|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
7.12.2008 21:46:32   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Dinki naša Tia ne bi norela z ostalimi otročki, ker ševedno tut P od puzat ne znamo, samo po riti se znamo s poskakovanjem premikat.

sej Lan tud ne plazi! ja pa tam sedel in so ga drugi prišli malo pozdravit!user posted image
res lepo je bilo!

NČK user posted image user posted image user posted image  Anji za plazenje po tebi, mahanje, pa za mamo!
pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za zize, da bodo proizvajale mleko!
jaz še zaenkrat imam dovolj mleka!

pomladuser posted image user posted image user posted image  za plazenje v rikverc! in pa čestitke za ikeo in rokavico!

Katy13 user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš!
Taji pa user posted image user posted image user posted image  za zobke, plesoči zgornji del teleso, ko sliši muziko, za pa-pa

mumu super gospidnjo imaš, prav luštna jeuser posted image

Lona76 user posted image user posted image user posted image  Taji , za lučko!

TIMOTY user posted image user posted image user posted image  za izpit, Timiju za spanje

aleži lepa slikica in lep plesalec!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
7.12.2008 21:50:35   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Majhen deček Božičku napiše pismo.
Dragi  Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca. 

user posted image

Božiček mu odpiše nazaj: "Pošlji mi svojo mamo..."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ta je pa dobr!

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

no, vikend je minil, bil je kr lep!

se mi zdi, da je naš mali škrat od srečanja naprej kr malo napredoval! no, na žalost še ni posnemal malih škratov iz srečanja, da bi se plazil, ampak se je začel ful pogovarjat, pa sam se igra zdej z lončkom presenečenja, tako sem v nebesih, ko ga gledam....

user posted image user posted image user posted image Lanu za pogovarjanje in da se sam igra z lončkom presenečenja. Ti čist vrjamem, da si v nebesih, jst sm tud vedno k Timi kej novega nardi.... ah, sm kr vsak dan v nebesih že ko ga pogledam se topim.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Še slikico od mojega plesalca

user posted image

Drugih nisem uspela pokomentirat, saj se dere iz sobe

lahko nočka.

2 Cukra na kvadrat!user posted image user posted image Ful sta luštna, se vidi da sta brat in sestrica. Sta si tako podobna. Matr je tvoj plesalc zrihtan, pazi da ne boš prehitro tašča user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMOTY  za izpit, Timiju za spanje

Hvala! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 7.12.2008 21:58:02 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
7.12.2008 21:55:49   
tina50

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
8.12.2008 0:17:41   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

dober dan mamice user posted image ,
mi smo glih kavico spili s taščo. Je bil Titek obdarjen ker ima danes že 8 mesecev. Uau, sej kar ne morem verjet user posted image , sem kar user posted image  ker gre tako hitro. No, važno je da smo zdravi in da znamo uživati vsako minuto ki nam je dana. 

Vse naj, naj Titku za njegovih 8 mesecev. Jaaa mami 8 mesecev, pri nas bo pa kmalu 9 mesecev. Tudi jaz ne morem verjet in me vsak nov mesec in obmesečnica vržeta na rit. Kaj sem jaz delala 9 mesecev, kam so šli meseci...??? Tako smo si želeli imeti dojenčka, zdaj pa so to že celi fantje in dekleta.
Kje je moj dojenček??user posted image   Res je važno, da so zdravi in da se razvijajo in napredujejo. Tudi jaz se trudim uživati vsako minuto in vpijam vsak trenutek, vsak pogledek, vsak nasmehec....zdaj bo šele postalo zanimivo....user posted image
Dinki, če pa najdeš kakšno fajn močno zavoro, ki bi ta čas ustavila....PA SPOROČI!

