|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
6.12.2008 21:42:53   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Večer gospe.

Imam moževo privolitev, da lahko kramljam z vami. user posted image

Danes je za nami en kar lep dan ... miklavž je tolk angelčkov prinesu, da jih zdj okrog nosmo ... so pa trdi ko kamen user posted image  ... razmišljam, da bi v darilno vrečko z angelčkom zapakirala še  tiste male mlekce po 2dcl ... user posted image  

Oh, kdaj bo men kej pekovskega ratal??? user posted image  Še dobro, da ima mož še dobre zobe, pa mleko tudi rad pije.

Sicer pa je danes anja začela govorit mama in lazit proti meni, papa maha že kakšen teden, zdaj jo učim lupčke pošiljat, pa kje imam nos. user posted image

Dojenje ponoči je tako-tako ... sva izgubili en pameten ritem, zdaj ko je tako hitro tema ... je že ob 17h tako zaspana, da mi največkrat ne je. Potem je pa lačna, pa težko zaspi ...

skratka, zbuja se, zjutraj ob 6h je pa že pokonci, lačna ker moje zize so čist out of milk ...

a ima še katera občutek, da ni v kondiciji za proizvodnjo mleka? Meni se tako dozdeva, kot da ni več energije zato ... pa bi tako rada dojila ... zize pa ko en čigum, pa nič ne priteče, oz. traja in še koncetrirat se moram na dojenje, da kaj priteče ...

Vidiš kako je fajn tvoj možek, če hoče.user posted image  

A ti bi pa kar mlekce zapakirala zraven angelčkov user posted image user posted image , si smešna...
A ti pošljem recepte za novoletna peciva, verjetno ta recept za angelčke ni bil ok...da pa tebi ne bi ratalo pa skor ne morem verjet...user posted image user posted image  , ne, ne to nisi ti kriva, recept je bil slab. user posted image user posted image

user posted image  bravo anji za napredkeuser posted image

Ja meni se tudi zdi, da moja kondicija za proizvodnjo mleka mal peša...se mi zdi, kot da so moje joške mal utrujene. user posted image  Prav take tudi zgledajo.user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.12.2008 21:47:53   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Špela100 -se priporočam za recepte. Lani takšen čas sem ful pekla, letos pa upam, da mi bo uspelo vsaj nekaj. user posted image  

Sedaj bi morala malo delat za šolo, pa mi nekako ni. Sem še bolana. Včeraj sem imela 38 °C. Danes sem pa še ful anhodna.

Kaj naj povem o Taji: ima 4 zobke, plazi se še ne, premika se s pomočjo kotaljenja iz hrbta na trebuh in obratno, na mestu se suče (tako, da lahko spremeni smer), kaže že pa-pa user posted image , ko sliši glasbo začne migati z zgornjim delom telesa (je ful posrečena),...

Nič sedaj grem pa malo migat.

Aja, pa še to meridaub user posted image  za nsečnost. 

Ja pošlji mi mail na zs, pa ti pošljem, ker na rr ne morem pripopat, al pa vsaj jaz ne znam user posted image . Ja jaz tudi vsako leto pečem in pečem, lani nisem mogla, ker smo ravno stanovanje adaptirali in se je malo zavleklo, tako, da čez božič nisem bila doma user posted image user posted image , pa noseča, pa nič pekla, pa božič pri tašči, pa hormoni so me dajali, sem kar jokalauser posted image user posted image , jelko sem šele za silvestrovo postavila doma. user posted image  Letos pa ne vem če bo kaj časa...včeraj je bil 1. december, no danes pa je že 6.december, čas mi nekam beži prehitro...kar luknje se mi vmes delajo, tako, da še 2x tako in bo novo leto.user posted image

user posted image user posted image  Taja.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.12.2008 21:53:16   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Špela100 -se priporočam za recepte. Lani takšen čas sem ful pekla, letos pa upam, da mi bo uspelo vsaj nekaj. user posted image  

Sedaj bi morala malo delat za šolo, pa mi nekako ni. Sem še bolana. Včeraj sem imela 38 °C. Danes sem pa še ful anhodna.

