|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
1.12.2008 21:50:21   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Snorlax, pa kaj je s tabo? Tvoj podpis je iz dneva v dan hujši. user posted image
Kaj te muči? Ti lahko kako pomagamo?

Sem se pravkar spraševala enako user posted image Kaj je zdej to Snorči?

Teta beta, vi kar pridite.

Janči, tvoja dva sončka sta pozabila žogici pri nas. Žanov komentar: "Mami, zdej lahko pa mi gremo k njim na obisk" user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil žanek -- 1.12.2008 21:51:14 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
1.12.2008 22:04:05   
skuštrana
Snorlax, uši, samo vprašaj, jaz sem stručko user posted image Jih je Liza že 2 krat prinesla iz vrtca, fuj...Pomaga kapa na glavi ves čas ( Liza ima rutouser posted image ), lase peri s kisom, obstaja elektični glavnik, v katerega bom jaz investirala, če prinese uši domov še enkrat... Pa en user posted image ...

Teta beta, velja za mt user posted image

Pa hvala vsem za čestitke user posted image Sem se pa danes nažrla ko pujs, fuj...user posted image

Lahko noč, punce.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
1.12.2008 22:08:07   
Meggi
Hellow!

Glih je luft, da se malo izprsim in da se mi obnovit zadnje aktualne dogotke. Naj začnem!

Sprva vsem čestitke za praznovanja. Med drugim tud seb za god- so me drugi spomnal,..user posted image

Snorčim, ne daj se! Vse pride in mine, ostajamo jači, saj veš. Tista ki je prva na spisku po fraj cajtu, naj jo nujno odpelje na kofe!!!!

Huanita čestitam za vožnjo od temeljev do prvih trenutkov pred vselitvijo. Zdejle si tretja na spisku ki se bo selila. Dve so se zdejle v soboto. Men je tole iber modern- SELITE SE- MOJE SANJE SREČNE SANJE.  A ja pa Skabi bo še poletela v novo bajtico. Bravo Babe, prave bejbe ste, resno!

O nas na hitro. Ata pakira gre za 3 dni v nemčijo na služ. izobraževanje- jupi. Sestra je izjavila da bom zdej jst glava družine-on je pa hldano dodal, pa hlapec in dekla tud!user posted image

Ma moje me šolajo 100/h šov v trgovini so iber usposobljene nardit. Do nadaljega imajo prepovedan vstop v trgovino!!!

Gleda kmetica kmetijo in se nareži- to je poanta punce! Navijam da Gorči čimprej pobere svoje sledi iz kmetije!

Lep teden, zgleda da aprilski.

No če mi bo glava družine funkcije dobro laufala se te dni javim kaj!

Janči kako dalč ste pa vi s selitvijo?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
1.12.2008 22:21:39   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Snorlax, pa kaj je s tabo? Tvoj podpis je iz dneva v dan hujši. user posted image
Kaj te muči? Ti lahko kako pomagamo?

Sem se pravkar spraševala enako user posted image Kaj je zdej to Snorči?

Teta beta, vi kar pridite.

Janči, tvoja dva sončka sta pozabila žogici pri nas. Žanov komentar: "Mami, zdej lahko pa mi gremo k njim na obisk" user posted image user posted image

Ja Snorči, bemu mast, kaj je zdaj touser posted image ?

Žanek, pa "Tatinena" (če si znaš to prevestuser posted image ) smo menda tudi pozabili. Nista še za nobeno od teh reči porajtala, ker sta itak čisto očarana nad sposojenima avtoma, mislim, Vasja ju je vzel v pojstlo, kot da sta zlata, madonauser posted image . Komot pridete k nam še malo razturat, da ne bomo samo vaše bajte na prafaktorje dajaliuser posted image .

Kajči je pa doma zružil na štengah in to tako, da ima zgornjo ustnico zatečeno kot boksar in z notranje strani čist plavo. Bogi revež. Upam, da si ni zoba kaj razmajal, si nisem upala štakat kaj preveč.

Janeja, če Lea vidi in je nič ne moti, potem po moje ni za skrbet. Je pa hudič, ko gre za oko. Jaz sem enkrat ponoči naletela na vejo v trdi temi (na morju, kjer ni nič javne razsvetljave), tako da nisem zaprla očesa ob udarcu in sem fasala direkt v odprti uč. Ko sem se držala za oko, sem mislila samo to, da ko bom dala roko stran, se mi bo ziher vse ven razlilo, stoprocentna sem bila, da je oko fuč. Pa ni bilo nič, še kri se ni razlila, edino bolelo me je še nekaj časa.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 22:27:52 >

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
1.12.2008 22:27:18   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Janči kako dalč ste pa vi s selitvijo?