Takole jo pa učimo gospodinjskih opravil,...

user posted image

Ma poglej žabico malo kako ona krožnike briše. user posted image  Jutri bo tudi maks treniral user posted image user posted image

user posted image

Ja tako je moja hčerka pisala vsako leto božičku, samo ji ni nič odpisal....user posted image user posted image  ...a za to imamo zdaj razlike 12 let...user posted image user posted image user posted image , mami bi mogla božička obiskat....user posted image user posted image

Ursi2 spakiraj kufre in leti k božičku.user posted image user posted image

Drugače je pri nas vikend minil hitro...kot ponavadi, jaz sem si zadala 101 nalogo kaj vse bom naredila čez vikend, kot, da imam 10 dni na razpolago.user posted image
Jelko smo postavili, smo jo v en kot stisnili...zdaj se mi pa res zdi, da živim v skladišču. user posted image  Narejena pa še ni, ker so lučke crknile user posted image , moram jutri letet kupit nove.
Maks ima nosek še vedno zamašen, danes je pa tudi nekaj driskal in malo bruhal. Upam, da nima tudi kakšne trebušne viroze.
Dnevi so pa tako lepi, da mi je kar žal, da moramo biti doma.

Ja San me je včeraj spomnila: a ve kaj delate Keglove vaje?? Jaz nič...groza....

zdaj pa grem pod tuš, pa še mal knjigo brat...mirno noč vam želim

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
8.12.2008 6:17:54   
Ursi2
Dobro jutro, punce!

Najprej ena kava, za lep začetek dneva!
user posted image

Naša noč kr vredu. Sicer sem 2x vstala, pa ni kake pa nike. Zdejle pa že na Rr, pol pa knjigo rat pa še kaj nardit, preden se Luka zbudi!
Pa upam, da bo lepo vreme in boma lahko šla kaj na sprehod. Že prav pogrešam!

Včeraj pa smo bili leteči. Smo šli najprej na en rojstni dan, kjer smo se imeli ful fajn. Luka se je prvič zaljubil. Je bil tk smešen, da smo se mu vsi smejali.
Je bil tak ful resen pa začudeno je gledal, ko smo bili tam, potem pa je prinesla uno punčko, ki je imela 1. roj. dan (je spala, ko smo prišli), se je pa začel Luka smejat, skakat, vriskat in se stegovat proti nje.
Čist je bil zmešan. Kr ni vedel, kaj bi nardil, pa kr božat jo je hotel. Sem dobila kr solzne učke!user posted image user posted image user posted image
No, tam smo potem imelikosilo, je lepo pridno jedel, potem pa smo počasi mogli it, ker je imel moj user posted image  dragi vaje, midva z Lukijem pa sva šla še na  en rojstni dan. Pa je bilo tudi zlo fajn.

Jedilnik:
dojenje
zajtrk: riževo mleko+corn flakes
dojenje
kosilo: 1/2 Hippove kašice: riž s korenčkom+ restan krompir+bučke+puran
dojenje
večerja: polenta +riževo mleko
dojenje

Špela100, a vi ste tudi že postavili smrečico? No, samo da si našla prostor za njo. Pa upajmo, da Maks ne bo preveč radoveden pa kaj dol potegnil in da bo užival v lučkah!!!!!!!!!
Pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da nimate kake viroze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mumu,kaj ej luškana Tia. user posted image user posted image Pa zgleda, da ji je čist všeč pomivanje in to. Upam, da ji bo še dolgo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lona76, čestitke Taji za lučko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Timoty, super, da je izpit tk fajn šel!!! Ma, da bi bilo več takih!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čESTITKE Timiju za lepo prespano noč in za postavljenje na nogice!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image , da bote kmalu čisto zdravi!!

Tina50, čestitke Lanu za napredovanje.user posted image user posted image user posted image Ja, sam še malo, pa ga bo že povsod polno, potem pa ne bo mira!!!!!!!!user posted image user posted image

Aleži, kaka cukra sta tvoja dva sončka!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma, sploh se ju ne moreš nagledat!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
8.12.2008 6:26:06   
Ursi2
 TIA
user posted image

in TIMOTEJ, VSE NAJBOLJŠE IN BODITA ZDRAVA, PRIDNA IN RAZVESELJUJTA ATIJA IN MAMCO ŠE NAPREJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
8.12.2008 7:52:34   
mumu
TIMOTEJ

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
8.12.2008 8:58:37   
Zofy
TIA in TIMOTEJ, VSE NAJBOLJŠE ZA OB VAJINI OBMESEČNICI 
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
8.12.2008 9:45:41   
TIMOTY

TIA vse najboljše za tvojih 9 mesecev, da boš zdrava bila, svoje starše še naprej tako razveseljevala, da bo tvoje življenje polno samih lepih trenutkov ti iz srca želimo Timi, jaz in moj user posted image se pridružuje čestitki!
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 8.12.2008 9:54:35 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
8.12.2008 10:02:18   
TIMOTY
Jutro!

