|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
7.12.2008 14:45:54   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
No jutri pa v službo.

Ja, jaz tudi. po eni strani sem vesela, po drugi strani me je pa kar malo strah kako bo šlo. Saj veste delo z otroki ne dopušča ravno časa za počitek. Bo že, dokler bo šlo bo šlo, ko pa ne bo več šlo, bom pač ostala doma.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.12.2008 21:18:29   
amaya
Pozdravljene...

1. Jaz imam voziček Bebe Confort high treck-trikolesnik, ki ga ne menjam za nič na svetu. Zraven sem kupila tudi košaro in lupinico. Valda v Italiji, ker pri nas je skoraj za pol dražji. Nobenih problemov (ok razen počene gume user posted image -vulkanizer poštukal)

2. tampone za bazen se dobijo v lekarnah in pa v Mullerju...so pa dragi kot žafran!!!

3. čestitam za vse NS

4. Lenika: oprosti, verjetno sem kje preskočila...zakaj si bila na bolniški? a imaš težave? zakaj pa ti je ne podaljšajo? v kakšnem poklicu si?

5. objemček vsem user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.12.2008 22:35:27   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Pozdravljene...

1. Jaz imam voziček Bebe Confort high treck-trikolesnik, ki ga ne menjam za nič na svetu. Zraven sem kupila tudi košaro in lupinico. Valda v Italiji, ker pri nas je skoraj za pol dražji. Nobenih problemov (ok razen počene gume user posted image -vulkanizer poštukal)

2. tampone za bazen se dobijo v lekarnah in pa v Mullerju...so pa dragi kot žafran!!!

3. čestitam za vse NS

4. Lenika: oprosti, verjetno sem kje preskočila...zakaj si bila na bolniški? a imaš težave? zakaj pa ti je ne podaljšajo? v kakšnem poklicu si?

5. objemček vsem user posted image

V kateri trgovini pri nas pa prodajajo ta voziček?
Na slikci izgleda prav zanimivo.
Ali se da športni dal v popolnoma ležeč položaj?
Koliko tehta?

Prijeten začetek delovnega tedna vam želim, jaz grem v službo predvidoma v sredo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
8.12.2008 0:27:20   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lino
Strah me je, ker še nisem bila na pregledu urina in krvi. Prvi pregled z urinom in krvjo imam 6.1.2009, takrat bom že cca. 16 tednov noseča in me je strah, kaj , če se potem kaj odkrije???user posted image

No upa, da bo vse o.k., sicer pa bom 11.12. o tem govorila z G.

Lino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; prilagam ti en uporaben link, spodaj pa še kopiram vse za prvi pregled.
Menim, da bi te gin. na prvem pregledu poslati v laboratorij; ti se kar malo informiraj o pregledih v  user posted image  in zahtevaj svoje pravice. Pa srečno. user posted image
In dobrodošla med junijskimi user posted image  .

user posted image user posted image user posted image

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

PRVI PREGLED V NOSEČNOSTI (od 8. do 12. tedna)
  • Ginekološki pregled ( odvzem brisa PAP za presajanje raka na materničnem vratu, se opravi glede na vaše prejšnje rezultate PAP testa, oz. po presoji ginekologa)
  • Splošni telesni pregled: teža, krvni tlak
  • Ultrazvočni pregled: ugotovi se mesto, kjer se nahaja zarodek in njegova velikost, natančen izračun tednov nosečnosti, večplodno nosečnost, nepravilnosti maternice in zgodnjih oblik nosečnosti, vitalnost ploda.
  • Laboratorijske preiskave:

• Krvna skupina in RhD faktor
  • Posredni Coombsov test (ICT): pokaže prisotnost protiteles proti rdečim krvničkam, ki lahko okvarijo ali celo ubijejo plod. Zelo redko je pozitiven.
  • Hemogram in urin: hemogram prikaže morebitna vnetja, pomanjkanje železa in redkejše bolezni, s preiskavo urina pa se ugotavljajo okužbe sečil.
  • Test na sifilis: sifilis je redek, a lahko močno okvari plod. Preiskava je obvezna za vse nosečnice.
  • Test na povzročitelja toksoplazmoze: če je še niste preboleli, se test ponavlja še dvakrat v nosečnosti, in sicer II: po 20. tednu nosečnosti, III: po 32. tednu nosečnosti.
  • Rdečke: Test se opravi le, če niste bili cepljeni proti njim.
  • Hepatitis B ( po uradnem listu obvezen za vse nosečnice, predvidoma 35. teden nosečnosti)

