|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
19.12.2008 12:57:44   
anariya
Evo še ena gorenkja, jest imam 10mesecev pa tri dnii staro hčerko Lano, lp

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
19.12.2008 22:02:33   
lutiropan
anariya pozdravljena  imaš malo mlajšo pikico, ko je moja

Drugače pa imamo noro. Ta  veseli december je kar pester pri nas. Enga peljemo, pa drugega, pa tretjega, pa konec leta pri tabornikih pa to obdarovanje, pa drugo, pa igrica , pa kakšen glasbeni nastop....Tako, da po eni strani komaj čakam, da bo december mimo.....

Lepo bodite.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.12.2008 9:41:04   
NAJBOLJŠA
Lutiropan, s strinjam s tabo...Glede taga je pa res norouser posted image -smo pač taksisti s polno paro...user posted image user posted image user posted image
Drugače pa mi je december full lep mesec, k je vse okrašeno, pa zvečer , ko se vse umiri...le sneg mi zelo manjka-vsaj 5 cm, da je vse belo...user posted image

Ta nova, mladinka, lepo pozdravljena in dobrodošla.
user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.12.2008 12:04:45   
lutiropan
Drugače pa mi je december full lep mesec, k je vse okrašeno, pa zvečer , ko se vse umiri...le sneg mi zelo manjka-vsaj 5 cm, da je vse belo...

Saj meni tudi, pa ko z otroki okrasimo,pa vse tiste lučke, ko je tako lepo okrašeno povsod.....Pa če je sneg je sploh pravljično....To norenje okoli, je pa včasih  kar pestro...  No, sam da imajo otroci veselje, a ne?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 20.12.2008 12:05:09 >

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.12.2008 13:06:58   
NAJBOLJŠA
Lutiropan, res je...Ko vidiš njihova pordela lička, ko so presenečeni, veseli, je res vredno divjanja sem in tja.user posted image
No, danes je 9 let, kar sem rodila svojega prvega otrokauser posted image .A pa se to kdo spomni?user posted image Ne, vsi čestitajo moji hčerkici Emi, kot, da je sama sebe rodila.....user posted image Dobr, a ne?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.12.2008 13:19:01   
lutiropan
No, danes je 9 let, kar sem rodila svojega prvega otroka .A pa se to kdo spomni? Ne, vsi čestitajo moji hčerkici Emi, kot, da je sama sebe rodila..... Dobr, a ne?

No, ti jaz čestitam, da si pred 9 leti rodila tvojo princesko...
No tudi EMI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač je pa tle v Šenčurju navada, da rečejo recimo ta in ta je rodil...user posted image Mislim meni je to tako mimo, da kar ošpice dobim. Ja, d.... je rodil, on je v parih minutah svoj del opravil...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.12.2008 15:44:59   
NAJBOLJŠA
Hojla.user posted image
Lutiropan, ja ta varianta, da je un rodil mene tud zjeziuser posted image ......Ko pa za kakega deca rečeš, da je copata, pa se bodo moški uprli-ja, halo   , če je rodil tud kak lohk...user posted image
Ma ja.user posted image
Mi smo šli včeraj zvečer na letališče po eno druž.prijateljico, pa mi je nazaj grede sine bruhal kot....No, sedaj se pripravljamo , da gremo poslušat čarovnika Grega, pol pa še v vrtcu pripravljajo eno presenečenje....Potem moram še na Jesenice letet, k imam poln avto potic...user posted image
Skratka bom zvečer dol padla..user posted image .pa ne za sex, ampak za spanje...
user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.12.2008 15:48:30   
NAJBOLJŠA
Ej, punce, a odpremo "novo" temo  ....GORENJKE 2....user posted image
Sem gledala, da imamo trenutno samo me čez 100 strani?......
user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.12.2008 16:49:41   
lutiropan
A ne moreš met najprej 200 strani, pa potem odpiraš spet novo temo?

Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.12.2008 21:38:06   
lutiropan
Ojla....Kje pa ste vse? Imava z NAJBOLJŠO samogovore tu gor.....user posted image user posted image user posted image
A ste tako pridne in samo pečete za praznike?

Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.12.2008 9:34:04   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.user posted image
Pa res, kje ste?user posted image
Lutiropan, ne vem teh pravil , glede strani, samo slučajno sem opazila..
Kao lepo vreme, a ne?user posted image user posted image
Jaz sem čez dan prosta, ker imam nočno zvečer...user posted image In moram mal še v shoping-darila in tko...

