Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:07:04
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Şem brala za nazaj in če ne bi nič naklofale po tistem ko sem se zadnjič javila, bi prišla na čisto, zdaj pa mečem puško v koruzo. Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo. Joj, barbaw, on je bikec, pa še rojen na isti dan kot moja...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:07:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Kaj to pomeni mukoma?? A dejansko odpre usta? Ne, ne odpre jih Mu jih z žličko razprem in stlačim noter, potem pa mora požret - vmes ene parkrat ven pljune To delam, dokler ne popeni... Kaj pa naj, če niti mleka noče... Vsaj nekaj nasitnega mora pojest, ne more živet le od sadja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:08:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:09:00
|
|
|
|
Aurea
|
Punce, a ma kakšna mogoče nosilko MEI TAI?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:11:10
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Kaj to pomeni mukoma?? A dejansko odpre usta? Ne, ne odpre jih Mu jih z žličko razprem in stlačim noter, potem pa mora požret - vmes ene parkrat ven pljune To delam, dokler ne popeni... Kaj pa naj, če niti mleka noče... Vsaj nekaj nasitnega mora pojest, ne more živet le od sadja... No, saj se mi je zdelo Uf, teli otroci...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:12:01
|
|
|
|
Aurea
|
zdej pa šibam ... Alarm ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Kaj to pomeni mukoma?? A dejansko odpre usta? Ne, ne odpre jih Mu jih z žličko razprem in stlačim noter, potem pa mora požret - vmes ene parkrat ven pljune To delam, dokler ne popeni... Kaj pa naj, če niti mleka noče... Vsaj nekaj nasitnega mora pojest, ne more živet le od sadja... moja je tako delala 3 dni in se mi je kar mešalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:14:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Şem brala za nazaj in če ne bi nič naklofale po tistem ko sem se zadnjič javila, bi prišla na čisto, zdaj pa mečem puško v koruzo. Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo. Joj, barbaw, on je bikec, pa še rojen na isti dan kot moja... Prava mala katastrofa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:18:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Kaj to pomeni mukoma?? A dejansko odpre usta? Ne, ne odpre jih Mu jih z žličko razprem in stlačim noter, potem pa mora požret - vmes ene parkrat ven pljune To delam, dokler ne popeni... Kaj pa naj, če niti mleka noče... Vsaj nekaj nasitnega mora pojest, ne more živet le od sadja... moja je tako delala 3 dni in se mi je kar mešalo O, verjamem, da se ti je... Ker se tudi meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:18:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! Aja, natasa34, veš, koga sem srečala pri alergologinji? Vašo bivšo P Se zraven uči. super, da ni alergije..... pa da bo kmalu zdrav mejte se fajn, jaz grem proti PO in potem Logatcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:19:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Şem brala za nazaj in če ne bi nič naklofale po tistem ko sem se zadnjič javila, bi prišla na čisto, zdaj pa mečem puško v koruzo. Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo. Ne bit žalostna , pa , da bo to obdobje kmalu za vami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:22:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. Se popolnoma strinjam z Estrello. Sva dali hudo šolo skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. tukaj se pa popolnoma strinjam s tabo Vsaka mama potrebuje malo oddiha in sprostitve. Jaz se grem jutri sproščat, za kar nekaj ur, po pravici povedano imam malo treme ampak komaj čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:23:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
Tole je nemogoče sledit... pa kaj ve mate vse prenosnike pa pišete poste ob vsem drugem delu, al sem samo jaz nesposobna... ker ziher delate še kaj druga kot tu gor visite, al se motim? Evo zjutraj sem nekaj pogledala, nekaj napisala, sva papapli šli ven, prišli nazaj se malo igrali, pospravla perilo, pripravla taji papo, je jedla jo dala spat in zdaj sem tui n imama toklkoooooooooo za brat. ma mi ne znese, zgleda da bom kapiturilala, in se javla tu in tam... pol me boste pa še s seznama vrgle Kaj čem... Nič pa še piki zgleda ni za spat več.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:23:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, meni je tako hudo, ko berem, kako si izčrpana in brez volje In vem, kako se počutiš sesil, super nahrbtnik, krasne fotke mya26, škoda, da te ne bo, vseeno boš tisti dan fajn uživala Za malega pa Aurea, vztrajnost, kajne? kasso, dobro noveletno darilo A, pejte se solit: prebrala sem samo zadnji 2 strani, več ne utegnem, zato bo tričetrt dogajanja z moje strani neskomentiranega... Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! Aja, natasa34, veš, koga sem srečala pri alergologinji? Vašo bivšo P Se zraven uči. za Gregija, da je bronhitis virusne narave, se ga boš prej znebila, pa če glih se zdaj vleče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:23:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Punce, a ma kakšna mogoče nosilko MEI TAI? Jaz je nimam, poznam pa eno ki jo ima in ima na njihovi temi eno , ki jih dobavlja, mislim da... Hijenca- kdaj me povabiš na kavo? pa fajn da je Videk že ok!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.12.2008 15:24:27 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:24:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. Se popolnoma strinjam z Estrello. Sva dali hudo šolo skozi. Jaz to šolo dajem skozi šele zdaj... Pri puncah je šlo po nekaj mesecih vse tako na izi, da nisem bila nič pretirano utrujena, pri Gregcu je pa druga pesem... Komu naj ga sploh dam za čuvat, če smrkavec niti je ne, kot se spodobi!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:25:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je nemogoče sledit... pa kaj ve mate vse prenosnike pa pišete poste ob vsem drugem delu, al sem samo jaz nesposobna... ker ziher delate še kaj druga kot tu gor visite, al se motim? Evo zjutraj sem nekaj pogledala, nekaj napisala, sva papapli šli ven, prišli nazaj se malo igrali, pospravla perilo, pripravla taji papo, je jedla jo dala spat in zdaj sem tui n imama toklkoooooooooo za brat. ma mi ne znese, zgleda da bom kapiturilala, in se javla tu in tam... pol me boste pa še s seznama vrgle Kaj čem... Nič pa še piki zgleda ni za spat več. temu se reče dobra organizacija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je nemogoče sledit... pa kaj ve mate vse prenosnike pa pišete poste ob vsem drugem delu, al sem samo jaz nesposobna... ker ziher delate še kaj druga kot tu gor visite, al se motim? Evo zjutraj sem nekaj pogledala, nekaj napisala, sva papapli šli ven, prišli nazaj se malo igrali, pospravla perilo, pripravla taji papo, je jedla jo dala spat in zdaj sem tui n imama toklkoooooooooo za brat. ma mi ne znese, zgleda da bom kapiturilala, in se javla tu in tam... pol me boste pa še s seznama vrgle Kaj čem... Nič pa še piki zgleda ni za spat več. čmrlika: jaz sem danes že vse sorte gospodinjskih del opravila, skuhala za Anjo, skuhala za naju, oprala 2 stroja perila, obesila 3 stroje perila, posesala stanovanje, poribala po tleh, pobrisala prah, bila vzunaj z miško 2 urci, tako da seveda še kaj drugega delamo. Moraš biti gospodar svojega prostega časa pa gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. Se popolnoma strinjam z Estrello. Sva dali hudo šolo skozi. Jaz to šolo dajem skozi šele zdaj... Pri puncah je šlo po nekaj mesecih vse tako na izi, da nisem bila nič pretirano utrujena, pri Gregcu je pa druga pesem... Komu naj ga sploh dam za čuvat, če smrkavec niti je ne, kot se spodobi!!!! Moje mnenje je, da je najhuje če otrok ne je kakor je treba. Tisto tečnobo in nespanje že nekako preguraš, samo ko veš da ti cel dan ni čisto nič jedel, pa še kar zapira mali kljunček, je pa res orng napor za naše živce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da nekega velikega zanimanja za čvekanje ni, Anja še kar spi torej si grem kavico skuhat, takrat vedno takoj vstane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:48:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. Se popolnoma strinjam z Estrello. Sva dali hudo šolo skozi. Jaz to šolo dajem skozi šele zdaj... Pri puncah je šlo po nekaj mesecih vse tako na izi, da nisem bila nič pretirano utrujena, pri Gregcu je pa druga pesem... Komu naj ga sploh dam za čuvat, če smrkavec niti je ne, kot se spodobi!!!! Moje mnenje je, da je najhuje če otrok ne je kakor je treba. Tisto tečnobo in nespanje že nekako preguraš, samo ko veš da ti cel dan ni čisto nič jedel, pa še kar zapira mali kljunček, je pa res orng napor za naše živce se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:49:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da nekega velikega zanimanja za čvekanje ni, Anja še kar spi torej si grem kavico skuhat, takrat vedno takoj vstane Mene hud glavobol daje, slabe volje sem pa še Maja se dere iz meni neznanega razloga. Se bom kar zjokala od vsega, kar se je danes zgrnilo name.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:54:40
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem spet prišla na tako stopnjo kot pri Jaku, da jem enkrat ali mogoče 2x dnevno, ker enostavno ne zmorem. Edino RR in otroci so me gor držali, zdaj pa moram porihtat en kup stvari in danes res ni moj dan. Ko pomislim kaj vse moramo porihtat in nekaj od tega bo terjalo tudi veliko denarja mi kar slabo rata. Bom mogla pregurat tole krizo, ki jo imam danes in upam, da jo bom kmalu, ker drugače mi boste res lahko poslale zelenega rešilca, da me pelje na dopust. Zdajle bi rabila en teden v toplicah. Grem mami poklicat, če lahko kaj zrihta, ker ima ugodne variante. Lani je stal teden apartmaja v Moravcih 75 eur in jo moram fehtat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:57:04
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, drži se , danes je zgleda res en tak skrajno beden dan...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?