Majuska
|
'jutro pupe, danes se mi je uspelo malce naspat, no. Jutranje hranjenje je porihtal očka, jaz pa sem še spala na kavču. Definitivno se danes preselim nazaj v spalnico, že pošteno pogrešam svojo posteljo IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Lep pozdrav, vsem julijkam, tukaj "nažgan kot aksa" ati - Rovar. Khm... Torej... najprej se vam morem vsem zahvalit za "družbo" in podporo, ki jo nudite moji ljubezni ter se hkrati tudi javno opravičit moji dragi, da nisem poklical, ko sem bil veni. Namreč prepičan sem bil, da že spi in nisem hotel motit (tega mi tako ali tako ne bo nobena verjela , sva se pa slišala nazadnje okrog 9ih ). Naj še povem, da je najboljša mamica na svetu, kar se mene tiče in da sem ji hvaležen za najino bibo ter da mi (saj veste + Taja - prva hčer) pomenijo vse na svetu ! Da pa nisem "nažgan" pa verjetno vidite po pisanju, kajti dobro se zavedam, kaj pomeni biti oče in mi niti na kraj pameti več ne pade, da bi se pijan vozil naokrog (ja "več", ker včasih smo se - hvala Bogu, da ni bilo kaj hujšega)... Naj vam še povem, da ste res zlate, koristne (nasveti...), pridne mamice in oh ter sploh, včasih tudi malo preveč, ker moja kar naprej čuti nekakšno potrebo, da vas more prebrat... in to zmeraj zvečer, ko malečka že zaspi in bi lahko bilo kaj več, kak že ve rečete... neke jagode nabirat al kaj, joj če mate toliko izrazov, vem pa kaj pomeni "kravice past" - mah, saj jo razumem. Tako, sedaj pa se grem stisnit k njima in ju pocartat (če se bo dalo - saj veste kakšne ste, ko se mulite). Pridne ostanite naprej in veliko srečnih trenutkov vašim družinam. P.S.: Domov sem prišel ob 2h, aja in forum bi lahko uredile tako, da ko stisneš predogled se bi ti ta dejansko pokazal tako kot je potem videno sporočilo na forumu ne pa čisto drugače (delitev vrstic...). Heh, malce sem sumničava, ker se mi zdi to bolj žensko pisanje ... a je mami pomagala? Sicer pa bravo ati rovar, da podpiraš nas mamice, ki se družimo tu in upam, da si se odkupil pri najdražji... nikar ne pozabi, kakšne zaklade imaš doma.