• < Sporočilo je popravil bjondi -- 8.12.2008 0:35:58 >

(odgovor članu Mala_princeska)
      Neposredna povezava do sporočila: 2054
      8.12.2008 0:35:38   
      bjondi
      POPRAVLJAM ZG.POST-dodatek k njemu

Meni je naredil na prvem pregledu samo vaginalni ultrazvok ,bila sem pa v 8tednu...in čist nič drugega...sem hotla rečt da mi vsaj pritisk zmeri,ker se mi včas rola, pa sem bila buča tiho...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 8.12.2008 0:37:00 >

(odgovor članu bjondi)
      Neposredna povezava do sporočila: 2055
      8.12.2008 9:04:55   
      majana79
      Joj tile G so pa res trapasti no... A tako varčujejo ali kaj? Ok, moja ni imela materinskih knjižic, ampak vse ostale napotnice za kri, vodo, toksoplazmo,... mi je pa dala, pa vzela vso 'zgodovino', zmerila pritisk in kg (ok, to tut če ne bi, ker te tehajo oblečenega in valda maš potem 2kg več)... Tisto MK že požalvam, ampak da te ne dajo na preiskave pa tudi ni prav... user posted image

Amaya, kako se voziček obnese na makedamu? Si ga mogoče sprobala? Kaj pa njihova lupinica, je bila mogoče ka kakem testu kar se trkov tiče? Če slučajno veš user posted image

EDIT: sori, sem prehitro oddala vprašanja, ta voziček je dejansko za off road. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 8.12.2008 9:07:23 >

(odgovor članu bjondi)
      Neposredna povezava do sporočila: 2056
      8.12.2008 9:45:39   
      banananjam
      hej,
      no jaz sem danes vstopila v 12. teden....in počasi me mineva panika...zanosila sem namreč s pregrado, sicer je G rekla, da je vse ok, samo vseeno sem malo bolj zaskrbljena...
      edino kar mi gre na živce so ta glivična vnteja.zdi se, da eno pozdravim, pa čet tri dni dobim novo, še dobro, da mi je rema canesten še ostalauser posted image ... a ima kattera kakšen nasvet glede preventive za te težave...

lep dan!

(odgovor članu majana79)
      Neposredna povezava do sporočila: 2057
      8.12.2008 9:45:59   
      *alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                                user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )     
      user posted image  mery15031981      (1user posted image , user posted image 0)   10.12.   NS 15.12.
      user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)               
      user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)      
      user posted image Lino                          (2user posted image , user posted image 1)   06.01.   NS 11.12             
      user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
      user posted image anonimna                   (?user posted image , user posted image  ? )     
      user posted image  Vera*                        (?user posted image , user posted image   ?)             
      user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
      user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )     
      user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )         
      user posted image Goldy                            (? user posted image user posted image ? )
      user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              NS 4.12.  
      user posted image Tej_a                             (? . ?)              
      user posted image salcka                            (? . ?)             
      user posted image  Liam                             (? user posted image , user posted image  ?)
      user posted image  Lauferka

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)   22.12   NS 24.11
      user posted image pinkiponki                    (3user posted image , user posted image  2)                NS 20.11
      user posted image Annadriel                     (1user posted image , user posted image 0)    09.12

02.06.

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)       
      user posted image  *alina*                         (1user posted image , user posted image  0)   22.12   NS 24.11. user posted image
      user posted image  Mucica1                         (2user posted image , 1user posted image )                                   user posted image  

03.06.

user posted image  Dreamhorse                (1user posted image , user posted image  0)   29.12.   NS 24.11. 
      user posted image  Lenika                           (2user posted image , user posted image  1)  29.12. NS 29.11. user posted image  
      user posted image Meridaub                       (2user posted image , 1 user posted image

04.06.

user posted image  Janci F                        (1user posted image ,user posted image 0)                  NS: 9.12
      user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)
      user posted image frutela                         ( ,   )       
      user posted image smrketa24                 (1 user posted image , user posted image 0)   22.01.      user posted image
      user posted image Mony25                       (1 user posted image , user posted image O)  04.12         NS 27.11

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)      
      user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)   06.01.   NS 28.11. user posted image
      user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)                     NS 28.11       

07.06.

user posted image   Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)    
      user posted image  *blu*                            (3user posted image  ,  1user posted image )  19.12   NS 21.11 

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )                 NS:25.11 user posted image

user posted image tadejluka                     (3user posted image ,   2 user posted image )                NS 25.11.

user posted image Nastyaa                         (1user posted image , 0 user posted image )                NS 24.11

09.06.

user posted image Metimenka                   (1user posted imageuser posted image 0)       

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)          02.12.   NS 01.12.
      user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )   19.12.   NS 05.12.
      user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )  09.12.   NS 01.12.  

