|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
6.12.2008 13:55:34   
lutiropan
O Anny super.user posted image user posted image   Saj si verjetno prebrala, da smo te imele v mislih...Čim manj nevšečnosti in čim lepšo in mirno nosečnost....user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.12.2008 14:41:45   
lutiropan
Kje pa ste vse? A so vas parkeljni odnesli, ker niste bile pridne?user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.12.2008 16:24:36   
barba
Ne, še kar se z Miklavževimi dobrotami mastimo. user posted image user posted image user posted image

Jst sem imela dons UZ in sem ful vesela, ker je z detetom vse OK. Tole dete je težko že precej čez 2,5 kg in tmu primerno veliko. Sploh ga G ni mogu ujeta, da bi naredu slikco. Kar naprej skače not po trebuhu. user posted image  Je pa že obrnjen na glavo.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2503
8.12.2008 16:51:07   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce...user posted image
Kaj počenjate, k vas nč ni...???user posted image
Mi smo malo začeli okraševat stanovanje, pa moram še kaj dokupit-čakam plačo..user posted image user posted image .Hi Hi.

Pa ve?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
9.12.2008 8:48:33   
Urša08
Dobro jutro!

Kako ste?

Anny super, da poteka nosečnost lepouser posted image user posted image user posted image

Barba tvoje dete pa pridno raste in se redi user posted image user posted image user posted image

Peli je začasno odklopljena, ji net nagaja. Smo šli včerej skupej na sprehodek in na kavico, tamalčka sta pa kakav s smetano.

Pikapolona je tvoj že doma? Sedaj pa najbrž že pakirate za smučanje. Jupi. Ne pozabi poročati kako je bilo.user posted image

Najboljša super, da že krasite stanovanje. Tudi mene že mika.

Jaz komi čakam petek, ker imam ultrazvok, bom vidla kok je naš pikec velik, pa težek. Sedaj grem pa zajtrk narest, tako da se kasneje še mal oglasim.

papauser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
9.12.2008 12:16:18   
lutiropan
Barba super za dete, da je ok in da tako lepo raste.user posted image user posted image A fanta pričakujete?

Mi tudi že krasimo hiško. Mene kar malo meče tale december....Mi je ful lepo ,ko kaj skupaj ustvarjamo z otroki...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
10.12.2008 9:20:33   
barba
Lutiropan - spola ne vemo, ker se ga ni dal ujet user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.12.2008 14:15:23   
Peli
Ja peli je že od pon. prkloplena, pa nima časa kej napisat user posted image .

Smo ponedeljek in torek kar lepo izkoristili s sprehodi. Danes je Urban dobil noričke, dobro da je zunaj takole, da ni za vn.

Mi še nič ne krasimo za praznike, sej je še čas, niti še nism uspela dat na mizo adventnega venčka user posted image . Komaj pa čakam praznike, da bomo vsi skupaj doma.
Ta vikend pa mamo še eno praznovanje, tako da me čaka spet ena tortica za narest.

Urša - poročaj kako je blo na pregledu!

Barba
- navijam za fanta, da boš mela par user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.12.2008 14:44:00   
Urša08
Ojla!

Eto zjutrej sva mela z user posted image ultrazvok, tako da sva pol ure gledala najinga poba - je še vedno fantekuser posted image . Kakšen cukrček je, pa že laske mauser posted image . Bo pa ta tud bolj med srednjimi, tam okol 3kg in okol 50cm, bom lažje rodila user posted image user posted image user posted image .  Skratka zaenkrat vse ok, upam da tako ostane, ima pa 1817g.user posted image   Mi je tale ultrazvok polepšov dan, tak da sem kljub dežju dobre volje. Mi je pa še user posted image rekel, da lahko dva kompletka v št.56 dokupim - se mi je tok dobr zdel, da ne poslušam vedno sej vse maš. user posted image Mi je zanč tašča prjavla k je gor prišla in vidla da mal cunce pregledujem, da itak že vse mam user posted image user posted image user posted image ma kot da sem rekla da more kej kupituser posted image

Peli kako pa Urban prenaša noričke?

grem naprej kuhat, bo dons špinača pa pire krompir, pa jajček na vrhu

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.12.2008 10:37:50   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Kako ste kaj?
Jaz sem v službi, pa sem mal prišla v kontrolo...user posted image user posted image
Pri nas je mala dobila eno virozo, je sinoči bruhala, pa je sedaj mal bolje...Kaj delate v tem decembrskem vzdušju?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.12.2008 11:03:37   
Peli
Pr nas mamo tud dva bolančka, Urban ma norice, Aljaž pa bruha.
Jest sm spet eno torto packala, ma moj star ata 80, tko, da grem dons jest sama z Urbanom na kosilo, mož in Aljaž pa se bosta crklala.