Daaaaaaaleč.......od vselitveuser posted image user posted image user posted image . Nočem sploh o tem, ker bom spet tak slabe volje. Če nam rata do konca meseca tastu spodaj do konca zrihrat, bo super. Pol se pa šele začne orenk štalauser posted image . Ne vem no, Joe nima čisto nič časa. Danes ponoči je spal eno uro, zdajle si je dal tri ure za spat, potem pa spet do jutra popravljat ku***ve teste. Ne zna si organizirat cajta, pa še vsakemu reče ja, ko ga kdo kaj prosi. O tem tudi raje ne bom, da se mi ne dvigne pritisk zdajle pred spanjemuser posted image . Sem mislila, da bo sčasoma kaj boljše, pa ugotavljam samo, da je slabše. Nimam več ideje, res.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
1.12.2008 22:30:14   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica
Sem včerej praznovala svoj 30rd. UUUU sm že stara.

Mlada si, draga moja, mlada. Sem ti mal fauš, vešuser posted image . Vse najboljše!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
1.12.2008 22:33:07   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Žanek, pa "Tatinena" (če si znaš to prevestuser posted image ) smo menda tudi pozabili.

user posted image jap, tudi to ste pozabili. Dobite naslednjič, je mali skrbno pospravil user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 1.12.2008 22:34:09 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
1.12.2008 22:51:03   
Meggi
U ma vidim da Celjanke še ne spijo. Kradejo proste minute v miru še za svoje užitke. Poskrbre da ne boste ob rundo user posted image

A ha pozabla sem, javit da tud midva (Janči ne boš sam ti tolkla rekordov) prvič sama šibava nekam brez otrok. Praktično za en dan, sam prinčepese bodo 2 noči mogle nekje prespat. A ja s sodelavci jo mahnemo v Salzburg, mojmu se bodo komi gate oprale že dalje.

No in tako seveda se RAVNO TO SOBOTO zvrsti še kup svari. V farno cerkev pride ob 15h DRAGI MIKLAVŽ. oB ISTI URI ZAČNE S PRAZNOVANJEM najboljša prijateljica od tavelike bibe in to na bazenu. In tako imam vele čast da razporedim delovne naloge med žlahto. Hvala žlahti če ji bo ratal.

Ma je res poln tale december vsega,... sam dnarja ne!

A ja naša mala biba je tud siva. Je sirotka padla s stola, ko je sestrici asistirala ob računalniku na stalu. A ja mami je pa izvajala babji čvek v novo prenovljeni Asadi -6ur nam je ratal. Skor en šiht. A je bilo fajn. Revca mala pa okreva s sivino na ličkih.

Janči, vem kok je to. Moj cenjeni že eno leto trdi da bo sam ometal eno sobo. Pesek sem mu prvlekla k bajti.. prej ga bo dež vse spral ko bo kaj. A ja drugim ne da zaslužit.. naj dam sama če čem. No kolkr zmorem tud dam. Pika!!!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
1.12.2008 22:53:43   
simi73
Po dooolgem času en lep pozdravček še z našega konca... sem se komaj uspela prebiti čez več kot 20 strani pisanja, ker toliko časa nisem nič na rr viselauser posted image
Na hitro en povzetek...
- dobrodošle vse nove čvekiceuser posted image
- iskrene čestitke vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image , pa upam, da bomo tud pri nas nekje drugo leto šli v 2. krog
- čestitke Bethany za Elinouser posted image , pa glede prehrane pri dojenju sem sama skor doktorirala zraven, kaj jesti kaj ne, sam ni nič pomagalo, je našo Z še vedno zvijalo, pa še sedaj ni čist brez napenjanjauser posted image
- vsem bolančkom pozdravite seuser posted image user posted image  (saj res, smrček, upam da je z Lukcem vse v reduuser posted image )
- vse, ki praznujete, pa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa čist v gradnjo padli, zidi že stojijo, čakamo še, da nam pridejo  še streho nardit, po evrčkih je pa tud že šlouser posted image . Zaenkrat nama še ni blo treba vzet kredita, pa upam da bo še nekaj časa šlo brez njega, vsaj dokler tale kriza ne mine.
Zoja je danes dopolnila 8 mesecev, v tem zadnjem mesecu je pridelala dva spodnja zobka, pa mal jo mam na sumu, da bo še kak v kratkem, ker si nonstop roke v usta tiščiuser posted image . Je pa tud ona danes pridelala buško (a je bil tak dan al kajuser posted image ), ker se je preveč pogumno na noge postavla, pol je pa mal falila oporo in se je mal na čelo treščila... pa ni blo prehudo, se je hitro potolažila. Ko vas berem, kak vam tamalčki ne jedo zelenjave, je pa pri nas ravno obratno... je zelenjavo, sadja pa nima radauser posted image ... je čist po atiju, ki tud ne je sadjauser posted image  