11.06.

user posted image kalateja                        (1user posted image ,user posted image  0 )    07.01.     NS 26.11. user posted image
      user posted image  Lia2006                        (2user posted image , user posted image  1)                  NS 28.11. user posted image

12. 6

user posted image Meti21                     (3 , 1 )    10.12
      user posted image Cally                    (1 , 0 )  

13.06.

user posted image Julyo8
                              (3user posted image , user posted image  2 )  15.12.         NS 08.12.  

user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)     

14.06.

user posted image miškamaška08           (2user posted image , user posted image 1 )        

15.06.

user posted image Mojjaka                       (1user posted imageuser posted image  0)   06.01       

16.06.

user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )
      user posted image pika1977                         (2user posted image , 1 user posted image )                         5.12.

17.06.

user posted image loveforever                   (3user posted image
      , user posted image 1 )                            11.12 

user posted image amaya                         (2user posted image , 1user posted image )                                5.12.

user posted image  Majana79                    (1user posted image , 0 user posted image )   18.12.           NS 9.12.

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )         

19.06.

user posted image Anonimna                      (?user posted image ,  ? user posted image )          25.11
      user posted image  Biba14                                                                NS 08.12.
      user posted image  Skuštrana                      (3user posted image , user posted image  2)   13.01.   NS -

20.06.  

user posted image
       Dodi                            ( 8user posted image , 10 user posted image )       07.01.
      user posted image nenah83                      (1 user posted image  , 0 user posted image )          12.12

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)     

user posted image Bamoocham                   (?user posted imageuser posted image 0)   17.12                    

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )   16.12.         

user posted image Anonimnauser posted image              (1user posted image , user posted image 0 )          1.12.

user posted image  maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          11.12.          

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
      user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     11.12.      

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )        
      user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.         
      user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )              

27.6.

user posted image  Bjondi                           (2 user posted image , user posted image  1)  13.11   NS 16.12

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)      
      user posted image   Banananjam                  (1 user posted image  ,  user posted image  0)       NS 22.12

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

user posted image Lsica                                   (1 user posted image  , user posted image 0 )      NS 15.12.

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)        

user posted image  
      Nova10ka                       (2user posted image , 1user posted image )   12.11.   NS 29.12.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 72

PRVO TRIMESEČJE:
      LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
      LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
      LINK           SLOVENSKO            MERE
      • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
      PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
      • Še nekaj strani:
      NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
      NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
      NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
      MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
      • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
      LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
      • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
      vloga S-1/1
      priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
      vloga S-1/2
      Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu natasa28)
      Neposredna povezava do sporočila: 2058
      8.12.2008 10:02:19   
      majana79
      Tiste, ki imate NS danes držim pesti, pa javite se kaj po pregledu. user posted image Mene že daje nervoza, pa imam NS šele jutri. user posted image

(odgovor članu *alina*)
      Neposredna povezava do sporočila: 2059
      8.12.2008 10:14:37   
      Janci F
      IZVIRNO SPOROČILO: banananjam

hej,
      no jaz sem danes vstopila v 12. teden....in počasi me mineva panika...zanosila sem namreč s pregrado, sicer je G rekla, da je vse ok, samo vseeno sem malo bolj zaskrbljena...
      edino kar mi gre na živce so ta glivična vnteja.zdi se, da eno pozdravim, pa čet tri dni dobim novo, še dobro, da mi je rema canesten še ostalauser posted image ... a ima kattera kakšen nasvet glede preventive za te težave...

lep dan!

Jaz sem slišala, da pomaga tudi, če se umivaš z mlačnimi kamilicami, samo probala pa nisem še nikoli.
      Dvomim pa, da bi lahko kakorkoli škodovale.

Vse katere imate danes NS držim pesti za vas.

(odgovor članu banananjam)
      Neposredna povezava do sporočila: 2060
      8.12.2008 10:20:42   
      bamoocham
      Banananjam, js sem pa danes stopila v 13 teden. Ti imaš rok na dan, ko ima moj fant roj. danuser posted image
      Glede glivic je meni tudi najbolj znana Canesten krema. Tako, da ti kaj druga ne znam svetovat.