Sm na hitro. Noč je bla tko tko, nekej mu ni blo glih najbolje. Ampak sm pa kr spočita. Dobro, da je user posted image doma da mi pomaga, je kr težko ko si sam z otrokom, tako si lahko vsaj malo oddahnem- mal časa zase vzamem user posted image .
Moram letet, nekej moram v šolo odnest, pa v knjigarno odskakljat user posted image , pa ............ v glavnem, opravki!
Upam, da bo Timi danes prvič lučke vidu, bomo šli mal na sprehod- sm vreme ga ne sme biksat!

Timoty, super, da je izpit tk fajn šel!!! Ma, da bi bilo več takih!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čESTITKE Timiju za lepo prespano noč in za postavljenje na nogice!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image , da bote kmalu čisto zdravi!!

Najprej hvala za kavo user posted image . Odlična je bla, ja je ni več.
HVALA za vse čestitke! user posted image user posted image user posted image Pa hvala tudi za pikapoke, kako si ti ena pridna mamica user posted image user posted image

Mumu: HVALA za čestitke! user posted image

Zofy: HVALA za čestitke! user posted image

Lep dan vam želim, predvsem obsijan s user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
8.12.2008 10:16:55   
mumu
Dober dan.

Ja mi imamo, danse že devet mesecev, pa sploh nisem poruntala dokler nisem odprla rr. Žalostno, da pozabim tako pomemben datum.

Naše noči so zadnje čase enkratne, včeraj smo celo prespali noč, danes pa sem rabila it samo enkrat k njejuser posted image , sem prov spočita. Zdej pa naša slavljenka že spi , mamica pa kavico pije. Zgleda da bo danes sonček, že kukajo žarki iz te grozne megle. Končno da bo ta megla mal šla na dopust, smo bli verjej prvič po šestih dneh sploh zunej.

Lona 76 tolaži se s tem da nisi edina k mora gledat na vreme in vlago v zraku, da sploh lahko greš vn.

Hvala tut vsem ki ste pohvalile mojo pomočnico, res re pridna zadnje čase, ne vem kaj ji jeuser posted image .

Aleži: user posted image mislem da več ni treba povedat, sta pa tako teb podobna, da ne morem verjet.

Ursi2: pa sej vi ste vedno leteči, pa še vedno ti uspe vse poštimat, in skuhat in pospravljat,... ne vem kako ti to vse uspe, res si enkratna. Vic je pa enkraten user posted image .

Tina 50: škoda k me ni blo na srečanju bi si Lan in Tia lahko delala družbo.

Moram že letet, pou ure je minilo user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
8.12.2008 10:24:00   
Dinki
Mumu, Lucalu, Ursi2, Zofy, katy13, Timoty, Lona76, Tina50, Aleži in Špela100 še enkrat hvala vsem za čestitke in same lepe želje user posted image user posted image .
No, danes pa praznujeta 2 T-ja user posted image  
Tia in Timotej
Obema vama želiva s Titkom vse NAJ, NAJ. Bodita zdrava, vesela in zvedava še naprej
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas Titek ravno spi, jaz pa pijem user posted image . Vam povem, da najin hladilnik še zmeraj ne dela oz. še zmeraj zmrzuje user posted image . je bil zadnjič serviser in je zamenjal neko elektroniko in še zmeraj isto sruser posted image . In imam vse zamrznjeno user posted image . Pa hladilnik ni star niti 3 leta user posted image , je še pod garancijo pa ga že tako sračka user posted image .