Kaj naj povem o Taji: ima 4 zobke, plazi se še ne, premika se s pomočjo kotaljenja iz hrbta na trebuh in obratno, na mestu se suče (tako, da lahko spremeni smer), kaže že pa-pa user posted image , ko sliši glasbo začne migati z zgornjim delom telesa (je ful posrečena),...

Nič sedaj grem pa malo migat.

Aja, pa še to meridaub user posted image  za nsečnost. 

Ja pošlji mi mail na zs, pa ti pošljem, ker na rr ne morem pripopat, al pa vsaj jaz ne znam user posted image . Ja jaz tudi vsako leto pečem in pečem, lani nisem mogla, ker smo ravno stanovanje adaptirali in se je malo zavleklo, tako, da čez božič nisem bila doma user posted image user posted image , pa noseča, pa nič pekla, pa božič pri tašči, pa hormoni so me dajali, sem kar jokalauser posted image user posted image , jelko sem šele za silvestrovo postavila doma. user posted image  Letos pa ne vem če bo kaj časa...včeraj je bil 1. december, no danes pa je že 6.december, čas mi nekam beži prehitro...kar luknje se mi vmes delajo, tako, da še 2x tako in bo novo leto.user posted image

user posted image user posted image  Taja.

Se popolnoma strinajm s tabo. Tudi meni čas kar prehitro beži. Dopoldan služba, popoldan sem s Tajo, zvečer še kaj pripravim za službo. Moram pa priznat, da mi kar paše, da učim le dve skupini in da mi potrebno delati toliko priprav, ker je že sedaj kar nekaj, če bi pa bila polno zaposlena, bi bilo tega toliko več.

Proizvodnja mleka: sama sem ta teden mislila, da bo počasi konec, vendar se je očitno poznalo zaradi stresa (ko sva bili v bolnici, prejšnji vikend pa je imela ponovno vročino), vendar se je sedaj normaliziralo.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.12.2008 22:09:37   
san
joj, babeeeeeeee, kolk ste spet naklofale, pa kdaj naj jst to vse preberemuser posted image ... no, sej sm že, ampak na hitr, ker spet ni velik časa... otroc so končno popadal dol in zdej mam mir, da mal nered spravim v red...

špela, jagoga in nčk, jst skor v hlače lulam, k vas beremuser posted image user posted image user posted image ...RES!!!user posted image pol pa zravn ful kegla delam (ja, vem, zdej ste ga tut ve začeleuser posted image ), da mi ne bi ušlo. mam razmahane mišice, kar kriza.

no, ampak iz stropa dol, matr... jst resno razmišlam, kva če bi jo obesla kam... čudn da to ni še noben pogruntu, k so že vsega boga izuml... viseča jelka, gotovo bi bila hit!

pomlad, zdej smo že boljše, na srečo. danes so bili vsi otroci zelo razposajeni, sploh zarad iger, ki so jih dobili in smo se ves dan igral, pa mal smo šli na zrak, k ni mel nobn vročine, tok da smo stanovanje fajn preluftal. no urbana je okol kosila neki dajal, je nekam neješč, zadnje dni malo je in pol ugotovim, da so mu vsi štirje zobki zgoraj že predrli na plano. ena enka je že precej zunaj, druga, ki ga je zelo matrala dva tedna, tudi, no in od danes še obe zgornji dvojki, ampak ena je recimo za pol žagice pokukala na plano - ne še cela, druga pa pikica od žagice. no, upam, da bo pol mal mir s temi zobmi, k to zdej že 4 mesce traja v intervalih...

tomaž, vse najboljše za tvojo obmesečnicouser posted image user posted image bodi zdrav, vesel in navihan še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

katy, bravo taji za napredke in zobkeuser posted image user posted image user posted image , pa zate ena user posted image , da boš hitro zdrava!

joj, kolk ve vse pečete, jst sm bolj nčk pekarica, mam zgleda same slabe recepteuser posted image , no sm pa ke, pa na kakšnega ok naletimuser posted image

nčk, pridn možek, moj kle zravn mene dela in vzdihujeuser posted image

mlekarne... hm, kaj pa vem, men se moje zdijo polne, no sej so ker še vedno špricam... to zato, ker urban zadnej dni veliko več pri meni je, mu druga hrana ne paše, pa so pol prsi zelo polne. pa tud na splošno nimava nekega ritma pri dojenju in se kar večkrat še oji čez dan.

