|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
6.12.2008 23:50:06   
Ursi2
TOMAŽ, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.12.2008 0:30:33   
Ursi2
Špela100, za Maksa en kup user posted image user posted image user posted image , da bi bili ušeski kmalu zdravi.!!!!! Čestitke za pa-pa in ma-ma! Ti verjamem, da si bila cela user posted image user posted image user posted image user posted image . Jz bi se pomoje kr razjokala.
Ja, tole  s tretjim otrokom si pa kr fajn nagruntala. Res ne bi bilo kaj drugače. Za vse bolj kjot ne sama, žlahta pa se tudi ne bi spremenila iali izginila! Ampak, saj veš, da bi zmogla,user posted image sploh ker ti otroci res dajo energije in volje. No, vsaj pri meni je tk!
Hm, imamo pa posvetovalnico na isti dan. Sploh ne vem, kako to, da jo imamo mi tako pozno.user posted image

Lucalu, kako si faj pokomentirala srečanje in naše zakladke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jagoga, ti verjamem, da te je razkuril on dedek. Ma, sam da sta vidva vredu.user posted image Te je pa moglo res razjezit. Jz bi pomoje kr nad njega šlauser posted image !!!!!

Tina50, ful lepe slikice!user posted image
In super, da je bil Lan tako vesel darila!user posted image Ma, si mi lušte nardila , da bi ga za božička kupila. In čestitke za pa-pa!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dinki, lepo, da ste se naspali. Ja, ni lepšega, kot če skupi potegnete en spanec še in se potem še malo pocrkljate!user posted image user posted image  Si pa pridna, da si se lotila vsega tega dela!!!!!!!user posted image user posted image

Zala, tudi od naju hvala za kavico!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK, čestitke Anji za mama in papa ter za lazenje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi pri nas še ni problema s proizvodnjo mleka. Se zadnje čase spet kr velik doji, tk da delajo 100/h. sO MI na srečo samo enkrat re sštrajkale, da me je kr stisnalo ,kaj naj nardim. Ampak je bil razlog v tem, da sem se ful sekirala zarad enih stvari pa se obremenjevala. Pa vse na škodo Lukija. Se ne pustim več!

Pomlad08, lepo te je spet malo brat!!!user posted image  Čestitke Jobu za plazenje v rikverc!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Katy13, tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš kmalu boljši!!!!!!!!! Pa šestitke Taji za vse napredke!user posted image user posted image user posted image

San, lepo je slišat, da ste boljši in da so bili danes tako razposajeniuser posted image user posted image user posted image .- Ja, to pa Miklavž dela. Je boljši kot vsak AB!!!!!!

Ma, na hitro sem pokomentirala! Več pa ne gre. Grem še perilo obesit pa knjigo brat! Pol pa spat, najbrž!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.12.2008 7:32:06   
mumu
TIT

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.12.2008 8:07:19   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Samo na brzino, ker dete že protestira...

Tit vse NAJ NAJ za tvojo obmesečnico!!! Bodi še naprej zdrav, zvedav, močan in razveseljuj mamico s svojimi nasmeški in pogruntavščinami!!! user posted image

Toliko zaenkrat... pokomentirala vas bom pa kasneje...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.12.2008 8:29:17   
Ursi2
Dobro jutro!

Samo na hitro, ker se mormo potem počasi spravit!

Luka vam je pripravil en dober
user posted image

in skuhal user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.12.2008 8:31:21   
Ursi2
TIT, VSE NAAAAAJBOLJŠE IN RAZVESELJUJ MAMICO IN ATIJA ŠE NAPREJ!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.12.2008 8:51:54   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Aleži, to o krožnih križiščih oz. krožiščih, pa res bi bilo potrebno eno dousposabljanje, predvsem starejših.
Mi je ravno včeraj eni stari ata, avto podrsal, ko je šel v krožišču levo v krog, namesto desno in ko je pogruntal, da je zajebal, je pa rikverc začel peljat, bolj ko sem mu trobila, bolj je silil nazaj, pa mi je ruknu avto. Ubogi ata je skori infarkt doživel, saj je bil na pol gluh in slep, pa še šipe je imel čist zarosene, pol sem ga pa še jaz napadla z mojo ostro prijaznostjo, Tomaž se pa je drl kot jesihar.

