Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:29:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=120354 pupa ecco link... Lahko tvoj post o tem kako gre to glasovanje pošljem moderatorju? Lahko se tud jst podpišem, če želiš pošlji, pa saj to cel vesoljni svet ve hahahaha mislim da je moderatorju to itak jasno... sramota je samo to, da se to da zaklent in se tega ne da delat, kar pomeni da je nagradna igra itak fouš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:31:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
Klepetulje, kje pa imate vse svoje ? Me tukaj veselo čvekamo, kje so pa možeki? No, moj gleda neko risanko z Žigcem. Ja, Žiga še ne spi, čaka Miklavža - ma ne, je popoldan zaspal okoli 17-te in zdaj noče it v posteljo, jutri je pa vikend in bomo spanje podaljšali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:33:28
|
|
|
|
Pupa7
|
tasa pojma nimam kdaj se to konča... mi je vseen sam povedat sem vam hotla zakaj ma una tok glasov, pa sem mogla sprobat če moja teorija drži in drži kot pribita!!! tako da dali mirno pošlješ moderatorju naše ugotovitve da jim zdaj mi nazaj zasmradimo ferplej pa tak ja... hahahahaha ker nam marčevkam 09 pač nič ne uide hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:35:06
|
|
|
|
spps
|
link link link mal sumljive
< Sporočilo je popravil spps -- 5.12.2008 21:38:51 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:35:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Klepetulje, kje pa imate vse svoje ? Me tukaj veselo čvekamo, kje so pa možeki? No, moj gleda neko risanko z Žigcem. Ja, Žiga še ne spi, čaka Miklavža - ma ne, je popoldan zaspal okoli 17-te in zdaj noče it v posteljo, jutri je pa vikend in bomo spanje podaljšali moj je na službeni čagi al večerji. Nekaj takega s službo povezanega.. kakor vzame kdo. Naj mu bo, pol po novem letu mi gre tak v Žalec pa bom spet cele dneve sama. Se privajam zdaj kak je to .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:37:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps link link mal sumljive ta tadruga pa je danes popoldan mela še čist mal glasov, ker se spomnim tega malega al male zraven bušija.. Pa res smrdi!! Sem dala neg. oceno za kazen ker goljufajo!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:37:41
|
|
|
|
Pupa7
|
moj pa je samo nekaj peljal kolegu hahaha pa ga ni že več kot uro hahahahaha kot ponavadi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:39:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj pa je samo nekaj peljal kolegu hahaha pa ga ni že več kot uro hahahahaha kot ponavadi pupa ti ne razumeš da je gužva na cesti pa tema pa mora bolj počasi vozit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:39:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Klepetulje, kje pa imate vse svoje ? Me tukaj veselo čvekamo, kje so pa možeki? No, moj gleda neko risanko z Žigcem. Ja, Žiga še ne spi, čaka Miklavža - ma ne, je popoldan zaspal okoli 17-te in zdaj noče it v posteljo, jutri je pa vikend in bomo spanje podaljšali moj je na službeni čagi al večerji. Nekaj takega s službo povezanega.. kakor vzame kdo. Naj mu bo, pol po novem letu mi gre tak v Žalec pa bom spet cele dneve sama. Se privajam zdaj kak je to . moj pa na drugem compu igrco špila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:40:18
|
|
|
|
Piruri
|
Hojla, se vam na hitro javim...in vidim, da ste kar pridne čveke in bo kmalu 3. del... Mi smo v torek končali v bolnici s hudimi aftami...ko sem jo pripeljala k P (po dveh dneh tečnarjenja po telefonu), je kar debelo pogledala in mi med vrsticami priznala, da si ni mislila kako hudo je...kaj šele jaz???Napisala je takoj napotnico za pedjatijo...tam nas je sprejela super pediatinja, ki nama je obljubila, da ko bo odpustila našo princesko, bo kot nova...in do danes mislim, da ji kar lahko verjamem... Ma te afte so najhujša reč ki se lehko človeku zgodi...ne samo vizuelno, ampak bolečinsko mora biti to zelo mučno...kot sem že povedala, je naša punca zelo potrpežljiva, v tem obdobju pa jo je kar stisnilo, ampak glede na pričevanja vseh v bolnici, ne še tako zelo, ker je še vedno zelo zelo pogumna... Če se vam ali vašemu otroku kaj takega pojavi...že takoj v začetnem stadiju v bolnico in naj vam namešajo STOMATUŠ, ker nas so packali z vsemi "buy yourself" zdravili, da se je to tako hudo razpaslo in mi je žal, da je nisem že v soboto peljala dol... Moja pupka je še vedno v bolnici, kjer je danes ostal tatko z njo, da se jaz lahko naspim na domači postelji...in danes je bil prvi dan, ko je končno spet začela govorit, se malo smejat in jest (sicer same bolj redke in nevtralne stvari, vendar je napredek) in pit...tako, da bo v ponedeljek doma...Ni sicer še dobro, vendar gre na bolje... Upam, da ste se dobile na današnjem zmenku oz. da ste nasploh v odlični formi...Se javim še kaj, ko vas bom prebrala za nazaj....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:40:53
|
|
|
|
Dali*
|
jst sem itak samo prvi dan lahko glasovala, pa ne morem več, sploh pa niti ne mislim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:41:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj pa je samo nekaj peljal kolegu hahaha pa ga ni že več kot uro hahahahaha kot ponavadi pupa ti ne razumeš da je gužva na cesti pa tema pa mora bolj počasi vozit je zdaj klical da če sem vredu da še ne pride da če pa nisem pa da pride hahahaha pa sm rekla naj ne sprašuje bedarij pa naj pride hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:41:33
