skuštrana
|
Hojla! Najprej vsem za opravljene preglede. Mi smo super, danes je bil en ok dan, zjutraj je hodil Miklavž, pop pa smo bili na sprehodu in sva z možem po ne vem koliko časa spila kavo ob morju v miru ker je Liza full animirala Arsena. No, končno se je obrestovalo to, da imamo 2 otroka Vozički, mi imamo Mutsy Urban rider in sem zadovoljna. Imamo pa še Zappa, še od Lize in trenutno je ta najbolj v uporabi. Je pa tudi pri nas tako, da je bila Liza full rada v vozičku, Arsena smo pa do 6m samo nosili, ker voziča ni prenesel. Mogoče je bil v njem vse skupaj ene 4 krat, mož me je že grdo gledela kaj za smo morali kupovat nov voz. Za lIzo smo namreč imeli enega prastarega, sposojenega, težkega..Uf,.. V glavnem, poleg vozičkov imamo mi tudi cel nosni park - pouch, sling z obroči, wrap in mei tai Vsakega za svoje obdobje Moj trebušček tudi pridno raste, tudi jaz sem mislila povedat za Božič, pa gremo k meni domov naslednji vikend in ne vem če me ne bojo pogruntali No, če me bojo tudi ok, drugače bojo pa izvedeli za Božič Pušenjak je pa itak zakon Dodi, veš kaj me zanima..Ma, smešno, ampak kako (in kaj) za vraga ti skuhaš za tako veliko družino Recimo če delaš štrudel ga moraš ja naredit eno tono, če ga že mi pojemo 2 pladnja Toplice in nosečnost, jaž že itak nisem neki fan toplic in bazenov, v nosečnosti je pa šproblem zaradi glivic..Poznam pa punce, ki so hodila pa je bilo vse ok. oBSTAJAJO NEKI TAMPONI, PA NEKE VAGINALETE NAREJENE PRAV ZA NOSEČNICE IN KOŠPANJE. nE ME SPRAŠEVAT KJE SE DOBIJO, NIMAM POJMA.. Dobrodošle vse nove junijke