bobika
|
Lep pozdrav tudi od nas. Kak sta lepa dvojčka. Pa Ana ma modre očke, Jan pa rjave? Zanimivo . Tudi pri Sari bodo pleničke kmalu preteklost. Kaj pa sumiš, da bi se zgodilo v vrtcu? Kaj od takrat ima ponovno plenico? Manca jo ima tudi za spanje še, drugače je pa brez. Selili ste se že? Liju: lahko bi kaj več napisala Lonja: verjamem, da že nestrpno pričakuješ malo M.Še malo. Skupaj s tabo odštevamo. Alenkica: lušna sta tvoja dva sončka. Po telefonu te nisem prepoznala in sem bila full presenečena, zato tudi malo bolj čudna reakcija in pogovor iz moje strani , se opravičujem. Miha pa res velik zgleda. Rija: tvoj Til pa je res nevaren. Mene bi kap, da Manco zagledam kje visoko. Na srečo se boji višine in ji tudi tobogani niso preveč všeč. pikica: je v vrtcu že kaj bolje? Pa, da napišem še malo kako je pri nas. Manca se je končno rešila dude. Sva bili pri zobozdravniku in ji je rekla zobarca, da ji zobki že malo naprej silijo in bo treba dati dudo vstran. Zvečer je rekla, da jo bo dala vili dudosnedki in tako je tudi bilo. Sploh ni bilo problema. Je taka trma in jokica zadnje čase, da komaj shajamo znjo. Midva že ne veva več kako naj ravnava znjo, saj je nemogoča. Če se lepo pogovarjaš ni prav, če se dereš na njo ni nič bolje, tudi če po riti dobi nič ne pomaga, tako, da nevem več. Druga kot čakat, da jo mine, verjetno nima smisla. Prejšnji teden so v vrtcu imeli uši in seveda jih je tudi Manca prinesla domov. Komaj smo se jih rešili. Tudi po uporabi šampona so bile še žive, tako, da smo še z enim šamponom potem pokončali to nadlogo. Se pa baje navadijo na kemikalije in tako, vam svetujem, da če bodo tud vaši kdaj meli uške kupite šampon ki deluje na mehanski način (parasidose). Anže pa je staknil neki prehlad in po noči budnosti in joka je imel vneto uho. Do konec tedna je ponovno na ab. Drugače je pa pravi mamin sinko. Nonstop samo mami, mami in za vse samo mami. Dosti bolj je "obseden" z mano, kot je bila manca. Niti za sekundo ga ne smem izpustit izpred oči je že jok. Kar ne morem verjeti, da je že pol leta bil star. Čas res hitro mineva. Sedaj mi že prebavka pol dnevne in še malo pa bo hodil. Smo imeli ta vikend inventuro majhnih delčkov igrač, da smo jih odstranili, saj povsod kaj najde, kar mu je všeč, a nevarno. Tako, malo sem se oglasila, da vidite, da sem še tukaj. lepo se imejte
|