|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
4.12.2008 22:06:04   
HuAnita
jančika - torej vzameš ti še zadnjo preostalo karto za Mačka Murija?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
4.12.2008 22:40:27   
Jančika_
HuAnita, joj, ne hvala, tega ne morem mami naredit, da ji podtaknem še Kajčija! Ker gresta sama z Vasjem. In niti jaz si ne bi upala it sama z obema, resno. Če bi bili dve, potem bi še razmislila (pa se mi vedno bolj zdi, da mali še ni za tako kulturo, jao meni, kake je danes počeluser posted image ) , tako pa res hvala!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
5.12.2008 3:35:33   
snorlax
Jutro! user posted image

Danes je še pa meni malo zgodaj. Še dobro, da je petek.

Lep dan!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
5.12.2008 8:04:07   
teta beta
Jutro!

Mi smo tudi vsi obsojeni na trgovske centre, ampak kar gre. Če sva oba zraven, itak ni panike, če sem pa sama, se pa tudi znajdemo, včasih še bolje.

babyvac - si ne znam predstavljat, da bi to uporabljala. Brrrr, me kar strese. Prisegam na staromodno fiziološko in obračanje otroka. Kaj češ, nisem jaz za tako. Jogi za kinderpet imamo tudi iz kokosa. Super je, ampak če bi z današnjim vedenjem še enkrat kupovala, bi kupila pač najcenejšega. Pri nas je bilo namreč tako, da je daša večji del prespala v najini postelji in drugič se zgodba ponavlja (v bistvu sem sama kriva, ker se mi največkrat ne da otroka nazaj prestavljat).

Moj dragi je pa pojedel Miklavžu vse mandarine in zdaj moram iti po druge, pa tako sem se veselila, da mi danes ni treba nikamor it. Upam, da imajo v naši lokalni štacuni kaj pametnega, sicer bom morala še v Šentjur. Žanek, če bom šla, a se ti lahko oglasim sprobat MT?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
5.12.2008 11:29:55   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

babyvac - si ne znam predstavljat, da bi to uporabljala. Brrrr, me kar strese. Prisegam na staromodno fiziološko in obračanje otroka. Kaj češ, nisem jaz za tako. 

potem, ko sem videla you tube predstavitev me je kr minilo. Sem mislila, da je ročni, ne pa s sesalcem...bljak...

zdej pa gledam v e-trgovini na BC in Piki in majo dva modela - ročna...

A ma ktera od vas, kateri respiraTOR IN KATERO TEKOČINO KUPITI?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
5.12.2008 11:30:31   
Dali*
joj...sorry velike črke...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
5.12.2008 11:36:32   
skuštrana
Dali, kupi Babyvac. Izgleda čudno, ampak naredi čuda pri prehlajenem nosku. Niti en drug aspirator ni tako učinkovit. Kup moji prijateljic je imelo baterijske, pa so na koncu, ko je bil otrok prehlajen vsi pristali na Babyvacu user posted image Ni pa to za vsakodnevno uporabo, ampak samo kadar je otrok prehlajen. Če misliš, da mu boš čistla nos vsak dan potem lahko kupiš samo tiste cevke, ki jih vlečeš z usti..Obične pumpice pa ne kupuj, tisto je za en drek.

Pri nas pa danes dežuje, fuj in fej...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
5.12.2008 11:58:15   
žanek

Žanek, če bom šla, a se ti lahko oglasim sprobat MT?

Seveda lahko, smo doma do 16.30 ure, potem gremo Miklavža gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2383
5.12.2008 12:35:52   
teta beta
Žanek, sem že vse nakupila pri nas. Ta miklavževski vikend ne bomo prišli naokrog, se pa zato oglasim v začetku prihodnjega tedna, da potem še javim skuštrani, če naj prinese robo.

