Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:05:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom , saj bo, jaz te razumem. Jaz sem se že kar navadla, da sma sama. Sem se kar z organizirala, pa laufa tudi tak. Zvečer sem cota, čez dan pa še kar gre. Pa sedaj bodo prazniki, pa boste tudi več skupaj. A imaš kakšne sorodnike kje blizu? Imam, ampak so dopoldne vsi po službah, meni pa se občasno trga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:07:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa Andraž pije kri. Je tako nadležen kot podrepna muha Z njim bit cel dan doma je pa še huje kot z Aljo. Ne vem kaj je s tem otrokom, da tako teži. Skoz mu je dolgčas in skoz bi nekaj delal za šola, seveda, da sem jez zraven al pa da mu dajem vsake tolk minut novo nalogo in jo pregledujem. Hudooo, komaj čakam ju3, da gre v šolo!!! Ti ti Andraž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:07:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom pojdi ležat !!!!! pusti vsa opravila, naj bo kakor pač je, bo že čas ko boš imela energijo in boš pospravljala...zdaj pa gasa k Galu. Anitka res pojdi z Galom vsakič ko mrkne še ti počivat in ne delaj nič, tud RR daj na stranski tir(saj te ne bom ujela )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:08:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa še to, ko je ata doma, skoči s kako kolegico na drink za kako uro, bošp prec nafilala mal baterije. Od tiste dobre ure ga ne bo vzel ne fotra na Gala, tebi bo pa koristlo. Saj vem...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:09:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Wo sind alle Heute??? Kje ste vse? Alle Leute schlafen heute
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:10:25
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. Olajšanje!!!! Skakala sem od veselja doma. Pa naenkrat sem imela nasmešek na obrazu in mobitel na ušesu . Sedaj kuham Vidku jabolko in suhe slive, bom mu zmešala s skuto, ko se najema, pa grema gasa v mesto. Grema v Muellerja po hrano, je ati evrote zjutraj dal , morama hitro zapravit. Pa malo morama okolje zamenjat. Saj bi raje šla sama, ampak tako še grema na sprehod, pa boma imela oba nekaj od tega. Estrella si zasledila datum najine naslednje posvetovalnice (10.2.), da ne bom potem jaz kregana, ker nisem povedala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:12:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Wo sind alle Heute??? Kje ste vse? Alle Leute schlafen heute Kaum zu glauben. Du bist ja awach
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:14:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. Olajšanje!!!! Skakala sem od veselja doma. Pa naenkrat sem imela nasmešek na obrazu in mobitel na ušesu . Sedaj kuham Vidku jabolko in suhe slive, bom mu zmešala s skuto, ko se najema, pa grema gasa v mesto. Grema v Muellerja po hrano, je ati evrote zjutraj dal , morama hitro zapravit. Pa malo morama okolje zamenjat. Saj bi raje šla sama, ampak tako še grema na sprehod, pa boma imela oba nekaj od tega. Estrella si zasledila datum najine naslednje posvetovalnice (10.2.), da ne bom potem jaz kregana, ker nisem povedala . sem, sem si napisala, sam se mi ne da popravljat, bom pol k bom pri volji, pa še Anitke ne smem ujet. Saj veš obljuba dela dolg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:16:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Wo sind alle Heute??? Kje ste vse? Alle Leute schlafen heute Kaum zu glauben. Du bist ja awach Wie immer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:18:17
|
|
|
|
hijenca
|
Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:23:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Še ne vem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:31:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Wo sind alle Heute??? Kje ste vse? Alle Leute schlafen heute Kaum zu glauben. Du bist ja awach Wie immer Nächte und Tage
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:33:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Kupi si kostum Božička in si ga natakni seveda spodaj brez. Naredi romantično vzdušje, ga pomasiraj ...pol pa sama naprej pogruntaj kaj njemu paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:35:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka, a si ti tudi ena tistih prekmurk, ki so se v OŠ učili Deutsch? Sem imela sošolko v SŠ iz Prekmurja in je hodila na nemščino, mi pa na angleščino. Ful se mi je čudno zdelo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:37:30
|
|
|
|
tana7
|
Pozdravljene! No, pa sem le prilezla do RR sem imela forum odprt še na prejšnjem delu in sem tam mislila nekaj napisati, pa ugotovim, da ste napisale že 200. stran, potem grem iskat naslednji del in dibim, da se piše že 44. stran!?!?!??! nisem nič brala za nazaj Brina se je zbudila ob 7.00 in šele sedaj 1. zaspala - upam, da vsaj za nekaj časa, ker sem danes ful boga grlo me boli, iz nosa mi teče, noge imam težke 100 kg, čisto švohcena sem in sem komaj folgala Brino do sedaj moram se/jo pa malo pohvaliti, ker vedno samo jamram tukaj Brina je danes pojedla kar nekaj žličk bučk tako sem vesela, kot če bi zadela na lotu končno vidim luč na koncu tunela (pa čeprav je baje bog to začasno ugasnil zaradi recesije ) vsake toliko ima poln nos in ji čistimo s šprico in fiziološko - ji na ful vbrizga fiz. gor v nos in pride ven skozi drugo nosnico smrkelj - potem pa še posesamo z usti in Brina NIČ ne joče pri tem - tako jo občudujem, jaz tega s šprico sploh še poskusila nisem, čeprav imam sedaj poln nos - se malo bojim tega lep dan vsem - mogoče se še kasneje kaj javim, če ne bom preveč utrujena - zgleda, da sem gripico staknila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:45:10
