klepetka
|
Čer, bom kratka, smao toliko da me ne pozabte . Uh, dan je zadnje čase vedno nekam prekratek dašabina, dušica z velikim D, še tukaj najlepša hvala . Uh, šlo se je skoraj za minute. Ampak glavno da se je rešilo. SEm ravno razmišljala kaj naj, potem pa zvonec .Ampak to so pa naši brzinski poštarji ljubljana, tudi tebi najlepša hvala za navodila. PIškotki delajo svoje Slike so super, tako morske kot od januarčkov. mala pikica, akko ti je Gašper podoben na teh današnjih slikicah. SE mi do zdaj ni nikoli tako izrazito zdelo, danes je pa kopija tebe .Pa upam da G. ponoči nosek le ne bo nagajal prehudo nana, grem stavit, da je bila gužva okol tebe na plaži stanči , dobrodošla mml, polno za M&M. Uapm da se ne razvije kaj zoprnega. Pri nas tud Lana nažiga, predvsem ponoči ko se uleže. Ah ja, tja do marca bomo menda zdržal anitav in lutriopan, za prve korake vajinih čmrljev Pri nas je pa zdajle skapirala vstajanje ob opori, tako da nonstop vstaja, potem pa ne upa oz. ne zna se usest pa tuli .SE ji tolk nasmejemo.JE pa ratala ena praa trma zadne čase.JI sam orečeš "ne", že začne nabirat, je tik pred jokom LUNCA , ŽELIM TI VSE NAJBOLJŠE LARA, TUDI TEBI VSE NAJ NAJ no , pa niti nisem bila tako zelo kratka grem zdaj še pripravit miklavža, ve pa le glejte da boste nastavile, da ne ostanete praznih rok, ekr si boste same krive Lahko noč vam želim