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Klepetulje, kje pa imate vse svoje ? Me tukaj veselo čvekamo, kje so pa možeki? No, moj gleda neko risanko z Žigcem. Ja, Žiga še ne spi, čaka Miklavža - ma ne, je popoldan zaspal okoli 17-te in zdaj noče it v posteljo, jutri je pa vikend in bomo spanje podaljšali moj je na službeni čagi al večerji. Nekaj takega s službo povezanega.. kakor vzame kdo. Naj mu bo, pol po novem letu mi gre tak v Žalec pa bom spet cele dneve sama. Se privajam zdaj kak je to . moj pa na drugem compu igrco špila moj je pa na rekreaciji - nogometu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:43:59
|
|
|
|
Dali*
|
za Mio in veliko da se čimprej pozdravi... IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Hojla, se vam na hitro javim...in vidim, da ste kar pridne čveke in bo kmalu 3. del... Mi smo v torek končali v bolnici s hudimi aftami...ko sem jo pripeljala k P (po dveh dneh tečnarjenja po telefonu), je kar debelo pogledala in mi med vrsticami priznala, da si ni mislila kako hudo je...kaj šele jaz???Napisala je takoj napotnico za pedjatijo...tam nas je sprejela super pediatinja, ki nama je obljubila, da ko bo odpustila našo princesko, bo kot nova...in do danes mislim, da ji kar lahko verjamem... Ma te afte so najhujša reč ki se lehko človeku zgodi...ne samo vizuelno, ampak bolečinsko mora biti to zelo mučno...kot sem že povedala, je naša punca zelo potrpežljiva, v tem obdobju pa jo je kar stisnilo, ampak glede na pričevanja vseh v bolnici, ne še tako zelo, ker je še vedno zelo zelo pogumna... Če se vam ali vašemu otroku kaj takega pojavi...že takoj v začetnem stadiju v bolnico in naj vam namešajo STOMATUŠ, ker nas so packali z vsemi "buy yourself" zdravili, da se je to tako hudo razpaslo in mi je žal, da je nisem že v soboto peljala dol... Moja pupka je še vedno v bolnici, kjer je danes ostal tatko z njo, da se jaz lahko naspim na domači postelji...in danes je bil prvi dan, ko je končno spet začela govorit, se malo smejat in jest (sicer same bolj redke in nevtralne stvari, vendar je napredek) in pit...tako, da bo v ponedeljek doma...Ni sicer še dobro, vendar gre na bolje... Upam, da ste se dobile na današnjem zmenku oz. da ste nasploh v odlični formi...Se javim še kaj, ko vas bom prebrala za nazaj....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:44:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj pa je samo nekaj peljal kolegu hahaha pa ga ni že več kot uro hahahahaha kot ponavadi pupa ti ne razumeš da je gužva na cesti pa tema pa mora bolj počasi vozit je zdaj klical da če sem vredu da še ne pride da če pa nisem pa da pride hahahaha pa sm rekla naj ne sprašuje bedarij pa naj pride hahahahaha če pa ve,da si v dobri družbi,pa te ne bi rad motil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:45:39
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj pa je samo nekaj peljal kolegu hahaha pa ga ni že več kot uro hahahahaha kot ponavadi pupa ti ne razumeš da je gužva na cesti pa tema pa mora bolj počasi vozit je zdaj klical da če sem vredu da še ne pride da če pa nisem pa da pride hahahaha pa sm rekla naj ne sprašuje bedarij pa naj pride hahahahaha če pa ve,da si v dobri družbi,pa te ne bi rad motil sej ve, da si itak skoz na RR in da ti ni dolčas...sej ga še ne bo...me smo pa tu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:45:51
|
|
|
|
spps
|
piruri,čim prej se pozdravita
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:48:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
Piruri, tvoji pikici želim čim hitrejše okrevanje; ti pa pazi nase, da kaj ne stakneš gor v bolnici zdaj ko si v drugem stanju; za tvojo pikico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:48:39
|
|
|
|
spps
|
sara* -saj se nam lahko pridružiš v čveku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:49:42
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sara* -saj se nam lahko pridružiš v čveku mislim, da nas že par dni sam bere... pa sej se ji ne splača brat za nazaj, ne...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:50:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sara* -saj se nam lahko pridružiš v čveku SPPS paz da spet ne poženemo kake v beg tko kot včeraj irenca je rabla en čas da je sploh kej napisala hahahaha sara je pa res piši da te spoznamo in pupe moje res da mi nč ne manka z vami na netu samo, noge bi mi pa lah ta cajt zmasiru hahahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:51:30
|
|
|
|
Pupa7
|
PIRURI VESELA SEM DA GRE TVOJI PUPIKI ZLATI BOLJE IN DA SE BO KONČNO POCAJTALA KOT JE TREBA !!!! EN VELIK OBJEM ZA VAS !!!!! TI PA SE LE DOBRO NASPI!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:53:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sara* -saj se nam lahko pridružiš v čveku to je moja seka!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:54:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
Drage moje, grem počasi v posteljo, mogoče pa bo kej akcije in zvem o čem moški mislijo med z ženo , zato vam želim:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?