Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:20:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:25:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, hijenca Saj si dopovedujem, da je dovolj tudi, če poje le nekaj žlic, ampak vseeno se žrem, ker vsaj 100g 5x dnevno bi pa lahko pojedel brez teženja... En velik za vaju z Vidkom, da sta danes fajn uživala Moram pa izreči eno veliko pohvalo Müllerju v BTC-ju v LJ: moj je prejšnji teden kupoval plenice in so mu zaračunali 3 pakete, čeprav je vzel le 2. Zdajle je šel tja in so mu takoj vrnili denar, poleg tega so se mu tudi opravičili za Mullerja. Tole je pa res pohvalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:25:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj Nič špelin. V šolo k teti Hijenci ga boš mogla poslat, vidim da ni druge.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:27:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj tole brez space tipke je prav tabavno brat Je zdaj zaspala po žlici caplola in upam da bo zdržalo do jutri. Če tile zobje ne bodo kmalu v celoti zunaj se mo meni zroalalo. Ful je hudo, ker vidim zob, samo ni cel prebil dlesen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:36:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj tole brez space tipke je prav tabavno brat Je zdaj zaspala po žlici caplola in upam da bo zdržalo do jutri. Če tile zobje ne bodo kmalu v celoti zunaj se mo meni zroalalo. Ful je hudo, ker vidim zob, samo ni cel prebil dlesen. Tega se jaz bojim, kako bo pri nas. Mi še namreč nimamo nobenega zoba. za Majo, da bo čimprej zobek ven pokukal. za mamico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:42:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj tole brez space tipke je prav tabavno brat Je zdaj zaspala po žlici caplola in upam da bo zdržalo do jutri. Če tile zobje ne bodo kmalu v celoti zunaj se mo meni zroalalo. Ful je hudo, ker vidim zob, samo ni cel prebil dlesen. Tega se jaz bojim, kako bo pri nas. Mi še namreč nimamo nobenega zoba. za Majo, da bo čimprej zobek ven pokukal. za mamico. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:45:18
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz nimam sreče letos z datumi. Na 17 imamo božička na firmi pa Jaka ima palčkovanje v vrtcu. Ker na tem palčkovanju nastopajo otroci in se učijo cel mesec za to ga moram peljat. Pa če se spomnim na lansko leto je bilo ful . Imam posneto in slikano. V firmi pa je tudi ponavadi nekakšna predstava, darila pa dobimo popoštni, če nas ne bo. Ampak je bilo lani ful luštno, ker se ta dva dneva nista poklapala. Je bil čarodej in so otroci bili ful veseli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:54:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz nimam sreče letos z datumi. Na 17 imamo božička na firmi pa Jaka ima palčkovanje v vrtcu. Ker na tem palčkovanju nastopajo otroci in se učijo cel mesec za to ga moram peljat. Pa če se spomnim na lansko leto je bilo ful . Imam posneto in slikano. V firmi pa je tudi ponavadi nekakšna predstava, darila pa dobimo popoštni, če nas ne bo. Ampak je bilo lani ful luštno, ker se ta dva dneva nista poklapala. Je bil čarodej in so otroci bili ful veseli. Škoda. Samo v vrtec pa je res bolj pomembno it, če so otroci pripravili nastop. Tebe so se vsaj spomnili v službi, na mene so kar pozabli. Prvo kaj sem dobila ko so me zaposlili, je bil obrazec za člansko izkaznico sindikata. Misliš, da sem ob rojstvu dobila kaj od sindikata, mhm, niti čestitke, samo da so mi 10 € vsak mesec trgali od plače. Barabe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 17:56:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz nimam sreče letos z datumi. Na 17 imamo božička na firmi pa Jaka ima palčkovanje v vrtcu. Ker na tem palčkovanju nastopajo otroci in se učijo cel mesec za to ga moram peljat. Pa če se spomnim na lansko leto je bilo ful . Imam posneto in slikano. V firmi pa je tudi ponavadi nekakšna predstava, darila pa dobimo popoštni, če nas ne bo. Ampak je bilo lani ful luštno, ker se ta dva dneva nista poklapala. Je bil čarodej in so otroci bili ful veseli. Škoda. Samo v vrtec pa je res bolj pomembno it, če so otroci pripravili nastop. Tebe so se vsaj spomnili v službi, na mene so kar pozabli. Prvo kaj sem dobila ko so me zaposlili, je bil obrazec za člansko izkaznico sindikata. Misliš, da sem ob rojstvu dobila kaj od sindikata, mhm, niti čestitke, samo da so mi 10 € vsak mesec trgali od plače. Barabe. Mi nimamo sindikata, dobimo pa vsaj za božička nekaj. Za rojstvo pa mi niti sodelavke razen ene niso čestitale. Mi smo imeli navado kupit sodelvkam kakega pajacka ali nekaj, tukaj pa tema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:03:55
