|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
17.12.2008 8:29:12   
pikica*
Pa dejmo še mi par fotk goruser posted image .

Lovro
 user posted image

Zoja
 user posted image

< Sporočilo je popravil pikica* -- 17.12.2008 8:30:01 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
19.12.2008 10:35:51   
liju
Dober dan!
Malo da nas dvignem na prvo stran.user posted image

Lep pozdravček od nas3user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
19.12.2008 23:47:48   
rija
user posted image  da nas moram vlečt gor.....user posted image

torej zopet je čas, da malček pohvalim mojega mulčka, ker se mi zdi, da v zadnjem času neverjetno napreduje in me prav šokira iz dneva v dan s svojim znanjemuser posted image

ima neverjeten posluh za glasbouser posted image  parkrat sliši neko pesem, pa jo kar naprej poje...najraje v avtu, ko se kam peljeva....in moram rečt, da si besedila sicer ne zapomni do pikice, ampak melodija pa je v nulo enaka tisti, ki jo je slišal...
ta posluh se mu že tudi zelo fino odraža pri tujih jezikh.....z dedijem sta začela govoriti malček madžarsko in mali ima prav neverjetno izgovorjavo, jaz kar verjeti ne morem....nemščina je aktualna še več kot pol leta.....in danes se peljemo v Avstrijo, pa malega vprašam, kako se reče dober dan po nemško....pa se najprej ni mogel spomniti, potem pa butne: hallouser posted image user posted image user posted image  midva z mojim sva skoraj krepnila od smeha....je hitro našel sopomenkouser posted image .....

pa prometni znaki so trenutno zelo INuser posted image  in tako zelo lepo razloži: motorna vozila se tu ne smejo peljatiuser posted image

pa šah.....šahovske figure pozna v nulo....za nekatere pa tudi ve, kako se gibljejo.....

in danes je bil prvič v kinuuser posted image  sta imela z atejem "moški večer" in sta šla gledat madagaskar 2 in že cel čas sva z mojim ata levček in mami tigeruser posted image user posted image user posted image
in celo je zdržal na riti cel film.....user posted image

in še sadnja anekdota: ati.....leči lllllllllllllllllllllll.....
ati reče: lllllllllllllll
neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!leči llllllllllllllllllll (rrrrrrrrrrrrrr)user posted image user posted image user posted image

revež še ne pove R.....kako pa vaši?

tak, malo sem se "spihala"user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 19.12.2008 23:49:21 >

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.12.2008 10:54:51   
lonja
Jst mam še kar house arest user posted image , in malo časa, ker mini Manca drnjohca, Ajda pa je šla z očijem malo novo kolo sprobat, ga je dobila že kt prvo darilo za rojstni dan user posted image .

Ja, kr zanimivo je z dvema otrokoma, malo drugače bi rekla. Zvečer še zaenkrat nimamo prave formule, kako spraviti spat in se mi zdi trenutno misija nemogoče, če bi bila doma sama brez  user posted image . Ajda še ne razume (ali pa noče razumeti), da je fino, če malo bolj potiho govori, ko uspavam Manco, ona takrat ponavadi glas raje malo povzdigne. Po drugi strani, pa me ona prva opozori, če zasliši, da Manca joka in da jo moram dvignit in potolažit.

V ponedeljek se bomo prvič kopali, me zanima, če bo uživala user posted image .

Tako. Za konec pa še ena slikca mojih dveh lepotičk.

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.12.2008 10:56:59   
rija
Lonja, kakšni lepotičkiuser posted image user posted image user posted image

Šparaj ju na našegauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.12.2008 11:00:57   
alenkica
Bobika, prekrasna božička imaš doma. Pa upam, da bo konec teh vnetij!

Rija; ja super, imaš zelo brihtnega fantka.
Ko bi bil tudi naš tak. Jure tudi ni preveč vsiljiv v trgovini. Edino gledal bi cel dan, kupit mi ni treba nič. Problem ga je samo ven spravit iz trgovine.ko te pogleda s tistimi lepimi očkami in reče da bi on še gledal tise lepe kamione in vlake. user posted image

Pikica: Joj, tudi tvoja dva sta prava cukerčke, pa kake ričole ima Zoja, kot da bi imela trajno. user posted image

Lonja: Manca je prekrasna! Malo je podobna Juretu ko se je rodil - na zač.pa še zdaj so mislili, da je punčka. user posted image

A&T: Lepo da si se oglasila, že dolgo te ni bilo nič tu gor!

