TIMOTY
|
Jst tud kavico pijem, mali panča 1 rundo. Mumu: Jst tud upam, da bo kej sončka, da gremo mal ven, zdej k je bil bolan, smo se cel teden not zadrževali in mam že počasi dost. Tii, k je tako pridna in lepo spi. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki No, danes pa praznujeta 2 T-ja Tia in Timotej Obema vama želiva s Titkom vse NAJ, NAJ. Bodita zdrava, vesela in zvedava še naprej HVALA za čestitke! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Vam povem, da najin hladilnik še zmeraj ne dela oz. še zmeraj zmrzuje . je bil zadnjič serviser in je zamenjal neko elektroniko in še zmeraj isto sr . In imam vse zamrznjeno . Pa hladilnik ni star niti 3 leta , je še pod garancijo pa ga že tako sračka . Ta vaš hladilnik je pa res od . Upam, da bo čimprej popravljen in te ne bo več sekiral. Vem pa kako je, meni se je pa skuz voda delala v hladilniku in so nam pol sm termostat dal nov in zdej dela k nov. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki No, včeraj smo tudi mi spustili dno od posteljice pri Titu ker se je zdaj že začel orng dvigovat in me je bilo že preveč strah. Dviguje se samo s pomočjo rokic, nič še ne gre na nogice. Pa mi ni všeč ker je sedaj tako nizko, mi je bilo lepše prej ko sem se lahko k njemu stisnila ko je ležal, zdej je pa kar čisto pri tleh. No, varnost je prva. sem vas želela vprašat tiste, ki dajete za piti vodo. Jo še prekuhavate? Meni gre to prekuhavanje že ful na živce, je pa Tit zelo lepo začel piti vodo pa me zanima če jo katera več ne prekuhava. vem za kupljene vode kot sta Costella, ampak osebno nisem za to. Imam prepričanje, da je tekoča voda mnogo boljša od tiste v plastenki. Mi smo dno posteljice spustili kakšn mesec nazaj za vsak slučaj- je tud meni smotano, k ga not dajem, je kot bi v luknjo padu, pa križ boli.....je pa res varnost naših sončkov bolj pomembna. Naš je zdej skuz na nogicah in nas vsako jutro pričaka tako . Jst sm mu vodo parkrat že dala neprekuhano ( nism mela prekuhane ) in ni bilo nč narobe. Tako da jst mislim, da ni neke panike za delat. Probaj. IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Najprej seveda vse naj naj Tii in Timoteju za obmesečnico. Bodita zdrava in razveseljujta vse okrog sebe še naprej. HVALA za čestitke! Taji za prespano noč! Upam, da vam bodo v naprej vse prespane! Ursi2: Luki se je pa kr zaljubil . Ja cukr mali. Mislim, da ne bo imel problemov, da mu katera ne bi ljubezni vračala, k je pa tak cukr , se mu bodo kr pod noge metale. Sploh pa, če bo res muzičar- kakšn hud roker . Ti si pa itak carica ( pečeš, kuhaš, pospravljaš.......)- prava super mama in žena, da ti rata nardit vse kar si zadaš v 1 dnevu! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 TIA in TIMI vse naj, naj za obmesečnici! želim vama zdravja, veselja,......... HVALA ZA ČESTITKE! IZVIRNO SPOROČILO: san TIMOTEJ, VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI ZA TVOJIH 9 MESECEV, PA POLN KOŠ ZDRAVJA IN RAZVESELJUJ SVOJO MAMICO IN OČKA ŠE NAPREJ S SVOJIMI PODVIGI HVALA ZA ČESTITKE! IZVIRNO SPOROČILO: san MI SMO IMELI KONTROLo, PA JE opla, še vedno rožnat ušesek in grlo tudi. izidor je pa ok, sam mandlje ima kot ponavadi ogromne, tko da mormo kar lepo počivat še naprej in ab 10 dni lepo jemat. pa še to, naš izidor je kooončnooo začel govoriti RRR, sm mislila, da sploh ne bo Ogromno za čimprejšnje okrevanje, pa da bosta pol zdrava. Izidorju za RRR, super da mu je ratalo, zdej bodo pa vse besede z R šle kot iz topa IZVIRNO SPOROČILO: tina50 sem vas hotla že nevem kdaj vprašat, a vaši (no kmalu že ta ne bo prišel v poštev) ža spijo na vzglavniku al jih ga še niste dale? Naš spi brez vzglavnika. Nekje sm celo brala, da do 2 leta naj nebi imeli vzglavnik. Jst se bom ravnala po občutkih, če ga bo rabil prej ga bo dobil, če pa ne pa tud prou. IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Najbolj fajn na žuru pa je bilo seveda pihanje svečk. Tako da smo vsi pihal kot pri norcih! V soboto, ko je sedelo 10 otrok pri torti, so Dominiku vsi pomagali, jaz pa sem prižigala in prižigala svečke. Cca ene 20-krat. Posledica: smo jedli ful popljuvano torto Temu sm se pa iz tako . Me veseli, da je žur uspel in da ste se meli super, tako je treba ! In Juliji da je bila tako pridna, najbrž je bla čist frapirana k je blo tolk ljudi, pa je sm gledla kaj se dogaja in opazovala. Pridna punca!
< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 8.12.2008 11:40:34 >
|