No, včeraj smo tudi mi spustili dno od posteljice pri Titu ker se je zdaj že začel orng dvigovat in me je bilo že preveč strah. Dviguje se samo s pomočjo rokic, nič še ne gre na nogice. Pa mi ni všeč ker je sedaj tako nizko, mi je bilo lepše prej ko sem se lahko k njemu stisnila ko je ležal, zdej je pa kar čisto pri tleh. No, varnost je prva.
sem vas želela vprašat tiste, ki dajete za piti vodo. Jo še prekuhavate? Meni gre to prekuhavanje že ful na živce, je pa Tit zelo lepo začel piti vodo pa me zanima če jo katera več ne prekuhava. vem za kupljene vode kot sta Costella, ampak osebno nisem za to. Imam prepričanje, da je tekoča voda mnogo boljša od tiste v plastenki.

no, zdej vas grem pa še mal pokomentirat.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
8.12.2008 10:41:06   
Lona76
Dobro jutro oz. dober dan čvekice!

Najprej seveda vse naj naj Tii in Timoteju za obmesečnico. Bodita zdrava in razveseljujta vse okrog sebe še naprej.user posted image user posted image

Naša noč je bila spet enkratna. Sej vem da bo don spet sruser posted image  k se hvalim. V glavnem Taja je spala do šestih, potem se je pa zbudilaša in sicer ni več nazaj zaspala, ampak noč je bila pa prespana brez hranjenja. Edino ob treh sem ji dala dudo.

Mumu ja  vi imate tudi tako sruser posted image  in morate gledati na vreme a ne? Kok časa pa boste mogl še pazit? Jaz upam, da bo danes do nas prišel sonček in bova šli s Tajo lahko malo ven po 14 dneh. Sicer se pa tolažim da dokler ni hujšega je tut to ok da sva not, važno da je kokr tok zdrava in sva doma. Lučk bo pa v življenju še vidla juhuhuuser posted image .

Ursi2 vic je krasenuser posted image . Pa hvala za zajtrk in kavico. A Luki se je pa že zaljubiluser posted image .user posted image

Aleži tvoje dva sončka stan tooook lušna. Pa full sta si podobna. Pa plesalček ma kravatouser posted image .

Dinki jaz Taji dajem samo čaj. Pa upam, da vam kmal hladilnik zrihtajo. Nč kr novga naj vam dajo.user posted image

Evo naša žaba že spet zeha, je eno kitico že ob pol devetih oddremala, pa je spet zaspana. Ji grem hit mal sadja naštimat pa jo dat spat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
8.12.2008 10:47:31   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Pri nas Milavž ni nosil, nismo imeli nikoli take navade. No, prinesel je na krožnik kake mandarine in čokoladke životinsko carstvo, kaj večjega pa ne. Pri nas je nosil Dedek Mraz, ampak se še nisem odločila kdo bo Juliji nosil. Pa tudi še ne vem kdaj bomo jelko postavljali. Menda se to dela na božični večer, pa bomo mogoče tudi mi takrat postavljali. Itak moram še okraske naredit, jelko kupit in lučke tudi. Od kar sem v Lj še nisem nikoli jelke postavljala. Ponavadi smo samo malo stanovanje okrasili, zadnja leta pa še to ne več.

Zofy, tudi pri nas je bilo tako ko sem odraščala. Miklavž je prinesel le kake mandarine in sladkarijo, obdaroval pa je dedek Mraz. Sedaj je Tit v obeh družinah prvi otrok in vnuk in so ga vsi obdarili z igračami že za Miklavža. No, moja mami mu npr. zmeraj kupi nekaj že za vsako obmesečnico, kako malenkost. Pri ostalih otrocih pomojem ne bo več tako user posted image . Tudi jaz ne vem kdaj bomo obdarovali Tita, ampak se mi zdi, da so danes taki časi, da je že šola tako naravnana, da vsi sprašujejo kaj ti je prinesel Miklavž, kaj Božiček,...in pol je zoprno za otroka....no, sej bomo še videli.
Smrekico tud jaz še nisem postavila, lani sem jo že takoj začetka decembra. se spomnim kakšni lepi občutki so me obdajali ko sem jo postavljala s trebuščkom in z mislijo, da bom naslednje leto že mamica user posted image . No, zdej imamo pa zmijico in jelka še zmeraj ne stoji user posted image . Imamo pa veliko, skoraj 2m (sva jo kupila lani) in ne vem kam naj jo dam. Najraje bi jo dala na balkon, a kaj ko so zadnje čase take nevihte, da mi jo bo še odpihnilo user posted image .

