Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:00:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kako še lahko pomagam mojemu sončku pri zabasanem nosku? Z jedilnim oljem malo namaži v nosek pa se bo zmehčalo, pol pa spucaš .Jst tko nardim Vidku in pol mu lažje spucam. Če je potrebno mu še s fiziološko not nakapam par kaplic. jedilno olje prvič slišim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:02:05
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen in Nejc pri 6. mesecih: Tilči, kolk sta luštna! Pa kar podobna sta si, čeprav mi starejši deluje na slikci bolj... hm, starejše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:02:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. čmrlika, ravno ko sem se domov peljala, sem mislila na tebe, da sedaj pa lahko zopet grema na kavico špelin , za tebe mi je pa tako hudo, ko mi vedno energijo vlivaš, potem pa te Gregi jezi. Reči mu, da bo Videk prišel k tebi, on pa gre k meni na lekcije: KAKO SPIMO CELO NOČ, BREZ ŽNERGANJA. Teta Hijenca zna tudi huda bit za Vidka. Pa mi bi tudi prišli na lekcije okol spanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:04:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi. Vem kako te zna tole hranjenje iztirit. Probaj ji dajat na 4 ure, mogoče bo potem več pojedla. Al pa počakaj na njeno zahtevo, kot si rekla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:07:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VID vam pošilja en velik nasmešek, za lepši dan: (ravno kar slikan) Lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:08:57
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:09:08
|
|
|
|
Aurea
|
Špelina, Anitka in ostale, ki se vam je vse nagrmadilo: SS, super za današnje Mančino spanje Estrella, wo bist du jetzt hast du eine kleine Pause oder? Naty, joj, ti si tolk dobra, da se ti še da dojiti, pa tolk problemčkov... saj te razumem, ker tudi sama pri te uživam in mi ni težko. za Žankota! Hijenca, super, da je Videk tolk boljš! SrčekGirll, super nasmehec malega Vidka, ta bo še osvajač!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:10:23
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat. Anitka, a si šla pregledat ščitnico? ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:10:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa Andraž pije kri. Je tako nadležen kot podrepna muha Z njim bit cel dan doma je pa še huje kot z Aljo. Ne vem kaj je s tem otrokom, da tako teži. Skoz mu je dolgčas in skoz bi nekaj delal za šola, seveda, da sem jez zraven al pa da mu dajem vsake tolk minut novo nalogo in jo pregledujem. Hudooo, komaj čakam ju3, da gre v šolo!!! Vem kako je to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:14:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Komplet spodnjega perila za smučanje/bordanje (ta dolgo perilo). Nič kaj seksi ampak uporabno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:16:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Kupi si kostum Božička in si ga natakni seveda spodaj brez. Naredi romantično vzdušje, ga pomasiraj ...pol pa sama naprej pogruntaj kaj njemu paše Al pa kr tako kombinežo za ženo od Božička. Sem jih videla v NewYorker-ju, sam niso imel več moje številke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:19:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! No, pa sem le prilezla do RR sem imela forum odprt še na prejšnjem delu in sem tam mislila nekaj napisati, pa ugotovim, da ste napisale že 200. stran, potem grem iskat naslednji del in dibim, da se piše že 44. stran!?!?!??! nisem nič brala za nazaj Brina se je zbudila ob 7.00 in šele sedaj 1. zaspala - upam, da vsaj za nekaj časa, ker sem danes ful boga grlo me boli, iz nosa mi teče, noge imam težke 100 kg, čisto švohcena sem in sem komaj folgala Brino do sedaj moram se/jo pa malo pohvaliti, ker vedno samo jamram tukaj Brina je danes pojedla kar nekaj žličk bučk tako sem vesela, kot če bi zadela na lotu končno vidim luč na koncu tunela (pa čeprav je baje bog to začasno ugasnil zaradi recesije ) vsake toliko ima poln nos in ji čistimo s šprico in fiziološko - ji na ful vbrizga fiz. gor v nos in pride ven skozi drugo nosnico smrkelj - potem pa še posesamo z usti in Brina NIČ ne joče pri tem - tako jo občudujem, jaz tega s šprico sploh še poskusila nisem, čeprav imam sedaj poln nos - se malo bojim tega lep dan vsem - mogoče se še kasneje kaj javim, če ne bom preveč utrujena - zgleda, da sem gripico staknila Upam da se kmalu pozdraviš. za napredek pri uvajanju GH in potrpežljivost pri čiščenju noska. Tako je najbolj pravilno, ampak men sploh ne znese, vedno priteče iz iste nosnice nazaj ven, al pa mu gre po grlu dol.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:22:03
