|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
6.12.2008 10:18:20   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ATI ROVAR -- sem že hotla vprašat tvojo ženko, če je miklavž prinesel palico zate, ampak si s temlem postom lepo izmazaluser posted image user posted image

zelo lepo res, ampak tista izjava, o nabiranju jagod, me je pa nasmejala do solz. rovarka - ga boš mogla poučiti o pravem izrazoslovjuuser posted image user posted image user posted image

jaz sem se tud ful nasmejala - ne vem od kod mu nabiranje jagoduser posted image user posted image user posted image pa sem ful dostrkrat omenla, da rešujemo križanke tu goruser posted image pa o polnjenih šampinjonih sem mu tud pravla - on pa privleče ven kaj vem od kod jagode, svaštauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.12.2008 10:24:09   
Netta
rovarka - ja to pa verjamem, da ne upaš z malo v dom...sem delala kot študentka v enem, in sem bla tud sama skoz neki bolana
bogi tvoj ati, to mora bit grozno skoz ležat in že toliko letuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.12.2008 10:24:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kak skuzlan urjeme, tu ni rejs user posted image user posted image user posted image  
pa sami sva... animacija mi bo dons z ušes ven gledala... user posted image

prav nikakvo vreme ja. Jaz tud več nimam idej kak jo animirat, se mi zdi da se je igračk navolila, se prav vidi, ko ji pokažem kako brezvezno, ki se sploh z njo ne igra, da ima dost večji interes. Tudi igralna podloga ji je čist out zdaj..Pa ona bi zdaj samo hodla okrog, ampak kaj, ko nimamo ravno velikega stanovanja, pol pa šetam z njo od kuhne do dnevne sobe. V dnevni sobi mi grabi po likalniku, v kuhni pa mi slike dol meče s hladilnika. Če jo dam v ležalnik se mi gor dviguje, sedet še tak ne more prav...luda kučauser posted image komaj čakam da se začne plazituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.12.2008 10:25:21   
Netta
kak skuzlan urjeme, tu ni rejs

hehe, tole je pa fajn slišat, se počutm kot domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 354
6.12.2008 10:31:09   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

hd, najprej napotnica user posted image  in če bo že to popustila tvoja P, potem jo nahecaj, da napiše NUJNO user posted image  meni je sicer sama od sebe to nardila, ker Živa je pač rabila preglede zdaj, ne čez pol leta.
in mislim, da je pri tebi enako!!! Kali rabi pregled zdaj.

potem pokliči na PK v sprejemno ambulanto in jih lepo lepo vrpašaj, kdaj je dežuren endokrinolog al kaj ti rabiš. bo najhitreje tako - potem prideš tisti dan, te pogledajo in greste dalje.

ko te majo 1x v sistemu, je vse lažje. sam notri pridet traja, če ni nujno.

pa veiko veliko sreče - boš sama na lastne oči videla, kako obupno je stanje - materialno. dohtarji so pa res ok, to pa nimam kaj rečt.

še hitreje pa vse teče, če si hospitaliziran. mi2 z Živo sva uradno še v bolnici.

Se podpišem.

Ko sem našega hotela naročiti pri našem endokrinologu v ambulanto, bi prišla na vrsto šele marca. Da pa  ne čakamo tako dolgo nas je naročila kar v oddelek. Tako vse preglede opravimo kar tam.

Pa zelo so prijazni. Takšna je naša izkušnja.

Kar pogumno.

Neposredna povezava do sporočila: 355
6.12.2008 10:32:19   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

hd, najprej napotnica user posted image  in če bo že to popustila tvoja P, potem jo nahecaj, da napiše NUJNO user posted image  meni je sicer sama od sebe to nardila, ker Živa je pač rabila preglede zdaj, ne čez pol leta.
in mislim, da je pri tebi enako!!! Kali rabi pregled zdaj.

potem pokliči na PK v sprejemno ambulanto in jih lepo lepo vrpašaj, kdaj je dežuren endokrinolog al kaj ti rabiš. bo najhitreje tako - potem prideš tisti dan, te pogledajo in greste dalje.

ko te majo 1x v sistemu, je vse lažje. sam notri pridet traja, če ni nujno.

pa veiko veliko sreče - boš sama na lastne oči videla, kako obupno je stanje - materialno. dohtarji so pa res ok, to pa nimam kaj rečt.

