Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 11:01:18
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro, dober dan me dolgo ni bilo, pa sem rekla, da vas morem malo pozdravit in pogledat, če je katero parkelj odnesel... Naš Miklavž je bil super, je bil Vid tako vesel igrač, da si je kar juckal (čeprav ne trpi pomanjkanja ). Je bil to moj najlepši Miklavž, kar ga pomnim, (ko sem bila majhna, nisem bila ravno priden otrok in sem se bala parkljev..tak, da sem zgledala bolj tako kot od TRIŠ Lana ) ker je bil moj otroček tako vesel...mam posneto njegove napade smeha med igranjem... Ima malo več Miklavžov (je bil posebej priden) in je dobil, lesene kockice, knjigico, avto, lesene puzzle, maček muri cd, zokne Vidim, da ste vse že božično razpoložene . Tudi jaz sem že vse okrasila, povsod so snežakeci in snežinke in Vid samo piha v njih, da bi se premikali, pa cvili zraven . V glavnem veselo se postavlja na nogice, in vse prešnofa Nimamo pa adventnega venčka, imate pa ve res čudovite Super vsem za zobke, korake in druge podvige Vsem malim slavljenčkom in tudi mamici Lunci vse najlepše za rojstni dan (malo z zamudo ) Super lepe slikice vseh Vsem bolančkom veliko pikapok, da bo kmalu bolje. Sama sem zelo prehlajena, to je predvsem od tega pucanja, pa ven in not...Je pa danes že bolje!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 16:20:33
|
|
|
|
nana35
|
Klepetka,hvala za kavico, za spanje ponoči,še naprej tako in lepe slike tvoje stoječke.torej je konec z nepremičninami. sunny m.takole imamo mi včasih doma s Klemnom,lahko skoraj rečem da vsako drugo noč,le da so ure drgačne.Vsako drugo noč je pa čisto vredu.Potem takem bi morala biti nocojšnja noč ena boljših.Je pa tudi Klemen že super spal,že cele noči,zdaj pa že dolgo ni šans. intruder,lep avatar,jasno.Je Klemen bil to leto tudi zelooo priden ,mislim,da ne bo nobeno leto več tako . Tako,sem bolj kratka,ker več ni napisanega. Lep dan še naprej.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 17:08:27
|
|
|
|
majra
|
Daaaan! Tukaj je pa zadnje dni zatišje... Najprej vse najboljše slavljenčkom za nazaj Bolančkom , ćeprav upam, da jih ni. Čestitke vsem sončkom za prve samostojne korake za nove zobke. Tukaj se moramo tudi mi pripisat, smo dobili 8.zobek Prekrasne slike malih Božičkov Mi smo danes po mesecu in pol končno prespali celo noč, brez stokov, jamranj in, daj mi dudo- mrgodanj Miklavž je mimo, letos je bil kar razsipen, zgleda, da je bil vesel novega člana Drugo leto bo bolj varčen. Se strinjam s tem kar je Nana napisala glede daril. Miklavž prinese kakšno malenkost, Božiček je pri nas mož, ki prinese samo duhovno sporočilo in poskrbi za posebno prijetno družinsko vzdušje, Dedek Mraz pa je najbolj popularen, ta prinese vrečo z darili Sem pa jaz osebno malo razočarana nad Miklavžem, sem nastavila, pa nič dobila Letos me je prvič pozabil Klepetka in Lana za spanje Neja, danes pa lepo spi, da se bo mami spočila. Je zgleda čakala miklavža IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning za vse samostojne stojače. pa pridružujem se čestitkam Me je Intruder spomnila, da moram pohvalit adventne venčke, ful so lepi Ste prave umetnice. Jaz mam ful idej, voljo, ampak na žalost so sposobnosti za izdelavo bolj kilave. Sem se pa letos po mnogo letih lotila sama delat čestitke, seveda s Katjino pomočjo. Lep nedeljski popoldan in večer
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 18:00:19
|
|
|
|
ursalara
|
Evo nekaj novejših slikic! Moja princeska!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 19:08:08
|
|
|
|
koala
|
Čer! Mi pa imamo 6 zobek . ursalara a veš da je Alex takoj pripu7zal do com. ko sem mu rekla da je njegova ljubicana slikah?POl pa je taaaaak prisrčno grulil.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 19:10:11
|
|
|
|
martinca
|