*Alina*si se zelo potrudilauser posted image , to je  moja prva nosečnost.. za info, če boš kaj popravljala:)

(odgovor članu *alina*)
      Neposredna povezava do sporočila: 2061
      8.12.2008 10:28:31   
      lauferka
      pozdravljene, junijke.

menda sem tudi jaz ena izmed vas, čeprav mi je na NS napovedala PDP že konec maja. pa bom vseeno ostala na tem forumu, ker je uradni termin 4.6.. kako se počutite?

(odgovor članu bamoocham)
      Neposredna povezava do sporočila: 2062
      8.12.2008 10:37:00   
      Anonimen
      jaz imam pa danes polnih 15t.user posted image in sem prvič občekla nosečniške hlače.
      počutim se super, kljub temu, da me malo prebava muči. kaj pijete kaj donat? baje ga moraš pit brez mehurčkovuser posted image ali kako, da pomaga?

(odgovor članu lauferka)
        Neposredna povezava do sporočila: 2063
      8.12.2008 10:45:28   
      lauferka
      ooo, moj trebušček še vedno še ni tako "obilen", da bi potrebovala nosečniške hlače. je res, da se pri drugi nosečnosti trebuh začne prej izbočati? ali ste to opazile? drugače je z mojo prebavo vse ok, sem pa slišala, da donat res pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 2064
      8.12.2008 10:52:47   
      manna
      Pozdravljene.
      banananjam; za glivice je meni medicinska sestra svetovala naj se umivam samo s toplo vodo, vanjo pa primešam malo kisa. Sicer smrdi, a baje koristi.

za donat, preden ga spiješ, je dobro da ga dobro premešaš z žlico, tako da grejo mehurčki ven...menda je tako boljše.

Glede počutja pa -jst se počutim povsem običajno, nič me ne matra, nič me ne boli, nič slabo, skratka vse kot da ne bi bilo nič v mojem trebuhu.... sem pa dopolnila 14.teden.  Aja, edino ko se zbudim zjutraj čutim kot da bi me nekaj dol tiščalo...kot da ni več placa v trebuhu..

LP vsem

(odgovor članu lauferka)
      Neposredna povezava do sporočila: 2065
      8.12.2008 10:53:44   
      Anonimen
      ja res je, pri drugi nosečnosti se prej poznauser posted image imam tak trebučšek kot sem ga imela prvič v enem 5 mesecu.
      kavbojk ne spravim več na sebe, ene črne(elegantne) še dobim gor, ampak jih ne morem vsak dan nosit.
      bom pa res probala donat-do sedaj ni bilo težav, kak teden pa me res muči.

(odgovor članu lauferka)
        Neposredna povezava do sporočila: 2066
      8.12.2008 10:57:29   
      biba14
      user posted image Pozdravčekuser posted image
      Kako lepo je danes, ko je sonček...čeprav bi se lahko sneg tudi kaj prikazaluser posted image .
      Alina, res si pridna, ko vestno dopolnjuješ seznam...samo toliko da dodam k mojim podatkom, jaz imam prvo nosečnost...sem še prikupno zmedenauser posted image .
      Deja777: tudi moja prebava je zelo lena...ko pa uspem priti do wc, so velike mukeuser posted image , ampak sedajsem našla (upam ) dobro formulo, ki malo pomaga...zvečer si v vodo namočim suhe slive in fige, potem pa zjutraj to tekočino popijem, suho sadje pa zmešam v jogurt. Vmes čez dan popije kozarec,donata. Malo pomaga.
      Glede glivic pa vem, da poleg Canestena pomaga še to, da ne nosiš oprijetih hlačk,tangic,dišečih mini vložkov ( da lahko doli vse "diha" ) ali dišečega wc papirja.
      Lep danček želim vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu lauferka)
      Neposredna povezava do sporočila: 2067
      8.12.2008 13:30:26   
      mery15031981
      OJ VSEM SKUPAJ
      .ALI BI LAHKO PROSILA ČE MI KATERA POVE LINK OD TEGA GOSPODA PUŠENJAKA.OZ KJE SE NAJDE.KER BEREM DA NEKAJ GOVORITE O NJEM ,OČITNO ZANIMIVO ANE.

