|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
21.11.2008 10:30:05   
barba
Urša - bom šla v šoping po 15. decembru. Zdej se mi zdi še prezgodajuser posted image , čeprav je do PDP samo še 55 dni. Ti si že vse nabavila?
Jst moram itak samo nekaj cunj še kupit, dude in flaško. Prav na veliko se ne bom v stroške vrgla.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
21.11.2008 13:23:57   
Urša08
Barba sej jaz tud večino že mam. Sploh glede na to, da bomo mel še enga fantka. Dokupit moram mal kozmetike, dude, plenice,...take malenkosti k jih lahko tud moj nakupi v skrajni sili, če mene prehiti. No pa kak kompletek za mojo dušo, za iz porodnišnice mi bosta pa mojedva kupla, ker sta za Nejca tud in nočta razlike delatuser posted image .

A je treba ponovno hodit v materinsko šolo? Kdaj pa za paket oddamo - a res že dva meseca prej?

No moje dete je očitno dons ful zmatrano, je ob 9 vstal in šel ob pol enih sam v postelco ajat.user posted image Ko bi bilo vsak dan takouser posted image

Grem do konca kosilo narest, dons sem se odločla za cvetačni narastek pa krompir zraven.

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
21.11.2008 13:26:00   
Urša08
Sem vedla da sem neki pozabla vprašatuser posted image Zanima me kako se obnese buggy board - tiste k ga mate? Glede na majhno razliko - 2 leti razmišljam da bi ga kupla. A pa pašejo na vsak vozek? No mamice z izkušnjami? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.11.2008 8:19:52   
NAJBOLJŠA
Urša, kaj pa je to?user posted image
Kako ste kaj?
Snega zaenkrat še ni, a ne?user posted image A je bil kdo že zunaj-a je fejst mraz?user posted image
Jaz sem pa dopoldne sama z malo-bova šli na Bled račke futrat...
Pa ve?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.11.2008 10:16:43   
barba
Urša - ko dobiš papir pri G z datumom poroda si lohk začneš rihtat na CSD. Jst sem šla na tole stran: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp, vnesla datum poroda in mi je ven vrgo datum vloge. Pred tem datumom ti itak na CSD ne bodo sprejeli papirjev. Na straneh CSD Šiška najdeš tud vse formularje, ki jih moreš oddat, lohk si porodniško zračunaš, ... V glavnem ko boš dobila papir pri G greš na CSD, mislim pa da lahko vlogo oddaš 60 dni pred PDP.
Jst sem to zrihtala v sredo. Tko, da bom denar namesto paketa še letos. Vrednost paketa je pa 270 €.

Buggy board bom jst verjetno kupila. Kolegica je z njim ful zadovoljna. Ima pa tavečjega starega 2,5 let, mala je bla pa rojena avgusta letos. Po mojem je vredu.

Men se dons nč ne da, tko da zdele kar neki srfam in kavo pojem.user posted image

LP, barba

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.11.2008 17:17:33   
Peli
Ojla!

Kolk ste ene zagnane s pripravo hrane in jedilnikov... Men je to brezveze - z Aljažem se itak vedno dajemo, da kej v usta sprav, mož pa ma take lepe navade, da ga bom enkrat user posted image , medtem ko jest še hranim ta malga, mogoče že clo uspem začet jest - on zmeče vase, ustane in gre brž vn enga pržgat, pote pa za rač......

Pečem jest ponavad tud nč - za koga pa - sama sm že dost debela, drug pa ne je, potice dobiva iz treh koncev za probat...

Urša bugy board ne paše vsak na vsak voz, jest sm šla takrat kr z vozom v trgovino in smo probal - pa ni pasal gor - nazadnje pa sm vidla pr Sandri, da bi pasal, samo prodajalka je trdila da mora bit tako nafiksiran... . Rabla pa ga boš, če boš šla mal dlje na sprehod, itak pa veš kolk ga midva rabva - no, če nebi blo spredej na vozi tiste poličke za noge, bi ga zihr dost. V materinsko ti pa ni treba - razen če maš željo.