Kaj delate?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.12.2008 12:36:15   
Peli
No, de nauta jamrale da sta same user posted image .
Mi smo zunej, zdej so otroci zdravi, pa lepo vreme je, pa mož je že doma (pa ne smem tolk za rač. sedet da nam zmerjana user posted image ).
Dons dopoldan pa smo imel obiske, potem sm šibala še kropit (je od kolegice mami umrla), pa na .pošto, maladva sm dala spat, zdej komej čakam da se zbudita, da še mal vn šibamo, potem pa v KR, morm it po ene čevle za hodt, ker res ne morm nevemkamvse v supergah.

Mi mamo smrekco in jaslice že postavljeno, nč ne pečem, mogoče bom jutr tiramisu spackala, drgač pa nebova nč kej posebnga delala za jest jutr, itak se samo za naju ne splača.

Neposredna povezava do sporočila: 2537
24.12.2008 8:11:09   
Urša08
Jutro!

Včerej sem imela pregled in user posted image pridno raste, moj trebušček tudi, malce zatekam in predpisano imam počivanje , da ne bomo prej rodiliuser posted image . Še dva tedna sta kritična potem grem pa lahkouser posted image .

Drugače je bilo pa kar pestro zadnje dni pri nam, je user posted image tud neki zvil, pa Nejc je bil prava mala tečka. Meni je ratalo napečt dobrot, me čaka pa še zavijanje daril. Popoldan gremo k mojim na božično večerjo. Da ne govorim o tem, da sem tko lepo stanovanje pospravljala in če zdele mal okol sebe pogledam mamo živo štalo.

Grem Nejcu narest zajtrk, pa se dons še kej oglasim.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
24.12.2008 9:55:29   
barba
Jst sem bla dons v posvetovalnici in dobila kup napotnic. Se je stvar resno začela! Naše dete je že zelo zelo nizko, zato je tud prisotnih skoz več bolečin v spodnjem delu trebuha. Zaradi tega imam po praznikih (7.1.2009) amnioskopijo. user posted image  Upam, da ta otrok ne bo prehiteval, ker letos pa res še nebi rodila.
Nazadnje bo pa tud ta ful čez rok.user posted image user posted image

Pa vesel Božič in srečno 2009!!!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
24.12.2008 10:25:14   
pikapolona2
Vsem skupaj lepe praznike in miren ter brezskrben božič.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.12.2008 12:56:44   
Urša08
Barba počivej čez praznike, naj te tvoj crkla, januarja pa tud če kak teden prej dobite user posted image v naročje bo čist fleten.user posted image

Meni je ratalo vsa darila zavit, pa spakirano mamo tud že, tako, da štartamo ko se Nejc zbudi.user posted image

Vsem želim srečen Božič v krogu svojih najbližjih.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.12.2008 16:43:07   
lutiropan
Vsem vesel in srečen Božič. Lepo praznujte s svojimi družinicami!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.12.2008 18:40:23   
NAJBOLJŠA
VSE DRAGE MOJE....

Želim Vam vesel, debel in zdrav Božični večer, ter Božični dan.!user posted image user posted image

Pripravljamo si večerjico, ter gledamo bož.zgodbice...uživamo.user posted image
Pa ve?
Jaz imam nato delovno, ob osmih oddidem v službo, pa še tko noro imamo....ma ja, so prazniki, a ne?user posted image

Lepo praznujte...
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
29.12.2008 14:09:24   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Vse uživate v brezdelju na toplem kavčku ob svojih sončkihuser posted image . Mi smo bili na svet večer pr mojih in smo tam tud prespali. Nejc je užival sto na uro. Čist navdušen nad darili, da tud jest pa spat ni mel časauser posted image user posted image user posted image . Prav posrečen je bil. Te dni smo malce letali po obiskih, malce počivali, včerej smo šli pa v Ljubljano v center na dedka mraza, pa na topel čajček. Sprehod je bil super, Nejcu je bil najbolj všeč zajček na sprevodu, pa seveda nešteto lučk.
Zdele pa samevamuser posted image Nejc spančka, moj je pa mogu nekej v službo it, pa baje bo mogu it tud jutri.

Grem do konca kosilo narest, pa se še kej slišimo.

Barba si še doma?

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
29.12.2008 22:29:50   
Peli
Ojla!

Pr nas tud lenarmo, dons niti z otroci nismo šli vn, smo se celo dopoldne predajali lenobi, ko pa sta šla maladva spat, pa sm pospravljala, pomivala, kuhala...popoldan pa je tašča za 2 urce pomerkala maladva midva z možem pa sva šla sankat pod Storžič in je blo super(če odštejem žuljuser posted image ),sm se zluftala, zjagala...

