|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
8.12.2008 13:43:00   
sani1
porodniška- jaz sem še ta teden na porodniški. Drug teden pa začnem dopust. Bom odletela v tople kraje...user posted image   Delat začnem pa 2 februarja.
Se mi pa prav fino izteče. Meni so rekli, da  moram v tem letu koristit 12 dni dopusta če ga ne se mi teh 12 dni odšteje.  Pa ravno teh 12 dni pride do konca decembra tako, da super. Od 15 dalje sem torej na dopustu... Pravi dopust bom pa imela januarja, ko gre manja v vrtec jaz bom pa uživala..user posted image

No zdej pa greva ven na sprehod...

čao bao...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
8.12.2008 14:57:22   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Nana o koncu porodniške te nič ne obvestijo. Imaš napisano na odločbi. Letos je to dva dni pred začetnim datumom, ker je bilo letos prestopno leto. Jaz sem začela npr. 10.12, zaključi se mi pa 8.12., se pravi začnem delat 9.12.

No,sem danes klicala na CSD in mi je rekla,da mi porodniška poteče 14.12.,sem pa že pred tem gledala na dopis o porodniški,ki sem ga dobila iz CSD,ko sem začela s porodniško,ampak pri vseh teh papirjih se mi ni dalo iskat,pa sem vseeno za ziher poklicala.Se pravi še en teden.Edino kar ti pošljejo je papir za delovno dobo,da si jo greš vpisat,nič druga.

Tako da punce iz Maribora-CSD se je preselil na drugo stran ceste in ima tudi drugo telefonsko številko,če bo katera kaj hodila tja ali klicala,pa še ne ve.

klepetka,pridna Lana za spanje,mogoče pa bo!!A ti si Ljubljančanka??

karatina,ja ti boš delala samo malo,pa spet na porodniško...ne vem če ti naj zavidam ali ne.Eno bi,drugo pa ne bi...tako pa ne gre,kajne?Malo si zamenjaj avatar ali pa prilepi kako slikico tvoje Karin,ker je nisem videla že dolgo,saj veš,da sem zadnjič odletela,ker nisem imela več časa,pa še tvoje pupe nisem uspela pogledat,samo na brzino od daleč.

klaja,če nimaš otrok kam dat pa si ne išči službe do septembra ampak po septembru.Vsaj jaz bi tako naredila.

Lp.

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
8.12.2008 15:18:25   
Lusa
ojla...komaj  da mi je odprlo odgovor...mi štrjka spet ta kišta...luša je parklje preživela ,se jih kar boji...daša pa jim je nonstop mahala ,pa še z enim se je prav fino stiskala...sta se pol tud skupaj slikala...darila so bila malenkostna ...za božička pa bo že večje darilo ,kajti mi takrat najbolj praznujemo...Luša že komaj čaka atija ,ga zelooo pogreša...daša pa še ne more v vrtec ,ker kašlja ,tako ,da se še bove vsaj 1teden skupaj crkljale...

triš-hvala za nakazilo

katee-si dobila slikce?In hvala za obrazložitev glede naslovov!

slavljenčki-vse naj ,naj

slikice-so vse čudovite

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
8.12.2008 15:43:57   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka,A ti si Ljubljančanka??

ne glih, se pa  ponavadi k njim prištulim.user posted image Tako da neuradno pa semuser posted image

lusa, želim vam , da čimprej mine čas do prihoda  vašega atija. Daši pa čimprejšnjo ozdravitev user posted image

anitav, super da otroka uživata na plavanjuuser posted image

sunnym., SE ti je pa res mudilo, da si tako nujno nekam letelauser posted image

karatina, o lepo da si se oglasila po dolgem časuuser posted image .Kako si ? Nosečnost ti kaj preglaavic dela?Kako  pa Karin?

mml, super da greš šele spomladi na šihtuser posted image .

Jaz sem pa danes zvedela, da prijateljica ki ima že fantka , starega tolk ko Lana , spet pričakujeuser posted image .SEm prav vesela zanjo, res.