< Sporočilo je popravil san -- 6.12.2008 22:11:15 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.12.2008 22:10:13   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: san

gaya, pridna si, ni kaj. dojimo se pa mi še ful, sploh k je bil balan zdej ta teden je bil čist bogi in se je praktično skor sam dojil, zelo mal gh je jedel in zdej so moja prsa spet k bombeuser posted image . pa pikepoke tvojmu mišku, da se
!

Ja sej js sem tam napisala 3x na dan, ponoči se pa tud še ene 2x in zdaj ko je bolan ga še čez dan pred obroki, da dobi dovolj tekočine, ker čaja pa noče extra pit. Na flaško itak ne zna, sem ga kr na kozarček navadla. Pač mal me je zanimalo, do kdaj se vam zdi OK da dojite. Js sem rekla, da če bo mlekec, pol bom do enga leta ziher, za naprej mi je pa ene par znank reklo, da se pol še sam crkljajo in so ful bogi, ko se odstavijo. To bi mogoče katera lahk povedla, ko ima že več otrok.

Drugač pa...mi smo boljše, hvala vsem za lepe želje, da se čimprej pozdravimo. Malo mi je škoda, ker ga nisem mogla peljat na Miklavža, da bi ga videl. Pa drugo leto.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.12.2008 22:15:35   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

a ima še katera občutek, da ni v kondiciji za proizvodnjo mleka? Meni se tako dozdeva, kot da ni več energije zato ... pa bi tako rada dojila ... zize pa ko en čigum, pa nič ne priteče, oz. traja in še koncetrirat se moram na dojenje, da kaj priteče ...

Jaz imam pa ves čas občutek da mi jih bo razneslo. Na primer zdaj zvečer sem ga pristavila na desno, pa je ene parkrat potegnu (dokler je urnk tekl), pol je pa zaspal, pa sem si mogla ostanek izčrpat - iz obeh sem spravila komaj 100 ml. Tako da jaz imam samo občutek polnosti, notri pa ni več veliko, samo še za odžejat in pocertat. Ampak kot kaže ima za čez noč dovolj, ker nočno dojenje naredimo tam med 4 in 6 uro zjutraj.
Imam pa že kar nekaj posodic zmrznjenega mleka, ker mi zvečer ne izprazni vsega in ne bi zdržala do zjutraj z eno polno.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
6.12.2008 22:19:57   
san
sej res, hvala ursi za lepe želje za miklavžauser posted image

tina, lepe slikce, tokrat ste se vse potrudle s fotkanjemuser posted image user posted image user posted image

čas pa beži, ja, ja... danes je to celo moja izabela ugotovila, da včeraj sm bila noseča, dans ma pa urban že 8 mesecev... in potem smo ugotavljal kaj vse se je zgodilo že v njenih 10 letih, pa se mi zdi, da je bila še včeraj tako mala kot urban....

špela, lani smo ble verjetno vse na istem... no men so tud hormoni nagajal, pa sm bla ful cmerava...

gaya, men se je izabela sama odstavila, izidorja sm pa jaz, v enem tednu, pa ni blo stresno. pomoje se je najbolj prilagodit otročku, enim ful ni do dojenja, spet drugim to ful pomeni, pa pač presodiš kdaj bi bil pravi čas za prenehat zanj in seveda zate. no, morm priznat, da jst sploh ne razmišljam o odstavljanju... tko da, če me urban ne skensla na hitr, se bova še kar dojila...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
6.12.2008 22:22:42   
san
jaz si pa nič ne iztiskam, sm tok, da me ne tišči, ponavd kar urbana podojim mal iz ene, pa mal iz druge, da se sprazneta in pol pustim. pa se mi mleka tvor tok k rab, enkrat več, drugič manj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.12.2008 22:25:47   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

san, vidim, da ste bili bolni, kako je zdej, že kej bolš? držim pesti! user posted image user posted image user posted image

vau, ful dobre slikce iz srečanja, super zgleda cel kup dojencev na kupu, to ste se pa dobr spomnile da ste se dobile nekje kjer je tepih. če bo naslednjič srečanje v LJ, prideva! (mislim, da smo zdej na vrsti, a ne?)

