|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
28.11.2008 13:31:47   
NAJBOLJŠA
Pikapolonica, a to gresta v tujino..?user posted image
Jaz sem za nas vzela sm.karte kr prek sindikata- 30% ceneje..user posted image .je kr ugodno, a  ne?user posted image
Bi pa šla za dva al pa tri dni sama z možem...pa se njemu ne ljubi-ko je bil mlad, je treniral smučanje, pa pravi, da ga ima zadost...user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
28.11.2008 13:32:41   
NAJBOLJŠA
Ej, k smo na 100 strani...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
28.11.2008 16:11:10   
lutiropan
bravo za 100- tkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2478
28.11.2008 16:16:26   
pikapolona2
boljša...ja v Avstrijo......mah men je pa tko 4 dni dovolj pol pa še kakšen vikend na snegu pa imam dovolj.

Pr nas spet snežiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
28.11.2008 17:58:06   
lutiropan
Pr nas spet sneži

Pri nas tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2480
28.11.2008 18:21:48   
barba
Pikapolona hvala za kompliment! Sebi se zdim kot nasedel kit. Sploh dons k mi vse nekam dol tišči in vse boli.
Pa dobro smuko ti želim.user posted image

Mi imamo kakšen cm novega snega. Sej po mojem ne bo kakšne sile.

< Sporočilo je popravil barba -- 28.11.2008 18:22:46 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2481
28.11.2008 19:34:12   
NAJBOLJŠA
Pr nas je kake 5-10 cm, pa kr luštno naletava, po malo....user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
29.11.2008 9:25:00   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.user posted image

Sneži...
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2483
29.11.2008 10:38:53   
Urša08
Jutro!

Kako ste? Mojedva sončka se sankata - jupi to je prvo Nejčkovo sankanje user posted image Včerej sem se mela fino. Tamal je bil brez problema v varstvu, medve sva pa uživali, sva se mal potepali po Kranju, pa na vroče jagode s smetano sva šli. Mi je res pasal tak babji popoldanuser posted image

Sedaj smo pa obiske dobil tako da šibam. Kasneje še kaj napišem.

Uživajte na snegu.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2484
29.11.2008 16:19:13   
korpi84
Peli jest nič nisem huda zarad slikc, zato jih pa imamo, da jih okol pokažemo user posted image
Drugače je bil pa res super sprehodek, bo treba ponovit.
Jaz sem tudi za srečanje drug teden. Meni je vseeno kdaj, imam skoz cajt... Drugače je pa res fajn, k je snegec, sam mojga desca moram še nekak iz bajte spravit, ker se mu nikamor ne da. Po moje misli, da bo zmrznu, če bo šel za pol ure ven. No za kajenje na balkonu v samem pulovarju pa ni premraz user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
30.11.2008 14:58:56   
NAJBOLJŠA
Jutro...
Korpi, vem kako to zgleda..Kadit lahko kakor, in kadar češ, al sprehod....No, mi smo to fazo, HB , zaenkrat prešli.Sva oba nehala kadit, pa sva bla strastna kadilca, kot se reče...user posted image
Pa tud sedaj , ko bo spomladi mala že dost stara bomo začeli v hribe-kar se že vsi veselimouser posted image .Večja dva mulčka že hodita k planinskemu krožku.user posted image
Kaj delate na takle vreme?user posted image user posted image jaz bom sedaj hitro kosilo naredila, pa še en obisk dobimo-pol grem pa spet v Lj. delat..

Me skrbi, da bi tole pomrznilo zunaj...user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
30.11.2008 18:32:16   
lutiropan
Čer!

A veste katero jaz pogrešam...sem se prejle nanjo spomnila...Anny...a ni bila noseča...Upam, da je vse vredu...a ni nekaj pravila, da je rizično...

Drugače kaj počnete?

Najboljša dober delajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
30.11.2008 19:35:47   
tejkaz
Korpi, jaz imam tud skoz cajt in sedaj še avto user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
30.11.2008 21:40:21   
Peli
lutiropan, ravno sinoči mi je pršla na misel anny. Upam da je vse v redu z no.