Srečanje 12. bo? Mogoče bi se tud prištulila zraven... če bo desc zdržal sam s tamalouser posted image , pa če že on hodi na razne športne aktivnosti, bi tud jst šla mal jezik potreniratuser posted image

Jančika, upam da boste hitro porihtali bajto in se čimprej vselili. Pa Skabi in Huanita vi tudi...

Grem počasi v mižule, pa upam da bo mala spet celo noč prespala (sanja svinja...user posted image ) Se še kaj javim. Nočko.

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.12.2008 6:40:06   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Se mi pa ti Naty-Taja zdiš znana.  A si na ekonomsko hodila? Se mi zdi, da smo bile sosošolke.

Ja, sem ja...pa še veliko drugih tudi user posted image tak, da ti ne morem povedat, če te poznam ali ne! dej no kako slikco v album! Pa da vidimo. Sej Celjank ni bilo veliko v razredu, al si misla sosošolka? E daj, zdaj me pa firbec. Sem pa jaz na Akademijo hodla.

Bethany pozdravljena! Kar se tiče zvijanja vem, da je našega tavečjega od cvetače pa prekajenega ful zvijalo. Pa od mleka - tu ti lahko Ropotuljica kej več pove. Drugače je bilo pa velikokrat krivo to, da ni kupčka podrl - pri tamali sem bila že zvežbana in sva kupčka pridno podirali in je sploh ni šraufalo. Sicer boš pa najbolje sama ugotovila. Jaz vem, da bi pri Marcelu mogla mleko dat stran, ker ga tudi potem ni prenesu in smo kupovali umetnega!

Vse naj naj vsem slavljenkam!
Meggi - čestitke nama za god! Jaz sem tudi včeraj imela god in edino sestrica se je spomnila name!!! A ni to grozno? user posted image

Ja, Snorlax - mi smrečico krasimo na božični večer in jo za tri krale podremo! user posted image
Pa tvoj podpis tudi mene bega!!Ne ga zdej preveč srat no!

MONTIGNAC

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.12.2008 6:46:32   
Skabi
Punce, jaz sem še kar tu user posted image   Sem ćist razštelana, ker tamali sploh ne spi! Že včeraj čez dan ej spal enkrat - za pol ure in konec, ponoči kar naprej zbujanje in jokanje. sem ga nalivala s Lekadolom, če ga slučajno akj boli, pa nič. Jaz en vem, a ostaja kak bolezen, ki se pokaže samo, ko daš otroka vodoravno? Ker če je pokonci, je prav židane volje  user posted image  Recimo ob polnoči, pa ob dveh, treh in petih zjutraj??? Zdaj pa spet joče, ker sem ga dala spat, ker očk ne more met več odprtih. No, zdaj ej pa zbudil tavečja dva. Uh, bo tole dolg dan...
Pa selitev se zavlačuje, ker nam včeraj niso prišli zgornjih šteng zrihtat user posted image

Snorči, kaj je s tabo? Tudi meni ni vseeno zate user posted image

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.12.2008 11:20:50   
jerebica
skuštrana končno sem ti nakazala, sory za rahlo zamudo pa še enkrat hvala!

užastno vreme, ko bi bil vsaj sneg. Da se mal považim js sem se pa pretekli vikend že smučala, R. je bil pri mojih starših, pol smo pa kr vsi gor prespal. Sm že pozabla kak fajn znajo mame razvajat,....

