|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
3.12.2008 11:06:30   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Snorči, poenostavi si življenje! Ne tolk likat, ne tolk strečt dedcem.  e vedno boš enkratna žena in mama in prijateljica nas vseh user posted image

Tole je pa čisto res, se popolnoma strinjam s tabo.
Snorči, malo se poskušaj sprostit, malo manj bodi natančna in kakšen prahec spreglej. Boš dosti lažje funkcionirala, če ne boš tako napeta in živčna. Naredi nekaj zase in za svojo dušo. user posted image

Snori, jaz te pa tekam. Mislim, da sva obe ista tipa loveka. In potem, ko ti vse uide iz rok, bentim in sem tena, ampak ne, da bi si olajala. Kaj e, preve berem forume in zgodbe o idealnih mamah, ki itak da vse z levo roko opravijo - slubo, deco, gospodinjstvo, e sebe uspejo popedensti v nulo, tako da lovek res zapade v eno krizo, ne? user posted image  
Drugae pa - reeeeeeeelax, a ne, to si tudi jaz govorim, samo bolje ni ni...user posted image

Drugae sems e pa zgoraj zatipkala - gre za Maka Murija!!!!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
3.12.2008 11:12:48   
HuAnita
Mislim, zdaj so mi e iz patentnega urada poslali, da sem nepismena!!!!!!

MAEKM MURI, pa e en kup , , jev manjka!!!!user posted image

Grem raji delat!user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
3.12.2008 19:40:48   
Jančika_
Skabi, mi boš povedala. Me zanima, ker sama temu ne pridem do dna. Sem prav žalostna na trenutke. Saj ve, da ga sračka, ampak spremeni pa nič.

Upam, da je s Smrčko in Lukcem vse OK.

Tule je pa moj pauhič, če se kateri da kliknit: http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=118237 Je bil kr konkreten, madoniš. Ko tole pogledam, mi je bolj jasno, zakaj je tak težko po nosečnosti še imet normalen trenuhuser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
3.12.2008 19:53:16   
Ropotuljica
Jančika, pri nama so hudi boji. Saj veš ... Ampak moram ti povedat, da vse, zaradi česar sva se toliko prepirala, je zdaj za 720 stopinj boljše.
Skabi, če boš jančiki kaj napisala, se priporočam tudi jaz. Saj veš ...

Kolikor vem, je Smrčka že kar nekaj časa doma (razen če ni spet v bolnici).  Z Lukcem je bila notri 10 dni, ker je težko dihal. Ima pa kar probleme - mislim, da ta večja dva hodita izmenično v vrtec, ves čas je vsaj eden doma. Razmišlja, da bi Anjo vzela iz vrtca, ker je preveč bolna.

Skuštrana, vse najboljše!!! Tvoj M je pa pravi menedžer - vse, kar je napisal: Dogovorili smo se! user posted image Pa je stvar rešena.

Darja33, kako kaj tvoje zaobljube? Nič ni videt, da bi se držala tistega "bom mama, žena, gospodinja in ne vem kaj vse si si še zdala".

Darja33, zakaj mam čist trd vrat, ko ga zasučem, mi pa kar poka notri? A me že pobira al kaj?

Snorlax, kaj je res s tabo? Sem malo prebrala za nazaj, pa nisem našla, kaj si napisala. Podnapisa pa tudi nimaš več. Dej no, drži se, če rabiš kako pomoč, pa povej.

Kaj sem še pozabla napisat?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
3.12.2008 20:04:40   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

..., je zdaj za 720 stopinj boljše...

Torej je vse isto! user posted image Zdej si pa ti na mojem področju...user posted image

Drugače pa sam en lep pozdrav od mene, ker se mi ne da več bit pokonci!

MONTIGNAC

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
3.12.2008 20:52:07   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Darja33, zakaj mam čist trd vrat, ko ga zasučem, mi pa kar poka notri? A me že pobira al kaj?