No tole se pa res grozno sliši...Glavno, da sta Tomaž in ti vredu... pa upam, da si starega ata dovolj prestrašila, da tega ne bo več počel!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
je pa včeraj prvič pomahal za adijo!user posted image user posted image  sam dans še ni hotel ponoviti! ga bomo kr mogli večkrat spomnit, pol ga pa verjetno ustavit ne bomo mogli!user posted image

Bravo Lan!!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Včeraj in danes je imel pa plesni nastop in je bilo prav lepo ga/jih gledat kako plešejo,.... sem ostala kar v user posted image . Zelo me je presenetil in bil kot user posted image .

Čestitke Žigcu za nastop!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Danes je za nami en kar lep dan ... miklavž je tolk angelčkov prinesu, da jih zdj okrog nosmo ... so pa trdi ko kamen user posted image  ... razmišljam, da bi v darilno vrečko z angelčkom zapakirala še  tiste male mlekce po 2dcl ... user posted image   

user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je danes anja začela govorit mama in lazit proti meni, papa maha že kakšen teden, zdaj jo učim lupčke pošiljat, pa kje imam nos. user posted image

Bravo Anja!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
vidim, da marčevci že pridno kobacajo naokoli, no mi smo se ravno danes naučil plazit v rikverc, in je ful smešn revež mali, k zagleda eno igračo in hoče do nje, pa začen ful muvat in se zmer bolj oddaljuje user posted image

Bravo Job!!! user posted image user posted image user posted image  Tako smo tudi pri nas začeli, zdaj pa šiba kot nor... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Kaj naj povem o Taji: ima 4 zobke, plazi se še ne, premika se s pomočjo kotaljenja iz hrbta na trebuh in obratno, na mestu se suče (tako, da lahko spremeni smer), kaže že pa-pa user posted image , ko sliši glasbo začne migati z zgornjim delom telesa (je ful posrečena),...

Bravo Taja za nove dosežke!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
no urbana je okol kosila neki dajal, je nekam neješč, zadnje dni malo je in pol ugotovim, da so mu vsi štirje zobki zgoraj že predrli na plano. ena enka je že precej zunaj, druga, ki ga je zelo matrala dva tedna, tudi, no in od danes še obe zgornji dvojki, ampak ena je recimo za pol žagice pokukala na plano - ne še cela, druga pa pikica od žagice.

Čestitke Baniju za toliko novih zobkov!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Kako ste vsi šikani na slikicah iz srečanja. Upam, da bo še kdaj v celju srečanje, pa da bomo mi zdravi.

Tudi jaz upam enako!!! user posted image

Aja, sem pozabla komentirat slikice, ko vsi spijo v vozekih. A vsem vam kr tako zaspijo, da jih položite in to je to. Pri nas ni šans. Če je res zmatran pol zaspi v vozičku ampak je treba voziček vozit.

Pri nas je isto kot pri vas... voziček se mora premikat... pa še avti morajo vozit mimo, ker, če je tišina, je težka... Jaz sem moje dete zazibala, da je zaspalo... user posted image
Pa krasne slikice!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Tudi pri nas je hodil Miklavž. user posted image user posted image user posted image  mA, mam rada tega strica!user posted image user posted image
Od naju je dobil copatke (prek e-baya), takega velikega bagerja (mu je ful všeč, še posebej je nor na kolesa) in pa eno knjigo(kako se oglašajo živali)
Od mojih dveh je dobil2 bodija in mandarine, od sestre riževe oblatne in suho sadje, od brata sadje (mandarine, banane, kaki- smo preskrbljeni za ta teden), od tasta in tašče pa je dobilpaket plenic, dve knjigici in eno igračko, ko je treba neki pritiskat, pa sukat in pol eni ludeki ven skačejo.
No, od njiju sem pa še jz dobila tri pekače. Tako da zgleda, da bom mogla še kar pečt!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, pa še en kup sladkarij in suhega sadja.
Mi smo pa dali nečakom in parom parkeljne in miklavže ter nekaj mandarin. Pa za vsakega še eno šibo not. Pač, ena pozornost, pa je!