dober večer! no mi smo že nazaj. smo bili na obisku pri mojih doma. smo pa bili še pri mojih bivših sosedih kjer imajo 4 punčke. ena bo ta mesec stara 1 leto. amapk mu ni bila najbolj ta zanimiva in všeč ampak ena druga ki je stara 5 let. očitno ima rajši starejše od sebe. klepetka, najprej moram Lano pohvalit, da je bila tako pridna ponoči. pa še čimveč takšnih noči vam želim. Lana. baby, zelo lepe slike tvoje male Božičke. sunny, pri vas pa upam, da se spanje čimprej poštima. intruder, za vaše Miklavže. ursalara, zele lepe slike.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 19:24:21
|
|
|
|
ursalara
|
Koala pošlji svojemu sončku poljubčke in lepe pozdrave od njegove lubice! Martinca hvala!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 19:25:16
|
|
|
|
ursalara
|
Koala čestitke za 6 zobka!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 20:33:16
|
|
|
|
mml
|
Čer, čestitke vsem za nove zobke Čestitke vsem za samostojno stojo in prve korake Klaja vse najboljše Mi smo se danes potepali, zjturaj smo šli k sosedom na čvek in na kavo, po tem pa na obisk k mojemu bratrancu, ki skozi okno hiše gleda Blegoš. Je bil prav super lep sončen dan. Po poti nazaj sta pa oba čmrlja zaspala in smo po tem še 20 minut sedeli v garaži, da sta se za silo naspala. Zdaj je pa počasi čas za v postelju, ker jutri je spet ponedeljek , tile vikendi tako hitro minejo...ni pravice Sem pa malo računala in če bo vse po planih, grem v službo 2. marca
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 20:36:22
|
|
|
|
nana35
|
ursalara,lepe slikice tvoje Lare.Vidim,da jo že navajate na čelade...Kje pa ste to bili,da je vse tako lepo okrašeno?Vidim,da je Lara dobila veliiiko daril za Miklavža. Jaz upam,da bomo jutri šli kaj pogledat po Mariboru,kako je okrašeno in vse te lučke,pa bom malo poslikala... koala, za zobek.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 20:40:26
|
|
|
|
nana35
|
Kaja vse najboljše!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 20:48:02
|
|
|
|
stanči
|
dober večer nam je cel vikend dogajalo,smo se kr potepali. A bi mi hotela ena pomagat,namreč dobila sem zs in ne vem kako pogledat kje to najdem sej se bom navadila-upam no,ampak nekot mi še ne gre vse najboljš.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 21:04:24
|
|
|
|
ursulina
|
pozdravljene!!! stanči, snajprej dobrodošla med nami, lepo da si se pridružila čveku... čeprav jaz ne dohajam več zdaj ko so naši sončki tako aktivni, mi zvečer kar zmanjka energije, pa raje ne filam baterij s čokolado ampak s "kavčanjem" vidim, da je bil miklavž zelo priden! kolikor vem, pri nas pod šmarno goro hodi miklavž s parklji in angelčki, če se zmeniš. jaz imam na te obiske zelo lepe spomine! letos se tega nismo šli, ker bi bil ta obisk bolj travmatičlen kot ne, trako da morda naslednje leto... je bil pa zelo radodaren... pri nas pa velja, da miklavž obdaruje otroke, božiček vse člane pusti pod smrekico, dedek mraz pa nikdar ni nič prinesel. mala pikica, tud jaz sem gledala te koledarje, bova pa verjetno naročila one, ko imaš na eni strani dva meseca, da je več slik. super za vse nove hodaše in stojače , zobke in ostale nove dosežke.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 21:07:56
|
|
|
|
nana35
|
stanči,pojdi v moja ringaraja ki imaš zgoraj levo,tam najdeš zasebna sporočila,zraven bo itak napisano rdeče,tako da boš vedela.Če ne bo šlo,pa napiši.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 21:16:34
|
|
|
|
dašabina
|
Kaja, vse naj, naj mi smo šli na tak fini dolg sprehod, zavidam Gorenjcem, da se lahko kepajo . pri nas je vse zeleno... Krasne nove slikice, avatarji in bravo za vse nove zobe!!!!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 21:16:59
|
|
|
|
ursulina
|
pregledala sem slike, vse so ful lepe, božički so sploh lušni!! evo še par naših... naš mali božiček: tole je prinesel miklavž!!!! lenartova hiška: slavni poganjalec iz hoferja, mali totalno uživa, ko se vozi, največkrat je pogon na dedija