Letim nazaj pospravljat, ker prideta zvečer Miklavž (soseda) in parkelj (tašča) porožljat in prinest darila user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.12.2008 13:36:47   
HuAnita
Jaz pa bom Miklavža dočakala v službiuser posted image . no, saj sem sama kriva, po službi grem na žuruser posted image   ampak za deco sem nabavila kruhove parkelnje, suho sadje, lešnike, orehe, mandarine imam doma, pa 2 šibi, ena z rdečo, druga z modro pentljico (da se bosta ja lahko 1. trenutek sfajtala, razmišljam, da bi mašnice dol pobrala..., ker nista enaki!). Pa vsak novo zobro ščetko.  Mat$%#$ sem škrtauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.12.2008 13:37:27   
HuAnita
Aja, hoče še kdo Mačka murija, še eno karto imam, lahko pa grem še kakšno rezervirat...?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.12.2008 13:38:47   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

babyvac - si ne znam predstavljat, da bi to uporabljala. Brrrr, me kar strese. Prisegam na staromodno fiziološko in obračanje otroka. Kaj češ, nisem jaz za tako. 

potem, ko sem videla you tube predstavitev me je kr minilo. Sem mislila, da je ročni, ne pa s sesalcem...bljak...

zdej pa gledam v e-trgovini na BC in Piki in majo dva modela - ročna...

A ma ktera od vas, kateri respiraTOR IN KATERO TEKOČINO KUPITI?

Jaz sem tudi bila najprej skeptična glede babyvaca in sem se odločila za aspirator na baterije. Sem ga v BC kupila (in dala za njega 40 eur), pa sem bila tako razočarana, da mi je še zdaj žal, da sem ga kupila. Sem ga nesla nazaj, ampak denarja ne vračajo,  pa mi ga je zamenjala za drugega. No, ni bilo nobene razlike. Sploh ni kaj veliko ven povlekel, kjub temu da je Zari iz nosa ful teklo. Pol pa sem se le odloči in naročila tega pri baby negi (zelo podoben baby vacu, samo da je drug proizvajalec in malenskost lažje se umije), pa sem zelo navdušena nad njim. Nos tako dobro očisti. Najprej dam malo fiziološke, potem pa ven posesamo. Mogoče se res grozno sliši, sam  kot ti je otrok bolan in vidiš, da ne morem dihati narediš vse samo, da je bolje. Najprej je Zari bilo grozno, ko pa je ugotovila, da potem lažje diha se je kar sprijaznila. Pa imam samo 7 mesecev.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
5.12.2008 13:52:22   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Se mi pa ti Naty-Taja zdiš znana.  A si na ekonomsko hodila? Se mi zdi, da smo bile sosošolke.

Ja, sem ja...pa še veliko drugih tudi user posted image tak, da ti ne morem povedat, če te poznam ali ne! dej no kako slikco v album! Pa da vidimo. Sej Celjank ni bilo veliko v razredu, al si misla sosošolka? E daj, zdaj me pa firbec. Sem pa jaz na Akademijo hodla.

Jaz sem tudi na akademijo hodla. Tu je pa še slikica moje lepotičke in seveda mene. Sem pa v srednji šoli imela dolge, črne lase.  V tem času pa sem bila že prava mavrica (beri: blontna, rjava, viola, rdeča, s prameni....).

user posted image

user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
5.12.2008 13:57:11   
bela vrtnica
Drugače pa je Zara danes začela ploskati. Sva prej gledali Družinski dvoboj in je za vsako, ko so oni ploskali, tudi ona ploskala. Je bila čisto navdušena.

No tu pa je še pozdravček od Zare.
Ves čas sedi pri meni v naročju in komaj čaka, da ji dovolim, da se dotakne tipkovnice. Tko, da se  v naprej opravičujem za tipkarske napake.

d d  c fc     >c  cfxv ckuijibnj nm m xbbhghgffhzijjhk   htfes5j ubbmmmmmmmm

Pozdravček!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
5.12.2008 14:01:14   
Dali*
Hvala punce za priporočila. Najbrž bom potem res kar baby vac al neki tezga vzela... A paše pa na vsak sesalec? hmmm

bela vrtnica - kje si pa kupila tistega drugega?

Neposredna povezava do sporočila: 2390
5.12.2008 14:15:46   
bela vrtnica
Kar prek neta sem naročila. Tu imaš naslov: http://www.baby-nega.si/

Sem ga takoj drug dan dobila. Skupaj s poštnino vred pride manj kot 13 eur (sem tistega s steklenim zbiralnikom naročila).

