Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:18:20
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ATI ROVAR -- sem že hotla vprašat tvojo ženko, če je miklavž prinesel palico zate, ampak si s temlem postom lepo izmazal zelo lepo res, ampak tista izjava, o nabiranju jagod, me je pa nasmejala do solz. rovarka - ga boš mogla poučiti o pravem izrazoslovju jaz sem se tud ful nasmejala - ne vem od kod mu nabiranje jagod pa sem ful dostrkrat omenla, da rešujemo križanke tu gor pa o polnjenih šampinjonih sem mu tud pravla - on pa privleče ven kaj vem od kod jagode, svašta
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:24:09
|
|
|
|
Netta
|
rovarka - ja to pa verjamem, da ne upaš z malo v dom...sem delala kot študentka v enem, in sem bla tud sama skoz neki bolana bogi tvoj ati, to mora bit grozno skoz ležat in že toliko let
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:24:52
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 kak skuzlan urjeme, tu ni rejs pa sami sva... animacija mi bo dons z ušes ven gledala... prav nikakvo vreme ja. Jaz tud več nimam idej kak jo animirat, se mi zdi da se je igračk navolila, se prav vidi, ko ji pokažem kako brezvezno, ki se sploh z njo ne igra, da ima dost večji interes. Tudi igralna podloga ji je čist out zdaj..Pa ona bi zdaj samo hodla okrog, ampak kaj, ko nimamo ravno velikega stanovanja, pol pa šetam z njo od kuhne do dnevne sobe. V dnevni sobi mi grabi po likalniku, v kuhni pa mi slike dol meče s hladilnika. Če jo dam v ležalnik se mi gor dviguje, sedet še tak ne more prav...luda kuča komaj čakam da se začne plazit
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:25:21
|
|
|
|
Netta
|
kak skuzlan urjeme, tu ni rejs hehe, tole je pa fajn slišat, se počutm kot doma
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:31:09
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška hd, najprej napotnica in če bo že to popustila tvoja P, potem jo nahecaj, da napiše NUJNO meni je sicer sama od sebe to nardila, ker Živa je pač rabila preglede zdaj, ne čez pol leta. in mislim, da je pri tebi enako!!! Kali rabi pregled zdaj. potem pokliči na PK v sprejemno ambulanto in jih lepo lepo vrpašaj, kdaj je dežuren endokrinolog al kaj ti rabiš. bo najhitreje tako - potem prideš tisti dan, te pogledajo in greste dalje. ko te majo 1x v sistemu, je vse lažje. sam notri pridet traja, če ni nujno. pa veiko veliko sreče - boš sama na lastne oči videla, kako obupno je stanje - materialno. dohtarji so pa res ok, to pa nimam kaj rečt. še hitreje pa vse teče, če si hospitaliziran. mi2 z Živo sva uradno še v bolnici. Se podpišem. Ko sem našega hotela naročiti pri našem endokrinologu v ambulanto, bi prišla na vrsto šele marca. Da pa ne čakamo tako dolgo nas je naročila kar v oddelek. Tako vse preglede opravimo kar tam. Pa zelo so prijazni. Takšna je naša izkušnja. Kar pogumno.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:32:19
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška hd, najprej napotnica in če bo že to popustila tvoja P, potem jo nahecaj, da napiše NUJNO meni je sicer sama od sebe to nardila, ker Živa je pač rabila preglede zdaj, ne čez pol leta. in mislim, da je pri tebi enako!!! Kali rabi pregled zdaj. potem pokliči na PK v sprejemno ambulanto in jih lepo lepo vrpašaj, kdaj je dežuren endokrinolog al kaj ti rabiš. bo najhitreje tako - potem prideš tisti dan, te pogledajo in greste dalje. ko te majo 1x v sistemu, je vse lažje. sam notri pridet traja, če ni nujno. pa veiko veliko sreče - boš sama na lastne oči videla, kako obupno je stanje - materialno. dohtarji so pa res ok, to pa nimam kaj rečt. še hitreje pa vse teče, če si hospitaliziran. mi2 z Živo sva uradno še v bolnici. Se podpišem. Ko sem našega hotela naročiti pri našem endokrinologu v ambulanto, bi prišla na vrsto šele marca. Da pa ne čakamo tako dolgo nas je naročila kar v oddelek. Tako vse preglede opravimo kar tam. Pa zelo so prijazni. Takšna je naša izkušnja. Kar pogumno. mojcek oprosti, ne vem kako mi je to ratalo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:34:10