Pri vas je bil pa Miklavž res priden!!! user posted image

Evo, dete spi, jaz sem vas pokomentirala, zdaj pa šibam v trgovino... Pridne bodite, se javim še kasneje...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.12.2008 10:53:37   
Dinki
dober dan mamice user posted image ,
mi smo glih kavico spili s taščo. Je bil Titek obdarjen ker ima danes že 8 mesecev. Uau, sej kar ne morem verjet user posted image , sem kar user posted image  ker gre tako hitro. No, važno je da smo zdravi in da znamo uživati vsako minuto ki nam je dana. 

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Zdele smo mele z mojo Tičico 45 minut borbe, da je zaspala, očita itak ni da bi mi pomagau, ker je šeu na prvo silvestrovanje s prijatelji piloti.

Ja, se je že začel veseli december....drugače sva pa tudi midva s Titom imela včeraj borbe za zaspat in to od 8h do 9.30, torej uro in pol. Sva imela doma obiske in lumpek ni in ni hotel zaspati. sem se mogla zraven njega vležt in potem je zaspal.

Dinki naša Tia ne bi norela z ostalimi otročki, ker ševedno tut P od puzat ne znamo, samo po riti se znamo s poskakovanjem premikat. Pa super, da gresta z user posted image  na koncert, jst bi lahko mojmu plačala 100 evrov pa ne bi hotu it. Edin ko sva glih začela sem ga pa nasrala da sva šla na koncert od Gibonija in to v Pulo user posted image user posted image user posted image .

sej bo tud Tia kmal. Moj Tit je začel puzat iz danes na jutri.
Zakaj pa noče na koncerte, jih ne mara? Sej jaz kadar grem, grem tudi na vse brez njega, no ta je pa eden od redkih koncertov za katerega je pristal da gre tudi on. Pa na Dino Merlinu je bil tudi z mano. Pol se pa počasi neha.

kaj pa hobotnica, je uspela???? O, njami, njami ... grem hitr v hladilnik iskat kaj za pod zob! Joj, kolk je že ura, vse bo šlo v KILE!!!!
Pa zakaj RR ne cenzurira še vse besede za hrano po 18 uri???

user posted image user posted image user posted image  
je bila dobra, ja. Sej moj dragi zmeraj dobro naredi morsko hrano user posted image .

Sicer pa je danes anja začela govorit mama in lazit proti meni, papa maha že kakšen teden, zdaj jo učim lupčke pošiljat, pa kje imam nos. user posted image

Dojenje ponoči je tako-tako ... sva izgubili en pameten ritem, zdaj ko je tako hitro tema ... je že ob 17h tako zaspana, da mi največkrat ne je. Potem je pa lačna, pa težko zaspi ...

skratka, zbuja se, zjutraj ob 6h je pa že pokonci, lačna ker moje zize so čist out of milk ...

a ima še katera občutek, da ni v kondiciji za proizvodnjo mleka? Meni se tako dozdeva, kot da ni več energije zato ... pa bi tako rada dojila ... zize pa ko en čigum, pa nič ne priteče, oz. traja in še koncetrirat se moram na dojenje, da kaj priteče ...