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
5.12.2008 18:20:40   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Kar prek neta sem naročila. Tu imaš naslov: http://www.baby-nega.si/

Sem ga takoj drug dan dobila. Skupaj s poštnino vred pride manj kot 13 eur (sem tistega s steklenim zbiralnikom naročila).

hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2392
5.12.2008 19:39:18   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Jaz pa bom Miklavža dočakala v službiuser posted image . no, saj sem sama kriva, po službi grem na žuruser posted image   ampak za deco sem nabavila kruhove parkelnje, suho sadje, lešnike, orehe, mandarine imam doma, pa 2 šibi, ena z rdečo, druga z modro pentljico (da se bosta ja lahko 1. trenutek sfajtala, razmišljam, da bi mašnice dol pobrala..., ker nista enaki!). Pa vsak novo zobro ščetko.  Mat$%#$ sem škrtauser posted image

Nič nisi škrta. Tudi pri nas bo Miklavž zelo skromen. Malo priboljškov, pa jutri zgodaj zjutraj bom spacala dva parkelja. Pri Božičku bo pa mogoče tamalčku kaka igračka, tavečjemu pa malo keša. Itak.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
5.12.2008 20:16:55   
Jančika_
Da ne bom preveč zgubljala besed; babyvac je ZAKON. Resno.

Bela vrtnica in Zara, čestitke za ploskanje, to je pa zgodaj, a ni? Al sta samo moja poba spet tako pozna pri vsem? Vasja je začel ploskati po enem letu. Z Ropotuljico sva pa ravno danes ugotovili, da njen T. že skoraj take stavke dela kot naš Kajči, pa sta skor eno leto narazenuser posted image . No ja, zna pa "samokolnico vozit", kar je ful koristna veščinauser posted image .

Danes smo bili na Mojci Pokrajculji in naš tamali je dejansko sedel in gledal (najprej ga je pa nastopajoča morala nagnat z odra; mater, je mela baba tečen glasuser posted image . Drugače je bila luštna igrica, samo ena od obeh žensk je imela resno najedajočo intonacijo).

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
5.12.2008 20:18:56   
Jančika_
Miklavž pri nas ne nosi, je pa na predstavi prinesel kruhaste parkeljne. Oz. Vasja ga je dobil že zjutraj, ker je ponoči zbolel (laringitis) in ni šel v vrtec, pa sem mu ga prinesla za zajtrk. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
5.12.2008 21:15:46   
Janeja
Hello po dolgem času.

Miklavž pri nas hodi po vasi od hiše do hiše in ima celo spremstvo (beri angelčka in parklja), pa so prišli prej vprašat, če se strinjamo, da pridejo zvečer in sva se odločila da ne, da je za Leo še prehitro. Saj ne vem, če sva prav naredila. user posted image Če v kakšni trgovini kakšnega Miklavža, Božička ali pa kar nekaj našemljenega sreča, se naju prime kot klop in niti pod razno noče blizu. Zadnjič sta pa doma pred spanjem ene pravljice poslušala in se je kar na enkrat začela jokat in se dret ne te, mami ugasni... Pa še celo noč se ji je sanjalo in bledlo da se je v joku zbujala. user posted image . Se sploh ne spomnim katera pravljica je bila, ampak nekaj v zvezi z enimi živalmi, skratka nič groznega. In zdaj razmišljam, če je takrat tako reagirala, kako bi bilo, če bi v hišo prišel Miklavž s spremstvom. Ne vem no, letos smo se odločili tako, drugo leto pa bo  morda drugače. Bo pa Miklavž prinesel darila, vendar ne nekaj velikega (max. 10 EUR vsakemu).

Jaz sem pa vnetje mehurja fasala in odpade jutrišnji sindikalni izlet. Pa saj po eni strani mi paše, ker je slabo vreme napovedano, pa Miklavž bo zjutraj, pa sestra in njen mož imata fešto za RD, sam vseen... Smo se le vsako leto ful fajn imeli. Samo cel dan na avtobusu, pa ne imet možnosti za lulat pri vnetem mehurju bi bila pa verjetno vseeno prehuda. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
5.12.2008 21:15:47   
Ropotuljica
HuAnita imaš ZS.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
5.12.2008 21:20:52   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

1. 1. 2009 začnem. častna!

jaz pa s tabo! častna! user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
6.12.2008 8:45:47   
Dali*
Citiram SMS, ki sem ga prejela dne 5.12. ob 22.07:

V SG P se nama je danes, 5.12. ob 21.49. prvič privila v naročje najina princeska Tjaša, težka 3450 g in velika 50 cm. :)
Ponosna starša, Iztok & Katja (katja_p)

user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
6.12.2008 12:19:00   
žanek
Katja_p, iskrene čestitke za vajino princesko user posted image user posted image !

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.