|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
6.12.2008 11:52:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Me je presenetil ati ROVAR, bravo za taki post!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Rovarka, si ga že polupčkala??? Si zasluži, veš.user posted image

še vedno spiuser posted image

hehe...pol si pa ne zaslužiuser posted image

ga sploh ne mislim budit, me zanima kdaj se bo sam vstaluser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:54:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:57:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
6.12.2008 11:58:39   
anikabd
Filip ima fenilketonurijo-blago obliko.

Fenilketonurija (ali PKU) je podedovana motnja presnove beljakovin. Otrokom s PKU jetra ne  proizvajajo dovolj encimov, ki bi presnavljali ali razgrajevali aminokislino imenovano fenilalanin (skrajšano: PHE), ki jo vsebujejo vse beljakovine v hrani.
Pri Filipu je vrednost fenilanalina v krvi na mejni vrednosti. Zato so mu uvedli delno dieto. To pa pomeni ,da mu dajem preparat-mleko dvakrat na dan, ki pa ne vsebuje fenilanalina. Drugače pa še ga dojim.Bomo vidli kako bo ko mu bom začela dodajati hrano.
Vsakič ko mu pregledajo vrednost fenilanalina v krvi, pogledajo še THS.
Drugače pa če katero zanima še kaj več o fenilketonuriji, me lahko vpraša ali pa si prebere članek v decembrski ševilki Moj malček.

Neposredna povezava do sporočila: 379
6.12.2008 12:00:59   
ilatic
jaooooo kaj sem se jst spomnila uceraj ko sem sla spat pa ne pa ne zaspat,innnn....vceraj na srecanju,a da sem si pozabla kavo placat in sla joj mi ni dalo mira celo noc.Cist sem pozabla
zimska ti si ostala se za mano a mogoce ves je kera poracunala-da ji vrnem.joj kaksna sramota.mogoce je pa kelnarca pozabila.f.ack joj kej tazga se mi se ni zgodil
3glu ti neki opises o tisti slikici- na men je zdej pa se bolj nerodn

Ne sekiraj se. Verjetn je pozabla. Jaz sem šla zadnja pa še pogledala sm jo in ji rekla adijo, lih zarad tega da vidim če je vse poračunano, pa ni nič rekla. Tko da ne se skeirat!!

LP

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 380
6.12.2008 12:01:26   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Me je presenetil ati ROVAR, bravo za taki post!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Rovarka, si ga že polupčkala??? Si zasluži, veš.user posted image

še vedno spiuser posted image

zbudi ga.. reči da gresta jagode obirat.user posted image

jagode odpadejo user posted image nisem pri volji za nabiranjeuser posted image

HD - jaz rečem da ob 14, bomo vidli

Neposredna povezava do sporočila: 381
6.12.2008 12:01:31   
anikabd
Malo je dolgo trajalo, da sem vam odgovorila.

Filipu so zelo všeč tipke na tipkovnici, tako da malo dlje traja. 

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 12:24:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 12:26:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
6.12.2008 12:33:06   
Majuska
'jutro pupe,

danes se mi je uspelo malce naspat, no. Jutranje hranjenje je porihtal očka, jaz pa sem še spala na kavču. Definitivno se danes preselim nazaj v spalnico, že pošteno pogrešam svojo posteljo user posted image

Lep pozdrav, vsem julijkam, tukaj "nažgan kot aksa" ati - Rovar. Khm...

Torej...  najprej se vam morem vsem zahvalit za "družbo" in podporo, ki jo nudite moji ljubezni ter se hkrati tudi javno opravičit moji dragi, da nisem poklical, ko sem bil veni. Namreč prepičan sem bil, da že spi in nisem hotel motit (tega mi tako ali tako ne bo nobena verjela user posted image , sva se pa slišala nazadnje okrog 9ih user posted image ). Naj še povem, da je najboljša mamica na svetu, kar se mene tiče in da sem ji hvaležen za najino bibo ter da mi (saj veste + Taja - prva hčer) pomenijo vse na svetu !

Da pa nisem "nažgan" pa verjetno vidite po pisanju, kajti dobro se zavedam, kaj pomeni biti oče in mi niti na kraj pameti več ne pade, da bi se pijan vozil naokrog (ja "več", ker včasih smo se - hvala Bogu, da ni bilo kaj hujšega)...

Naj vam še povem, da ste res zlate, koristne (nasveti...), pridne mamice in oh ter sploh, včasih tudi malo preveč, ker moja kar naprej čuti nekakšno potrebo, da vas more prebrat...  in to zmeraj zvečer, ko malečka že zaspi in bi lahko bilo kaj več, kak že ve rečete... neke jagode nabirat al kaj, joj če mate toliko izrazov, vem pa kaj pomeni "kravice past" user posted image - mah, saj jo razumem.

Tako, sedaj pa se grem stisnit k njima in ju pocartat (če se bo dalo - saj veste kakšne ste, ko se mulite).

Pridne ostanite naprej in veliko srečnih trenutkov vašim družinam.

P.S.: Domov sem prišel ob 2h, aja in forum bi lahko uredile tako, da ko stisneš predogled se bi ti ta dejansko pokazal tako kot je potem videno sporočilo na forumu ne pa čisto drugače (delitev vrstic...).

