) na dan brez borbe, 2-3 pa dobesedno na silo user posted image

Ojoj Špelin@ - poznam ta občutek nemoči okrog GHuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.12.2008 16:43:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Če že ne spimo kot bi bilo potrebno, pa smo danes vsaj malce bolje jedli. Dopoldne melono+banano+piškotek, malica - dve skutki (okus banana) in malo prej krompirček+bučka+korenček+sirček Kiriuser posted image user posted image

Bravo, Gal user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.12.2008 16:43:35   
Anitka

Evo ti, ta fovšni smajli: user posted image  
Uživaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.12.2008 16:45:02   
Anitka

Zdaj pa še spanje - danes je imel dve rundici v celem dnevu - eno 45 minut in eno 30 minut. Jaz ne vem od kod mu energije poleg tega, da ponoči ne spimo dovoljuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.12.2008 16:52:09   
špelin@

Zdaj pa še spanje - danes je imel dve rundici v celem dnevu - eno 45 minut in eno 30 minut. Jaz ne vem od kod mu energije poleg tega, da ponoči ne spimo dovoljuser posted image user posted image user posted image

Isto se sprašujem tudi jaz user posted image  Gregijevo spanje danes: 20 minut med vožnjo in čakanjem pri alergologinji + pol ure popoldne.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.12.2008 16:55:32   
barbaw

Isto se sprašujem tudi jaz user posted image  Gregijevo spanje danes: 20 minut med vožnjo in čakanjem pri alergologinji + pol ure popoldne.

Nam jo pijejo. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.12.2008 16:57:51   
Anitka

Nam jo pijejo. user posted image

Zgleda da resuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.12.2008 17:04:32   
Anitka
A ste vse na predvečernem počitku?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.12.2008 17:13:34   
špelin@

Ne, jaz sem ravno hranila Gregca. Sadna skuta: pojedel pol (50g) brez pritožb, lepo odpiral usta, potem pa konec. No, drugo polovico sem mu zbasala...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.12.2008 17:13:50   
hijenca
Evo mene!

Meni je pa danes tako lepo. Ko je P rekla, da je mali OK, da so pljučka čista, hmmmm... Sma šla ob 13 v mesto, sma se sprehajala po mestu, zapravljala v Muellerju, sedela v parku, še sonček je bil. Sedaj pa spi, mama pa malo bluzi po hiši. Atiju odtajama večerjo, ker pride danes domov.

Mi pa je hudo za vse, ki ste žalostne, bolane, žalostna sem kar vas mali čmrleki jezijo. Ker nočejo jest, mi se pa sekiramo. Čeprav si v sebi govorimo, bo že jedo ko bo lačen, ampak hudo nam je, ko nočejo jest. Zato vsem pošiljam user posted image in eno user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.12.2008 17:15:56   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

grem kr spat še prej pa pohvalim slikce od **** - res so srčki tvoji 3 user posted image  user posted image  user posted image
Pa Tiana user posted image - ful sta fletna - a si bla mal u šopingu v HMu user posted image  user posted image  

Sesil, hvala, sem dobila, kolk sta luštne user posted image   user posted image  
Aja, pa jaz bom tudi ta teden naročila Deuterja, so mi najbolj všeč, ampak bom kar dvojko vzela preko istega boštjana (saj si ti prek njega, kajne?) potem pa veselo v hribe spomladi user posted image  Ma raje dam kak evro več, pa da me hrbet ne boli in ne švicam.
Mi imamo tudi to kapico od hello Kitty user posted image  

nahrbtnik je res zakon, tudi za daljše turce malo bolj v hribe. nam bo za v sredogorje prav prišel. višje pa z anejo nebi hodila. zelo lepo se ga naštima po hrbtu in okoli bokov. pri večini nahrbtnikov sem imela jaz s tem delom probleme, ker me ni lepo objelo, pol sem pa nosila težo več ali manj na ramah-kažin. tu pa nimam pripomb.
naročila sem ga pa prek boštjana ja.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.12.2008 17:15:58   
Anitka

Ne, jaz sem ravno hranila Gregca. Sadna skuta: pojedel pol (50g) brez pritožb, lepo odpiral usta, potem pa konec. No, drugo polovico sem mu zbasala...

Gregi daj nehaj sekirat mamico  user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.12.2008 17:17:43   
špelin@
Hvala, hijenca user posted image  Saj si dopovedujem, da je dovolj tudi, če poje le nekaj žlic, ampak vseeno se žrem, ker vsaj 100g 5x dnevno bi pa lahko pojedel brez teženja... user posted image

En velik user posted image  za vaju z Vidkom, da sta danes fajn uživala user posted image

Moram pa izreči eno veliko pohvalo Müllerju v BTC-ju v LJ: moj user posted image  je prejšnji teden kupoval plenice in so mu zaračunali 3 pakete, čeprav je vzel le 2. Zdajle je šel tja in so mu takoj vrnili denar, poleg tega so se mu tudi opravičili user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.12.2008 17:17:52   
barbaw

Gregi daj nehaj sekirat mamico  user posted image

tale je taprav user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.12.2008 17:17:54   
barbaw

Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?