lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Aleži, to o krožnih križiščih oz. krožiščih, pa res bi bilo potrebno eno dousposabljanje, predvsem starejših. Mi je ravno včeraj eni stari ata, avto podrsal, ko je šel v krožišču levo v krog, namesto desno in ko je pogruntal, da je zajebal, je pa rikverc začel peljat, bolj ko sem mu trobila, bolj je silil nazaj, pa mi je ruknu avto. Ubogi ata je skori infarkt doživel, saj je bil na pol gluh in slep, pa še šipe je imel čist zarosene, pol sem ga pa še jaz napadla z mojo ostro prijaznostjo, Tomaž se pa je drl kot jesihar. No tole se pa res grozno sliši...Glavno, da sta Tomaž in ti vredu... pa upam, da si starega ata dovolj prestrašila, da tega ne bo več počel!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 je pa včeraj prvič pomahal za adijo! sam dans še ni hotel ponoviti! ga bomo kr mogli večkrat spomnit, pol ga pa verjetno ustavit ne bomo mogli! Bravo Lan!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Včeraj in danes je imel pa plesni nastop in je bilo prav lepo ga/jih gledat kako plešejo,.... sem ostala kar v . Zelo me je presenetil in bil kot . Čestitke Žigcu za nastop!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Danes je za nami en kar lep dan ... miklavž je tolk angelčkov prinesu, da jih zdj okrog nosmo ... so pa trdi ko kamen ... razmišljam, da bi v darilno vrečko z angelčkom zapakirala še tiste male mlekce po 2dcl ... IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Sicer pa je danes anja začela govorit mama in lazit proti meni, papa maha že kakšen teden, zdaj jo učim lupčke pošiljat, pa kje imam nos. Bravo Anja!!! IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 vidim, da marčevci že pridno kobacajo naokoli, no mi smo se ravno danes naučil plazit v rikverc, in je ful smešn revež mali, k zagleda eno igračo in hoče do nje, pa začen ful muvat in se zmer bolj oddaljuje Bravo Job!!! Tako smo tudi pri nas začeli, zdaj pa šiba kot nor... IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Kaj naj povem o Taji: ima 4 zobke, plazi se še ne, premika se s pomočjo kotaljenja iz hrbta na trebuh in obratno, na mestu se suče (tako, da lahko spremeni smer), kaže že pa-pa , ko sliši glasbo začne migati z zgornjim delom telesa (je ful posrečena),... Bravo Taja za nove dosežke!!! IZVIRNO SPOROČILO: san no urbana je okol kosila neki dajal, je nekam neješč, zadnje dni malo je in pol ugotovim, da so mu vsi štirje zobki zgoraj že predrli na plano. ena enka je že precej zunaj, druga, ki ga je zelo matrala dva tedna, tudi, no in od danes še obe zgornji dvojki, ampak ena je recimo za pol žagice pokukala na plano - ne še cela, druga pa pikica od žagice. Čestitke Baniju za toliko novih zobkov!!! IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Kako ste vsi šikani na slikicah iz srečanja. Upam, da bo še kdaj v celju srečanje, pa da bomo mi zdravi. Tudi jaz upam enako!!! IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Aja, sem pozabla komentirat slikice, ko vsi spijo v vozekih. A vsem vam kr tako zaspijo, da jih položite in to je to. Pri nas ni šans. Če je res zmatran pol zaspi v vozičku ampak je treba voziček vozit. Pri nas je isto kot pri vas... voziček se mora premikat... pa še avti morajo vozit mimo, ker, če je tišina, je težka... Jaz sem moje dete zazibala, da je zaspalo... Pa krasne slikice!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Tudi pri nas je hodil Miklavž. mA, mam rada tega strica! Od naju je dobil copatke (prek e-baya), takega velikega bagerja (mu je ful všeč, še posebej je nor na kolesa) in pa eno knjigo(kako se oglašajo živali) Od mojih dveh je dobil2 bodija in mandarine, od sestre riževe oblatne in suho sadje, od brata sadje (mandarine, banane, kaki- smo preskrbljeni za ta teden), od tasta in tašče pa je dobilpaket plenic, dve knjigici in eno igračko, ko je treba neki pritiskat, pa sukat in pol eni ludeki ven skačejo. No, od njiju sem pa še jz dobila tri pekače. Tako da zgleda, da bom mogla še kar pečt! Aja, pa še en kup sladkarij in suhega sadja. Mi smo pa dali nečakom in parom parkeljne in miklavže ter nekaj mandarin. Pa za vsakega še eno šibo not. Pač, ena pozornost, pa je! Pri vas je bil pa Miklavž res priden!!! Evo, dete spi, jaz sem vas pokomentirala, zdaj pa šibam v trgovino... Pridne bodite, se javim še kasneje...
|