lonja
|
Daaaan, al se mi samo zdi, al se naše januarke malo prebujajo iz zimskega spanja..... Jaz sem se res malo prej zbudila, še dobr, da sem na porodniški, ker sicer ne vem, kako bi folgala dans v službi . Zgleda, da je bil vikend prenaporen. Smo skoz neki skakali okoli, ob Ajdi skorajda ne morem biti pri miru, razen, če so na sporedu risanke. Takrat tudi jaz malo počijem . Jutri se mi porodniška tudi uradno začne, dans sem še na dopustu. Bobika, po mojem se ti glede Mančinegaa govorjenja ni treba nič sekirat, sej so ti naši čmrlji stari še ne tri leta. Ajda npr. reče dojenčku striktno donejček, drgač pa tudi že kr fino govori. Pa spomin ima fotografski, res, še mene večkrat preseneti, kaj vse si zapomni . Ja, naša drugo rojenka bo imela zate najlepše ime na svetu, to je že davno nazaj odločil starševski svet, no, če po pravici povem, je imel glavno besedo ata, ker sem jo pri Ajdi imela jaz. Teče pa mi trenutno že 38 teden, tako da gremo kmalu... Rija, mi se bomo letos kar v prestolnico Rim podali, drugo leto pa...kaj pa vem . JA, predbožični Dunaj je full lep, čeprav je bilo nazadnje ko sva bila še sama s T., svinjsko mraz in se je Tomaž zaklel, da so ga videli zadnjič . Drgač pa tudi mene mal skrbi, kako bom dve dami folgala, ker je Ajda tak strašen divjak . Ampak bomo že. Tapete so pa res hude, še malo, pa se bom tudi jaz začela ukvarjat z notranjostjo naše hiše, kjer je zaenkrat še vedno samo prah. Aja, no, ne smem bit malenkostna, T. je položil ploščice v kurilnici, špajzi in kuhinji. Lepo mu je uspelo, sem bila prav ponosna. Danes nam končujejo fasado, samo še cokl manjka in sem tudi zadovoljna z narejenim , glede na to, da smo sedaj tri tedne čakali na lepo vreme, da bi dela končali. Rahelca, luštne slikca tvojih dveh junakov . Oglasi se še kaj, OK! Liju, tvoja dva čmrlja se mi zdita pa full podobna, ! Luštna za požret. Tako, grem si kavo skuhat, mi kr očke skupi lezejo! Imejte se lepo in fajn!
|