|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 15:07:04   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Şem brala za nazaj in če ne bi nič naklofale po tistem ko sem se zadnjič javila, bi prišla na čisto, zdaj pa mečem puško v koruzo. user posted image

Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. user posted image  Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo. user posted image

Joj, barbaw, on je bikec, pa še rojen na isti dan kot moja...user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.12.2008 15:07:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Kaj to pomeni mukoma?? A dejansko odpre usta?

Ne, ne odpre jih user posted image  Mu jih z žličko razprem in stlačim noter, potem pa mora požret - vmes ene parkrat ven pljune user posted image  To delam, dokler ne popeni... Kaj pa naj, če niti mleka noče... Vsaj nekaj nasitnega mora pojest, ne more živet le od sadja...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.12.2008 15:08:37   
špelin@
Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. user posted image  Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo. user posted image

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.12.2008 15:09:00   
Aurea
Punce, a ma kakšna mogoče nosilko MEI TAI?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.12.2008 15:11:10   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne, ne odpre jih user posted image  Mu jih z žličko razprem in stlačim noter, potem pa mora požret - vmes ene parkrat ven pljune user posted image  To delam, dokler ne popeni... Kaj pa naj, če niti mleka noče... Vsaj nekaj nasitnega mora pojest, ne more živet le od sadja...

No, saj se mi je zdelo user posted image  
Uf, teli otroci...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.12.2008 15:12:01   
Aurea
zdej pa šibam ... Alarm ... user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.12.2008 15:12:15   
Anonimen

moja je tako delala 3 dni in se mi je kar mešalouser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.12.2008 15:14:12   
barbaw

Şem brala za nazaj in če ne bi nič naklofale po tistem ko sem se zadnjič javila, bi prišla na čisto, zdaj pa mečem puško v koruzo. user posted image

Joj, barbaw, on je bikec, pa še rojen na isti dan kot moja...user posted image

Prava mala katastrofa. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.12.2008 15:18:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

moja je tako delala 3 dni in se mi je kar mešalouser posted image

O, verjamem, da se ti je... Ker se tudi meni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.12.2008 15:18:57   
kasso

Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen user posted image  Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da  se ne bo!!!

Aja, natasa34, veš, koga sem srečala pri alergologinji? Vašo bivšo P user posted image  Se zraven uči.

super, da ni alergije..... pa da bo kmalu zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

mejte se fajn, jaz grem proti PO in potem Logatcuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.12.2008 15:19:54   
Anitka

Ne bit žalostnauser posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo to obdobje kmalu za vami.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.12.2008 15:22:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

hijenca: user posted image  da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve user posted image , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo.

Se popolnoma strinjam z Estrello. Sva dali hudo šolo skozi.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.12.2008 15:22:31   
Anonimen

hijenca: user posted image  da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve user posted image , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo.

tukaj se pa popolnoma strinjam s tabouser posted image

Vsaka mama potrebuje malo oddiha in sprostitve.

Jaz se grem jutri sproščat, za kar nekaj ur, po pravici povedano imam malo tremeuser posted image ampak komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.12.2008 15:23:43   
Čmrlika
Tole je nemogoče sledit...user posted image  pa kaj ve mate vse prenosnike pa pišete poste ob vsem drugem delu, al sem samo jaz nesposobna...user posted image  ker ziher delate še kaj druga kot tu gor visite, al se motim? user posted image  user posted image  user posted image

Evo zjutraj sem nekaj pogledala, nekaj napisala, sva papapli šli ven, prišli nazaj se malo igrali, pospravla perilo, pripravla taji papo, je jedla jo dala spat in zdaj sem tui n imama toklkoooooooooo za brat.user posted image  ma mi ne znese, zgleda da bom kapiturilala,  in se javla tu in tam... pol me boste pa še s seznama  vrgle user posted image  user posted image  user posted image
Kaj čem...

Nič  pa še piki zgleda ni za spat več.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.12.2008 15:23:46   
barbaw

Anitka, meni je tako hudo, ko berem, kako si izčrpana in brez volje user posted image  user posted image user posted image user posted image  In vem, kako se počutiš user posted image

sesil, super nahrbtnik, krasne fotke user posted image

mya26, škoda, da te ne bo, vseeno boš tisti dan fajn uživala user posted image  Za malega pa user posted image user posted image user posted image

Aurea, vztrajnost, kajne? user posted image

kasso, dobro noveletno darilo user posted image

A, pejte se solit: prebrala sem samo zadnji 2 strani, več ne utegnem, zato bo tričetrt dogajanja z moje strani neskomentiranega...

Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen user posted image  Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da  se ne bo!!!