Z Urbanom sva bla včerej pri P in pravi da mal boljš je, če bo sonce greva že lahko mal vn, do torka mava še ATB za jemat, če pa do konec drugega tedna ne bo dober pa morva nazaj. Mam pa občutek da je boljši.

Aljaž me je danes začel "razveseljevat" z eno tastovo kletvico "porkaflk" user posted image , tast je čist navdušen user posted image , mislm da me bo en dan raznesl, pa bom vsem vse naprej zmetala...
...jest ne vem a je to normaln, da po 10. dneh ko si skos v bajti takole zoprn  in prepirljiv rataš user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.11.2008 20:39:01   
NAJBOLJŠA
Peli, ja je..Na zrak moraš.user posted image user posted image user posted image
najbolj sedaj , ko daš otroka spat, pa naj ju predragi pazi, ti pa pejd na en kratek sprehod...user posted image Da se ti glava mal zbistri.Je takoj boljš.user posted image
Jaz se pa pripravljam, da grem pod tušuser posted image .Pa se mi ne da.user posted image
Pa še nohte moram vsaj lak dol dat..user posted image .zjutraj pa v službo.user posted image user posted image
Aj, pa še Sharki je dons.user posted image

Ja, moram hit pod tuš
Čao , se beremo jutri...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.11.2008 13:37:29   
Peli
Ojla!
Včerej smo bli kar 2x zunej, pa me je sitnoba minila user posted image . Ja no...

Punce ste kej vesele da mamo sneg?
Aljaž mi je prejle čist brez problema zaspal, sva se zmenil da če hitro zaspi, se bo pred temo zbudil in greva vn s smučkam user posted image . Za po dvorišču hodt bo dobil kr une plastične, je pa zadn čas da mu poiščem pancarje za ta prave smučke. A mogoče katera ve za kakšno trgovino z rabljeno opremo?

Urbanu se je včerej 1. uspel vsest. Drugače pa je precej boljše, če nebi šel sneg bi šli najbrž dopoldan vn.

Neposredna povezava do sporočila: 2458
25.11.2008 13:58:29   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Zadovolne v zimski pravljiciuser posted image . Midva z Nejcem sva šla dopoldan mal na sneg, je pridno hodil. Potem sva en obisk dobila in dopoldan je bil okrog. Včerej Sva šle s kolegico v kranj mal zapravlat in mi je ratalo skor vsa božična darila nakupit, pa za Nejca sem eno disney-jevo postelnino kupla z medijem pu-jem, je zadnje čase čist nor na medija pu-ja.

Se mi pa nič ne da kuhat, tako da sem kr ričet iz skrinje vzela. Bom šla rajši mal pospravit stanovanje.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.11.2008 9:37:26   
barba
Vas kej zebe???

Men je čist fajn sam skoz okno gledat tale sneg. Mamo čist ledeno cesto in me nč ven ne vleče. Upam, da bo jutri kej boljš ker morem na pregled k G.

Drgač se mi pa nč ne da počet. Tko, da grem kar knjigo brat.

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
26.11.2008 16:37:43   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Mene zebe ko...pesa.user posted image Še sinoči me je kr neki treslouser posted image .Pa ne počutim se dobr, ampak tko, da ni nit za ležat, nit za ...user posted image Z eno besedo nikakvo.user posted image
Kako ste kaj ve?
Vidim, da vas mraz ni nič k računalnikom nagnal..mene je, sem 2 dni sam eno igrico igrala-sem čist not padla..user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
26.11.2008 18:54:30   
lutiropan
Pozdravljene....
Kako ste? Mi smo dobro....Včeraj sva bili s Kajo zunaj na snegu. No, saj ne dolgo. Uživala, vriskala...Fantini so snežaka  delali, tamalo sem mogla pa kar stran odganjat od snežaka,
drugače ne vem, če bi ga jim uspelo narediti...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
26.11.2008 21:13:09   
NAJBOLJŠA
Lutiropan, a ne, kako veselje naredi sneg...user posted image user posted image Prav fino jih je gledat, kako so se pripravljeni pomatrat za enega snežaka..user posted image
Moja starejša je tud čist not padla, bi še ponoči snežake delala..user posted image .Ker je v 4 razredu, gredo čez dva tedna za en teden na Pohorje-šola v naraviuser posted image .Komaj čaka.user posted image user posted image