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.12.2008 20:20:40   
snorlax
Ej, hvala za skrb. Pa ne delat panike. Pač sem zdaj v enem čudnem obdobju, ko mi je ravno za vse. Pa če se zredim 50 kil, pa če gre vse k hudiču, pa nimam cajta za nič, sama sebe lovim in imam občutek, da bom enostavno pregorela doma in na šihtu...Pa kaj jaz jamram, ko ve ne, ko imate tri otročke, pa ravno tako probleme in obveznosti, pa nič ne jamrate...V glavnem, trenutno sem malo depresivna, saj bo. Nič skrbet. Saj se bom pobrala. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.12.2008 20:34:36   
skuštrana
skuštrana končno sem ti nakazala, sory za rahlo zamudo pa še enkrat hvala!

He, he, sem te hotela prosit če bi šlo decembra, ne novembra user posted image Kot da si vedelauser posted image Hvalauser posted image

Snorlax, še enkrat user posted image . Ja, pride takšno obdobje v življenju, ko ne veš kaj bi sam s seboj, mene ponavadi prime tam ob koncu zime, ko me komaj čakam, da je bo konec pa je kar noče in noče bit..Pol me pa depresija ulovi, pa cela živčna sem..Skratka, hočem napisat, da te razumeme, če rabiš pa pogovor pa veš kej nas najdeš..No, mene ne, ostale pa user posted image

Janči, ti pa Joa kar malo v rit brcni, najprej štalca pol pa ostalo user posted image

Skabi, welcome to the clubuser posted image Ma, jaz se sploh ne sekiram, mi ponoči spimo, arsen se pa včasih kar nekaj igra user posted image Pol pa zaspi nazaj..Hudič je, kadar se dere (ne joče, ker ni nikjer nobene solzice) ampak moj selektivni sluh tudi tega več kao ne sliši, imama ga zraven sebe, božam, kaj še naj naredim user posted image Ali pa danes pop, jaz sem bila mrtvo utrujena, sem zaspala kot top, sploh ne vem kdaj, Liza in Arsen sta se pa full lepo igrala user posted image user posted image

Samo res, kaj je s Smrčko user posted image A jo katera kaj vidi, sliši???

Selivke - vsem držim pesti, da bo čimprej user posted image user posted image Kako že - Skabi, Huanita, Janači, Simi...Še kdo?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.12.2008 21:14:41   
Skabi
Ožbej je danes spal celih 30 minut, a še to ne v enem kosu.Zdajle že skoraj eno uro stoji v posteljici in se nekaj pogovarja sam s sabo, zato tudi tavečja dva ne spita in tečnarita. Jaz sem pa že živčna, ker vem, da ne bom spala ponoči, pa jutri bomo vsi tečni in neprespani, pa zjutraj bo težko prav čas do šole priti...sem morala mal sem prit in se ohladit user posted image

Skuštrana, ko sem bila noseča, sem tud kar mimogrede zaspala, otrok (otroka) pa se je lepo igral.  Kar vzemi si svoj spanec, da ne boš preveč izčrpana.

Snorči, poenostavi si življenje! Ne tolk likat, ne tolk strečt dedcem. Še vedno boš enkratna žena in mama in prijateljica nas vseh user posted image

Jančika, o takem obnašanju imajo družinski terapevti svoje teorije. Ti jih bom ob priliki povedala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.12.2008 21:26:14   
Dali*
user posted image

Eccola punce, končno so odprli glasovanje za Moj okrogli trebušček.
Jaz sem za enega izmed punc tle (bo že povedala, če bo hotla...ja nekaj še bo...) že glasovala in ji dodelila 5, tko da...

Glasujte za Moj okrogli trebušček. Hvala!

http://album.ringaraja.net/index.php?page=prize

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.12.2008 21:26:48   
simi73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Samo res, kaj je s Smrčko user posted image A jo katera kaj vidi, sliši???

Smrčka je bila (ne vem, če je šeuser posted image )v bolnici z Lukcem, ker je imel neke težave z dihanjem. Mi je moj povedal, ker pozna njenega I, pa sta se prejšnji teden menila. Upam, da so Lukca porihtali in da sta že doma in da so vsi zdraviuser posted image user posted image user posted image

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.12.2008 21:27:46   
Dali*
Selivke - vsem držim pesti, da bo čimprej user posted image user posted image Kako že - Skabi, Huanita, Janači, Simi...Še kdo?