Aja, natasa34, veš, koga sem srečala pri alergologinji? Vašo bivšo P user posted image  Se zraven uči.

user posted image user posted image  za Gregija, da je bronhitis virusne narave, se ga boš prej znebila, pa če glih se zdaj vleče

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.12.2008 15:23:51   
Čmrlika

Punce, a ma kakšna mogoče nosilko MEI TAI?

Jaz je nimam, poznam pa eno ki jo ima in ima na njihovi temi eno , ki jih dobavlja, mislim da...user posted image

Hijenca- kdaj me povabiš na kavo? user posted image  pa fajn da je Videk že ok! user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.12.2008 15:24:27 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.12.2008 15:24:42   
špelin@

Jaz to šolo dajem skozi šele zdaj... user posted image  Pri puncah je šlo po nekaj mesecih vse tako na izi, da nisem bila nič pretirano utrujena, pri Gregcu je pa druga pesem... Komu naj ga sploh dam za čuvat, če smrkavec niti je ne, kot se spodobi!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.12.2008 15:25:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Tole je nemogoče sledit...user posted image  pa kaj ve mate vse prenosnike pa pišete poste ob vsem drugem delu, al sem samo jaz nesposobna...user posted image  ker ziher delate še kaj druga kot tu gor visite, al se motim? user posted image  user posted image  user posted image

Evo zjutraj sem nekaj pogledala, nekaj napisala, sva papapli šli ven, prišli nazaj se malo igrali, pospravla perilo, pripravla taji papo, je jedla jo dala spat in zdaj sem tui n imama toklkoooooooooo za brat.user posted image  ma mi ne znese, zgleda da bom kapiturilala,  in se javla tu in tam... pol me boste pa še s seznama  vrgle user posted image  user posted image  user posted image
Kaj čem...

temu se reče dobra organizacija user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.12.2008 15:30:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Kaj čem...

čmrlika: jaz sem danes že vse sorte gospodinjskih del opravila, skuhala za Anjo, skuhala za naju, oprala 2 stroja perila, obesila 3 stroje perila, posesala stanovanje, poribala po tleh, pobrisala prah, bila vzunaj z miško 2 urci, tako da seveda še kaj drugega delamo. Moraš biti gospodar svojega prostega časa pa greuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.12.2008 15:33:26   
Anonimen

Jaz to šolo dajem skozi šele zdaj... user posted image  Pri puncah je šlo po nekaj mesecih vse tako na izi, da nisem bila nič pretirano utrujena, pri Gregcu je pa druga pesem... Komu naj ga sploh dam za čuvat, če smrkavec niti je ne, kot se spodobi!!!!

Moje mnenje je, da je najhuje če otrok ne je kakor je treba. Tisto tečnobo in nespanje že nekako preguraš, samo ko veš da ti cel dan ni čisto nič jedel, pa še kar zapira mali kljunček, je pa res orng napor za naše živceuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.12.2008 15:45:18   
Anonimen
Vidim, da nekega velikega zanimanja za čvekanje ni, Anja še kar spi torej si grem kavico skuhat, takrat vedno takoj vstaneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.12.2008 15:48:28   
barbaw

Moje mnenje je, da je najhuje če otrok ne je kakor je treba. Tisto tečnobo in nespanje že nekako preguraš, samo ko veš da ti cel dan ni čisto nič jedel, pa še kar zapira mali kljunček, je pa res orng napor za naše živceuser posted image

se podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
8.12.2008 15:49:25   
barbaw

Vidim, da nekega velikega zanimanja za čvekanje ni, Anja še kar spi torej si grem kavico skuhat, takrat vedno takoj vstaneuser posted image user posted image

Mene hud glavobol daje, slabe volje sem pa še Maja se dere iz meni neznanega razloga. Se bom kar zjokala od vsega, kar se je danes zgrnilo name. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
8.12.2008 15:54:40   
barbaw
Jaz sem spet prišla na tako stopnjo kot pri Jaku, da jem enkrat ali mogoče 2x dnevno, ker enostavno ne zmorem. Edino RR in otroci so me gor držali, zdaj pa moram porihtat en kup stvari in danes res ni moj dan.
Ko pomislim kaj vse moramo porihtat in nekaj od tega bo terjalo tudi veliko denarja mi kar slabo rata.
Bom mogla pregurat tole krizo, ki jo imam danes in upam, da jo bom kmalu, ker drugače mi boste res lahko poslale zelenega rešilca, da me pelje na dopust. Zdajle bi rabila en teden v toplicah. Grem mami poklicat, če lahko kaj zrihta, ker ima ugodne variante. Lani je stal teden apartmaja v Moravcih 75 eur in jo moram fehtat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.12.2008 15:57:04   
špelin@
barbaw, drži se user posted image user posted image user posted image , danes je zgleda res en tak skrajno beden dan... user posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?