|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 14:00:00   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kako še lahko pomagam mojemu sončku pri zabasanem nosku?user posted image user posted image

Z jedilnim oljem malo namaži v nosek pa se bo zmehčalo, pol pa spucašuser posted image .Jst tko nardim Vidku in pol mu lažje spucam. Če je potrebno mu še s fiziološko not nakapam par kaplic.

jedilno olje user posted image
prvič slišim

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.12.2008 14:02:05   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen in Nejc pri 6. mesecih:

user posted image  user posted image  user posted image

Tilči, kolk sta luštna!
Pa kar podobna sta si, čeprav mi starejši deluje na slikci bolj... hm, starejše user posted image  user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.12.2008 14:02:15   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo halo!

Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih user posted image user posted image user posted image . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image

čmrlika, ravno ko sem se domov peljala, sem mislila na tebe, da sedaj pa lahko zopet grema na kavico user posted image

špelin user posted image user posted image user posted image , za tebe mi je pa tako hudo, ko mi vedno energijo vlivaš, potem pa te Gregi jezi. Reči mu, da bo Videk prišel k tebi, on pa gre k meni na lekcije: KAKO SPIMO CELO NOČ, BREZ ŽNERGANJA. user posted image  Teta Hijenca zna tudi huda bit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka.

Pa mi bi tudi prišli na lekcije okol spanja.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.12.2008 14:04:21   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane!

Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi.

Vem kako te zna tole hranjenje iztirit. Probaj ji dajat na 4 ure, mogoče bo potem več pojedla. Al pa počakaj na njeno zahtevo, kot si rekla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.12.2008 14:07:53   
*Tiana*

VID vam pošilja en velik nasmešek, za lepši dan:

user posted image
(ravno kar slikan)

Lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.12.2008 14:08:57   
*Tiana*

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam da si šla h Galu ležat.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.12.2008 14:09:08   
Aurea
user posted image user posted image user posted image    Špelina, Anitka in ostale, ki se vam je vse nagrmadilo:
user posted image user posted image user posted image

SS, super za današnje Mančino spanje user posted image

Estrella, wo bist du jetzt user posted image  hast du eine kleine Pause oder?

Naty, joj, ti si tolk dobra, da se ti še da dojiti, pa tolk problemčkov... saj te razumem, ker tudi sama pri te uživam in mi ni težko. user posted image za Žankota!

Hijenca, super, da je Videk tolk boljš!

SrčekGirll, user posted image  super nasmehec malega Vidka, ta bo še osvajač! user posted image  user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.12.2008 14:10:23   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam da si šla h Galu ležat.

Anitka, a si šla pregledat ščitnico?

ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi...

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.12.2008 14:10:47   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Men pa Andraž pije kri. Je tako nadležen kot podrepna muhauser posted image user posted image user posted image Z njim bit cel dan doma je pa še huje kot z Aljo. Ne vem kaj je s tem otrokom, da tako teži. Skoz mu je dolgčas in skoz bi nekaj delal za šola, seveda, da sem jez zraven al pa da mu dajem vsake tolk minut novo nalogo in jo pregledujem. Hudooo, komaj čakam ju3, da gre v šolo!!!

Vem kako je touser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.12.2008 14:14:42   
*Tiana*

Pa imam zopet eno aktualno vprašanje.

Kaj boste kupile vašim user posted image  za božička?

Zbiram ideje.

Komplet spodnjega perila za smučanje/bordanje (ta dolgo perilo). Nič kaj seksi ampak uporabno.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.12.2008 14:16:14   
*Tiana*

Zbiram ideje.

user posted image user posted image user posted image Kupi si kostum Božička in si ga natakni seveda spodaj brez. Naredi romantično vzdušje, ga pomasiraj ...pol pa sama naprej pogruntaj kaj njemu pašeuser posted image user posted image

Al pa kr tako kombinežo za ženo od Božička. user posted image Sem jih videla v NewYorker-ju, sam niso imel več moje številke

Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.12.2008 14:19:25   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene!

No, pa sem le prilezla do RR
sem imela forum odprt še na prejšnjem delu in sem tam mislila nekaj napisati, pa ugotovim, da ste napisale že 200. stran, potem grem iskat naslednji del in dibim, da se piše že 44. stran!?!?!??!user posted image user posted image

nisem nič brala za nazajuser posted image
Brina se je zbudila ob 7.00 in šele sedaj 1. zaspala - upam, da vsaj za nekaj časa, ker sem danes ful boga
grlo me boli, iz nosa mi teče, noge imam težke 100 kg, čisto švohcena sem in sem komaj folgala Brino do sedaj
moram se/jo pa malo pohvaliti, ker vedno samo jamram tukajuser posted image
Brina je danes pojedla kar nekaj žličk bučkuser posted image user posted image user posted image tako sem vesela, kot če bi zadela na lotuuser posted image
končno vidim luč na koncu tunela (pa čeprav je baje bog to začasno ugasnil zaradi recesijeuser posted image )

vsake toliko ima poln nos in ji čistimo s šprico in fiziološko - user posted image ji na ful vbrizga fiz. gor v nos in pride ven skozi drugo nosnico smrkelj - potem pa še posesamo z usti
in Brina NIČ ne joče pri tem - tako jo občudujem, jaz tega s šprico sploh še poskusila nisem, čeprav imam sedaj poln nos - se malo bojim tegauser posted image

lep dan vsem - mogoče se še kasneje kaj javim, če ne bom preveč utrujena - zgleda, da sem gripico staknilauser posted image user posted image user posted image

