skuštrana
|
skuštrana končno sem ti nakazala, sory za rahlo zamudo pa še enkrat hvala! He, he, sem te hotela prosit če bi šlo decembra, ne novembra Kot da si vedela Hvala Snorlax, še enkrat . Ja, pride takšno obdobje v življenju, ko ne veš kaj bi sam s seboj, mene ponavadi prime tam ob koncu zime, ko me komaj čakam, da je bo konec pa je kar noče in noče bit..Pol me pa depresija ulovi, pa cela živčna sem..Skratka, hočem napisat, da te razumeme, če rabiš pa pogovor pa veš kej nas najdeš..No, mene ne, ostale pa Janči, ti pa Joa kar malo v rit brcni, najprej štalca pol pa ostalo Skabi, welcome to the club Ma, jaz se sploh ne sekiram, mi ponoči spimo, arsen se pa včasih kar nekaj igra Pol pa zaspi nazaj..Hudič je, kadar se dere (ne joče, ker ni nikjer nobene solzice) ampak moj selektivni sluh tudi tega več kao ne sliši, imama ga zraven sebe, božam, kaj še naj naredim Ali pa danes pop, jaz sem bila mrtvo utrujena, sem zaspala kot top, sploh ne vem kdaj, Liza in Arsen sta se pa full lepo igrala Samo res, kaj je s Smrčko A jo katera kaj vidi, sliši??? Selivke - vsem držim pesti, da bo čimprej Kako že - Skabi, Huanita, Janači, Simi...Še kdo?