...hitim, ker moram peljat M. k verouku.

dijo

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
8.12.2008 16:52:37   
nana35
Nč novga...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
8.12.2008 17:07:15   
ljubljana
Evo poročoilo iz uvajanja:

Sem najprej Martina ob 9:00 pripeljala. No in na poti v drug vrtec mi je Jakob zaspal v vozičku. Sem ga pustila spat v vozičku v predverju. 1 uro je spal in se zbudil dobre volje. Sva šla potem z njegovimi novimo prijateljčki ven za 15 min. Potem sva se preoblekla in šla za mizo jest (zelenjavna juhica, makaronflajš in pesa, vse jedel) no potem so ostali zaspali našega koranjaka sem pa pustila vzgojiteljici Dragici v naročju in šla po hrano v trgovino. Je bilo kar čudno v trgovino brez malega sem že pozabila kako to zgleda. No čez eno uro se mi je moj lubi pridružil in sva ga šla iskat. Je bil Jakob tako dobre volje ko sva prišla, je vriskal in žlobudral, med tem ko me ni bilo je pojedel še en puding in bil ves zadovoljen in nasmejan. Sem kar pomirjena. Jutri bo ostal notri 2 uri in tako naprej kot bo najbolje zanj.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 8.12.2008 17:08:39 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
8.12.2008 17:07:27   
sani1
nana- imaš vse možnosti. In eno in drugo izkoristit...user posted image   Hecam se...

Novega pa res ni nič...user posted image

Sem bila v trgovini in me je trgovka ful razjezla. Kupim ananas in vprašam koliko je cena in mi reče 1,79 in jaz rečem kako pa to če pa tam piše 1,49 in ona ja takšna je cena. Pa sem rekla, da potem naj popravijo in je druga šla celo gledat in me je vprašala kakšnega imam. Sem rekla ja tega, ki ga imate na polici (imeli so itak samo eno vrsto oz. vsi so bili isti) in potem druga trgovka na drugi blagajni reče meni prime isti ananas pod 1,49 ceno. Gospod za mano je bil že nestrpen in se je smejal. Jaz pa sem samo rekla no če bi šla na drugo blagajno bi ga plačala po ceni 1,49 tukaj ga pa po 1,79. Sem rekla zmenite se in nasvidenje.  Mislim halo...
Pa sej mi ni važnih teh par centov ampak se mi zdi malo smešno to. Drugič jim bom poslala pa inšpektorje pa bodo imeli user posted image ...  Sem zmožna vsega...user posted image

Ga bom pa šla zdej olupit in naseckat na kocke in se bo zvečer prav fajn prilegel...user posted image

No evo nana pa se dogaja...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
8.12.2008 17:11:26   
sani1
ljubljana- super...user posted image Jakob...
Nas to čaka januarja. Upam, da bo tudi tako.  Koliko časa si si pa ti vzela za uvajanje? Jaz predvidevam 14 dni. Potem bo pa po mojem meni bolj težko zjutraj vstajat kot pa Manji...user posted image user posted image user posted image   Jaz jo bom peljala tako kot, da bi šla potem v službo in bom šla potem nazaj domov drnjohat...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
8.12.2008 17:15:38   
mml
sani imaš ZS

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
8.12.2008 17:22:19   
sani1
mml- hvala sem že odgovorila...

golobček- tudi ti imaš ZS. Pa še tukaj hvala!

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
8.12.2008 18:08:10   
mml
Samo danes je pa res zatišje tukaj?

A se že vse pripravljate na službo? Ali tako pridno pečete božične dobrote ali izdelujete druge božične drobnarije?

Jaz sem ravno vlila nekaj mavčnih angelčkov in čakam, da se toliko posušijo, da dam noter še magnetke, ko bosta čmrlja spala jih bom pa še pobarvala...to bo tako za dodatek user posted image .

Sem bila pa danes tudi malo pridna za službo in sem napisala nekaj članka...manjka še ene 3/4 ampak za začetke in vzpodbudo pa je...tako da sem sklenila, da ne bo nič več opoldanskega lenarjenja, ampak bom takrat pisala članek, zvečer bo pa na sporedu "božičkova delavnica", po tem moram pa še enkrat najti čas, da spečem piškote...samo se moram še odločit kater...vsekakor medenjake in dišavne piškote, po tem me mikajo pa še konjakove ploščice in florentinčki...pa da ne pozabim na linške piškote...pa kakšne nove bi bilo dobro poskusit user posted image user posted image user posted image . A se katera javi, da jih pride poamgat pojest, ker bova sicer s pujsmetrom spet skregana (saj že tako ali tako nisva v dobrih odnosih user posted image )

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
8.12.2008 18:21:36   
Intruder24
danes je pa res zatišje. Punce a mi lahko katera lepo prosim na ZS pošlje kakšen recpet za kekse, ki jih je bolj enostavno delat...prosim prosim!