Tolk na hitrco... LP

Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.12.2008 20:21:41   
NAJBOLJŠA
Peli, moja Zala je tud včeraj bruhala..še danes nima apetita, pa bleda je kot stena..A Aljaž hodi v vrtec?Baje, da  zopet enatraparija razsaja..user posted image
Vidim, da sta tvoj Aljaž in moja Zala zlo skup.user posted image ..moja je januarka...Bo že tri stara-rada pove..user posted image
Mene pa v želodcu zvija, pa pri srcu tud...user posted image Ema gre za en teden v zimsko šolo, na Pohorje..user posted image user posted image .Saj je bla že pr tašči, pa tko, ampak ni isto.user posted image
Mam jest raiser fiver, bolj kot ona.
Ko se vrne , pa ima rojs.dan.user posted image    Deveti.
Kaj ve počnete?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.12.2008 23:11:10   
Peli
Aljaž je bil danes dober, pa ne hodi v vrtec in glede na to da smo mel norice in nismo kej dost okol hodil pojma nimam kje je tole pobasal. Urban pa lepo prestaja noričke, prejšni večeer je sicer mel mal vročine, ampak je bil čist dobre volje.
Še dobr da je dež zunaj, da me tolk vn ne vleče, morm pa priznat da sm sama sebi grozna, sm lena ko user posted image , še kosilo mi je odveč skuhat user posted image , samo gledam kaj bi v usta zbasala...user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.12.2008 8:41:45   
barba
Ja, Peli a še kar ni konc noric?

Men gre ta vreme že ful na živce. Kar naprej sama tema, sivo in mokro. Prav slabe volje sem, ker nikamor ne moremo.user posted image user posted image user posted image  Še v šoping za user posted image  se mi ne da zarad vremena. Sam bom mogla kmal nabavt, sej mam še samo 30 dni do PDPja.

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.12.2008 10:58:49   
Urša08
Ojla!

Ja tale vreme je čista polomijauser posted image sem ga že fino sita.

Peli pocajtejte se.

Barba še en mesec maš do konca, kok gre hitr. A ti še veliko manjka?

Midva sva šla v soboto v šoping, in sva nakupila še par malenkosti za božička, pa darilo Nejčku za roj. dan, potem sem pa še kr za tamičkenga nakupila dude, pleničke, krpice, pa par en komplatek ter žabice. Sedaj pa mislim, da mam praktično vse razen par malenkosti iz lekarne. user posted image

Sem pa v nedeljo že začela s peko, tako da sedaj vsak dan neki spečem. Smrekico smo tud že postavili. Sem pa že izpraznila komodo in jo pomila, tako da sedaj počasi že perem cunce zauser posted image . Ma čas gre tok hitr, pa med prazniki sploh ne vem kok bomo doma. Za Božič nas itak ne bo, potem smo pa povabljeni v toplice in to na dva konca - se morva z mojim še zment kam bomo šli oz. k vsakmu mal in za kok časa.

Sem spisala cel roman sedaj pa šibam nazaj Nejčka slikat za voiščilnico. Sem našla motiv, sedaj more samo še Nejc sodelovat pa bouser posted image user posted image je pa letos težje k lani, lani je biol bolj pri miru letos pa kr bezla po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

uživajte kljub turobnemu vremenu

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.12.2008 12:03:43   
barba
Joj, Urša že pereš? Jst še nisem začela prat.user posted image  Greva jutri z Meto še zadnje stvari nabavit. Morem kupit še par cunj, ostalo pa imam. No ja, par rjuh za v zibelko morem še naredit, pa komaj danes dobim jogi nazaj. Sem ga prijateljici posodila in sem mogla bit kar oštra, da mi ga bo zdej vrnila.user posted image user posted image user posted image  

Itak Meta tako težko čaka na dojenčka, da je zdnjič v vrtcu jokala, ker še ni pršu user posted image . Drgač gre tolk hitro cajt, kar ne morem verjet, da je samo še en mesec.