|
|
|
|
Aurea
|
No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:22:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helo, helo! evo mene spet tu anca je pa danes pridno pančala 2,5 uri dopoldan, mami pa tudi debelo uro zraven je prav pasalo. Stanovanje je sicer v razsulu in bi ga bilo potrebno pospraviti in pomiti, ampak K*** gleda vse skup, jaz se morem tud mal naspat in spočit. Zdej bova kmal mal jedle z mojo miško pol pa greva ven na sončka za kako uro, potem bo pa tako ali tako že pobegnil iz našega konca za počitek. Če prideš k meni na obisk, ne boš več rekla da je pri vas v razsulu, ker boš šele pri meni videla kaj to sploh je .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:22:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Še ne vem? Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes" ..za letos pa še ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:23:19
|
|
|
|
*Tiana*
|
Zdej pa moram it, mali se je zbudil. Mi ni ratalo pridt do konca, upam da mi rata kaj še kasneje. Lep dan vam želim. Midva greva jest, potem pa ven na sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:23:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Da še malo pojamram. A ndraž bo danes doma, ker ima lažjo obliko laringitisa . Zaenkrat sem mu dala samo ventolin in je šel malo na mraz dihat, pa še malo mrzlega soka je popol. Upam, da ga mine. , pa upam da bo kmalu bolje A mraz mu pomaga? Je že zdrav. Je pasalo še en dan doma bit,namesto v šoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:24:20
|
|
|
|
Aurea
|
Hijenca, čestitke Vidku za 7 mesecev!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:24:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Kupi si kostum Božička in si ga natakni seveda spodaj brez. Naredi romantično vzdušje, ga pomasiraj ...pol pa sama naprej pogruntaj kaj njemu paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:25:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno je Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in purana To!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:25:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi2 sva opravla pr P. Novi podatki:(ob rojstvu: 50cm, 3410g, OG: 32cm) 70cm, 7320g, OG pa ne vem, bom pa doma zmerla pa sporočim. Drgač je pa še dubu pikico, malce je pojokal, k je blo vsega konc, pa kri so mu vzeli ( je ok), zdej pa se more še polulat v vrečkico pol motrem pa ke odnest. za dobro opravljen pregled. Vi ste tudi pri ta lažjih, kot mi. Nam pa vrečko namontirajo kar pri P in potem samo odnesem v laboratorij. Sej nam so jo tud tam gor dal, pa ni nč lulal, pa so nam še za domov dali, kr baje morš če ni v eni uri nč, zamenjat vrečko. Zakaj? Ne vem. Sam kaj k je vse skoz šlo in zlo malo v vrečko. Tko, de je tašča (k dela v isti stavbi), kr ke nesla (k je zlo malo na lulal), če bo za dost. Očitno je, k mi ni nč sporočila. Če ne bom pa nasledenj teden nesla (mam še 2 vrečki za rezervo doma).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:26:08
|
|
|
|
Aurea
|
ups, nekaj se sonček kaže zunaj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:27:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat. Anitka, a si šla pregledat ščitnico? ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi... Sem jo že jaz včeraj vprašala, pa je najbrž spregledala post...jaz ji tudi sumim na ščitnico...ker to hujšanje ob normalni prehrani ni v redu. Anitka pejdi do tvojega osebnega zdravnika in zahtevaj, da ti pregleda ščitnične hormone.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:27:32
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno je Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in purana To!!!!! Ej, zmeri sm ti fovš, ko berem, kaj vse vaša poje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:28:28
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, kaj potem danes ne bo nič z bazenom ali gre vseeno? Gašperja v četrtek verjetno ne bo, če bo šel z mojim v ITA smučat do nedelje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?