Vzela bom Lekadol,(me še kar neki trese), pa spat.user posted image
Nočko, pa eno bolho za pomoč-če vas pič , me ne klicat.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
26.11.2008 21:31:35   
lutiropan
Ker je v 4 razredu, gredo čez dva tedna za en teden na Pohorje-šola v naravi .Komaj čaka.

Pri nas grejo pa v 5. r. na smučanje. Letos gredo januarja. V četrtem gredo pa v Savudrijo za en teden . Vsi se že veselijo- tavelik kot rečeno smučanja, ta srednji morja. Ta mali sine, ki je v drugem razredu gre pa za tri dni na tabor na Ruško kočo na Pohorju.... Mi pa veselo čakamo doma položnice...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.11.2008 12:25:50   
barba
Ojla!
Meto je sneg tud čist vrgu. Kar naprej hodi gledat snežaka, ki sta ga z user posted image  naredila, če še stoji.user posted image user posted image  

Sej je vse lepo in prav, ampak včeraj sem pa v vrtcu mal pop******, ker so mulci iz ta večjih skupin metali v avtomobile kar pošteno velike in trde kepe. Halo, varuške so pa tam klepetale. user posted image user posted image user posted image  Ma sem bla huda!

Jst sem bla dons na pregledu - posvetovalnici. Še vedno morem jest sirup za železo, pa magnesol bi mogla pit, drgač je pa vse OK. Pritisk mam še vedno nizek. V enmu mescu sem pa pridelala dodatnih 1,2 kg.user posted image  Še malo pa bo spet UZ. user posted image

lutiropan - ne govor o položnicah. Men je kar slabo, pa mamo zaenkrat samo Meto. Kaj šele bo?
Je tašča prjavla, da bomo Dnevnik odpovedal, če bo še večja kriza. user posted image user posted image user posted image  Ker naročnina za ta cajtng je celih 18€.

Grem kuhat kosilo ... potem pa ven na sonce.

LP, barba

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
27.11.2008 15:45:48   
NAJBOLJŠA
Lutiropan, a na Ruško kočo.Tja gre sedaj Ema.user posted image Odhod imajo 15. dec., vrnejo pa se 19.user posted image
Jo bom kr pogrešala..user posted image .No, saj mi ostaneta še dva.user posted image
Ja,  L. ne o položnicah za te stvariuser posted image user posted image -pol pa pravjo, naše brezplačno šolstvo, a ne?user posted image
Pa še mal denarja za s sabo, pa ta mesec je Miklavž, pa Božiček..user posted image user posted image vsaj Dedka Mraza me reši moj sindikat, k imamo podelitev daril v Ljubljani v lutkovnem gledališču...user posted image
Upam na loto...user posted image
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
27.11.2008 16:24:28   
lutiropan
Upam na loto...
Pa ve?

Jaz tudi...user posted image samo bo treba kdaj listek izpolnit....user posted image user posted image Se mi zdi da imam povrečje ene dva listka na leto.....user posted image user posted image user posted image pa kar mislim, da takrat bo....

Neposredna povezava do sporočila: 2467
27.11.2008 16:24:45   
Peli
Ojla!

Punce ne mi o položnicah govort, pa jih sama še nimam(šolskih) , ampak ravno tu se zatakne moje razmišljanje o 3. otroku user posted image .