Takole jo pa učimo gospodinjskih opravil,...

user posted image

lubica mala user posted image .....če bi to videl moj Titek bi rekel, da je ta prava za ožent user posted image . Mal heca, skratka priden očka in Tia user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Danes je bil naš Timi tako priden ponoč, se je samo 1x okrog 4-ih nekaj oglasu, sm mu dala dudo in je naprej spal kr do 9.30 user posted image user posted image .

ooooo, bravo Timi user posted image user posted image user posted image . je bil zadovoljen ker je vedel, da sta doma tako mami kot očka.

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ursi2, pol veš kaj moraš narest, pa Tina50 tudi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Še slikico od mojega plesalca user posted image

user posted image  

aleži, tvoja dva user posted image user posted image  sta pa na vseh slikicah prava motivacija za imeti še enega user posted image . Se vidi, da ima bratec rad svojo sestrico in obratno, seveda user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dinki, če pa najdeš kakšno fajn močno zavoro, ki bi ta čas ustavila....PA SPOROČI!

user posted image  absolutno! A žal je verjetno edina rešitev le ta: Uživaj, uživaj in še enkrat uživaj v vsakem danem trenutku in se zavedaj vse sreče, ki nam je dana. Pa kaj so tiste obleke, ki čakajo na likalni mizi???? To so res tako nepomembne stvari....
user posted image user posted image user posted image  za Maksa, da ni fasal kake virozice in da se nosek že enkrat odmaši user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ja San me je včeraj spomnila: a ve kaj delate Keglove vaje?? Jaz nič...groza....

delam samo takratko jih katera omeni user posted image . Bi mogle vsako jutro ne samo čestitati slavljencem, ampak še napisat Kegl user posted image

Je bil tak ful resen pa začudeno je gledal, ko smo bili tam, potem pa je prinesla uno punčko, ki je imela 1. roj. dan (je spala, ko smo prišli), se je pa začel Luka smejat, skakat, vriskat in se stegovat proti nje.
Čist je bil zmešan. Kr ni vedel, kaj bi nardil, pa kr božat jo je hotel. Sem dobila kr solzne učke!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  verjamem, da si bila ganjena. Sej čez 20 let ne boš več user posted image

Naše noči so zadnje čase enkratne, včeraj smo celo prespali noč, danes pa sem rabila it samo enkrat k njejuser posted image , sem prov spočita.

Bravo naša slavljenka, kar tako naprej user posted image ....in kakšen posrečen smajli si dala user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
8.12.2008 10:55:23   
tina50
jutro!
noč je pr nam kr bila, sam mal prej ko sma midva šla spat se je zbudil in ni zaspal kašno uro-uro pa pol, pol je pa kr nekako bilo!
pol se je pa zjutaj zbudil pred  sedmo, pa sva še ležala! pa sem mu dala mal pred osmo še zizek, pa sma še lepo zapančala še skupaj do 20 čez 9!user posted image user posted image
kako je pasalo mmmmmm......

zdej se pa mali miško tamle mal igra, jaz pa hitro mal na rač! sem si ga prinesla v dnevno, da ga gledam in da sem z njim!

sem vas hotla že nevem kdaj vprašat, a vašiuser posted image (no kmalu že ta ne bo prišel v poštev) ža spijo na vzglavniku al jih ga še niste dale?

sem vas želela vprašat tiste, ki dajete za piti vodo. Jo še prekuhavate? Meni gre to prekuhavanje že ful na živce, je pa Tit zelo lepo začel piti vodo pa me zanima če jo katera več ne prekuhava. vem za kupljene vode kot sta Costella, ampak osebno nisem za to. Imam prepričanje, da je tekoča voda mnogo boljša od tiste v plastenki.