Heh, malce sem sumničava, ker se mi zdi to bolj žensko pisanje ... a je mami pomagala? Sicer pa bravo ati rovar, da podpiraš nas mamice, ki se družimo tu  user posted image    in upam, da si se odkupil pri najdražji... nikar ne pozabi, kakšne zaklade imaš doma.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
6.12.2008 12:33:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

aja še glede družinskega dvoboja.
Snemanje imamo v ČETRTEK 11.12.08 OB 14H. Zmenile se bomo kakšne pol ure prej da se dobimo na kavici in se spoznamo. Hi hi. Studio je nasproti POP TVja. Tja moramo priti s sveže opranimi lasmi ter nenašmikane. To bomo luštne!! Kaj obleč nimam pojma!!! Lahko pridemo z otročki in babicami, dedkami skraka z varuškami. Baje je malo hladneje tako da jih moramo malo bolj obleči. Snemanje pa bo poteklao do cc. 16.30h. Če zmagamo nadaljujemo s snemanjem v petek ob 8.00h zjutraj. Noro ni kaj. Rada bi da zmagamo, samo upam, da ne bo HD in Inigo problem v petek biti v LJ že tako zgodaj. Bomo se potrudle a ne punce!! Itak se to ne dogaja vsak dan.

Uau, zdaj gre pa zares ... še enkrat boste povedale, kdaj bo treba navijat, a ne? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.12.2008 12:34:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

Malo je dolgo trajalo, da sem vam odgovorila.

Filipu so zelo všeč tipke na tipkovnici, tako da malo dlje traja. 

Še malo, pa bo Filip tipkal v mamičinem imenu user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.12.2008 12:36:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Netki - jaz bom tudi kmalu plešasat, sedaj sem si kupila Fitoval šampon, pa je mogoče 5% bolje

jaz sem ga tudi začela uporabljat, v kratkem pričakujem že kake rezultate, nazadnje sem namreč še vedno cele šope las metala proč user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 388
6.12.2008 12:47:31   
Majuska
Hehe, sem se spomnila, da se je pri nama vse začelo nekako pred 10 leti ... ko me je moj vprašal, če bi poskusila biti kaj več kot prijatelja ... no, obletnico imava v ponedeljek  user posted image  

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 12:53:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 12:55:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 391
6.12.2008 12:57:42   
bambuča
hd,imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 392
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 12:58:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 393
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 12:58:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambuča)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
6.12.2008 13:10:30   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Hehe, sem se spomnila, da se je pri nama vse začelo nekako pred 10 leti ... ko me je moj vprašal, če bi poskusila biti kaj več kot prijatelja ... no, obletnico imava v ponedeljek  user posted image  

tudi midva user posted image 8.12. 8 let kar se prenašavauser posted image

imam občutek da bo pozabil....

prej ga spomni user posted image

moj nima šans, da bi pozabil ... ker že prej nekajkrat omenim, da se bliža najin datum user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 395
6.12.2008 13:28:18   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Netki - jaz bom tudi kmalu plešasat, sedaj sem si kupila Fitoval šampon, pa je mogoče 5% bolje

jaz sem ga tudi začela uporabljat, v kratkem pričakujem že kake rezultate, nazadnje sem namreč še vedno cele šope las metala proč user posted image

zdej je ena reklama neki proti izpadanju las od shwartzkopfa.....je katera že poskusla?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.12.2008 13:46:46   
glugluglu
evo, sedaj malo miru, no Nina me čaka, da se greva igrat monopoli, Mitja in Mark sta nekam šle na eno delavnico, Tian spi;

jaz sploh še nisem zaspana prav čudno, sva se pomenila,
rovar_ka ja jaz sem pa prav gledala, da bom ja ugasnila računalnik, da ne bi slučajno kaj vohljal, user posted image , ker, če slučajno pustim prižgano na tej strani, potem res kaj prebere ko gre on za rač.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.12.2008 14:02:10   
rovar_ka

'jutro pupe,

danes se mi je uspelo malce naspat, no. Jutranje hranjenje je porihtal očka, jaz pa sem še spala na kavču. Definitivno se danes preselim nazaj v spalnico, že pošteno pogrešam svojo posteljo user posted image

Heh, malce sem sumničava, ker se mi zdi to bolj žensko pisanje ... a je mami pomagala? Sicer pa bravo ati rovar, da podpiraš nas mamice, ki se družimo tu  user posted image    in upam, da si se odkupil pri najdražji... nikar ne pozabi, kakšne zaklade imaš doma.

sploh nisem hotla komentirat tega, pa mi ne da miru.. Ja Majuška, narekovala sem mu kaj naj napiše. Mislim, kake maš! in jaz bi od tega mela kaj žeuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 14:17:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
6.12.2008 14:29:55   
rovar_ka
glugluglu - hja, midva pa mama računalnik prižgan 24/7, ker si on neke filme dol skoz vleče. Jaz pa mam stran nonstop odprto, ker bi tak pozabla na keri strani sem ostala, tak da samo refreshamuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?