Ursi2
|
Dober večer, punce! Ma, končno mi je uspelo, da sem se vsedla za in vas malo prebrala. Sem sam gledala , kolk ste načvekale!!!!!!!!!Pridne, ni kaj! Mi smo pa zjutraj lepo vstali ob sedmih. Noč je bila kr fajna, sam jz sem smotana, ker berem eno ful fajno knjigo in sem zvečer, ko grem spat ponavadi že fajn in preberem sam ene par strani. In sem včeri celo kako uro brala, potem me je okol 1 z in je potem ob 4 jedel in potem še ob 6 zjutraj. In jaz namesto, da bi šla nazaj, sem lepo knjigo šla brat. Pol sem pa študirala dans čez dan, zakaj sem kaj zaspana! Je pa miško potem okrog 9.30 zaspal, jz pa sem šla hitro hišo, in vse skoz, pa rože zalit, pripravit Miklavža za nečake in ker se še kar ni zbudil, sem se lotila še njegovih oblek in sem dala v škatle stvari, ki so mu premale. Ma, mam že kr enih kupov teh škatelj. Morem ugotovit, kam z njimi. Potem smo šli pa ven na kosilo, mi je moj rekel, da se mi ni treba matrat s , da me kdaj pa lahko ven pelje. Seveda si je zaželel pice in smo pač šli v eno picerijo, jz sem bila prepričana, da kak pomfri ali kak krompir bojo pa ja imeli. No, ni bilo nič, samo pizze in testenine. Pa sem na koncu eno golaževo juho našla in sem je malo dala Lukiju za jest, pa mu je bilo ful všeč. Me je pa bilo strah, če ga bbo kaj matralo, pa ni bilo nič Potem smo šli pa k mojim, ker so danes vsi nečaki (5)doma in smo se imeli ful fajn. Sicer sem imela jih kr večino časa sama čez, sam so vedli, da imajo, da me ubogajo. Pač sem jz ta narbolj stroga teta in se ne upajo kaj posebej zgovarjat. Ampak smo se vseen fajn imeli in se igrali Luka pa itak uživa, ko jih gleda. Domov smo prišli pa šele okrog 21. Sma ga in v pižamo, se je še malo pocrtljal pri dediju in babici, potem pa spat. Jz sem pa zdejle spekla še ene kekse in en biskvit za naju z Lukanom,ker gremo jutri na 2 praznovanja in mi je smotano, da Luka ne bi mogel kaj sladkega, ko bo polno peciva. Pa še 2 pralna stroja imam za oprat in obesit. Tako, da imam čas vas malo pokomentirat pa še knjigo brat! JUPI!!!!!! Tudi pri nas je hodil Miklavž. mA, mam rada tega strica! Od naju je dobil copatke (prek e-baya), takega velikega bagerja (mu je ful všeč, še posebej je nor na kolesa) in pa eno knjigo(kako se oglašajo živali) Od mojih dveh je dobil2 bodija in mandarine, od sestre riževe oblatne in suho sadje, od brata sadje (mandarine, banane, kaki- smo preskrbljeni za ta teden), od tasta in tašče pa je dobilpaket plenic, dve knjigici in eno igračko, ko je treba neki pritiskat, pa sukat in pol eni ludeki ven skačejo. No, od njiju sem pa še jz dobila tri pekače. Tako da zgleda, da bom mogla še kar pečt! Aja, pa še en kup sladkarij in suhega sadja. Mi smo pa dali nečakom in parom parkeljne in miklavže ter nekaj mandarin. Pa za vsakega še eno šibo not. Pač, ena pozornost, pa je!
|