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Zdaj sem opravila kar nekaj opravkov in izgubila 2 uri. Ostala sem na strani 31 in .... ne vem, če mi bo uspelo prebrat vza nazaj, ker moraš naredit še xxxx stvari. Bom probala zdaj malo spremljat dogajanje, zraven pa še načrte riše. upam, da bo Maja malo spala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:54:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! No, pa sem le prilezla do RR sem imela forum odprt še na prejšnjem delu in sem tam mislila nekaj napisati, pa ugotovim, da ste napisale že 200. stran, potem grem iskat naslednji del in dibim, da se piše že 44. stran!?!?!??! nisem nič brala za nazaj Brina se je zbudila ob 7.00 in šele sedaj 1. zaspala - upam, da vsaj za nekaj časa, ker sem danes ful boga grlo me boli, iz nosa mi teče, noge imam težke 100 kg, čisto švohcena sem in sem komaj folgala Brino do sedaj moram se/jo pa malo pohvaliti, ker vedno samo jamram tukaj Brina je danes pojedla kar nekaj žličk bučk tako sem vesela, kot če bi zadela na lotu končno vidim luč na koncu tunela (pa čeprav je baje bog to začasno ugasnil zaradi recesije ) vsake toliko ima poln nos in ji čistimo s šprico in fiziološko - ji na ful vbrizga fiz. gor v nos in pride ven skozi drugo nosnico smrkelj - potem pa še posesamo z usti in Brina NIČ ne joče pri tem - tako jo občudujem, jaz tega s šprico sploh še poskusila nisem, čeprav imam sedaj poln nos - se malo bojim tega lep dan vsem - mogoče se še kasneje kaj javim, če ne bom preveč utrujena - zgleda, da sem gripico staknila Brina, no saj se bo tudi vama odprlo. Saj poznaš angleški rek; try, try and tray again Pocajtaj se!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:57:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
helo, helo! evo mene spet tu anca je pa danes pridno pančala 2,5 uri dopoldan, mami pa tudi debelo uro zraven je prav pasalo. Stanovanje je sicer v razsulu in bi ga bilo potrebno pospraviti in pomiti, ampak K*** gleda vse skup, jaz se morem tud mal naspat in spočit. Zdej bova kmal mal jedle z mojo miško pol pa greva ven na sončka za kako uro, potem bo pa tako ali tako že pobegnil iz našega konca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 12:59:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In tako moj Videk spi, v mamini postli. Prej je imel na povštru glavo . vidim, da vaš panko-panko tudi rad spi v mamimi veliki postelji
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 13:01:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VID vam pošilja en velik nasmešek, za lepši dan: (ravno kar slikan) o kolk je simpatiko zvoj mali, pa zobka se mu tako fino vidita sem Manci zdele pokazala slikico pa je kar vriskala zraven. naša samo da vidi kake slike otrok, se ji čist zrola
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 13:03:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Anitka moja, tako tudi naredi!!!! Verjemi, da boda vsa opravila počakala. Tako tudi jaz delam sedaj, ker drugače ne gre. Dopoldan ko gre Manca spat, grem še jaz zraven, potem pa ali zaspim ali ne, vseeno se šlovek spočije. Vem pa da je težko, da si cele dneve sama s tvojim sončkom. Vendar vem, da ti tudi prav on daje energijo, da si tako super mamica samo zate!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 13:06:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No mi imamo tak lep sonček in seveda mrazzzzz. Alja spi, Andraž gleda risanke, jaz pa še v pižami Danes sem ji kljub včerajšnji obljubi spet ponudila zizo in se malo potegnila in se smejala Pol sem ji pa kar mlek prštimala Tudi mi imamo donc ful lep sonček in mraz. tud jz sem še v pižami sam zgorej mam še en pulovek, ker me je prej zeblo jst tud še v pižami, Nejc omagal na kavču z zelo podloženim vzglavjem. Evo tri babnce v pižamah, lohka mamo pižama party Po pravici povedano, jz sem donc še skoz v pižami, sem prele se vlegla k Manci na kavč in zaspala. Zdele sem pa na RR pršla pogledat. No zdej se grem pa res preoblečt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 13:07:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Wo sind alle Heute??? Kje ste vse? Alle Leute schlafen heute ja prov mata, pa še pasalo je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 13:08:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! No, pa sem le prilezla do RR sem imela forum odprt še na prejšnjem delu in sem tam mislila nekaj napisati, pa ugotovim, da ste napisale že 200. stran, potem grem iskat naslednji del in dibim, da se piše že 44. stran!?!?!??! nisem nič brala za nazaj Brina se je zbudila ob 7.00 in šele sedaj 1. zaspala - upam, da vsaj za nekaj časa, ker sem danes ful boga grlo me boli, iz nosa mi teče, noge imam težke 100 kg, čisto švohcena sem in sem komaj folgala Brino do sedaj moram se/jo pa malo pohvaliti, ker vedno samo jamram tukaj Brina je danes pojedla kar nekaj žličk bučk tako sem vesela, kot če bi zadela na lotu končno vidim luč na koncu tunela (pa čeprav je baje bog to začasno ugasnil zaradi recesije ) vsake toliko ima poln nos in ji čistimo s šprico in fiziološko - ji na ful vbrizga fiz. gor v nos in pride ven skozi drugo nosnico smrkelj - potem pa še posesamo z usti in Brina NIČ ne joče pri tem - tako jo občudujem, jaz tega s šprico sploh še poskusila nisem, čeprav imam sedaj poln nos - se malo bojim tega lep dan vsem - mogoče se še kasneje kaj javim, če ne bom preveč utrujena - zgleda, da sem gripico staknila Pojdi počivat!!! Pa čim prej se pozdravi!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?