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
8.12.2008 18:23:24   
Intruder24
super avatarji user posted image

ljubljana fajn, da ja Jakob vesel jaslic user posted image za njegov pogum...sej je tudi tak, kakšen pristop imamo starši, če ne paničarimo tudi mali ne bodo. Jaz pričakujem, da bo Vidu všeč, ker sem sama navdušena nad vrtci...upam le, da mu bo vzgojiteljica všeč in bo user posted image

mml super za angeečke z magnetki, kekse in pa članek tudi,...jaz bi mogla tudi začet migat, samo kaj ko sem tak nenaspana, da mi za nič ni...prazna glava...user posted image

Nič punce mejte se jaz sem še kr bolana...upam, da bo jutri bolje!

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 8.12.2008 18:24:53 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
8.12.2008 20:41:46   
klaja
Jaz pa sem danes šla z Julijo na delovno terapijo in prideva tja, pa mi je že bilo malo čudno, da naju terapevtka ni prišla iskat v čakalnico. No in potem potrkava in naju je tako čudno pogledala in rekla, kaj delava tam. Ja, sva kaj hitro ugotovili, da naju je pozabila vpisat v njen zvezek, potem pa je hotla, da bi čakali skoraj eno uro, pa se nisva strinjali in sva šli lepo domov. Nam je že enkrat to naredila in sva takrat bili toliko prijazni in sva počakali, zdaj pa sem se odločla da se ne bom več nikomur pustila in imam tega poln kufer, naj se iz koga drugega norca delajo.
Res pa je, da je moja samozavest bolj tako tako, ampak se bom potrudla in se ne bom več pustila.

Mogla sem se malo izpovedat, ker me živcirajo take stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 1889
8.12.2008 20:43:10   
klaja
Aja, Golobček najlepša hvala, sem dobila danes!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
8.12.2008 20:49:33   
nana35
sani,ja tako je to s cenami,sem že doživela...Zadnjičv Sparu-kupiš dve knjigici,tretja najcenejša je zastonj,ja pa mi je računala vse tri,ker bi ji na blagajni moralo avtomatsko odbiti najcenejšo,saj blagajničarka ne more vsega vedet.Potem pride teta z odd.s knjigami in nima pojma,pa še reče mi,veste tri knjigice morajo biti.Ja saj imam tri!!No potem mi je eno odbila,ko je prinesla tisti list,kjer je pisalo,kako je na stvari,pa sploh niso imeli v računalnikuuser posted image . Pa V leclercu sem kupila pivo in je bilo na polici npr 53 centov v hladilniku pa 55 in sem vprašala če je cena različna zato ker je mrzlouser posted image .No,je preveril ceno,jasno da je bila višja prava in popravil...pa še bi lahko naštevala...

mml,jaz tudi cel dan gledam,pa vidim,da se tukaj nič ne dogaja...jaz ne pečem nič.Mogoče bom kaj,ne vem.Kake čupavce,druga po moje nič.

triš,daj mi prosim napiši recept za čupavce,lahko tudi na ZS.Sam bog ve,kje imam recept.

intruder,jaz imam recept ki mi ga je dala martinca za linške oči,če želiš.In kdaj se boš oglasila pri meni??Sva zmenjeni se spomniš?

In spet nč druzgauser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
8.12.2008 20:50:37   
nana35
klaja,edino pravilno si se odločila,da sta šli!!user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
8.12.2008 21:05:40   
majra
Čer

majra,tole je neka stran,po moje kakor netlog ali facebook.Sama sem se nekaj poskušala prijavit,potem pa je napisalo povabi prijatelje...pa saj ti ni treba,če ti ni,meni tudi ni preveč,imam že polno tega sr...Mogoče bom malo sanjala tu in tam gor.

se mi je zdelo, da je nekaj takega. se ne morem odločit za sodelovanje na teh zadevah-moram malo preštudirat user posted image
mi gre ful na živce, ki že dobivam na gmail po 10 tagged na dan, pa ne vem kako se tega losat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

majra kako pa, da se tebi tudi že danes izteče? HB za dopust. Jaz sem tudi do 05.01. na dopustu.

Si je moja Katja malo podaljšala bivanje pri meni. Sem rodila 10 dni čez rok. Pa vidim, da sem itak zamuštrala. A 2 dni pred datumom nastopa nam poteče? Moram najt odločbo.

Jakob user posted image  za uspešno uvajanje v vrtec

Mml, s cim pritrdiš magnetke na mavec?