Urbana spet mal zobki matrajao in sračka sto na uro, ma že čist rdečo rito. Aljaž je kar priden, samo zadnje čase ga je kar težko kam spravit, bi se karnaprej igral v sobici, drgač pa je kar priden.

Urša - ste zdej kr doma? Ne greste nikamor?

Barba - javi, če je že kej novga!

In kje boste kaj praznovale novo leto?
Mi bomo kar doma - pač dan, kot vsi ostali.

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
30.12.2008 21:20:57   
barba
Evo mene ... nič novega ni pri nas. Edino zvečer malo trebuh otrdeva, nekje na 15-20 min.
Drgač nisem več zatekla v desno nogo in tud počutje je vredu. Včeraj sem še celo bajto po tleh pomila in vse pospravla. Tko, da zdej bo pa še samo mož gloncal. user posted image user posted image user posted image

Sej nevem, če sem že napisala, da imam 7.1. 2009 že amnioskopijo. Menda je dete že ful ful nizko in je kar reku, da naj se pridem pokazat. Mogoče bo tokrat res prej in ne 12 dni čez rok.user posted image  Sploh si morem pa najprej pripravit v torbo stvari za v porodnišnico. Še zdej nisem spokala.user posted image

Spet imamo doma cele kolobocije s taščo. Od kar je zlomila ključnico se ji menda ful v glavi vrti. Itak, da to ni nč čudnega, če pa ful nč ne je in sam pred tv-jem leži. Prpelal je tolk deleč, da je mož znoru in zdej hodi 4x na teden k nama na kosilo, za 3x sva pa rekla, da ji naj svakinja skuha.
Dons sm rekla, da naj pride jest kosilo pa je rekla, da si je že sama skuhala sam da bo vseen pršla jest. No, pol je pa zmazala čist vse kar sem ji dala.user posted image  Jst nebi mogla tolk pojest, če bi pred pol ure že jedla kosilo. user posted image user posted image user posted image  
V glavnem bom slej ko prej imela 3 otroke: Meto, dete pa še taščo.user posted image

Našo Meto spet trma trga in to samo ko se je treba zvečer tuširat. Zgleda vse OK, pol jo pa naenkrat zagrab in začne trmart in se po tleh metat. user posted image  Kdo bi razumu te mulce?

Aja, za silvestrovo bomo pa kar lepo doma. Malo večerje pol pa na kavč. user posted image

Tole naj bo roman za letos!
Želim vam v novem letu vsega dobrega, predvsem pa zdravja in trdnih živcev! Srečno!!!

< Sporočilo je popravil barba -- 30.12.2008 21:22:10 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
30.12.2008 22:52:50   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: barbaAja, za silvestrovo bomo pa kar lepo doma. Malo večerje pol pa na kavč. user posted image

A dej nehej, a nebi šla rajš kam plesat user posted image .

Ja tele stare mame...jest sm dons mojo staro mamo v red dajala, sploh pa njene papirje... pravi da je nekam denar od ata zgubila (najbrž ga je vrgla v smetiuser posted image ) - vse sva okol obrnile, pa ga nisva najdle - mogoče ga je pa clo že zapravla user posted image jo demenca matra in je res kriza... - oh, kakšni bomo še mi user posted image .

Puce lepo se imejte in lepo praznujte!

Naj bo novo leto v srečo le odeto,
kajti dan je izgubljen,
če ni veselja v njem,
če iskrenih ni nasmehov
in tamalih, luštnih grehov.

user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
31.12.2008 12:03:37   
lutiropan
Tako še zadnje javljanje letos...user posted image

Vsem želim zdravo, srečno in uspešno novo leto 2009. Želim veliko strpnosti in medsebojnega razumevanja.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
31.12.2008 14:29:55   
pikapolona2
vse lepo in čim manj skrbi v novem letu 2009

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
2.1.2009 9:47:29   
anny1
Hallo punce,
no ti prazniki so se prilegli da je bil moj skoz na tapetiuser posted image , sem mal izkoristla 14dni počitka sam zaseuser posted image , rok pa imam 30.5.2009. še enkrat tolk k zdej morem prit pa bouser posted image . Punce upam da ste lepo praznovale. Aja lep pozdrav novim in vesele že praznovane božične pranike kakor tudi srečno in veselo novo leto 2009- upam da se vam uresničijo vse skrite želje ki jih skrivate v najglobjem srcu.

No spola pa tud mi ne vemo upam da bo user posted image  hotel pokazati zdej 9.1. k mam morfo.
Lp punce se javim če ne prej po morfi, ko bo kaj novega.

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (18%)

od 100 do 250 eur (18%)

od 250 do 500 eur (18%)

več kot 500 eur (45%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!