vidim, da marčevci že pridno kobacajo naokoli, no mi smo se ravno danes naučil plazit v rikverc, in je ful smešn revež mali, k zagleda eno igračo in hoče do nje, pa začen ful muvat in se zmer bolj oddaljuje user posted image

ooo, bravo jobuser posted image user posted image user posted image , tko je urban začel, v rikverc, pa se drl zravn, k je hotu naprejuser posted image

ja, ja komot je lj. naslednja na vrstiuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.12.2008 22:27:00   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Pogledale sem vaše srečanje in vidim, da ste fulllllllll uživale s svojimi sončki. Škoda, da jih takrat tudi v Postojni nismo skupaj slikale.user posted image Pa drugo leto!!!user posted image

Tudi pri nas je prišel Miklavžek ponoči skozi okno in pustil mandarine za ostale 3 člane in frančka za Žigca. Včeraj in danes je imel pa plesni nastop in je bilo prav lepo ga/jih gledat kako plešejo,.... sem ostala kar v user posted image . Zelo me je presenetil in bil kot user posted image .

bravo žigec za nastopuser posted image , ma si kar predstavljam kako si se topila zravenuser posted image .. jaz sm vedno vsa solzna na nastopihuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.12.2008 22:29:40   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

No pa imam končno tut za RR čas. Zdele smo mele z mojo Tičico 45 minut borbe, da je zaspala, očita itak ni da bi mi pomagau, ker je šeu na prvo silvestrovanje s prijatelji piloti.

Že včeraj zvečer sem vse tako fino pokomentirala, pol mi je pa vse vn vrglo in sem bla čist preveč user posted image  da bi še enkrat pisala.

user posted image
se je že začel, žurka tuki, pa tam... me pa same doma... tale veseli december je za može narejen, pa za denarnice

smo pa zgleda včeri vse mele ta problem, no sm men je ratal računalnik spet prelisičituser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
6.12.2008 22:35:06   
gaya24
SAN: Hvala za info. Mene so kr zmedle zadnjič ko so mi ene 3 znanke rekle, da naj najdlje do 1 leta dojim in nič več. Mislim, da bom js tud sama presodla kdaj bo čas. Je pa res, da več kot do 1.5 leta ne bom mogla,ker grem septembra drugo leto za en teden še na eno letno turo v hribe s faksom in do takrat bom mogla nehat. No do takrat pa je še dolgo časa user posted image

Kako ste vsi šikani na slikicah iz srečanja. Upam, da bo še kdaj v celju srečanje, pa da bomo mi zdravi.

Zdej bo pa Halo pizza prišla... grem papat

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.12.2008 22:37:00   
san
tko, zdej sm uspela prebrat še za nazaj kar mi je manjkalo tam od strani 115 pa nazajuser posted image

pa sm ugotovila, da nisem čestitala TAJI, TAJI IN MAŠIuser posted image , tko da

MAŠKI IN OBEMA TAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!! pokajte od zdravja in sreča naj vas boža po ličkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.12.2008 22:38:21   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: san

user posted image
se je že začel, žurka tuki, pa tam... me pa same doma... tale veseli december je za može narejen, pa za denarnice

Js sem tudi sama z Majčekom in lepo za računalnikom...zato sem pa naročla pizzo, se mi zdi da paše zraven user posted image