Bravo Anja za nove podvige user posted image user posted image user posted image
proizvodnja mleka....se mi zdi, da ga imam ravno toliko kot ga Tit potrebuje. Moje zize nismo več nikoli trde tako kot so bile včasih, ampak vem, da Tit še zmeraj dosti dobi iz njih ker vidim, da kar lepo pije mleko ko ga dojim, ni samo neko brezvezno sesanje oz. cuclanje. Tit ko neha piti se zmeraj odstavi (na srečo). Mi kar hrbtek obrne ali pa le glavico user posted image .
Zize pa kot en čigum.....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

vidim, da marčevci že pridno kobacajo naokoli, no mi smo se ravno danes naučil plazit v rikverc, in je ful smešn revež mali, k zagleda eno igračo in hoče do nje, pa začen ful muvat in se zmer bolj oddaljuje user posted image

Bravo Job user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.12.2008 11:02:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Kaj naj povem o Taji: ima 4 zobke, plazi se še ne, premika se s pomočjo kotaljenja iz hrbta na trebuh in obratno, na mestu se suče (tako, da lahko spremeni smer), kaže že pa-pa user posted image , ko sliši glasbo začne migati z zgornjim delom telesa (je ful posrečena),...

Bravo Taja za podvigeuser posted image user posted image  in Katy13, upam, da je vročina pri tebi že mimo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz si pa nič ne iztiskam, sm tok, da me ne tišči, ponavd kar urbana podojim mal iz ene, pa mal iz druge, da se sprazneta in pol pustim. pa se mi mleka tvor tok k rab, enkrat več, drugič manj.

tudi jaz si nič ne črpam mleka. Če je kdaj zjutraj kriza ker je prespal celo noč, ga prav tako podojim iz vsake malo pa je. O odstavljanu pa tudi jaz še ne razmišljam. dokler sem na porodniški in bova oba za, se bova zagotovo dojila.

Aja, sem pozabla komentirat slikice, ko vsi spijo v vozekih. A vsem vam kr tako zaspijo, da jih položite in to je to. Pri nas ni šans. Če je res zmatran pol zaspi v vozičku ampak je treba voziček vozit.

Moj Tit zaspi v vozičku brez da bi ga prej nosila po rokah in uspavala. je pa pogoj, da mora biti zaspan, sit in previt. Potem ga le položim malce premikam voziček in ga zmanjka. Pa fajn mu je če jaz vmes čvekam. zaspi prej kot pa če sem tiho....res to sem ugotovilauser posted image .

No, zdej ap morem it, gremo na kosilo k moji mami.

Hvala vsem za čestitke za mojega Titka. Sem vesela, da ste se spomnile. Vsaki objemček od njega user posted image .

Vas berem do konca kasneje danes če bo čas.

Uživajte!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.12.2008 15:38:20   
Zofy

Tudi TOMAŽ VSE NAJ NAJ; PA ČEPRAV MALCE Z ZAMUDO...
user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.12.2008 15:40:55 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.12.2008 15:39:13   
Zofy
TITEK naš največji VSE NAJBOLJŠE ZA 8. OBMESEČNICO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.12.2008 15:42:46 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.12.2008 15:48:41   
Zofy
Pa še čestitke Urbančku, da je kar na lepem postal pravi mali zobat jenčekuser posted image user posted image  Upam, da ne bo mamico preveč grizel in da naslednji zobeki ne bojo več delali takih težav.

Julija je že lep čas ponoči kar tečna, se zbudim zjutraj čisto povožena, ampak zobekov pa kar ni in ni. Danes se je malce začela slinit, mogoče bo tudi pri nas kakšen ven pokukal. Pa če jih že ni Miklavž prinesel, pa jih nemara prinese Božiček user posted image
Pri nas Milavž ni nosil, nismo imeli nikoli take navade. No, prinesel je na krožnik kake mandarine in čokoladke životinsko carstvo, kaj večjega pa ne. Pri nas je nosil Dedek Mraz, ampak se še nisem odločila kdo bo Juliji nosil. Pa tudi še ne vem kdaj bomo jelko postavljali. Menda se to dela na božični večer, pa bomo mogoče tudi mi takrat postavljali. Itak moram še okraske naredit, jelko kupit in lučke tudi. Od kar sem v Lj še nisem nikoli jelke postavljala. Ponavadi smo samo malo stanovanje okrasili, zadnja leta pa še to ne več.