še hitreje pa vse teče, če si hospitaliziran. mi2 z Živo sva uradno še v bolnici.

Se podpišem.

Ko sem našega hotela naročiti pri našem endokrinologu v ambulanto, bi prišla na vrsto šele marca. Da pa  ne čakamo tako dolgo nas je naročila kar v oddelek. Tako vse preglede opravimo kar tam.

Pa zelo so prijazni. Takšna je naša izkušnja.

Kar pogumno.

mojcek oprosti, ne vem kako mi je to ratalo

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.12.2008 10:34:10   
rovar_ka
anikabd - za zadnjim "quote" moreš pisat, ne pred njimuser posted image

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 357
6.12.2008 10:43:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

in zdaj s stacionarcem ičem svoj mobilnik, ma ne moreš verjet, murphy

Nisi edina tudi jaz to prakticiram.Pr men je kriv EMŠO, pa porod mi je mal skleroze nakopuuser posted image user posted image user posted image

sploh se ne sekiraj, jaz sem zadnjič z mobitelom stacionarnega iskala in sem tak dolgo iskala, da sem pozabla,  da sama sebe kličem in sem se javilauser posted image

to ni še nič! jaz sem ga enkrat iskala, pa iščem in iščem, pa ga ne najdem..No, in se grem klicat po stacionarnem, meni pa začel telefon V ROKI zvonituser posted image pravi butl

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sej to ne morš verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se je pa že zgodilo da sem iskala mobitel pa sem govorila po njem. user posted image user posted image user posted image

HD in MAJA - jaz sploh ne vem zakaj se je šlo. user posted image No upam pa da ste se zmenile in da ne bo kakšnih zamer.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 10:44:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
6.12.2008 10:46:03   
Netta
men se pa ana obrača na trebuščekuser posted image user posted image user posted image
in kar noče nehat, pa tak je zaspana da komaj gleda...zdajle jo opazujem, če bo šlo da zaspi sama na kavču

na zdaj si je pa plenico dala čez obrazuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 10:57:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:00:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
6.12.2008 11:01:04   
anikabd
hvala

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:08:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:10:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 365
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:12:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:14:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 367
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:15:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 368
6.12.2008 11:17:23   
Netta
fenil....al kaj že...tud jaz prvič slišim?? kaj pa to pomeni, da ne more prebavt beljakovin...kaj ima dieto al kaj? že dojenček??

mojcek - super stran...sem že mal pregledala, bom tud kaj naročila verjetnuser posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:21:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
6.12.2008 11:23:02   
24julij
jaooooo kaj sem se jst spomnila uceraj ko sem sla spat pa ne pa ne zaspat,innnn....vceraj na srecanju,a da sem si pozabla kavo placat in slauser posted image user posted image joj mi ni dalo mira celo noc.Cist sem pozabla
zimska ti si ostala se za mano a mogoce ves je kera poracunala-da ji vrnem.joj kaksna sramota.mogoce je pa kelnarca pozabila.f.ack joj kej tazga se mi se ni zgodil
3glu ti neki opises o tisti slikici- na men je zdej pa se bolj nerodnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
6.12.2008 11:36:40   
Blacky30
Morning!

Tak, kavico sem spila, zajtrk pojedla, otročka pa sta bila tako pridna, da sem spala do 9.30. No, ob 6h sem Tejo nahranila, potem pa je spala, Nejc pa je poleg mene gledal risanke.user posted image
Zdaj pa je čas, da gre Tejči spet spat, jaz pa grem zamesit za jabolčno pito. Danes pridejo obiski z miklavževimi darili. Babi pa kuha kosilo.

Me je presenetil ati ROVAR, bravo za taki post!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Rovarka, si ga že polupčkala??? Si zasluži, veš.user posted image

Gluglica, kaj pa ti? Bogica, ja, včasih nas kakšna malenkost čist vrže, mislim, da nam hormoni še kar ne dajo mira. Si spravil noter spanec?user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 373
6.12.2008 11:50:50   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Me je presenetil ati ROVAR, bravo za taki post!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Rovarka, si ga že polupčkala??? Si zasluži, veš.user posted image

še vedno spiuser posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 6.12.2008 11:51:44 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 11:51:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?