Z nam ne bo nič ta teden mamo noričke! Ja ma jih Aljaž user posted image mimogrede jih je prebolel, ko sm bla jest v P z Urbanom user posted image , takrat so mi domači skrajšal življenje...me je pobiral od skrbi. - Ja zihr jih je imel takrat, in zdej jih ma drugič - jest sm pa kekec...user posted image
No tole damo skos, potem pa se vidmo.

LP

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
2.12.2008 9:14:08   
korpi84
Tejkaz, čestitam za izpit, pridna user posted image ! Zdaj se bova morale pa res dobit v kratkem, da boš za pijačo dala user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
2.12.2008 14:01:15   
pikapolona2
Peli....kje pa jih je staknil? Me je pa prijateljica iz Kranja klicala da imata njeni deklici tudi norice.......in da baje v Kranju razsajajo uši v vrtcu. user posted image

Mi se počasi vračamo v zdrave tirnice....najprej je zbolela babi (ki je reva še vedno čisto razsuta)...potem Brina (ki je zakuhala in šmrkala)in med vikendom sem tudi jaz ostala brez glasu (drgač me ni nič bolelo). danes je tamala šla po enem tednu v varstvo jst pa hitim da notri prinesem zaostanek.

Sva pa danes zjutraj atija pospremile na letališče je odpotoval službeno v Indijo....jst sem itak čisto trda ker me je strah glede nato kaj se je prejšnji teden tam doli dogajalo....v nedeljo se vrne. Držte pesti da bo vse OK.

Upam da je z Anny res vse OK....moja  prijateljica je v porodnišnice dva meseca prezgodaj....ima MV že čisto zmehčan in odprt.....so jo našopali z inekcijami za otrokove plučke...zdej pa strogo miruje in upa da čim dlje zdrži.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
2.12.2008 22:36:58   
pikapolona2
help...
ali ima katera kakšno belo kapo na šilt......jo ne najdem....zdejle pa sploh ni sezona za kape na šilt.

thx

P

Neposredna povezava do sporočila: 2492
2.12.2008 23:17:35   
Peli
Ojla!

tejkaz - a izpit za svto si delala? Ja dobr, da boš zdej bl mobilna. Torta uspela?

pikapolona - A od kod norice? K moževi sestri smo šli na obisk, z namenom da nalezemo Urbana, na pa jih je nazadnje Aljaž pokasiral user posted image , najbrž jih bo imel Urban čez kakšnih 14 dni. Če si jih želiš, kar ponje pridta!  Za uši pa je tud mami pravla user posted image .
Kape na šild mamo, samo ne bele.

Aljaž je bil dons kr bogi ene 2x mu je vročina narasla, pa je kr tak "švoh" ratal. Upam da mu kmalo nehajo vn rint, da gremo v nedeljo lahko na Miklavža v gasilni dom. Mene pa spet mal matra, k smo karnaprej not user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2493
3.12.2008 13:44:59   
korpi84
Peli kaj te matra, a sitnoba? Mene je tud 3 dni, včeraj pa sem si privoščila popoldan zase, sem šla ven na kofe z eno kolegico pa mal po trgovinah. Je blo takoj boljš. Če lahko zrihtaš kakšno varstvo za tamale me kar poklič pa bova šle nekam ven iz sebe dajat tečko user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
3.12.2008 14:51:37   
Urša08
Ojla!

Jaz sem šla dons v laboratorij, jutri mam pa pregled. Po laboratoriju sem šla kr direkt h kolegici na kofetka, pa potem še papirje na socialno zrihtat.user posted image Sem bla kr pridna. Domov sva prišla ob pol enih in sem tamalga spat dala in še vedno spi.

Pikapolona a tvoj je pa kar šel user posted image Sem bla 100% da ne bo šel. Drži se, pa držimo pesti. user posted image Kdaj gresta pa smučat? Fajn se bosta mela. Brina bo pa itak uživala v varstvu, se bodo vsi z njo ukvarjali. se je pa Nejc mal z njeno kuhnco v varstvu igral.

Ja Anny tud jaz pogrešam, pa PAJO tud? Kje sta nosečki?