Julčika zdaj spančka, ko pa se zbudi, pa gremo v staro Lj lučke gledat in kuhanega vinčka spit. Se že veselim user posted image .

< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.12.2008 15:49:31 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.12.2008 16:59:57   
mumu
Takole jo pa učimo gospodinjskih opravil,...

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.12.2008 17:28:31   
Katy13
Hvala vsem za čestitke ob naših napredkih. user posted image

No, na današnji dan pred osmimi meseci pa se je rodil naš zadnji marčevec. Vse najboljše Tit.

Vilma - končno sem se spomnila, da si ti delala okvirje za slike. Kako si naredila ozadje in stojalo, da lahko imaš sliko na polici?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.12.2008 19:34:08   
TIMOTY

TIT vse najboljše za obmesečnico, da boš še naprej vesel, zdrav, razposajen in da boš še naprej razveseljeval svojo mamico in očija

user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.12.2008 19:43:15   
Lona76
Tit vse naj naj za obmesečnico in bodi še naprej tako zdrav in priden fantek.user posted image

Mi smo kar v redu. No jaz sem malo slabše ker sem zmatrana k hudič. Sicer je Taja ponoči lepo spala, se je prvič zbudila ob pol šestih, popila mleko in naprej zaspala, ampak sem bila cel vikend sama. Mož je namreč delal. Sicer učeraj tudi Tilna ni bilo, danes pa sta bila oba. Ma saj samo z otroki kar gre ampak je treba tudi kaj pospraviti. Sem bila pa pridna, imam vse oprano in vse zlikanouser posted image user posted image user posted image . Se morm mal pohvaltuser posted image . Pa še s Tilnom sva mufine spekla.

NČK drugače tudi jaz nisem nek pek. Mi tut kakšne take stvari ratajo trde. Sem enkrat za veliko noč pekla najprej zajčke pa so razpadl, pol sem šla pa ene kitke pečt so ble pa trde k user posted image . In ko sem jajčka not dala pa jih naprej dajala sem vsem rekla naj majo rajš za ptičeuser posted image .Žal te takrat še nisem poznala, ker zdej si mi dala krasno idejo. Zraven daš še dva dcl mlekauser posted image .

Lučke bomo šli mi gledat enkrat brez Taje, ker so nam rekli naj raje ne hodi v full mraz, ker ni to dobro za njena plučka dokler se čisto ne opomore. Tako da sedaj gre lahko ven edino ko je sonček in nad 0.

user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke vsem za nove podvige in nove zobke. Vas je tok da nebi rada kakšnega spustila.

Taja se je naučila pokazat lučkouser posted image user posted image . No ja pogleda proti njej.

Mumu hitro ste jo začeli navajati.user posted image  Ja najbolš da zdej izkoristmo dokler še kaj hočejo, ker ko bomo mi hotl da kej nardijo sigurno ne bojouser posted image .

Zofy tudi mi smo še lep brezzobi. Pa so tudi za vse zobki krivi in to že 5 mesecev.user posted image

Tko zdej grem pa Tilna dat spat, Taja pa itak že spi.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.12.2008 20:00:41   
TIMOTY
Večer super mamice!

Midva sva bla danes pr mojih na kosilu, user posted image je pršou okrog 17 ure iz Črne gore in zdej mazi Timija, k ga ni vidu skor 3 dni. Dan je bil super, pa končno spet sonček, prav prijetno je blo. Moj Timi je že bolje, malo še kašlja, a sej bo.
Včeraj sm mela izpit in glede na to kako je blo s Timijem se nism kej dost učila, pol pa tm pridemo in smo se kr pogovarjali med sabo in si govorili odgovore, tko da smo bli res kolegialni- valda bom nardila. Sem bla tko vesela user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes je bil naš Timi tako priden ponoč, se je samo 1x okrog 4-ih nekaj oglasu, sm mu dala dudo in je naprej spal kr do 9.30 user posted image user posted image . Pa skuz je na nogicah, on bi že hodu če bi lahko. Stajica ( lesena 1m x 1m ), ki smo jo dobili je zakon. Se sam dvigne in stoji, zdej je pa še pogruntal da se lahko muva levo in desno, ko se drži in pride zdej že okrog in okrog stajice- drži se je pa ko klop in to ponavlja, cele dneve bi bil sm na nogicah. Jst ga probam posedat on pa spet gor, lump mali.
Jutri, če bo vreme dalo bova z user posted image tud našega Timija pelala lučke pogledat, so tako lepe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za napredke.....ja, naši bebiji odraščajo user posted image , prav hitro gre user posted image

