|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
6.12.2008 16:32:21   
Najaa
A katera ve, zakaj je slika v mojem avatarju tako motna? Na rač. se pa lepo vidi. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.12.2008 16:33:52   
tasa_m
hei hei.
jaz sem postrižena-končno user posted image
je rekel da je to njegovo darilo za moj roj.dan... Naj še večkrat pride..
Moj pa se je zdaj vrgel na čiščenje kopalnice, jap pa grem spucat ogledala. Se tipkamo, ko prispem domov. Grem na user posted image  k sari!
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.12.2008 17:08:56   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A katera ve, zakaj je slika v mojem avatarju tako motna? Na rač. se pa lepo vidi. user posted image

mogoče ker je resolucija slaba, nevem je itak srček ta mičkena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.12.2008 17:22:06   
Pupa7
pupe vidim vas user posted image user posted image  user posted image naj kera kej napiše men je tko dolgčas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.12.2008 18:21:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe vidim vas user posted image user posted image  user posted image naj kera kej napiše men je tko dolgčas user posted image user posted image user posted image
kaj je smotkauser posted image user posted image user posted image mene ne vidiš,usmilila se se te pa vseenuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 6.12.2008 18:22:24 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.12.2008 18:23:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, user posted image user posted image user posted image  za podaljšano bolniško; zakaj pa komplicirajo, če greš iz bolniške na dopust? Sej ne greš na dopust kot dopust ampak da ga ponucaš kar ti ga je ostalo, da ti ne propade
to je pa naša firma-ki vedno komplicira tam ko je najmanj trebauser posted image user posted image nič novegauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.12.2008 18:24:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

spps jaz bom stiskala pesti,da narediš te izpiteuser posted image Glede kave 15. se pa morda res uštulim.user posted image user posted image

ni problema-bi blo faajn,da se spozn ava,če bova slučajn cimri v Puser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.12.2008 18:31:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DANuser posted image

Je blo kr lušno, vas brat, sem bila v zaostanku, pol pa pridem na konc je pa konc, kot v knigi,  tej temi bi bi lahko naslov kriminalnaakcijskakomedija, glavne igralke-pisalke: Pupa, Tasa-m, Spps, Dali in ostale marčevke09. user posted image user posted image Pa ne mi zamert, ker knig ne maram brat mam tukaj na RR vse zvrsti.user posted image

Zdej grem pa mal se na desni bok, tam pa vas nevidim, ko se pa obrnem bom pa spet zvami, do takrat pa hiter pište, da bom imela kaj za brat.

Pa vse bolne se pozdravte in vaši otročkiuser posted image
marčevke smo boljše od vaske knjigeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.12.2008 18:32:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj je smotkauser posted image user posted image user posted image mene ne vidiš,usmilila se se te pa vseenuser posted image user posted image

oj, si se pa pozna spomnla name user posted image user posted image user posted image si dobla tvoj a je to ? user posted image user posted image user posted image za pavzo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.12.2008 18:33:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ojoj, ne morem verjet, kok ste se razpisale. A ni ena rekla, da bo čez vikend zatišje? user posted image  Jah tako je, ne, če si privezan na posteljo? Grem malo pogledat, če je padla kakšna konstruktivna debata al so vas spet hormoni metal. user posted image
danes je bolj umirjeno-vikendu primerno,kajbo pa na večer,bomo še pa vidliuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.12.2008 18:33:46   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

oj, si se pa pozna spomnla name user posted image user posted image user posted image si dobla tvoj a je to ? user posted image user posted image user posted image za pavzo

user posted image user posted image user posted image sem vidla,sem imela mojo mamo na obisku,pa nisem mogla prit do compauser posted image user posted image

boljš pozno,kot pa sploh ne

< Sporočilo je popravil spps -- 6.12.2008 18:34:59 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.12.2008 18:36:04   
Pupa7
se strinjam draga popolnoma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.12.2008 18:38:25   
spps

se strinjam draga popolnoma user posted image user posted image user posted image
sej ti nič drugega ne preostaneuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.12.2008 18:40:44   
Pupa7
ma sem skromna pa za malim zadovoljna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.12.2008 18:46:04   
spps

ma sem skromna pa za malim zadovoljna user posted image user posted image user posted image
če te nobena druga ne šmirgla moraš bit tud z mano zadovaljna-kruto vendar resničnouser posted image user posted image user posted image