Včeraj sem zaključila z aerobiko. Ne gre mi več tako kot bi rada, pa še neki me je začel na desni strani bolet in sem sklenila končat z aerobiko za nekaj časa ... tam do konca marca. user posted image

Jst grem pa knjigo brat ...

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.12.2008 13:38:06   
Urša08
Punce kje pa ste vse?

Barba
si najdla kej luštnih cunc? Pa super da se Meta veseli user posted image . Jaz pri Nejcu sploh ne vem, če zastopi, da bo januarja dobil bratca. Sicer ve kaj ima mamica v trebuščku, pa lepo pokaže, poboža, da lupčka, samo dejansko pa mislim da je še premajhen.  Imam pa jaz tud še samo 45 dni user posted image Komi čakam. Dons sem najdla postelnince od zibke, tako da jih dam čez vikend prat, pa zlikam, da bo mel moj user posted image vse pripravljeno.

Dons sem pa samo posesala stanovanje, zlikala par malenkosti in na veliko zabušavalauser posted image . Mi kar paše. Kosilo je še od včerej ostalo, tko da bom šla zdele kr mal na kavč.

papa user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
18.12.2008 7:05:14   
anny1
Hallo, punce
ja sem prebrala da me imare v mislih-sem bila zelo veselam,da je će kdo na tem svetu ki me pogrešauser posted image ...
no sem spet mal iz postle zlezla, da vas pozdravim-pa še mir za pisanje mam k obe spita, pol k se zbudita pa da vidita da mami ni v postli je kuj, mami dej to dej un....user posted image  po pa kr raj v postel ostanem, pol pa sam na wc laufam pa hir nazajuser posted image . Moj user posted image  je že čist na konc- prvo more na šiht delat 100na uro pol pa še doma gospodinjo špilatuser posted image - dober da so prazniki pred vrati da se bo mal spočiluser posted image .
No ja punce dve sta proti kpncu jaz še malo pa na polovici, kje pa je 4user posted image - a ni bla še enauser posted image user posted image .
Punce zdej se pa poslavljam postla kličeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
papauser posted image user posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
18.12.2008 9:08:44   
barba
Urša - vse sem najdla user posted image , ful dobrih stvari. Sam unih plišastih pajackov - hlače z naramnicami in stopali so ble pa samo ene. user posted image  Zdej morem še samo oprat in zlikat, sam morem na Meto počakat ker je zdej kar ona šefica čez cunje za dojenčka. Je v trgovini cunje zbirala na veliko. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sta z možem še zibko naštimala in ji je kar trgal. Vse je prpravla, od vrtiljaka do igrač in posteljnine. user posted image

anny - ti pa kar lepo počivaj, da bo vse OK z user posted image  

Kje so ostale gorenjke?

LP, barba

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
18.12.2008 10:35:32   
pikapolona2
hej

jaz sem tukaj...delovno za računalnikom. Sem imela dva dni prisilne pavze naju je oba nekaj zašraufalo...moj je sračkal jaz pa sem kozlala. No danes sva oba že bolje....Brina je k sreči OK.

Smučanje je uspelo...sva se nmal nasmučala.....vmes sva še v Ikeo skočila in sem si nekaj za novoletna darila nakupila....in nove lučke in tepih za dnevno. Komaj čakam da se lotiva beleža in potem na novo uštimam dnevno. ..moj se sam za glavo drži in me sprašuje če bova na 3 leta mejala dnevno...hehe...jst pa pravim malo prebarvat in kak nov dodatek pač ni menjava dnevne. Jst tko uživam v tem.

Tale vikend bo baje malo sončka......mogopče se bomo šli kaj sankatuser posted image .....tale dež je že prav utrujajoč no!