Jej, Ropotuljica, pri meni se je tako začelo...z vratom, dons pa že kašljam kot kak star čiko, da se kar davim zraven. Ma ne vem, kaj je to, mogoče nas pa res EMŠO že mal šlata od zadajuser posted image  A si bla dons kaj na fitnesu? Jaz imam jutri aerobiko z malim, pa dvomim, da bom šla, zaradi kašlja. Če se mal zadiham, me hoče kar pretrgat. Po nasvetu naše dohtarce pijem en sirup, ampak bom morala prešaltat na domače zvarke (si bom cukr na šnopcu prežgala), jutri pa še kakšen čaj z rumom (tud po nasvetu te iste dohtarceuser posted image )

Drugače pa vidim, da imate sem ter tja mal problemov z vašimi slabšimi polovicami. Midva pa sploh ne morva imet problemov, ker se zadnje čase redko srečavauser posted image  Včeraj in jutri ima dnevno izmeno (12 urni šiht), v petek popoldne in soboto dopoldne gre na faks, dons ko je pa celo ob 17ih domov prišel, pa je že čez eno uro šel na rokometno tekmouser posted image , pol pa še na en pir, ker tekma se je menda že končala, pa še celjani so za piko zgubiliuser posted image . Vendar, če sem čisto iskrena, mu te tekme niti ne zamerim, saj res nikol ne hodi ven, pa tale izredni študij tudi ni baš neka zabava. Bo že bolje, si mislim. Po mojem že takoj, ko bom tudi jaz začela delat. Rabim neko zaposlitev, ki ne bo vključevala plenic, kašic, gospodinjskih opravil... pa upam, da me razumete

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 2356
3.12.2008 20:52:07   
teta beta
user posted image Naty-taja, jaz še poštudirala ne bi, da je to 2x360... oz. isto

Drugače vam pa samo pomaham in grem pod tuš in v posteljo. Nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
3.12.2008 21:29:57   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

HuAnita, ti dam jaz potrdilo, da si pismena: med prenovo strani so šumniki štekali, nisi ti kriva. Karte za MM pa že imamo, pelje moja mama Vaskota. Ga je že lani, pa od viška glava ne boli. Mater, zdej gruntam, če bi tamalega tudi peljalauser posted image . A ti boš peljala Petjeka? Si upašuser posted image ? Še imaš tisti dve karti?

V petek je pa v Hermanu Mojca Pokrajculja in prihod Miklavža. Gremo vsi štirje, tudi že imamo karte.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
4.12.2008 5:14:01   
snorlax
Jutro! user posted image

Nimam cajta kaj dosti pisat. Se beremo drugič.

Lep dan!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
4.12.2008 8:09:12   
skuštrana
Janči, zakaj pa ne bi peljala Kajčija...Mi2 bova Arsota peljala na lutke, neki o Božiću, pa če mu ne bo ok, bo šel M z njim ven..Ali pa jaz.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
4.12.2008 8:45:12   
Dali*
Ali ima katera izkušnje s tem jogijem? Je najbolj prodajen v BC.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

Otroška Vzmetnica Baby Alergo 60 X 120 Cm - Lagea 

user posted image
Cena:
75,99 € / 18.210,24 SIT

Akcija:
66,39 € / 15.909,70 SIT user posted image  

jedro: ekološko neoporečna pena,
antialergijska, antibakterijska, snemljiva pralna prevleka,
obdelana s postopkom, ki onemogoča pojavljanje plesni in mikroorganizmov,
višina: 12 cm.

(odgovor članu Jančika_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2361
    4.12.2008 8:46:15   
    Dali*
    No, ali pa katero drugo vaše priporočilo, izkušenih mamic...

Hvala!

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2362
    4.12.2008 8:57:02   
    barika
    DAli, midva sva mu kupila dormea, je od vseh teh iz BC-ja še najboljše zgledal in deloval. Mali nima latoflexa, ga pa (jogi) vsak teden zračim.

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2363
    4.12.2008 9:40:17   
    Jančika_
    IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
    Janči, zakaj pa ne bi peljala Kajčija...Mi2 bova Arsota peljala na lutke, neki o Božiću, pa če mu ne bo ok, bo šel M z njim ven..Ali pa jaz.