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz nimam sreče letos z datumi. Na 17 imamo božička na firmi pa Jaka ima palčkovanje v vrtcu. Ker na tem palčkovanju nastopajo otroci in se učijo cel mesec za to ga moram peljat. Pa če se spomnim na lansko leto je bilo ful . Imam posneto in slikano. V firmi pa je tudi ponavadi nekakšna predstava, darila pa dobimo popoštni, če nas ne bo. Ampak je bilo lani ful luštno, ker se ta dva dneva nista poklapala. Je bil čarodej in so otroci bili ful veseli. Škoda. Samo v vrtec pa je res bolj pomembno it, če so otroci pripravili nastop. Tebe so se vsaj spomnili v službi, na mene so kar pozabli. Prvo kaj sem dobila ko so me zaposlili, je bil obrazec za člansko izkaznico sindikata. Misliš, da sem ob rojstvu dobila kaj od sindikata, mhm, niti čestitke, samo da so mi 10 € vsak mesec trgali od plače. Barabe. Mi nimamo sindikata, dobimo pa vsaj za božička nekaj. Za rojstvo pa mi niti sodelavke razen ene niso čestitale. Mi smo imeli navado kupit sodelvkam kakega pajacka ali nekaj, tukaj pa tema. To je pa prava prijaznost. Samo, da so naši zdravi, one evre si lahko kam po****.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:07:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj tole brez space tipke je prav tabavno brat Je zdaj zaspala po žlici caplola in upam da bo zdržalo do jutri. Če tile zobje ne bodo kmalu v celoti zunaj se mo meni zroalalo. Ful je hudo, ker vidim zob, samo ni cel prebil dlesen. Tega se jaz bojim, kako bo pri nas. Mi še namreč nimamo nobenega zoba. za Majo, da bo čimprej zobek ven pokukal. za mamico. Tudi mene je kar malce strah - le kakšna kalvarija nas še čaka, ker smo še brezzobi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:13:57
|
|
|
|
jana81
|
barbaw kako dolgo pa drži calpol ? a ji daš taveliko merico al ta malo? Jst mu bom danes dala kr prventivno preden gre spat, ker drugače če bo še ena taka noč bom jutri kot zombi. Ponoč se je tako jokal da je bil cel hripav pa še ust ni hotu odpret ko je žličko vidu, ne vem kaj je mislu da ga bom mučla al kaj?, tak da sem mu kr zlila v usta pol žličke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:22:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw kako dolgo pa drži calpol ? a ji daš taveliko merico al ta malo? Jst mu bom danes dala kr prventivno preden gre spat, ker drugače če bo še ena taka noč bom jutri kot zombi. Ponoč se je tako jokal da je bil cel hripav pa še ust ni hotu odpret ko je žličko vidu, ne vem kaj je mislu da ga bom mučla al kaj?, tak da sem mu kr zlila v usta pol žličke. Dala sem ji 2,5 ml, drugače pa piše koliko lahko max daš. Njej je ta doza dovolj. Z dajanjem zdravil zaenkrat nimam problemov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:22:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz nimam sreče letos z datumi. Na 17 imamo božička na firmi pa Jaka ima palčkovanje v vrtcu. Ker na tem palčkovanju nastopajo otroci in se učijo cel mesec za to ga moram peljat. Pa če se spomnim na lansko leto je bilo ful . Imam posneto in slikano. V firmi pa je tudi ponavadi nekakšna predstava, darila pa dobimo popoštni, če nas ne bo. Ampak je bilo lani ful luštno, ker se ta dva dneva nista poklapala. Je bil čarodej in so otroci bili ful veseli. Škoda. Samo v vrtec pa je res bolj pomembno it, če so otroci pripravili nastop. Tebe so se vsaj spomnili v službi, na mene so kar pozabli. Prvo kaj sem dobila ko so me zaposlili, je bil obrazec za člansko izkaznico sindikata. Misliš, da sem ob rojstvu dobila kaj od sindikata, mhm, niti čestitke, samo da so mi 10 € vsak mesec trgali od plače. Barabe. Mi nimamo sindikata, dobimo pa vsaj za božička nekaj. Za rojstvo pa mi niti sodelavke razen ene niso čestitale. Mi smo imeli navado kupit sodelvkam kakega pajacka ali nekaj, tukaj pa tema. To je pa prava prijaznost. Samo, da so naši zdravi, one evre si lahko kam po****. Nimaš druge izbire. To, da so naši otroci zdravi pa smo lahko zelo veseli. Pa če glih jih tečnoba matra. Jaz bom danes dobla popiz....ditis.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:22:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj tole brez space tipke je prav tabavno brat Je zdaj zaspala po žlici caplola in upam da bo zdržalo do jutri. Če tile zobje ne bodo kmalu v celoti zunaj se mo meni zroalalo. Ful je hudo, ker vidim zob, samo ni cel prebil dlesen. Tega se jaz bojim, kako bo pri nas. Mi še namreč nimamo nobenega zoba. za Majo, da bo čimprej zobek ven pokukal. za mamico. Tudi mene je kar malce strah - le kakšna kalvarija nas še čaka, ker smo še brezzobi Če ima Gal visok prag bolečine se ne rabiš nič bat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:26:19
