|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 14:29:29   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kako še lahko pomagam mojemu sončku pri zabasanem nosku?user posted image user posted image

Z jedilnim oljem malo namaži v nosek pa se bo zmehčalo, pol pa spucašuser posted image .Jst tko nardim Vidku in pol mu lažje spucam. Če je potrebno mu še s fiziološko not nakapam par kaplic.

jedilno olje user posted image
prvič slišim

Ja probaj, res deluje. Pačlko za noska/ušeska pomočim v olje in namažem noska pol pa mu lažje očistim. Tud ti če boš mela kdaj suho v nosu si namaži. Jst si in potem si lažje nos spucam.user posted image Sej pravim, dobr da mam še vse babice oz. stare mame žive, da zvem kaj nouga.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 8.12.2008 14:30:59 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.12.2008 14:29:59   
kasso

Mi2 sva opravla pr P. Novi podatki:(ob rojstvu: 50cm, 3410g, OG: 32cm) 70cm, 7320g, OG pa ne vem, bom pa doma zmerla pa sporočim. Drgač je pa še dubu pikico, malce je pojokal, k je blo vsega konc, pa kri so mu vzeli ( je ok), zdej pa se more še polulat v vrečkico pol motrem pa ke odnest.

user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled. Vi ste tudi pri ta lažjih, kot mi.
Nam pa vrečko namontirajo kar pri P in potem samo odnesem v laboratorij.

Sej nam so jo tud tam gor dal, pa ni nč lulal, pa so nam še za domov dali, kr baje morš če ni v eni uri nč, zamenjat vrečko. Zakaj?user posted image Ne vem. Sam kaj k je vse skoz šlo in zlo malo v vrečko. Tko, de je tašča (k dela v isti stavbi), kr ke nesla (k je zlo malo na lulal), če bo za dost. Očitno je, k mi ni nč sporočila. Če ne bom pa nasledenj teden nesla (mam še 2 vrečki za rezervo doma).

Ups, dobro, da ste me spomnile, da ne pozabim to vrečko namontirat Varji in nest v Laboratorij.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.12.2008 14:31:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka, a si ti tudi ena tistih prekmurk, ki so se v OŠ učili Deutsch? Sem imela sošolko v SŠ iz Prekmurja in je hodila na nemščino, mi pa na angleščino. Ful se mi je čudno zdelo.

ahauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.12.2008 14:31:02   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam da si šla h Galu ležat.

Anitka, a si šla pregledat ščitnico?

ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi...

Sem jo že jaz včeraj vprašala, pa je najbrž spregledala post...jaz ji tudi sumim na ščitnico...ker to hujšanje ob normalni prehrani ni v redu. Anitka pejdi do tvojega osebnega zdravnika in zahtevaj, da ti pregleda ščitnične hormone. user posted image user posted image user posted image

Ojla Kasso user posted image

ja, jaz tudi sumim, pa ker pravi, da je kljub rednim obrokom shujšana, zmatrana, brez energije... ne vem, jaz bi na njenem mestu to prečekirala, saj škodit ne more. To ma veliko žensk, pa mislijo, da so le preobremenjene user posted image .

Si sapis sis apis.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.12.2008 14:31:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pa imam zopet eno aktualno vprašanje.

Kaj boste kupile vašim user posted image  za božička?

Zbiram ideje.

Še ne vem?user posted image

Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes"user posted image ..za letos pa še ne vemuser posted image

Kasso super idejauser posted image kje se to nabavi?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.12.2008 14:32:19   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

Anitka moja, tako tudi naredi!!!!
Verjemi, da boda vsa opravila počakala. Tako tudi jaz delam sedaj, ker drugače ne gre. Dopoldan ko gre Manca spat, grem še jaz zraven, potem pa ali zaspim ali ne, vseeno se šlovek spočije.
Vem pa da je težko, da si cele dneve sama  s tvojim sončkom. Vendar vem, da ti tudi prav on daje energijo, da si tako super mamica
user posted image user posted image user posted image  samo zate!!!

Hvala ti za tako lepe besedeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.12.2008 14:33:01   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Zbiram ideje.

Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes"user posted image ..za letos pa še ne vemuser posted image  

To jest mojmu ne morem, ker preprosto ni res user posted image  user posted image  user posted image  je pravi angelček user posted image  user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.12.2008 14:33:48   
kasso

Zbiram ideje.

Jih ni več, smo se zbrali na pesjanarskem forumu in dali tiskat...tako,da teh žal se ne dobi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.12.2008 14:33:54   
Aurea
O lej jo Anitko, a ne počivaš?

Špelina, kje je valjar user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.12.2008 14:34:30   
Anitka

user posted image user posted image user posted image Upam da si šla h Galu ležat.

Žal nisem šla. Morda bom šla pri tej rundi

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.12.2008 14:35:07   
Anonimen

Wo sind alle Heute??? Kje ste vse?

Alle Leute schlafen heuteuser posted image user posted image user posted image

Kaum zu glauben. Du bist ja awachuser posted image

nič ne razumemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.12.2008 14:35:39   
kasso

Zbiram ideje.