jaz načeloma jo še prekuhavam! je ena enkrat pisala, da naj bi jo enega leta!user posted image
sam mu jo patud že dam kr iz pipe!
men tud gre to prekuhavanje blazno na živce! pol se pa spomnim, da jo še nimam, pa se še mora ohladit,....user posted image !  pol mu jo pa res kr iz pipe dam!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
8.12.2008 10:58:06   
tina50
TIA in TIMI vse naj, naj za obmesečnici! želim vama zdravja, veselja,.........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
8.12.2008 10:59:08   
san
na hitro

TIT, VSE NAJBOLJŠE (Z MALČEK ZAMUDE) ZA TVOJIH ŽE 8 MESECEV. ŠE NAPREJ TAKO POKAJ OD ZDRAVJA KOT DO SEDAJ IN BODI ŠE NAPREJ TAKO NAVIHAN IN DOBROVOLJENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMOTEJ, VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI ZA TVOJIH 9 MESECEV, PA POLN KOŠ ZDRAVJA IN RAZVESELJUJ SVOJO MAMICO IN OČKA ŠE NAPREJ S SVOJIMI PODVIGIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIA, TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠE ZA ŽE 9 MESECEV, BODI ŠE NAPREJ TAKO RADOVEDNA IN POLNA ENERGIJE, PA MAMICI POMAGAJ (SAM NE PREVEČ, KER BOŠ MOGLA ŠE CEL ŽIVLJENJE DELATuser posted image ) IN TUDI TEBI POLN KOŠ ZDRAVJA[/b]

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
8.12.2008 11:01:46   
san
MI SMO IMELI KONTROLo, PA JE opla, še vedno rožnat ušesek in grlo tudi. izidor je pa ok, sam mandlje ima kot ponavadi ogromne, tko da mormo kar lepo počivat še naprej in ab 10 dni lepo jemat.

toliko, ker urban razgrajauser posted image

aja, aleži, ma kakšna cukra lepauser posted image user posted image user posted image , sploh žigi je pravi frajeruser posted image

pa še to, naš izidor je kooončnooo začel govoriti RRR, sm mislila, da sploh ne bouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
8.12.2008 11:03:14   
san
vodo večinoma prekuham, če je nuja pa iz pipe dam, včasih pa tud iz plastenke

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
8.12.2008 11:11:48   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Evo mene končno user posted image
Praznovanja so za nami. V petek je bila fešta s starimi starši, v soboto pa za prijateljčke. Nas je bilo 20. Deset otrok in deset odraslih. Zakaj sem jaz pospravljala cel teden? Za brez veze user posted image  A veste, kaj naredi deset malih otrok v eni uri?! Rastur! Vse igračke so bile po celem stanovanju, nisi imel kam stopit. user posted image  Ampak je bilo takooo lepo user posted image  Dominik je dobil en kup igrač, sploh ne vem od koga in kaj vse, toliko je bilo vsega!
Najbolj fajn na žuru pa je bilo seveda pihanje svečk. Tako da smo vsi pihal kot pri norcih! user posted image  V soboto, ko je sedelo 10 otrok pri torti, so Dominiku vsi pomagali, jaz pa sem prižigala in prižigala svečke. Cca ene 20-krat. user posted image  Posledica: smo jedli ful popljuvano torto user posted image  ampak od naših otrok popljuvana in zato še vedno zelo dobra user posted image  Včeraj, ko smo ostali sami,sva mu še enkrat prižgala svečki na kosu torte, se mu je tako fino zdel. user posted image  Kakšno veselje narediš otroku z malenkostjo. Jih je prav fino gledat. user posted image
Julija je dobro prenesla šundr. Je sedela v svojem igralnem centru in spremljala dogajanje. V bistvu sploh nisem rabla it k njej cel čas, očitno me ni nič pogrešala. user posted image
Zdaj pa šibam, me mala kliče.
Kasneje vas še pokomentiram.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
8.12.2008 11:13:20   
Vilma
Sam še to, vidim da se menite o vodi.
Jaz ne prekuhavam že dolgo.
Jo dajem Juliji iz Britta vrča.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
8.12.2008 11:15:57   
san
dinki, ti si nekrat pisala.. če te otrok prime za rokco in potem hodi, to se ne sme, ne... kaj pa nardim pol, ga kar na tla dam, pa zamotim, al kako. ker ob podlagi se že precej časa premika in hodi s stolom, zadnje čase, no zdej dva dn pa hoče prav tko, da mi da eno roko in gre... pa se mi zdi, da tko ne sme, ane?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
8.12.2008 11:30:17   
TIMOTY
Jst tud kavico pijem, mali panča 1 rundo.