Jst sem tdi med njimi...v polnem zagonu. No, zdej je na vrsti kopalnica, potem parket. Po NL, bo pa ornk akcija, da še to pred prihodom otročička uredimo...

Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.12.2008 21:32:53   
skuštrana
Jančika, o takem obnašanju imajo družinski terapevti svoje teorije. Ti jih bom ob priliki povedala.

Kar tule jih napiši, mogoče se še katera najde v njih user posted image user posted image

Dali, no, še ena selivkauser posted image Kam pa se vi selite? Grem glasovat, samo trebušček je pa res trebušček user posted image Kdaj že imaš rok?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.12.2008 21:34:53   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: simi73

Smrčka je bila (ne vem, če je šeuser posted image )v bolnici z Lukcem, ker je imel neke težave z dihanjem. Mi je moj povedal, ker pozna njenega I, pa sta se prejšnji teden menila. Upam, da so Lukca porihtali in da sta že doma in da so vsi zdraviuser posted image user posted image user posted image

Ojoj, , res upam, da sta oba že doma in da je z Lukcem vse dobro. Smrček, mislim nate. Ko boš lahko se javi.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.12.2008 21:34:55   
skuštrana
Smrčka, ojej, a ni ravno nedavno bila v bolnici? A sedaj sta spet ali kakouser posted image user posted image   Samo da bo vse ok...

Dali, odpre mi na linku milijon trebuhov, povej kje je tvoj - stran, da ne iščem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.12.2008 21:35:25   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Snorči, poenostavi si življenje! Ne tolk likat, ne tolk strečt dedcem. Še vedno boš enkratna žena in mama in prijateljica nas vseh user posted image

Tole je pa čisto res, se popolnoma strinjam s tabo.
Snorči, malo se poskušaj sprostit, malo manj bodi natančna in kakšen prahec spreglej. Boš dosti lažje funkcionirala, če ne boš tako napeta in živčna. Naredi nekaj zase in za svojo dušo. user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.12.2008 22:11:35   
Dali*

Smrčka, ojej, a ni ravno nedavno bila v bolnici? A sedaj sta spet ali kakouser posted image user posted image   Samo da bo vse ok...

Dali, odpre mi na linku milijon trebuhov, povej kje je tvoj - stran, da ne iščem user posted image

Link je v podpisu. PDP imam pa 18.3.2009.

Jaz se selim po Celju in okolici...ker sem v B in da mi ni dolgčas sem na hribčku v hiši pri mami, ker eno stanovanje oddava 1.1., v drugega se pa seliva...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 2.12.2008 22:21:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.12.2008 23:38:28   
žanek
Naty-Taja in Meggi, čestitke za god user posted image .

Smrčka ojoj, držim pesti, da sta že doma in da je vse ok user posted image !

Snorlax, user posted image . Te čist razumem, tudi jaz sem bila full preveč natančna, se je kr težko odvadit user posted image . Ko se je pa Ž. rodil, sem si pa rekla konec in si poenostavila življenje. Prideš na srečanje 12.12? Te bomo takoj v dobro voljo spravile, a ne punce?

Skabi, imaš ZS.

Medtem, ko sem iskala Dali za glasovanje, sem našla še našo Janči tam. Glasova oddana. Obe sta dobili čisto 5 user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 2.12.2008 23:43:40 >

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
3.12.2008 11:00:38   
HuAnita
Maek Muri bo v celjskem gledaliu 27. 12. ob 16. uri, to je sobota, naj samo povem, da sem imela 'predkupno' pravicouser posted image  -- tako da sem rezervirala en kup kart, zdaj jih imam e na voljo 2. So pa po 6 eur, tako da katera mi prva polje ZS, bo mlela.user posted image  - dobi karte. Zdaj e si katera res mono eli, lahko poskusim e kakno zdreti....

Moj M. ima pa danes RD, pa e ena znanka, letos bo darilo bolj skromno, bolj v naturalijah, samo e to bo bolj voh, ker je ravno M prilauser posted image  

Meggi - mi e kar akamo, da nam sporoite, kdaj za user posted image  boste kak vikend doma. Ko se e tolik asa dobivamo, evo, zdaj pa vi glumite.

Skabi, bom jaz zaloila, ali e ti napiem na ZS t. mojega rauna, pa mi nakae denar. Meni je vseeeno, minus je itak minususer posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.