Aja, sem pozabla komentirat slikice, ko vsi spijo v vozekih. A vsem vam kr tako zaspijo, da jih položite in to je to. Pri nas ni šans. Če je res zmatran pol zaspi v vozičku ampak je treba voziček vozit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.12.2008 22:41:04   
san
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Mi je ravno včeraj eni stari ata, avto podrsal, ko je šel v krožišču levo v krog, namesto desno in ko je pogruntal, da je zajebal, je pa rikverc začel peljat, bolj ko sem mu trobila, bolj je silil nazaj, pa mi je ruknu avto. Ubogi ata je skori infarkt doživel, saj je bil na pol gluh in slep, pa še šipe je imel čist zarosene, pol sem ga pa še jaz napadla z mojo ostro prijaznostjo, Tomaž se pa je drl kot jesihar.

joj, teh starih atov je men prov strahuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 6.12.2008 22:42:13 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.12.2008 22:41:09   
san
Aja! Pa še to... kar se tiče ponovnega srečanja, jaz sem itak zato, da se spet dobimo v Celju... namreč, ko so bili naši otročički na tleh, je k nam pristopila profesionalna fotografinja in vprašala, če se večkrat tako dobimo, ker, da je pa to res en fascinanten prizor... In če bi se ponovilo, naj jo kakšen dan prej pokličem in bi bejbije prišla fotografirat in tako bi naši zakladki pristali v kakšni reviji!!! Malo sem zatežila, ste pa verjetno razumele, da bi rada, da se spet dobimo v Celju!!!

opa...user posted image , bojo še slavni ti naši marčevčkiuser posted image

Tilen pozabil da je zvečer nastavil posodo za Miklavža .
user posted image user posted image user posted image faconar mali

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.12.2008 22:42:28   
gaya24
Vse naj naj Taj, Maša , Taja, Tomaž. Malo z zamudo.

Grem js zdaj tud mal slikic gor dat

Dan mam pa js monologe... Moram nadoknadit za nazaj user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.12.2008 22:43:22   
gaya24
Aja, kako se lepi slikce kar direkt na post?

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.12.2008 22:44:39   
TIMOTY
Zdej sm pa res jezna k user posted image . Tooooooooooolk sm napisala, vse pokomentirala ( ste tolk načvekale, da sm skor s stola padla )- sm se res potrudila, pol me je pa vn vrglo, za pouser posted image .
Zdej pa ne grem vse še enkrat pisat! Se mogoče jutri spravim. Jooooj kako sm jezna. Nimam živcev, da bi zdej še enkrat pisala! user posted image user posted image user posted image
Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za hude napredke ( NČK: tvoja Anja je pa hitra, pridna punca. Ti si pa taka faca, se tvojim postom tako narežim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , huda si )

TOMAŽ vse naj naj za obmesečnico, da boš pokal od zdravja in zadovoljstva
user posted image

Vsem vam želim lahko in predvsem mirno noč
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 6.12.2008 22:46:10 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
6.12.2008 22:48:14   
san
gaya, dober tek..sm sama tud lačna postalauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
6.12.2008 22:49:41   
san

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Aja, kako se lepi slikce kar direkt na post?

na shrani.si shranš fotke, pol pa link sm notr prekopiraš, ta tretji, ki je za forum in to je to

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
6.12.2008 22:51:10   
san

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Zdej sm pa res jezna k user posted image . Tooooooooooolk sm napisala, vse pokomentirala ( ste tolk načvekale, da sm skor s stola padla )- sm se res potrudila, pol me je pa vn vrglo, za pouser posted image .
Zdej pa ne grem vse še enkrat pisat! Se mogoče jutri spravim. Jooooj kako sm jezna. Nimam živcev, da bi zdej še enkrat pisala! user posted image user posted image user posted image
Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za hude napredke ( NČK: tvoja Anja je pa hitra, pridna punca. Ti si pa taka faca, se tvojim postom tako narežim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , huda si )

TOMAŽ vse naj naj za obmesečnico, da boš pokal od zdravja in zadovoljstva
user posted image

Vsem vam želim lahko in predvsem mirno noč
user posted image

jp, je bolš prej shranit oz. skopirat preden pošlješ, pa pol še enkrat prpopaš, če pa pozabiš, pa pol probaš z desnim klikom na miško in daš back al pa reload, če pa ne rata, pol pa user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
6.12.2008 23:02:13   
gaya24
Bom zaenkrat kr v album dala user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
6.12.2008 23:12:19   
san
no, sm tok časa tuki gor zabila, da je nered ostal, o redu pa ne duha ne sluhauser posted image

grem zdej na hitr

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
6.12.2008 23:48:04   
Ursi2
Dober večer, punce!