Intruder user posted image user posted image user posted image  hitro se pozdravi

Klaja, to je pa skrajno neodgovorno od nje. Pravilno si naredila user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
8.12.2008 21:39:59   
mala pikica
Dober večer vsem!

Se je spet zgodil čudež, ker me od včeraj zjutraj ni bilo tukaj user posted image
Včeraj sva z dragim uživala v razvajanju, danes pa smo bili z Gašperjem in babico v Čatežu user posted image In smo seveda spet uživali! Gašper je tako srečen v vodi, da vam sploh ne morem opisati veselja. Ga je pa fajn utrudilo čez cel dan, je po poti domov seveda zaspal, doma sem mu samo kavbojkice slekla, ga nahranila in kar naprej spi. Upam, da do jutra user posted image

mml Sem kar debelo pogledala datum, ko greš spet delat. Super user posted image

ljubljana user posted image Vidiš, Jakobu je bilo očitno kar všeč danes. Saj bo!

triš tudi zate user posted image Punce, jaz vas čisto razumem. Sploh tiste, ki dajete otročke v vrtec. Meni bi se tudi srce paralo, sploh če bi Gašper jokal. Zdaj pa mi je toliko lažje, ker je pri babici in dediju user posted image

katee upam, da kmalu kaj urediš s službo user posted image

muzika pri meni ne vidiš slik? Jaz sem tudi pri nekaterih iskala, pa ne najdem. Sem pa pogledala pri lusi in jih vidim. Poskusi user posted image

nana tudi pri meni je bilo kot pravi lunca Porodniško sem začela s 6.12., zaključila pa se mi je 4.12. Že pred 4 dnevi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Evo, štajerke se spet dodovarjajo za predpraznično srečanje...

Sem bila samo jaz za user posted image

lunca ja vaša Pina pa je res non stop bolna. Upam, da hitro mine user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml

A se katera javi, da jih pride poamgat pojest, ker bova sicer s pujsmetrom spet skregana (saj že tako ali tako nisva v dobrih odnosih user posted image )

user posted image

Vsem bolančkom en zvrhan koš user posted image user posted image user posted image

Za vse nove zobke user posted image user posted image user posted image

In vsem novim shojenčkom user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1894
8.12.2008 21:46:48   
mala pikica
Sem skoraj pozabila povedat, da smo včeraj dobili še enega malega sončka v družini. Sestrična je rodila malega Tai-a user posted image

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
8.12.2008 21:51:12   
muzika
Nana, ja te slikice vidim, ki so prilepljene k postom. Ne morem pa odpirat nobenega albuma. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
8.12.2008 21:54:17   
mala pikica
Pa še današnje slikice, potem pa lahko noč user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
8.12.2008 22:00:09   
katee

katee,ali so tebe kako obvestili,kdaj ti porodniška poteče?

Čer!

Niso me, sama vem, kdaj se mi je iztekla.
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

katee-si dobila slikce?In hvala za obrazložitev glede naslovov!

Ne. nisem dobila slikuser posted image . Si mi jih poslala na mail?

klepetka: jaz sem za srečanje pred prazniki!

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Samo danes je pa res zatišje tukaj?

Meni se čez dan res ne uspe javiti. Skoz se nekaj dogaja. Imam več dela sedaj, ko sem brezposelnauser posted image user posted image user posted image . Popoldne sem bila na aerobiki, pa preden tamalega zrihtam za spat, je toliko ura. Aja, pa še kopalnico sem pospravljala do malo prej.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
8.12.2008 22:01:16   
muzika
Karatina, jaz vem za eno gospo, ki je sicer imela namen pazit 18 mesečne in več, ampak se mi zdi, da bi vzela tudi mlajšega/o, če bi ji bila všeč. Če te zanima, ti pošljem številko. Je pa gospa na Teznu. Zelooooo je prijazna, mogoče za koga celo malo preveč. Pa solidno ceno ima. Bi mi dali Jakoba k njej, pa smo že dogovorjeni z eno drugo varuško.

Zobek - v Jakobovih ustih sem danes našla nekaj novega. Pa po velikosi sodeč ni več tako nov.user posted image  Torej, 9. zobek je tu.

Pa še nekaj: mi smo lani decembra kupili nove zimske gume, da varno pridemo v Feldbach. No, na te gume smo letos pozabili in znova kupili nove.user posted image   Ali jih katera še ni zamenjala in bi rada 3 mesece vožene gume po polovični ceni?user posted image  

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
8.12.2008 22:10:30   
muzika
Štajerke, tudi jaz sem za srečanje. Bova z malo pikico sami?user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?