Mi smo v nedeljo zboleli, najprej tata, potem Jure in nato še jaz. ŠE sreča ta mali je samo kihal, pa kakšenkrat je imel malo mišk v nosu ampak nič hudega. Jure je že dosti bolje. Dva dni ni čisto nič jedel, je samo spal, vročine je imel le malo nad 37. Ogromno je pil toje bila še edina sreča. Je pa bil bogi. Včeraj smo šli po darilo k dedku mrazu. Mu je prinesel žogo in knjigico. Je bil presrečen.

Mihi se kakšenkrat uspe zasmejat prav na glas. Drugače je pa pravi smejko. Se veliko več smeji kot Jure, kije bil bolj resne sorte. user posted image Pa ful se dvigava in najraje bi sedel na kolenih, bog ne daj, da ga imam v naročju da leži. je kar takoj jok user posted image user posted image user posted image

Bom dala kake slikice gor, ampak danes imam veliko dela, če mi bo kaj uspelo!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.12.2008 18:01:53   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica
Pikica: Joj, tudi tvoja dva sta prava cukerčke, pa kake ričole ima Zoja, kot da bi imela trajno. user posted image

user posted image Sklepam, da so tele ričole kodriuser posted image . Ja, res je bolj svedraste sorte. Sploh, ko je v zraku malo več vlage. Takrat ji lasje čisto skupaj skočijo. Imamo dober merilnik vlageuser posted image . Je pa user posted image  to zadevo česat, sploh, ker Zoja kar pike dobi, ko zagleda krtačo za lase.

Lonja, kakšna dva cukrauser posted image . Uživajte, ker bodo zdaj v drugo tile prvi meseci noro hitro minili.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.12.2008 13:38:17   
bobika
user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.12.2008 19:15:24   
alenkica
Pikica* user posted image user posted image user posted image user posted image , ja to pomeni kodrčki. Orosti,, sem pač navajena na naše izraze. Verjamem,daje težko za česat,naš ima ravne, pa je vseeno jok, ko je treba fajn počesat.

Bobika: hvala za čestitke, pa prekrasno si to naredila. A si šla prav v fotoatelje?

čiao, me moja malčka že kličeta!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
23.12.2008 14:27:00   
renan
Pozdravljene!

Se bom še jaz malo javila, če se me še spomnite...

Sploh ne najdem časa več za dopisovanje  z vami, stalno je nekaj... vladimir je že en teden doma zaradi viroze, pa mi čas kar beži.. Ste se med tem časom že kaj srečale?

Mi smo še vedno v Zagrebu in vladimir pridno obiskuje vrtec. Tudi on ima zelo rad glasbo, pri melodiji malo fuša, besedila si pa tako slovenska kakor hrvaška zelo dobro zapomni in me včasih kar preseneti. vsak večer pred spanjem si poje ali deklamira...user posted image  Pozna že skoraj vse velike črke, zna iz črk se staviti svoje ime in zna napisati tata...m mu še dela probleme...user posted image  Nisva ga nič forsirala, naenkrat je kar začenjal kazati interes za črke...user posted image  zdaj so se mu tudi vzgojiteljice v vrtcu prilagodile, pa ga vzpodbujajo v tej smeri..

ima pa naš mališan tudi slabe strani: trma.. uff včasih me kar pošteno razjezi z uveljavljanjem svoje volje, in ko je cel dan doma, zvečer padem v posteljo kot klada od utrujenosti.. trenutno ga disciplinirava tako, da mu vzameva najljubšo igračko. danes je pa dobil tudi že po riti (čeprav se temu izogibam), ko mi je tržnici pobegnil še preden sem plačala. tako zelo je samosvoj in nima nobenega strahu.. on bi kar šel svojo pot ne glede na naju...user posted image user posted image

to je za zdaj vse od mene. prilepila bom še dve slikici, eno v domačem izdanju in drugo v mestu:

user posted image

user posted image

LP vsem iz zg in vesele praznike vsem skupaj!user posted image

p.s. rahelca hvala za tiste dvd-je. Zdaj nam pridejo zelo prav in super so!user posted image

< Sporočilo je popravil renan -- 23.12.2008 14:29:11 >

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
23.12.2008 21:48:10   
mayflower
Naš Aleksej pa ima norice- jih je imel cel vrtec, mi smo med tazadnjimi. Ker smo vsi pikasti, ga nisem mogla peljat na Dedka Mraza v vasi. Mi ježl, ker je lani fejst užival.