Danes je blo prav lepo dopoldne, smo se s Korpi in Uršo mal španceral, vam eno slikco prlepm - upam da ne bosta hudeuser posted image

user posted image

Se za drug teden zmenmo za kavico?

Neposredna povezava do sporočila: 2468
27.11.2008 16:34:22   
NAJBOLJŠA
Zakaj bi ble hude..Jaz bi včas tud kaj prlimala, pa ne znam-še...

Prov luštni otročki so..
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
27.11.2008 22:42:29   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Zakaj bi ble hude..Jaz bi včas tud kaj prlimala, pa ne znam-še...

V mislih sm imela Korpi in Uršo - ker sm dala gor slikco tud z njunimi otroki.

Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.11.2008 9:01:56   
Urša08
Peli sem huda nate user posted image user posted image user posted image

Ta teden smo imeli res fantastično zimsko idilo. Je blo treba izkoristit. Včerej smo očitno Nejca tok zmatrale, da mi je 3,5 ure spal, sem mela čisti mir, da sem vse v miru nardila, pa še čas mi je ostal.
Glede položnic se jaz ne morem nič pritoževat, je zaenkrat to najmanjši strošek - upam da tako ostane user posted image user posted image user posted image je pa res, da nimam tamalga v vrtcu, v šoli pa tud še nobenga. Sem mojmu rekla, da sedaj ko otroc še niso v šoli se še da prišparat, kasneje težko, k so večje želje in potrebe otrok.

Danes popoldan greve pa s prjatelco v Kranj mal po štacunah, pa na kofetka in obvezno še na torticouser posted image komi čakam. Nejca bo za kratek čas čuvala njena mami, potem ga bo pa moj prevzel. Jupi. Sem že skor pozabla, kako je v miru pit kavico, pa v miru po štacunah nabavt. Bom izkoristla in za mojga kupla za božička, pa še kako malenkost za Nejca, potem mam pa jaz že vse nakupljeno. Sem letos tako pohitela, da ne vem kaj bom decembra delala. user posted image

izkoristite lep dan

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.11.2008 9:02:42   
Urša08
Drug teden za kavico sem jaz za user posted image user posted image user posted image Kar povejte kje in kdaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.11.2008 10:05:50   
barba
Peli - fajn, da lohk kar oba v voziček dašuser posted image

Jst sem drug teden za kavico, user posted image  sam v v drugi polovici tedna. Morem še službenega Božička zrihtat.

Grem mal šivat, pol pa nazaj na kavč, ker mi spet ful trebuh otrdeva.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.11.2008 10:13:30   
NAJBOLJŠA
Barbi, kr počivaj....user posted image
Dobro jutro.
Kako ste kaj?
Jaz sem spala do pol desete ure.Pa bi še, pa moram v shoping , pred vikendom, k pol se mi ne ljubi gužvat..user posted image
Sploh ne vem , kaj bi dons kuhala..user posted image .Kaj boste ve kuhale?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.11.2008 12:27:18   
pikapolona2
hej ho.....
Najboljša...jst imam danes kislo zelje in krompir za atija pa še pečenice...se že tri dni veseli ker jih obožuje
Berem da kofetkate....pridne izkoristite tele lepe dneve.....barba kaj se tio za kile pritožuješ...prav lepa nosečka siuser posted image

Mi smo Ok...mal ima Brina viroze ampak gre že na bolje. 

Urša...dobr za darila....jst vem prbližno kaj kupit.....sam še moram do ljubljane prit....sam kupovat pa še nisem začela...zdej ko končno tudi jaz zaslužim bi si lahko malo več privoščili...ampak hecno zdej sem pa kr nekaj šparat začelauser posted image

odštevam dneve ko se greva smučat za 4 dni....Brina bo pa pri babici in tetkah na počitnicah.....jupi komaj čakam...sem nekja res ugiodnega izvohala....nek blazen hotel ki so ga ravnokar odprli in je promocijska cena...karte so pa zdej ko so otvoritve tudi poceni.

lep vikend

P

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.