Lepo se imejte

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
18.12.2008 12:08:40   
Urša08
Pikapolona super, da sta uživala.user posted image user posted image user posted image Glede dnevne te jaz čist zastopim, tud jaz rada mal prebarvam, pa mal spremenim. Tako da super za spremembo. A to bosta sedaj med prazniki počela?

Barba a veš, da sem jaz tud samo ene hlače z naramnicami in stopali kupila. Sploh ni blo izbire al pa številk. Pa ravno teh mi malce manjka. So ble pa številke 74, 80 user posted image halo jaz pa iskala 56 in 62. Lepo, da Meta tako uživa v pripravah na user posted image . Jaz sem dons še postelninci za zibko oprala, tako, da bom mel ares vse pripravljeno en mesec prejuser posted image .

Anny1 lepo, da si se nam malce oglasila. Kar lepo počivej in pazi na malo štručko. Kdaj maš pa rok?

Kje pa ste ostale, Peli, Lutriopan, Korpi, Sandra,Dodi, Žiža,PAJO,...in vse druge k sm vas spustila

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
18.12.2008 18:16:32   
korpi84
Evo mene, moram priznat, da kar malo pozabljam na tale forum, ampak to rundo sem imela res kar dost za prebrat. Ste ble pridne, se bom morala jaz tudi poboljšat. No mi smo tudi začeli s krašenjem stanovanja (sem prinesla škatle z okraski pa smreko iz podstrešja, zdaj pa čaka).
Malo mi gre to vreme že na živce, nisem že od zdavaj šla na sprehod z vozičkom.
Tejkaz, kdaj že si mi napisala, da greva lahko tudi jutri na kavo... če bo jutri cajt pa vreme te pokličem dopoldan.

O nosečkice kok ste dobre, prav fajn mi vas je brat in se spominjat, kako je bilo dobrega pol leta nazaj...zraven pa delat načrte za naslednjegauser posted image  No saj se nam še tako zelo ne mudi, pa vseeno komaj čakamuser posted image

Lepo bodite pa uživajte v veselem decembrskem vzdušju!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
18.12.2008 20:55:42   
NAJBOLJŠA
Urša, kaj pa moja malenkost...?user posted image user posted image user posted image user posted image
Jokam, k me nihče ne pogreši..user posted image .Pa pišem, pišem...user posted image
Pr nas se je zjasnilo...a ne bo snega, al kaj?Najblj bedna stvar mi je pa zelen Božič , ter novoletni prazniki....
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
18.12.2008 22:03:02   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: korpi84
...O nosečkice kok ste dobre, prav fajn mi vas je brat in se spominjat, kako je bilo dobrega pol leta nazaj...zraven pa delat načrte za naslednjegauser posted image  No saj se nam še tako zelo ne mudi, pa vseeno komaj čakamuser posted image

A vi jih po načrtu delate?
user posted image

Se še jest mjčkn uglasim, mal smo bli bolni, no zdej smo že več al manj zdravi, vsake tolko nam za par dni zmanjka interneta user posted image , itak pa se doma kej posebnega ne dogaja, da bi mela prav za pisat.

Nosečkice mate že imena zbrana? Pomagajo pri izbiri tud večji otroci?
Aljaž je Urbana dolgo časa še klical kar dojenček, sej smo pred rojstvom vedno govorili le dojenček user posted image .

Urban je zdej že ornk raziskovalec, okol obrne celo stanovanje, sploh zašiba, če vidi kakšna vrata odprta, no na noge se pa še glih ne postavla...
Aljaž ma trenutno obdobje ko cele dneve crkla svojega zmaja, ga okrog vozi v košku, previja, hrani, podira kupčka, tud podoji ga user posted image , včasih mu moram še jest kakšno pesmico zapet, da lahko zaspi... . Drugače pa se je danes 1. zgodilo, da je spal pri naju, sredi noči sm ga dobila sredi sobe, vsega objokanegain kar tresel se je, da ga je strah - se mi je prav zasmilil.

Pikapolona, ko že omenjaš sankanje - a kaj veš a je izpod Storžiča že kaj zrihtan?

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
19.12.2008 12:13:19   
barba
Peli - pri nas so imena zbrana. Meta itak ne odstopa od tega, da bo bratec. Če rečemo, da bo punčka sploh noče slišat. Ona hoče Tineta.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.