Ma, končno mi je uspelo, da sem se vsedla zauser posted image in vas malo prebrala. Sem sam gledalauser posted image , kolk ste načvekale!!!!!!!!!Pridne, ni kaj!user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa zjutraj lepo vstali ob sedmih. Noč je bila kr fajna, sam jz sem smotana, ker berem eno ful fajno knjigo in sem zvečer, ko grem spat ponavadi že fajn user posted image in preberem sam ene par strani. In sem včeri celo kako uro brala, potem me je okol 1 zuser posted image in je potem ob 4 jedel in potem še ob 6 zjutraj. In jaz namesto, da bi šla user posted image nazaj, sem lepo knjigo šla brat. Pol sem pa študirala dans čez dan, zakaj sem kaj zaspana!user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa miško potem okrog 9.30 zaspal, jz pa sem šla hitro user posted image hišo, user posted image in user posted image vse skoz, pa rože zalit, pripravit Miklavža za nečake in ker se še kar ni zbudil, sem se lotila še njegovih oblek in sem dala v škatle stvari, ki so mu premale. Ma, mam že kr enih kupov teh škatelj. Morem ugotovit, kam z njimi.
Potem smo šli pa ven na kosilo, mi je moj rekel, da se mi ni treba matrat s user posted image , da me kdaj pa lahko ven pelje.user posted image Seveda si je zaželel pice in smo pač šli v eno picerijo, jz sem bila prepričana, da kak pomfri  ali kak krompir bojo pa ja imeli. No, ni bilo nič, samo pizze in testenine. Pa sem na koncu eno golaževo juho našla in sem je malo dala Lukiju za jest, pa mu je bilo ful všeč. Me je pa bilo strah, če ga bbo kaj matralo, pa ni bilo nič
Potem smo šli pa k mojim, ker so danes vsi nečaki (5)doma in smo se imeli ful fajn.user posted image Sicer sem imela jih kr večino časa sama čez, sam so vedli, da imajo, da me ubogajo. Pač sem jz ta narbolj stroga teta in se ne upajo kaj posebej zgovarjat. Ampak smo se vseen fajn imeli in se igrali Luka pa itak uživa, ko jih gleda.
Domov smo prišli pa šele okrog 21. Sma ga user posted image in v pižamo, se je še malo pocrtljal pri dediju in babici, potem pa spat. Jz sem pa zdejle spekla še ene kekse in en biskvit za naju z Lukanom,ker gremo jutri na 2 praznovanja in mi je smotano, da Luka ne bi mogel kaj sladkega, ko bo polno peciva. Pa še 2 pralna stroja imam za oprat in obesit. Tako, da imam čas vas malo pokomentirat pa še knjigo brat! JUPI!!!!!!
Tudi pri nas je hodil Miklavž. user posted image user posted image user posted image  mA, mam rada tega strica!user posted image user posted image
Od naju je dobil copatke (prek e-baya), takega velikega bagerja (mu je ful všeč, še posebej je nor na kolesa) in pa eno knjigo(kako se oglašajo živali)
Od mojih dveh je dobil2 bodija in mandarine, od sestre riževe oblatne in suho sadje, od brata sadje (mandarine, banane, kaki- smo preskrbljeni za ta teden), od tasta in tašče pa je dobilpaket plenic, dve knjigici in eno igračko, ko je treba neki pritiskat, pa sukat in pol eni ludeki ven skačejo.
No, od njiju sem pa še jz dobila tri pekače. Tako da zgleda, da bom mogla še kar pečt!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, pa še en kup sladkarij in suhega sadja.
Mi smo pa dali nečakom in parom parkeljne in miklavže ter nekaj mandarin. Pa za vsakega še eno šibo not. Pač, ena pozornost, pa je!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.