Mumu: Jst tud upam, da bo kej sončka, da gremo mal ven, zdej k je bil bolan, smo se cel teden not zadrževali in mam že počasi dost.
user posted image user posted image user posted image Tii, k je tako pridna in lepo spi.

No, danes pa praznujeta 2 T-ja  
Tia in Timotej
Obema vama želiva s Titkom vse NAJ, NAJ. Bodita zdrava, vesela in zvedava še naprej

HVALA za čestitke! user posted image user posted image

Vam povem, da najin hladilnik še zmeraj ne dela oz. še zmeraj zmrzuje  . je bil zadnjič serviser in je zamenjal neko elektroniko in še zmeraj isto sr . In imam vse zamrznjeno . Pa hladilnik ni star niti 3 leta , je še pod garancijo pa ga že tako sračka .

Ta vaš hladilnik je pa res od user posted image . Upam, da bo čimprej popravljen in te ne bo več sekiral. Vem pa kako je, meni se je pa skuz voda delala v hladilniku in so nam pol sm termostat dal nov in zdej dela k nov. user posted image

No, včeraj smo tudi mi spustili dno od posteljice pri Titu ker se je zdaj že začel orng dvigovat in me je bilo že preveč strah. Dviguje se samo s pomočjo rokic, nič še ne gre na nogice. Pa mi ni všeč ker je sedaj tako nizko, mi je bilo lepše prej ko sem se lahko k njemu stisnila ko je ležal, zdej je pa kar čisto pri tleh. No, varnost je prva.

Mi smo dno posteljice spustili kakšn mesec nazaj za vsak slučaj- je tud meni smotano, k ga not dajem, je kot bi v luknjo padu, pa križ boli.....je pa res varnost naših sončkov bolj pomembna. Naš je zdej skuz na nogicah in nas vsako jutro pričaka tako user posted image .
Jst sm mu vodo parkrat že dala neprekuhano ( nism mela prekuhane ) in ni bilo nč narobe. Tako da jst mislim, da ni neke panike za delat. Probaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Najprej seveda vse naj naj Tii in Timoteju za obmesečnico. Bodita zdrava in razveseljujta vse okrog sebe še naprej.

HVALA za čestitke! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Taji za prespano noč! Upam, da vam bodo v naprej vse prespane!

Ursi2: Luki se je pa kr zaljubil user posted image . Ja cukr mali. Mislim, da ne bo imel problemov, da mu katera ne bi ljubezni vračala, k je pa tak cukr user posted image , se mu bodo kr pod noge metale. Sploh pa, če bo res muzičar- kakšn hud roker user posted image .
Ti si pa itak carica ( pečeš, kuhaš, pospravljaš.......)- prava super mama in žena, da ti rata nardit vse kar si zadaš v 1 dnevu! user posted image

TIA in TIMI vse naj, naj za obmesečnici! želim vama zdravja, veselja,.........

HVALA ZA ČESTITKE! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

TIMOTEJ, VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI ZA TVOJIH 9 MESECEV, PA POLN KOŠ ZDRAVJA IN RAZVESELJUJ SVOJO MAMICO IN OČKA ŠE NAPREJ S SVOJIMI PODVIGI

HVALA ZA ČESTITKE! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

MI SMO IMELI KONTROLo, PA JE opla, še vedno rožnat ušesek in grlo tudi. izidor je pa ok, sam mandlje ima kot ponavadi ogromne, tko da mormo kar lepo počivat še naprej in ab 10 dni lepo jemat.

pa še to, naš izidor je kooončnooo začel govoriti RRR, sm mislila, da sploh ne bo

Ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za čimprejšnje okrevanje, pa da bosta pol zdrava.

user posted image user posted image user posted image user posted image Izidorju za RRR, super da mu je ratalo, zdej bodo pa vse besede z R šle kot iz topa user posted image

sem vas hotla že nevem kdaj vprašat, a vaši (no kmalu že ta ne bo prišel v poštev) ža spijo na vzglavniku al jih ga še niste dale?

