klepetka
|
Jutro, danes ne kuham kofeta, ke rje že skuhan Naša noč kot včerajšnja .Pridna Lana Smo bili pa včeraj na poti v Ljubljano, gledat kako je okrašena, pa nismo prišli do tam, ker smo se na povabilo prijateljev "na hitrco"ustavili pri njih in se je zavleklo. Tako da imamo ogled praznične Ljubljane planiran naslednji vikend , če ne bo šel službeno v MB. Ker sami mi pa ni za it z vsemi tremi na "kuhan vin" Evo, štajerke se spet dodovarjajo za predpraznično srečanje, D+BK imajo to že itak stalno prakso, kaj pa me ? Ljubljančanke, se ne bi še me dobile enkrat pred prazniki?JE katera "ZA"?Jaz sem Lunca, ja božček Pina .Upam da hitro ozdravi mml, kak osta M &M in njun prehlad? Upam da se je poslovil od obeh. nana, super božiček v avatarju .Zdaj pa se bom res mogla še jaz spravit ga enkart narest.SAm kaj ko imam zadnje čase tako malo časa .Bo bolje Limma, prijeten dopust ljubljana, jaz bi bla pa prav vesela da ne bilo še tetke na obisk. Pa je prišla že zdavnaj .SEm mislla, da bo vseeno kasneje Pa upam, da je Jakobu uvajanje prav prijetno danes ursalara, martinca, ursulina, krasne slikce darila, darila, darila,.. No, pri nas je pa miklavž "car" , božiček je skromen, glih sam onekaj za vzorec prinese, dedek mraz pa nekako kar ne zaide k nam.Verjetn onima časa katee, za torto. Da je bila pa okusna, pa sploh ne dvomim vsem novim korakajočim, vsem z novimi zobki,.... ja, majra, tudi meni se zdi, da je to leto kar odletelo mimo. Sploh ko se spominjam, da sem ravno tak čas eno leto nazaj že komaj šla, širša ko daljša, bolelo, razrivalo na vse strani,... ... moram poslat, ker ctrl+c še zmeraj ne dela