Drugače pa so mi včeraj na UV potrdili, da pričakujemo še enega fanta.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
23.12.2008 21:55:08   
mayflower
Lonja-čestitke za zdravo malčico.user posted image user posted image user posted image

Bobika-. tudi nas čaka verjetno operacija žrelnice. Imamo februarja kontrolo na ORL. Na prvem pregledu so ugotovili poslabšane pretoke. Na ORL smo pristali, ker se mu vedno zelo povečajo bezgavke ob prehladih, pa precej nerazločno govori, pa ponoči smrči.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
24.12.2008 14:24:23   
liju
Pozdravljene!
Pecivo in keksi so pečeni, mala2 spita, jaz pa imam malo časa za RR. Kako ste kaj ve in vaši malčki? So tudi tako neučakani današnjega večera kot Nino?
Mayflower: lepo, da boste dobili še enega fantičauser posted image user posted image , kaj pa ime je že izbrano?
renan:ja končno si nas le prišla pogledatuser posted image user posted image user posted image , Kak je luškan Vladimiruser posted image  Kaj službo si že dobila ali si še doma?

bobika:user posted image user posted image full lepe voščilnice. Smo jo tudi mi dobili in hvala pravi Ninouser posted image

lonja, pikica:user posted image user posted image user posted image full lepe slikiceuser posted image

Full pa pogrešam Taši, tinkomiško, shooo, srečica, lifcsi, rahelca, hitro na raport po ddddooooooolllllllllllggggeeeeemmm času, zdaj pa se res niste že dolgo javile, pa sigurno še sem spada katera druga, samo se zdaj res ne spomnim.

Zdaj pa da vam še zaželim čim lepše in mirne praznike v krogu svojim najbližjih:
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1588
25.12.2008 10:09:20   
rija
Najprej se naj spomnim na današnjo slavljeko IZO: VSE NAJBOLJŠE PUPIKAuser posted image user posted image user posted image

Prav tako pa vam iz naših koncev želimo čaroben božični danuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
25.12.2008 10:43:14   
lonja
Draga IZA, VSE NAJBOLJŠE za čarobna tri leta tudi od nas vseh user posted image . Danes ti je dovoljeno prav vse!!!

user posted image
Lonja. user posted image , Ajda in mini Manca.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.12.2008 12:34:34   
tinkamiška
Hvala lepa za lepe željeuser posted image Iza si je zaželela sneg in glej ga, res sneži! Juhuhuhu!
Sem pa tako kot vsako leto tudi danes zelo čustvena....miška moja, da bi bila nasrečnejša srečica, če bi lahko, bi naredila tako, da te srček ne bi bolel prav nikoli, da bi se ti dogajale samo lepe stvari, da bi tvoje očke videle samo dobro, da bi bil na tvojem obrazku vedno samo smeh...res sva srečna, da te imava!

Mi pa vam želimo čarobne praznike in vse lepo v prihajajočem letu, da bi vsaka izmed vas doživela svojo pravljicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka, Iza in G

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.12.2008 12:49:09   
ajdaN
Uuuuuuuuuuuuuuu a je že odprta "sezona" čestitkuser posted image ?!

VSE NAJBOLJŠE IZAuser posted image . Lepo praznuj!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
25.12.2008 14:42:29   
bobika
Tudi od nas čestitke IZI!!!!

Iza čestitam!!!! Pa vse tako lepo naj bo kot je napisala mami!!!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa bo, ponovno čestitke slavljencem. Kar ne morem verjeti, da smo že začeli čestitat za 3 rojstni dan.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
25.12.2008 15:24:23   
alenkica
Mayflower, čestitke za še enea fantka, pa lepo nosečnost!