Naš spi brez vzglavnika. Nekje sm celo brala, da do 2 leta naj nebi imeli vzglavnik. Jst se bom ravnala po občutkih, če ga bo rabil prej ga bo dobil, če pa ne pa tud prou.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Najbolj fajn na žuru pa je bilo seveda pihanje svečk. Tako da smo vsi pihal kot pri norcih!  V soboto, ko je sedelo 10 otrok pri torti, so Dominiku vsi pomagali, jaz pa sem prižigala in prižigala svečke. Cca ene 20-krat.  Posledica: smo jedli ful popljuvano torto  

Temu sm se pa iz user posted image tako user posted image user posted image user posted image .
Me veseli, da je žur uspel in da ste se meli super, tako je treba user posted image ! In user posted image user posted image Juliji da je bila tako pridna, najbrž je bla čist frapirana k je blo tolk ljudi, pa je sm gledla kaj se dogaja in opazovala. Pridna punca!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 8.12.2008 11:40:34 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
8.12.2008 11:46:53   
Naša črtica koraka
dan, gospe.

Danes imam matijata doma. Je včeraj dobil vročino, pa sem ga s temi mažami od justa k seb spravila, zdj  je pa še kar ok, ni pa za v javnost. sta pa začela z anjo oba hropst in kašljat ... ju pa ne morem k zdravnici peljat, ker ju ne morem naročit po telefonu, je skoz zasedeno!!!!!!!!!! če  pa prideš nenaročen, imajo pa seveda naročeni prednost in lahko tudi 2 uri čakaš, skratka beda! user posted image

js sm se pa prej tako močno udarila v desno roko, zapestje, da imam čisto plavo in me tolk boli. jo imam  na mrzlem gelu da ne zateka, ma ši...t sm štor!

zdj vam pa hoče še matija nekaj smeškov poslat:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

še nima dost, ampak js ne morem več, grem še taco hladit pa južno kuhat, pa na telefon, da se za jutri naročimo!!!

tolkk na hitro, upam da ste vse ok, vas nisem brala

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
8.12.2008 11:49:55   
Vilma
Ursi si tako lepo opisala Lukijevo prvo ljubezen. user posted image  Julija je zaenkrat zatrapana v svojo mamo. user posted image  In mi zaenkrat kar paše. user posted image  
Pa kakšne jedilnike ima tvoj sine! user posted image  
Moja miš poje vsak dan manj, zdaj še sadja noče več toliko kot ga je prej. Bom verjetno ta teden šla do pediatrinje, pa naj povem, a skrbim za brez veze. Verjetno res.

Pa čestitke Tii in Timoteju za obmesečnici! user posted image  Dva T-ja user posted image  Dinki ti ga tud pihneš, se moram potem sama za računalnikom smejat. user posted image

Vidim, da imate v večini prespanje noči. Blagor vam. Julija se ponoči 3x doji in vsaj 3x zbudi. Zdaj al ji dam samo dudo, samo ponavadi to ne zadošča, jo moram iz posteljice ven vzet in na rokah uspavat. Sem kot en Baltazar, šetkam po stanovanju z njo v naročju sred noči. user posted image

Aleži tvoja dva sončka sta si pa res podobna! Kaj si že na srečanju rekla? Da delaš svoje klone? user posted image   Pa še res je, samo si pozabila dodat, da luštkane klone. user posted image

Ena me je spraševala za slončka. Pri nogah ima eno stikalo, s katerim reguliraš zvok. Lahko ugasneš muziko, ko mečeš kocke notri, lahko pa daš ful naglas ali malo manj.

NČK si spraševala, če se po Postojni kaj govori o našem srečanju. NImam pojma, sem očitno bolj resne sorte, pa ljudje nočejo z mano čvekat. user posted image  Vidim pa, da ste se dobile v Celju! user posted image  Sem pogledala fotke, vaaav kaj nismo tudi me slikale vse otročičke na kupu! Mi je že žal!

Alarm, pridem kasneje.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?