Vsem bolančkom kup user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnjo ozdravitev in pa vsem, ki jim zobki rastejo želim, da čimprej pokukajo ven brez bolečin, seveda!

Takole jo pa učimo gospodinjskih opravil,...

user posted image

user posted image user posted image user posted image Kakšn cukr je tvoja Tia, luštna punca. Ste pa rano začeli z pomivanjem posode user posted image , pa vidm da tud oči obvlada user posted image .

Ursi2: Kavica in zajtrk sta bla spet zakon, hvala. Slike od Lukija so zakon, je tak car tm k očija občuduje na bobnih, ti povem da bo muzičar user posted image user posted image user posted image .

Meridaub:  Tvoj bebi je tak user posted image . Take lepe učke, pa frizurca.

Lucalu:
Tai je res pravi spiderman user posted image , slike so odlične, pravi maneken...ti si pa tako lepo opisala vsako sliko posebej- IDEALNO! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Gremo zdej našega umazančka skopat user posted image user posted image user posted image .
Upam, da vas še kej preberem danes.

user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 7.12.2008 20:13:28 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.12.2008 20:21:16   
tina50
Tit tebi ki si najmlajši marševski zakladek, ampak si veeno največji in najmočnejši ti Lan(in seveda jaz), želiva za osem mesecev veliko zdravja in čimveč razveseljuj svojo mamico in očka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.12.2008 20:24:59   
Ursi2
Majhen deček Božičku napiše pismo.
Dragi  Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca. 

user posted image

Božiček mu odpiše nazaj: "Pošlji mi svojo mamo..."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.12.2008 20:38:06   
tina50
no, vikend je minil, bil je kr lep!

se mi zdi, da je naš mali škrat od srečanja naprej kr malo napredoval! no, na žalost še ni posnemal malih škratov iz srečanja, da bi se plazil, ampak se je začel ful pogovarjat, pa sam se igra zdej z lončkom presenečenja, tako sem v nebesih, ko ga gledam....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Pa, da ne pozabim...Zala, najlepša hvala za plačano kavico, nisem niti vedela in sem se ti pozabila zahvaliti včeraj.

Joj, kakšna sramota... sem čisto pozabila... user posted image  Zala. najlepša hvala tudi iz moje strani!!! user posted image

tudi mene je maluser posted image , ker se nisem prej zahvalila!
HVALA ZALA!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.12.2008 20:45:46   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Majhen deček Božičku napiše pismo.
Dragi  Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca. 

user posted image

Božiček mu odpiše nazaj: "Pošlji mi svojo mamo..."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
7.12.2008 20:48:09   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tit vse naj naj in bodi še naprej tak jedec, priden in vesel
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.12.2008 20:49:40   
aleži
 Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   je pa res pridna in se vidi kako veselo prijema krožnik. Čez nekaj let, se boš pa morala kregat, da bo kaj hotela primit v roke user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 7.12.2008 20:50:34 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.12.2008 20:54:52   
aleži
Še slikico od mojega plesalca user posted image

user posted image

Drugih nisem uspela pokomentirat, saj se dere iz sobe

lahko nočka.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.12.2008 21:22:12   
tina50

ne, ne! jaz sem ga na rokah uspavala, pa potem v vozek položila! nam to tud ne rata, razen, če se voziček vozi, pa še to samo zunaj! v kakšnem nakupovalnem centru mi to ne rata!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?