|
|
|
|
aurora28
|
Dober večer! Za nami je dan, ko nismo pojedli niti ene konkretne žlice GH . Galu je ven zgoraj pogledala še druga enkica in zdaj imamo 4 zobke . Po moje ga zob matra, sicer ni siten in nima nobene vročine ali driske, je pa neješč. Paše mu samo ziza, verjetno ker mu masira dlesen. Moj fakin noče odpreti usta in ko je videl žlico se je kar obračal stran, silila ga pa nisem. Sprva sem ga probala pretentati, da je nekaj držal v roki in ko je šel k ustom, bi mu jaz porinila notel svojo žlico s hrano, je vrajt, sanja svinja kukuruz . Danes je pač mimo prišel dan, ko nismo nič pojedli, ampak smo samo zizali. Sem kar malce žalostna zaradi tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:27:43
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! Aja, natasa34, veš, koga sem srečala pri alergologinji? Vašo bivšo P Se zraven uči. za Gregija, da nima alergije. A tisto P, ki je sploh ne poznam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:28:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober večer! Za nami je dan, ko nismo pojedli niti ene konkretne žlice GH . Galu je ven zgoraj pogledala še druga enkica in zdaj imamo 4 zobke . Po moje ga zob matra, sicer ni siten in nima nobene vročine ali driske, je pa neješč. Paše mu samo ziza, verjetno ker mu masira dlesen. Moj fakin noče odpreti usta in ko je videl žlico se je kar obračal stran, silila ga pa nisem. Sprva sem ga probala pretentati, da je nekaj držal v roki in ko je šel k ustom, bi mu jaz porinila notel svojo žlico s hrano, je vrajt, sanja svinja kukuruz . Danes je pač mimo prišel dan, ko nismo nič pojedli, ampak smo samo zizali. Sem kar malce žalostna zaradi tega. Bo jutri boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:42:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko bi vsaj bile. Meni se Maja danes že x krat dere. Sem s tabo, ne pusti se mali frkljici!!! Anitka, bom tistega smajlija kar takoj Gregiju pokazala Vzahvalomijemulcspetizčupalspacetipko,gamoramodložit,dajovtaknemnazaj tole brez space tipke je prav tabavno brat Je zdaj zaspala po žlici caplola in upam da bo zdržalo do jutri. Če tile zobje ne bodo kmalu v celoti zunaj se mo meni zroalalo. Ful je hudo, ker vidim zob, samo ni cel prebil dlesen. Tega se jaz bojim, kako bo pri nas. Mi še namreč nimamo nobenega zoba. za Majo, da bo čimprej zobek ven pokukal. za mamico. Tudi mene je kar malce strah - le kakšna kalvarija nas še čaka, ker smo še brezzobi Če ima Gal visok prag bolečine se ne rabiš nič bat. Hmmmmmmm, kako pa to ugotovim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:43:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober večer! Za nami je dan, ko nismo pojedli niti ene konkretne žlice GH . Galu je ven zgoraj pogledala še druga enkica in zdaj imamo 4 zobke . Po moje ga zob matra, sicer ni siten in nima nobene vročine ali driske, je pa neješč. Paše mu samo ziza, verjetno ker mu masira dlesen. Moj fakin noče odpreti usta in ko je videl žlico se je kar obračal stran, silila ga pa nisem. Sprva sem ga probala pretentati, da je nekaj držal v roki in ko je šel k ustom, bi mu jaz porinila notel svojo žlico s hrano, je vrajt, sanja svinja kukuruz . Danes je pač mimo prišel dan, ko nismo nič pojedli, ampak smo samo zizali. Sem kar malce žalostna zaradi tega. za zobek in upam, da bo jutri šla GH bolje od ust
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:57:26
|
|
|
|
aurora28
|
Kdaj boste pripravile otroku čokolino z navadnim kravjim mlekom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 18:59:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kdaj boste pripravile otroku čokolino z navadnim kravjim mlekom? Ne vem kdaj , mislim pa da še nekaj časa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 19:02:54
|
|
|
|
Anitka
|
Aurora kolikokrat se še zbujate ponoči?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?