|
|
|
|
rovar_ka
|
anikabd - za zadnjim "quote" moreš pisat, ne pred njim
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:43:59
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu in zdaj s stacionarcem ičem svoj mobilnik, ma ne moreš verjet, murphy Nisi edina tudi jaz to prakticiram.Pr men je kriv EMŠO, pa porod mi je mal skleroze nakopu sploh se ne sekiraj, jaz sem zadnjič z mobitelom stacionarnega iskala in sem tak dolgo iskala, da sem pozabla, da sama sebe kličem in sem se javila to ni še nič! jaz sem ga enkrat iskala, pa iščem in iščem, pa ga ne najdem..No, in se grem klicat po stacionarnem, meni pa začel telefon V ROKI zvonit pravi butl Ma sej to ne morš verjet. Meni se je pa že zgodilo da sem iskala mobitel pa sem govorila po njem. HD in MAJA - jaz sploh ne vem zakaj se je šlo. No upam pa da ste se zmenile in da ne bo kakšnih zamer.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 10:44:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 10:46:03
|
|
|
|
Netta
|
men se pa ana obrača na trebušček in kar noče nehat, pa tak je zaspana da komaj gleda...zdajle jo opazujem, če bo šlo da zaspi sama na kavču na zdaj si je pa plenico dala čez obraz
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 10:57:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:00:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 11:01:04
|
|
|
|
anikabd
|
hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:08:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:10:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:12:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:14:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:15:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 11:17:23
|
|
|
|
Netta
|
fenil....al kaj že...tud jaz prvič slišim?? kaj pa to pomeni, da ne more prebavt beljakovin...kaj ima dieto al kaj? že dojenček?? mojcek - super stran...sem že mal pregledala, bom tud kaj naročila verjetn
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:19:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:21:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 11:23:02
|
|
|
|
24julij
|
jaooooo kaj sem se jst spomnila uceraj ko sem sla spat pa ne pa ne zaspat,innnn....vceraj na srecanju,a da sem si pozabla kavo placat in sla joj mi ni dalo mira celo noc.Cist sem pozabla zimska ti si ostala se za mano a mogoce ves je kera poracunala-da ji vrnem.joj kaksna sramota.mogoce je pa kelnarca pozabila.f.ack joj kej tazga se mi se ni zgodil 3glu ti neki opises o tisti slikici- na men je zdej pa se bolj nerodn
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 11:36:40
|
|
|
|
Blacky30
|
Morning! Tak, kavico sem spila, zajtrk pojedla, otročka pa sta bila tako pridna, da sem spala do 9.30. No, ob 6h sem Tejo nahranila, potem pa je spala, Nejc pa je poleg mene gledal risanke. Zdaj pa je čas, da gre Tejči spet spat, jaz pa grem zamesit za jabolčno pito. Danes pridejo obiski z miklavževimi darili. Babi pa kuha kosilo. Me je presenetil ati ROVAR, bravo za taki post!!!!!!!! Rovarka, si ga že polupčkala??? Si zasluži, veš. Gluglica, kaj pa ti? Bogica, ja, včasih nas kakšna malenkost čist vrže, mislim, da nam hormoni še kar ne dajo mira. Si spravil noter spanec?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 11:50:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Me je presenetil ati ROVAR, bravo za taki post!!!!!!!! Rovarka, si ga že polupčkala??? Si zasluži, veš. še vedno spi
< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 6.12.2008 11:51:44 >
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 11:51:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?