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 21:19:21
|
|
|
|
stanči
|
nana 35 jeeee uspelo mi je-mater sem blond ma čist sem zgubljena-hvala moj škratek že pridno spančka-kako dolgo,mi ga neki sračka zadnje čase-se zbudi okol polnoči in ne spi do 5 zjutri ma niti ne joka ampak on bi plezal po nama pa se igral imamo pa 5 zobkov in kmalu bo shodil ker že kr gre po dnevni sobi sam sam ga moramo še pazit da nam ne pade,ker še ni čist stabilen
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 21:23:07
|
|
|
|
stanči
|
ursulina mi imamo istega poganjalčka in moj mali bo ziher avtomehanik ker je že ta obroč čist uniču drgač pa mi je fajni,sam Lan nima miru in on bi kr nesu avto in ne peljal ful lepe slikice ful je cartika tvoj škratek
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 21:48:58
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: stanči nana 35 jeeee uspelo mi je-mater sem blond ma čist sem zgubljena-hvala No,me veseli,da sem ti lahko pomagala. ursulina,ti si tako iskala tega poganjalca v Hoferjih se spomnim...v našem Hoferju pa še zmeraj en sameva...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 22:09:17
|
|
|
|
ursalara
|
Nana ja ja Laro že kar navajamo na čelado ,drugače pa smo bili v Ljubljani ki je prav pravljična v takem času!Pa smo šli malo lučke gledat pa malo na štante. Ja ja drugače pa je Lara dobila zelo veliko malo preveč igrač za miklavža je pa res da je pri nas od vseh treh mož najbolj popularen miklavž tako da se takrat vsi izkažejo,božička in dedka mraza ne obrajtamo toliko pa saj je bolje tako drugače bi bankrotirala da vse tri može obrajtam pa pol še Larin roj.dan pa še sekica in njen mož,pa tašča imajo roj.dneve v decembru v januarju jih ima pa tud kar veliko tako da res lahko samo bankrotiram!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 22:15:51
|
|
|
|
katee
|
Čer! Mi smo imeli danes lepo praznovanje maminega rojstnega dneva. Sem naredila veliko torto, ki jo je bilo treba pojesti. Nismo jo v celoti, nekaj jo je še ostalo za jutri. Sem šla pa vseeno zvečer na aerobiko, da sem pokurila kalorije od torte. Zdaj grem pa spat, ker moram jutri navsezgodaj urejat zadeve na zavodu za zaposlovanje. Danes imam namreč zadnji dan porodniške, jutri pa sem uradno brezposelda . Lepo in mirno noč vsem!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 22:21:44
|
|
|
|
majra
|
Ursalara, Lara je taaak cukr Stanči, dobrodošla Ursulina, jaz sem pa mislila, da bo veliko Lenartovo darilo bratec al pa sestrica. Bolj nisem mogla kiksent Pa kak lep božiček Katee, a nisi potem uredila s službo? Nana, kaj je to HI5?
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 23:02:40
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Katee, a nisi potem uredila s službo? Ne, ne še sedaj. Dobila naj bi jo marca!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 7.12.2008 23:11:59
|
|
|
|
ljubljana
|
Ojla punce. Spet ste eno goro naklofale, ne dohajam več. Vsi dedci že spijo, le še jaz mučim računalnik. Vse slikice so prekrasen, če bi šla komentirat vsako posebej, bi trajalo predolgo. DAnes smo šli vsi skupaj na povabilo prijateljev v Kino dvor v okviru animateke gledat lutkovno igrico zakaj teče pes za zajcem in Azur in Asmar. Prekrasna risanka!!!!!!!!!! Jakob je zdržal do sredine, Martin je skoraj kino okol obrnil, je skakal po stolih ... No poitem sem popokala Martina in Jakoba in smo šli na rogljičke. Je bil pa moj ljubi moj miklavž letos me je v HM peljal im mi kupil hlače tri majice in jopico, pa komplet spodnje halčke in majico. Sem pa za jakoba dobila hlače v stilu pajkice za v vrtec namesto žab znižane iz 6 na 3 eure. Sem kar 4 kom vzela, da bo mir. Danes sem kar nekaj otožna, jutri namreč začneva z uvajanjem in mi gre kar na jok, ko si predstavljam, da bo tale moj mali sonček v bližnji prihodnosti kar 8 ur na dan brez mene.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?