LP MERY  . . PAZITE NASE IN NA SVOJE PIKICEuser posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
      Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu biba14)
      Neposredna povezava do sporočila: 2068
      8.12.2008 13:36:39   
      manna

Pušenjak;
      http://med.over.net/forum5/list.php?19
      To je ta forum kjer odgovarja na vprašanja.
      Telefonska pa: 051 321 224 (tu se lahko naročiš na NS)

(odgovor članu mery15031981)
      Neposredna povezava do sporočila: 2069
      8.12.2008 13:54:02   
      lino
      Pozdravljene punce.

Najprej bi se zahvalila bjondi in alini,... Odločena sem 12.11 povprašati zakaj mi še vedno niso naredili pregledov, tudi višino pritisk ali karkoli ne...pa mislim, da bi res v 12 tednu to morali pregledati...javim odgovor G.

Kk lepo se je videti med vsemi vami user posted image . Alina še 1x hvala, ko bom imela točen rok poroda, vam ga javim.

Torej punce, bodite lepo in se slišimo.user posted image  Sedaj moram naprej kuhati (sem na bolniški in kar naprej nekaj kuham, danes puranje zrezke z gobicami v smetanovi omaki+pire krompir+ riž z grahom+rdečo peso...laaaaaačnnnaaa.

papauser posted image

(odgovor članu manna)
      Neposredna povezava do sporočila: 2070
      8.12.2008 13:58:30   
      Anonimen
      lino a se lahko kar k vam na kosilo povabim?user posted image

(odgovor članu lino)
        Neposredna povezava do sporočila: 2071
      8.12.2008 14:07:14   
      smrketa24
      Tudi mene mika, da bi prišla k lino na kosilo user posted image Sliši se zelooo dobro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 2072
      8.12.2008 14:09:52   
      majana79
      Joj meni bi bilo slabo, preden bi vse to skuhala. user posted image

Sem imela včeraj zvečer bližnje srečanje s školjko... Sem po dolgem času jedla čokolino (po tem ko mi v petek in soboto ni bilo nič slabo) in mi je ko sem šla spat postalo tako slabo da nisem mogla verjet. user posted image Sicer sem potem vse dala iz sebe, ampak se mi še danes malo pozna...

(odgovor članu smrketa24)
      Neposredna povezava do sporočila: 2073
      8.12.2008 15:33:35   
      amaya
      IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Joj tile G so pa res trapasti no... A tako varčujejo ali kaj? Ok, moja ni imela materinskih knjižic, ampak vse ostale napotnice za kri, vodo, toksoplazmo,... mi je pa dala, pa vzela vso 'zgodovino', zmerila pritisk in kg (ok, to tut če ne bi, ker te tehajo oblečenega in valda maš potem 2kg več)... Tisto MK že požalvam, ampak da te ne dajo na preiskave pa tudi ni prav... user posted image

Amaya, kako se voziček obnese na makedamu? Si ga mogoče sprobala? Kaj pa njihova lupinica, je bila mogoče ka kakem testu kar se trkov tiče? Če slučajno veš user posted image

EDITH- popravek user posted image user posted image user posted image : sori, sem prehitro oddala vprašanja, ta voziček je dejansko za off road. user posted image user posted image

če ti rečem, da po njivah z njim lazim user posted image user posted image user posted image

teža ne vem, amapk mi ni ovira. Z lahkoto ga dam v Twingota. Sicer pa gredo vsa 3 kolesa dol. Lupinica je bila dobro ocenjena, ampak jaz tega nisem gledala, ker so vse lupinice in avtosedeži, ki so A testirani v redu. Cena je pa potem na ime firme user posted image .
      Športni se da cel dat v ležečki položaj in pa tudi obrneš ga lahko na obe strani: tako da gleda tebe ali pa naprej. Jaz ga včasih obrnem, kar s tamalim vred. Se samo odkopča in obrne ter zakopča. Sej pravim...ne menjam. Ravno zdej opažam da so od Janeja ful nizki, ta je pa kr visok voziček. Pa držalo je nastavljivo.

(odgovor članu majana79)
      Neposredna povezava do sporočila: 2074
      8.12.2008 15:34:31   
      amaya
      IZVIRNO SPOROČILO: banananjam

hej,

lep dan!

čimveč bifidus jogurta pit. Pa z njim se lahko tudi odspodaj umivaš. lepo hladi in pomiri kožo.

(odgovor članu banananjam)
      Neposredna povezava do sporočila: 2075
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
      Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
      Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
      Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
      пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?