|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
6.12.2008 3:47:42   
glugluglu
no vidim, da je tudi druge mučila nespečnost, user posted image , naš Tian spi že od 21, zgleda, da bo spet prespal celo noč jaz ga pa tako biksam,
bom lahko vsaj malo prebrala kaj ste naklofale v tem času

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.12.2008 7:15:55   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

Zadnje čase se hranimo na dve uri, tudi ponoči. Mami pa user posted image

ste meli obdobje daljšega spanja že tudi???

moja je tud že lepo prespala do 5h, 6h...včeraj je jedla že ob 1huser posted image user posted image luna?? mah ja...

Prva dva meseca se je zbujal ponavadi dvakrat na noč. Zdaj pa kakor je. Zdaj ima obdobje, da bi sam jedu in jedu.

Ko boš šla po napotnico k P. naj napiše nujno, da ne boste čakale.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.12.2008 7:44:56   
ilatic
jaz sem danes nabavla rižolino, kar od Linota, nima KM... sicer piše da je od 6.mesca dalje, ampak po moje bo tudi ok... Pa itak se mi zdi, da ga mleko ne nasiti več.. Sem mu mešala 130, je jedel na 2,5 uri, pol sem mu začela 160, je enako.. pa spet se je začel ob pol 3 h zbujat za hranjenje.. prej je cello noč prespal. Kaj mislite, je to indikator, da mu mleko ni več dovolj? Ker pol bi začela z GH kljub vsemu. Saj zaradi refluksa je treba prej začet, ampak zaradi alergije pa ne... kaj vem..

Rižolino se dobi v Muleerju od 4. meseca naprej. Razlika pa je ta, da ta od 4.ih mesecev ne vsebuje glutena. Tko da poglej na škatlo in če ga ne vsebuje je v redu. tako da ja, ti mu kr zaćni dodajati, ker to je znak, da mu je mleko premalo hranilno. Svoji dve prvi hčerki sem začela uvajati na GH od4. meseca dalje in lahko ti punce potrdijo da sta punci 1a! Nista nikoli bili alergični. Je pa res da sem bila zdaj tudi jaz pri Tariku skeptična ker tako poudarjajo da od6. meseca dalje, vendar sem začela z rižovo kašico (zvečer) že kakšen mesec nazaj, zdaj pa so mi tudi v ambulanti povedali da lahko začneva z ostalo hrano (zelenjava brez soli..) kakšen teden po 5. mesece. Pa nisem čakala. Tako da sem 14 dni pred 5. mesecem začela že z cvetačo ter brokolijem (bolje zelenjava kot sadje ker je manj sladka in se jo navadijo, sadje jim bolj gre) in mu gre 100 na uro. Usta odpira kot da je čokolado. s tem da sedaj sploh ne sme biti v jedilnici  ker potem se začne jokati ko vidi da kdo je. Naš bi itak sam jedu. Zadnjič sem piškot jedla ko sem ga imela v naročju pa mi ga je hotu kr iz rok vzet in jokal zravn. Nor je ta naš malček!

Neposredna povezava do sporočila: 328
6.12.2008 7:50:04   
ilatic
Lep pozdrav, vsem julijkam, tukaj "nažgan kot aksa" ati - Rovar. Khm...

Torej... najprej se vam morem vsem zahvalit za "družbo" in podporo, ki jo nudite moji ljubezni ter se hkrati tudi javno opravičit moji dragi, da nisem poklical, ko sem bil veni. Namreč prepičan sem bil, da že spi in nisem hotel motit (tega mi tako ali tako ne bo nobena verjela , sva se pa slišala nazadnje okrog 9ih ). Naj še povem, da je najboljša mamica na svetu, kar se mene tiče in da sem ji hvaležen za najino bibo ter da mi (saj veste + Taja - prva hčer) pomenijo vse na svetu !

Da pa nisem "nažgan" pa verjetno vidite po pisanju, kajti dobro se zavedam, kaj pomeni biti oče in mi niti na kraj pameti več ne pade, da bi se pijan vozil naokrog (ja "več", ker včasih smo se - hvala Bogu, da ni bilo kaj hujšega)...

Naj vam še povem, da ste res zlate, koristne (nasveti...), pridne mamice in oh ter sploh, včasih tudi malo preveč, ker moja kar naprej čuti nekakšno potrebo, da vas more prebrat... in to zmeraj zvečer, ko malečka že zaspi in bi lahko bilo kaj več, kak že ve rečete... neke jagode nabirat al kaj, joj če mate toliko izrazov, vem pa kaj pomeni "kravice past" - mah, saj jo razumem.

Tako, sedaj pa se grem stisnit k njima in ju pocartat (če se bo dalo - saj veste kakšne ste, ko se mulite).