Peli hitr pozdravte norice, da se mal vidimo.

Barba kako se počutiš?

Ta teden mi pa tako leti, ma non stop je nekej, pa popoldan sva tud vsak dan leteča. Hja mal se tud vid da mam spet avtouser posted image Sem pa včer cunce nazaj dobla od Nejca, sem mal pokukala kaj mam in so tok micene, da sploh ne morem verjet. Morm en dan mal bolj pogledat kaj imam in kaj mi še manjka.user posted image

šibam kuhno pospravit, še predno se tamal zbudi.

papauser posted image

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
3.12.2008 19:41:30   
tejkaz
Peli, ja torta uspela. Je bila Nutellina, gor so bile figurice od Fifi.  In ja, izpit sem delala, ker ga še nisem imela. In sem ga naredila user posted image user posted image

Korpi, seveda dam za pijačko. Samo reci kdaj. Zaradi mene lahko tudi jutri.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
3.12.2008 23:41:35   
pikapolona2
Urša...nejc se naj kar igra s kuhnco.....naša ima dve pa sem eno v varstvo odnesla user posted image

jah moj je odgovoren in bla bla bla....je šel vseeno...no me pa vsaj 3x na dan pokliče da mi poroča da je vse OK...bajke je pred hotelom 5 varnostmnikov in jih vedno čez rentgen pošiljajo..... Danes se je napokal njihove hrane...je rekel da kej tako dobrega pa že dolgo ni jedel. Jaz pa sem si tudi danes naredila Cary s testeninami
Smučat greva drugi teden od četrtka do nedelje.

Peli...te čist razumem...meni se tudi meša če sem samo en dan zaprta v stanovanju...še sploh če je kakšen bolnik doma. No hitro naj minejo tele pikice!

tejkaz ...čestitam...a zdej svoj avto dobiš?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
4.12.2008 11:38:24   
barba
Urša - jst se dobr počutim. Pa še kar na aerobiko hodim. user posted image  Sva z vaditreljico čist "nori". Ona je v 36 t, jst pa v 34 t pa še kar na polno delava 2x na teden.user posted image  Sam me nč ne boli, dobr se počutim in razmigam, nč ne zatekam in mi je prva fajn.
Bolj me je groza, da je še samo 42 dni do PDPja.user posted image  Mi gre tolk hitr.
Ti si vredu? Izvido OK?

tejkaz - ČESTITAM za izpit!!!!

< Sporočilo je popravil barba -- 4.12.2008 11:39:40 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.12.2008 13:52:19   
Urša08
Ojla!

Včerej sem imela pregled in je vse ok. user posted image pridno raste, veselo brca, moj trebušček tud rasteuser posted image Komi čakam petek ko imam ultrazvok. Mi pa tale nosečnost prov beži. Sem dons pogledala in imam še 57 dni.

Po pregledu sva šli z mami še v chicota po en komplatek za iz porodnišnice, pa eno kapico sva še vzeli. Joj men so te cunce tok cort, da si sploh ne morem zadržat, da ne bi kupovala.user posted image Sicer je pa prov da ma ta drug tud kej novga. In sedaj mi manjka samo še kozmetika, pleničke, dude,... take malenkosti. Za to mam pa še čas.

Ta teden je šel tok hitr, non stop sem nekam letela, zvečer pa čist zmatrana padla v postlo. A se že pripravljate na Miklavža?

Barba kapo dol da še kar telovadiš. user posted image Jaz nisem sposobna. Sej komi pol ure skup likamuser posted image

Pikapolona naj se ti možek čim prej vrne. Še vedno držim pesti user posted image

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
6.12.2008 13:51:29   
anny1
Zdravo punce,
se skoz neki dogaja ane? No slabost je pošla spola pa še niso mogel čisto točno določit- niso bli sigurni, user posted image  lepo napreduje čeprav sem cele dneve v postelji- me matra 1000 na uro- no sej še user posted image .... pa bo konc- sem se pogovarjala z G in so rekel da bo verjetno CR če bo šlo tako naprejuser posted image . No ja grem me spet kliče dolžnost.
LP vsem....user posted image user posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.