Renan:
lepo da si se oglasila. Vladimir pa je zelo luškan,pa se mi zdi precej velik.

Iza - VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN! VELIKO LEPEGA TI ŽELIM!

vSEM SKUPAJ ŽELIM LEPE, SREČNE PRAZNIKE!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.12.2008 9:44:19   
dali30
Lep pozdrav vsem skupaj!

Tudi jaz nemorem verjeti da bomo že tretjo svečko pihali.Čas tako leti.

Vsem ki ste že praznovali in ki boste še praznovali želim vse naj najuser posted image user posted image user posted image .

Pri nas je lahko rečem na splošno vse po starem.Tijana pridno hodi v vrtec,govori kot navita,na vsak odgovor je še milijon zakaj tako da včasih mi pošteno živce para.
Včeraj ko je ustala mi je govorila kao kaj je sanjala.Tako lepo je R izgovorila da sem jo še celi dan spraševala kaj je sanjala.Imeli smo malo problemom s tem in verjetno bi jo poslala k logopedu a smo končno včeraj tudi to prelomili.
Blazno rada riše in šteje.Do deset nam gre brez problemov.To jih že v vrtcu driblajo kar je po mojem še prezgodaj ampak,...in zdej doma veselo štejemo.
Jaz sem se na fax upisala in če bi imel dan 30 ur bi bilo meni premalo da vse uredim.

VSEM SKUPAJ VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO 2009!

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.12.2008 20:56:28   
mayflower
Ime za bodočega člana še visi v zraku.

Drugače mi uživamo te praznične dni-moj ima dva tedna dopusta in smo po dolgem času spet družina. Drugače je nonstop v službi, vikendi so pa prekratki.

Punce uživajte še zadnje dni tega leta z vašimi sončki. V novem laetu pa dosti zdravja in vsega dobrega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dali30)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
29.12.2008 7:55:26   
pikica*
Iza, malce z zamudo čestitke tudi z naše straniuser posted image !

Tudi mi smo prejšnji vikend praznovali. Lovro je namreč  upihnil svojo prvo svečko. Mali naš cuker je že ornk možakar. NEkaj dni nazaj pa je naredil tudi prvih nekaj samostojnih korakovuser posted image .
Zoja pa zdaj že komaj čaka na svoj rojstni danuser posted image . Ja, pri nas je v roku enega meseca zelo veselo, potem je pa za eno leto spet mir.

Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.12.2008 10:58:22   
srečica
Evo draga punce, da se še jaz končno spet javim.
Moram pohvalit vaše slikice. Čudovite malčke imate.

Čestitke še Lonji za čudovito dojenčičo.

IZA čestitke za 3 leta. user posted image user posted image user posted image

Tinkamiška jaz sem tudi čist adijo s čustvi, ko ima naš sonček rojstni dan. Kar na jok mi gre od sreče...

Vsem vam in vašim dragim želimo:

Vse najlepše v letu 2009.
Naj bo novo leto 2009 obžarjeno z ljubeznijo, prijateljstvom,
naj bo polno malih presenečenj in presenetljivih radosti,
drobnih, nepričakovanih daril,
ganljivih in čudovitih objemov,
zašepetanih zahval in otroških poljubov!
Darja, Andrej, Anže

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
31.12.2008 15:01:26   
liju
Lep pozdravček!

Najprej, da ne pozabim, kaj ima mogoče katera seznam naših malčkov z roj. datumi? Bi bila full vesela da bi se napopal, da lahko voščimo, mogoče pa še katera pogleda tukaj, razen nas dokaj stalnihuser posted image , pa bi jo mogoče pritegnilo, da bi pol vseeno kaj napisala, če bi vidla voščilouser posted image

user posted image Vse najboljše IZAuser posted image user posted image  Z zamudo, ampak iz srcauser posted image
user posted image

user posted image

Drage moje vam in vašim družinicam vse najlepše, veliko zdravja in vsega kar si same najbolj želite!

user posted image

Se javim drugo letouser posted image

Lepo praznovanje

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
31.12.2008 15:03:37   
rija
Danes praznuje moja draga potencialna snajka AJDA: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......