Pridne ostanite naprej in veliko srečnih trenutkov vašim družinam.

P.S.: Domov sem prišel ob 2h, aja in forum bi lahko uredile tako, da ko stisneš predogled se bi ti ta dejansko pokazal tako kot je potem videno sporočilo na forumu ne pa čisto drugače (delitev vrstic...).

ČESTITKE OČKA ZA TALE POST.

Po tem postu upam, da ti je oprostila! Za kaj takega je treba imet pogum. Tko kot Obama - OBA MA.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.12.2008 7:53:43   
ilatic
Vidim da mam monolog. Mene je zbudila moja mlajša hčerkica, ker je dobila darilo od Miklavža in seveda je šla zbudit Tarika!!! da mu pokaže njegovega!! (plenice, robčke, kremico, in plišasto igračko - naš miklavž je bil praktičen!!! Seveda je naš Tarik bil pa takoj lačen in smo že od6h pokonc. Moj dragi danes dela cel dan, pospravlat se mi itak ne da tko da bom dons kr tle gor vesela se mi zdi. Bom sama naklofala 200 starni k sm za nazaj dolžnauser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 330
6.12.2008 8:00:43   
ilatic
aja še glede družinskega dvoboja.
Snemanje imamo v ČETRTEK 11.12.08 OB 14H. Zmenile se bomo kakšne pol ure prej da se dobimo na kavici in se spoznamo. Hi hi. Studio je nasproti POP TVja. Tja moramo priti s sveže opranimi lasmi ter nenašmikane. To bomo luštne!! Kaj obleč nimam pojma!!! Lahko pridemo z otročki in babicami, dedkami skraka z varuškami. Baje je malo hladneje tako da jih moramo malo bolj obleči. Snemanje pa bo poteklao do cc. 16.30h. Če zmagamo nadaljujemo s snemanjem v petek ob 8.00h zjutraj. Noro ni kaj. Rada bi da zmagamo, samo upam, da ne bo HD in Inigo problem v petek biti v LJ že tako zgodaj. Bomo se potrudle a ne punce!! Itak se to ne dogaja vsak dan.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 8:25:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 8:28:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 333
6.12.2008 8:39:28   
rovar_ka
Dobro jutro!user posted image

Noč je bla zanič, spala nisem nič, mačka je tulila in skakala po vratihuser posted image katastrofa v glavnem, na koncu sem se "zbudila" ob 7. - khm, ne vem če spoh lahko tak rečem glede na to, da sploh nisem prav spala..

In zdaj tud vidim, da je moj "nažgan kot aksa" dragi vam napisal sporočilouser posted image . Presneti vohun je šel brat kaj sem pisalauser posted image user posted image user posted image Res lepo od njega, me pa jezi, da me ni mogel niti 1x poklicat za tistim, ko je rekel, da bo ostal pri kolegu.. Še sporočilo sem mu poslala pa ni odgovoril, ker ni videl. No, če bi, bi se jaz veliko bolj naspala in bi bila vsaj malo brez skrbi.

Zdaj je kar je, priznam pa, da sem bla ful srečna ko je prišel domov in se stisnil k meniuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 334
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 8:42:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 335
6.12.2008 9:07:36   
rovar_ka
glugluglu - boga reva, ob štirih še kr nisi spalauser posted image   Upam, da sta se že pobotala s tvojim. Včeraj je blo nekaj v zraku, jaz ti rečem.. Al je na moške vplivalo, da so bli pač smotani, al pa na nas, da nam je na čustva vdarlouser posted image

Po moje ta prvo user posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 6.12.2008 9:16:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 336
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 9:30:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
6.12.2008 9:41:42   
glugluglu
ne rovar_ka nisva se, oz. on je kot da nič ni bilo user posted image , je slep do koncauser posted image ,
jaz še vedno čutim žalost, jeza, mešanica, naj gre nekam v p........ vse skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 338
6.12.2008 9:57:18   
Netta
dobro jutro,

jej kak sem danes praznično razpoložena, čeprav ne vem, če si moja pupa zasluži miklavževo darilo, ga je nekaj biksala ponočiuser posted image
ma naj ji bo!!!user posted image

mene je tudiuser posted image včeraj presenetil...no miklavž mislim, ups...user posted image
sem dobila snežno kroglo, pa še navije se in igra. to sem si želela že od malegauser posted image user posted image . moj je dobil pa dva puloverja, hihi...sva bila kot dva otroka včeraj zvečer, pa še za ano sva avtomobilček sestavljala ves večer. ga pa danes ni j.... pet postouser posted image user posted image

ste bile pa zgovorne včeraj zvečer...vas je miklavž sploh uspel presenetiti, ko pa ste dežurale tu gor vso noč???