Upam da se kmalu pozdraviš.
user posted image user posted image user posted image za napredek pri uvajanju GH in potrpežljivost pri čiščenju noska. Tako je najbolj pravilno, ampak men sploh ne znese, vedno priteče iz iste nosnice nazaj ven, al pa mu gre po grlu dol.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.12.2008 14:22:03   
Aurea
No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka user posted image  user posted image ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček user posted image  
Enako se je zgodilo pri špinači user posted image  Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.12.2008 14:22:10   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

helo, helo!

evo mene spet tu user posted image

anca je pa danes pridno pančala 2,5 uri dopoldan, mami pa tudi debelo uro zraven user posted image user posted image user posted image  je prav pasalo.
Stanovanje je sicer v razsulu in bi ga bilo potrebno pospraviti in pomiti, ampak K*** gleda vse skup, jaz se morem tud mal naspat in spočit.

Zdej bova kmal mal jedle z mojo miško pol pa greva ven na sončka za kako uro, potem bo pa tako ali tako že pobegnil iz našega konca user posted image

user posted image user posted image user posted image za počitek.
Če prideš k meni na obisk, ne boš več rekla da je pri vas v razsulu, ker boš šele pri meni videla kaj to sploh je user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.12.2008 14:22:43   
kasso

Zbiram ideje.

Še ne vem?user posted image

Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes"user posted image ..za letos pa še ne vemuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.12.2008 14:23:19   
*Tiana*
Zdej pa moram it, mali se je zbudil. Mi ni ratalo pridt do konca, upam da mi rata kaj še kasneje.

Lep dan vam želim.

Midva greva jest, potem pa ven na sončka user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.12.2008 14:23:28   
Estrella*

Da še malo pojamram. A ndraž bo danes doma, ker ima lažjo obliko laringitisauser posted image . Zaenkrat sem mu dala samo ventolin in je šel malo na mraz dihat, pa še malo mrzlega soka je popol. Upam, da ga mine.

user posted image user posted image user posted image , pa upam da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image
A mraz mu pomaga?

Je že zdrav. Je pasalo še en dan doma bit,namesto v šoliuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.12.2008 14:24:20   
Aurea
Hijenca, čestitke Vidku za 7 mesecev!

user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.12.2008 14:24:29   
kasso

Zbiram ideje.

user posted image user posted image user posted image Kupi si kostum Božička in si ga natakni seveda spodaj brez. Naredi romantično vzdušje, ga pomasiraj ...pol pa sama naprej pogruntaj kaj njemu pašeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.12.2008 14:25:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka user posted image  user posted image ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček user posted image  
Enako se je zgodilo pri špinači user posted image  Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste user posted image  

No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno jeuser posted image user posted image user posted image Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in puranauser posted image To!!!!!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.12.2008 14:25:59   
Srčekgirll

Mi2 sva opravla pr P. Novi podatki:(ob rojstvu: 50cm, 3410g, OG: 32cm) 70cm, 7320g, OG pa ne vem, bom pa doma zmerla pa sporočim. Drgač je pa še dubu pikico, malce je pojokal, k je blo vsega konc, pa kri so mu vzeli ( je ok), zdej pa se more še polulat v vrečkico pol motrem pa ke odnest.

user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled. Vi ste tudi pri ta lažjih, kot mi.
Nam pa vrečko namontirajo kar pri P in potem samo odnesem v laboratorij.

Sej nam so jo tud tam gor dal, pa ni nč lulal, pa so nam še za domov dali, kr baje morš če ni v eni uri nč, zamenjat vrečko. Zakaj?user posted image Ne vem. Sam kaj k je vse skoz šlo in zlo malo v vrečko. Tko, de je tašča (k dela v isti stavbi), kr ke nesla (k je zlo malo na lulal), če bo za dost. Očitno je, k mi ni nč sporočila. Če ne bom pa nasledenj teden nesla (mam še 2 vrečki za rezervo doma).

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.12.2008 14:26:08   
Aurea
ups, nekaj se sonček kaže zunaj... user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.12.2008 14:27:11   
kasso

Anitka, a si šla pregledat ščitnico?

ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi...

Sem jo že jaz včeraj vprašala, pa je najbrž spregledala post...jaz ji tudi sumim na ščitnico...ker to hujšanje ob normalni prehrani ni v redu. Anitka pejdi do tvojega osebnega zdravnika in zahtevaj, da ti pregleda ščitnične hormone. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.12.2008 14:27:32   
Aurea

No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno jeuser posted image user posted image user posted image Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in puranauser posted image To!!!!!

Ej, zmeri sm ti fovš, ko berem, kaj vse vaša poje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.12.2008 14:28:28   
kasso
Estrella, kaj potem danes ne bo nič z bazenom ali gre vseeno? Gašperja v četrtek verjetno ne bo, če bo šel z mojim v ITA smučat do nedelje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?