in kaj si počela razen,da si risanke gledala?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.12.2008 18:47:40   
Pupa7
pa zelo pester dan sem imela, sem še spala hahahahah

nič tok mi je že tečno da se mi počas meša, mal sem brala pa križanke rešvala pa tebe pa vse vas pogrešala
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.12.2008 18:52:55   
spps

pa zelo pester dan sem imela, sem še spala hahahahah

nič tok mi je že tečno da se mi počas meša, mal sem brala pa križanke rešvala pa tebe pa vse vas pogrešala
user posted image user posted image user posted image

sam,da mene ne izpustišuser posted image user posted image user posted image

še boš lahko spala.kje imaš pa tvojga?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.12.2008 19:03:08   
Pupa7
je delal in je zdaj prišel domov
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.12.2008 19:10:34   
spps

je delal in je zdaj prišel domov
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha...user posted image  ti je rekel,če si še kr na RR?če si se kaj novega naučila?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.12.2008 19:39:14   
lejca
Ojla,
ma jst sm se tud mal naspala..sm prsla od plavanja , pa sm vas na hitr pocekirala pol sm pa kr padla na kavc pa zaspala...user posted image  zdej sm pa konc po 5 dneh spet govorila z mojim( eno uro) po telefonu ,pa ga spet tak pogresam da je joj... Mi je dal zeleno luc ,da zacnem kupovat stvari za najinega miseka...user posted image user posted image user posted image .
Itak bom tud kupovala v ce...z sekato...je ful vesela,da bo sla z mano po trgovinah..upam,da bo vsaj kej lepo vreme!!!!
Sm mislila dans nardit rolado z bananami,al pa kr neki pa nimam casa...ker grem dol k tasci na vecerjo...user posted image ..no mogoc me se prime pa kej specem..

PUPA , vidim,da tecnaris na RR user posted image user posted image user posted image , nimas boljsga dela...npr strikanje itd...user posted image , si sla kej v kuhno gledat? Boljs da ne!!!kak se kej pocutis? Mali skace sem in tja?

Pa me res grabi,da bi kej spekla, zadnje case mal prevec sladkarij pojem ,ne vem kaj to je z mano? Se nazaj drzim pa nc ne pomaga ko me vse premami!!!

Pa ostale, ste kej ze razm,isljale za darila,kaj boste kuple...??? Jst zdej ko grem v slo, morm tolk nakupit ,da najraje neb sla..user posted image ...
Je pa tak fajn po trgovinah hodit pa gledat ,ko majo kup lepih stvari...

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.12.2008 20:29:32   
Najaa
Ej čveke, nikjer nobene. user posted image
Popoldan je padel sprehod, smo šli ven po temi in občudovali lučke. Potem so prišli obiski in potem sem ugotovila, da se mi je filter v pralnem stroju zamašil tak da sem še s tem imela delo. user posted image  Jah no, od nečesa mroa biti človek zmatran, ne? Hitro se bom pobrala v posteljo, da se naspim za jutri.

Lahko nočko. user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.12.2008 20:37:41   
Pupa7
hehe lejca tud štrikat se mi več ne da... pa v postli je težk ko se lovim pol s pletilkam... v kuhno nism šla, me pa neki čudn po ledvicah pa po križu štiha pojma nimam kaj bi loh blo, pa ni fajn...

mali ima itak kot vedno vaje redno in potem se kaj lepga zmenva pa pobrca nazaj...

zdaj pa se grem stiskat k lubiju ki kostanj je user posted image user posted image

lep večer in lahko nočko vam želim

papa

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.12.2008 20:45:25   
Yassy
dober vecer pupe,....vse vidnein nevidne:)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.12.2008 20:52:28   
čebeica maja
Pupa-nisi še pokazala, kaj si ustvarjala, za na steno. Jst sem za Mihca, takrat sama nardila vso postelnino z medvetki, blago sem fotokopirala in medvetke nalimala na steno, zdaj ko bomo prebelili, bomo verjetno pa sm dodali še Nodije, nalepke iz pene,ker ga miha obožuje.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.12.2008 21:10:45   
Yassy
čebeica_maja-zgleda da se pupa ze stiska:)

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?