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 9:58:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 340
6.12.2008 10:01:06   
Netta
hmm... zdaj sem še bolj žalostna, ko si blacky govorila, da se ti je stric smrtno ponesrečil.

Na današnji dan, pred 11. leti, se je ponesrečil z avtomobilom moj ati, ko se je iz službe vračal domov Dobil je hude poškodbe možganov (udarec v glavo) in je priklenjen na posteljo od takrat. Ne govori, ne komunicira sploh, samo leži... Joj, čist sem čustvena danes Mogla sem povedat, ker mi je ful hudo..

joj tole me je pa prizadelouser posted image
pa ravno na miklavžev večer. verjamem, da to naredi dan žalosten. moj očka je umrl lani, mesec dni preden sem zanosila z ano. ampak sem si kar želela da bi, je tako trpel, imel raka povsod. mi je pa zdaj tako hudo, ker vem da nikoli ne bo pestoval ane in jo učil neumnosti, kot mi je večkrat obljubljal.user posted image

a tvoj očka ve, da je postal dedek?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
6.12.2008 10:02:25   
Netta
GH - ker bom morala začet počas in naši je žlica španska vas - a je boljš, da se navadi jest, začet z rižolinom po žlici in šele pol s korenjem in ostalo al kako??? da ne bo žlica in okusi vse novo.

in ali ji dam PRED obrokom, MED obroki, PO obroku??? katere ure dneva so najboljš? nimam pojma, res.

jaz še ne uvajam GH, navajam pa jo na žličko...ji dajem čaj ali vodo po njej in sedaj že zelo lepo usta odpre in nič jezička ven ne steguje...poskušaj najprej tako, saj čaja je že vajena ane??

Neposredna povezava do sporočila: 342
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 10:03:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 343
6.12.2008 10:06:43   
Netta
ATI ROVAR -- sem že hotla vprašat tvojo ženko, če je miklavž prinesel palico zate, ampak si s temlem postom lepo izmazaluser posted image user posted image

zelo lepo res, ampak tista izjava, o nabiranju jagod, me je pa nasmejala do solz. rovarka - ga boš mogla poučiti o pravem izrazoslovjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
6.12.2008 10:07:53   
rovar_ka
glugluglu - user posted image user posted image

kaj hodi tvoj kaj na računalnik? potem mu nastavi to stran odprto s tvojim postom, da ne bo mogel zgrešit, pa bo videl kak se počutišuser posted image

Aja, pa jaz nisem tega mojemu nastavla, da ne bo kera mislauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 345
6.12.2008 10:08:15   
Netta
3glu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 346
6.12.2008 10:10:07   
Netta
LUNICA- če ti je ostal kakšen kinder jajček, se priporočam...sem tudi jaz nora nanjeuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 10:14:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 348
6.12.2008 10:16:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hmm... zdaj sem še bolj žalostna, ko si blacky govorila, da se ti je stric smrtno ponesrečil.

Na današnji dan, pred 11. leti, se je ponesrečil z avtomobilom moj ati, ko se je iz službe vračal domov Dobil je hude poškodbe možganov (udarec v glavo) in je priklenjen na posteljo od takrat. Ne govori, ne komunicira sploh, samo leži... Joj, čist sem čustvena danes Mogla sem povedat, ker mi je ful hudo..

joj tole me je pa prizadelouser posted image
pa ravno na miklavžev večer. verjamem, da to naredi dan žalosten. moj očka je umrl lani, mesec dni preden sem zanosila z ano. ampak sem si kar želela da bi, je tako trpel, imel raka povsod. mi je pa zdaj tako hudo, ker vem da nikoli ne bo pestoval ane in jo učil neumnosti, kot mi je večkrat obljubljal.user posted image

a tvoj očka ve, da je postal dedek?

Mirjam - user posted image user posted image user posted image mi je zelo žal za tvojega atijauser posted image

Ve, da je postal dedek ja, sem hodila k njemu s trebuščkom (je v celodnevni oskrbi v domu Danice Vogrinec), zdaj po porodu pa še s Tio nisva šli tja, ne upam ker je še tak mala, tam pa so vedno neke viroze, pa polno bolanih ljudi. Bacili kr po luftu letijo. Tudi on je več al manj skoz bolan nekajuser posted image Sem pa zadnjič hotla it, ko sva imele P, je mama klicala v dom, če kaj razsaja, pa so sestre rekle da ne, ampak je bilo potem že tak pozno, pa mala je bla totalno znervirana in odrena, pa potem nisva šli tja. Morem zdaj it kaj. Je pa mu mama nesla slike Tie in mu jih nalepla na omaro, kjer ima zdaj svoje vnuke goruser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 349
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 10:17:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?