To jest mojmu ne morem, ker preprosto ni res user posted image  user posted image  user posted image  je pravi angelček user posted image  user posted image  

No, da ne boste mislile, da sem bila jaz kaj prikrajšana, ker sem si tudi sebi dala majčko z istim napisom pod jelko user posted image ...sva jo oba dobilauser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.12.2008 14:35:40   
Anitka

So mi pregledovali, ko sem se trudila zanositi, pa je bilo bp.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.12.2008 14:36:23   
Anonimen

Zbiram ideje.

dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudičkauser posted image

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.12.2008 14:36:25   
Anitka

No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka user posted image  user posted image ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček user posted image  
Enako se je zgodilo pri špinači user posted image  Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počasi se daleč prideuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.12.2008 14:37:38   
Estrella*

No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka user posted image  user posted image ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček user posted image  
Enako se je zgodilo pri špinači user posted image  Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste user posted image  

No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno jeuser posted image user posted image user posted image Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in puranauser posted image To!!!!!

Ej, zmeri sm ti fovš, ko berem, kaj vse vaša poje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če te kaj tolaži, sem tebi fovš, ker niste na nič alergični. user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.12.2008 14:37:38   
Anonimen

Zbiram ideje.

Jih ni več, smo se zbrali na pesjanarskem forumu in dali tiskat...tako,da teh žal se ne dobi.

dej še kaj predlagi, tvoje ideje so mi všeč. Že z darilom za RD je bil ekstra zadovoljenuser posted image user posted image user posted image jaz pa malo manjuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.12.2008 14:37:39   
Anitka

Sem jo že jaz včeraj vprašala, pa je najbrž spregledala post...jaz ji tudi sumim na ščitnico...ker to hujšanje ob normalni prehrani ni v redu. Anitka pejdi do tvojega osebnega zdravnika in zahtevaj, da ti pregleda ščitnične hormone. user posted image user posted image user posted image

ups Kasso, včeraj sem ta post res spregledala.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.12.2008 14:38:48   
Anonimen
Estrella imaš ti pekača za muziko?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.12.2008 14:39:01   
Anitka

O lej jo Anitko, a ne počivaš?

Špelina, kje je valjar user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.12.2008 14:39:51   
kasso

So mi pregledovali, ko sem se trudila zanositi, pa je bilo bp.

KLIK po porodu se zna zakomplicirat. Upam, da nimaš tega. Ena moja kolegica je isto fullll shujšala po porodu, prava trlica...so ji ratali eni gomolji na ščitnici, ki so noreli..... drugi prijateljica je bila čisto hin sedmi mesec po porodu, jedla nič in se redila..ravno obratno. Upam pa, da si ti ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.12.2008 14:39:56   
mya26
Ojla punce. Vsake toliko mi uspe prebrati kako stran, več pa ne.

Na srečanje NE pridem, ŽAL. Moj user posted image tist dan RD in greva v gledališče, pol pa še na welcome back party od enga prijatelja ki je bi l celo leto na Japonskem.

Maj zobkov še nima. Maj čez dan ful mal spi oz. spi 3x, enkrat polurce zjutraj, okol poldneva zaspi za kake pol urce začne jokat, ga dvignem in poguncam in zaspi nazaj ampak čim ga odložim se zbudi, tko v naročju pa lahko spi tud še 2 uri. Ah ja.

Prejšni teden smo bil ipri alergologinji na ponovnem testiranju. Alergije na mleko zihr nima. Krvne preiskave so pokazale da alergije na sojo ni, na rumenjak pa so pozabli napravit (oz. na napotnico je napisala soja in jajčne beljak., ona je mislila beljakovine oni pa belajk user posted image ) No itak ne verjeme krvnim testom in mi  je rekla naj bom še vedno na dieti nič jajc in nič soje. Ker mi je svetovala naj mu napravim polento al pa gres z AM, sem mu dala rižolino z AM. Ni bilo nobene reakcije. AM pa vsebuje tud sojin lecitin. Tko da če ni blo nič kljub temu da je jedu sojin lecitin, ga verjetn lahko tud jaz.  Sej ne da bi zdej ful soje pojedla samo pojem kdaj tud mal čokolade.
Smo bili pa na bazenu in se zvečer po dolgem času ni praskal in imel je manj pik. Koža je bila precej boljša. Včeraj pa sem mu dala Fructalov korenček-jabolko, danes pa ima spet pike po trebuhu. Jojjjjj!user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.12.2008 14:40:27   
Anonimen
Kak lep dan se je naredil, ko se miška zbudi greve še en đir, je treba tole sonce dobro izkoristituser posted image

Aja še to, Anja danes zelo pridno papcauser posted image user posted image user posted image pa tudi pančkauser posted image user posted image user posted image Ja mislim, krasnega otroka sem rodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.12.2008 14:40:35   
Estrella*

Wo sind alle Heute??? Kje ste vse?

Alle Leute schlafen heuteuser posted image user posted image user posted image

Kaum zu glauben. Du bist ja awachuser posted image

Težko verjamem, saj si ja budna

nič ne razumemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.12.2008 14:41:07   
Estrella*

Kak lep dan se je naredil, ko se miška zbudi greve še en đir, je treba tole sonce dobro izkoristituser posted image

Aja še to, Anja danes zelo pridno papcauser posted image user posted image user posted image pa tudi pančkauser posted image user posted image user posted image Ja mislim, krasnega otroka sem rodilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?