Do zdaj smo še vedno šli ven. Vsakič. Na otvoritvi razstave našega vrtca v Hermanu recimo je pel zborček, super so bili - malega pa je zanimalo manj kot nič in je hotel zunaj golobe preganjatuser posted image . In mi je malo bedno kupovat 4 karte, če lahko dve potem direkt stran zabrišemo. Pa saj še pri risanki ne zdrži. Dve kratki pogleda, pri tretji pa že salte dela in pikira s kavča na glavo. Nalaščuser posted image . No, bomo videli zdaj v petek, če bo zdržal pri Mojci Pokrajculji.

Joj, včeraj smo izjemoma šli vsi skupaj v Planet, ker je imel Joe opravke (drugače nikoli ne hodimo sploh v centre). In to se je potem zavleklo in tako sem morala eno uro sama tam sredi tistega rumla pazit, da mi mulca nista kam pobegnila. Skoraj bi se mi zmešalo. Zvečer sem bila tako scuzana, da niti TV nisem mogla gledati. Oči sem imela spredaj, zadaj, levo, desno. Vasja se je ves čas drl, ker mu je Kajči vzel en avto (od šestih - in potem se seveda tudi s preostalimi petimi n mogel sploh igrat in je raje tulil), Kajčiju se je pa spipalo in je šibal diagonalno čez "križišče" pri New Yorkerju in nazaj kot sneta sekira. Ko sem ga končno uspela prepričat, da je fural tisti ukradeni avtek po klopci (na kateri je imel avtocesto že Vasja, čepraj je avte samo postavil in se potem drl poleg njih), se je prišel prav tja usest en tip in ga je mali prav vehementno in na glas nadrl: TAN!!! (stran). Tipa je kr odneslouser posted image . Ne, nismo kmeti za v mesto. Potem imajo seveda na vsaka dva metra postavljen nek mamljiv aparat, v katerega flikneš en evro, ven pa dobiš super duper plastik fantastik obesek za ključe ali kaj podobno koristnega. Pa štant z bonboni, pa avto na žetone, pa še pa još. Da se ti spipa. Nikoli več, resno.

Dali, ne vem, če je to točno tisto ležišče, je bilo pa od Lagee in kao super in oh in sploh - no, jaz sem ga nesla nazaj in zamenjala, ker se je malemu pod glavo naredila luknja v peni, ki ni izginila niti po dveh tednih, čeprav sem ležišče obrnila. Lagee vsekakor ne mislim več kupit.

Eh, grem pospravit, če eno uri pride baje cenilec. Predvidevam, da je vljudno, če ima plac, da se lahko za mizo vsede.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.12.2008 9:41:08 >

(odgovor članu skuštrana)
    Neposredna povezava do sporočila: 2364
    4.12.2008 11:34:45   
    Ropotuljica
    Ja, Naty-Taja, drži, da je isto, sam dvakrat je pretlačeno user posted image user posted image

Jančika, sem pa včeraj študirala, da sem mogoče malo neumno napisala tisto o prepiranju. Seveda nisem mislila, da bi se vidva morala prepirat, hotla sem samo rečt, da jaz pač pi--im in potem se pičiva in spičiva do konca, ampak potem je pa v redu (potem pa kaj drugega najdem). Mogoče bi mu morala kdaj bolj jasno, bolj odločno dat vedet, kako in kaj. Tudi če si ti doma, to ne pomeni, da je pa res čisto vse na tebi.

(odgovor članu Naty*Taja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2365
    4.12.2008 11:39:32   
    Ropotuljica
    Jančika, kje najdem informacije o otroških prireditvah v decembru? Tole na internetu je en sam d... Nič ne najdeš.

Neposredna povezava do sporočila: 2366
    4.12.2008 12:13:18   
    Jančika_
    Ropotuljica, jaz tudi nič ne najdem na netu, prav bedni souser posted image . Mi dobivamo mejle iz Hermana, pa moja mama verjetno v službi izve. Mogoče HuAnita ve, kje bi se dalo kaj pogledat. Zadnji mejl iz muzeja sem že izbrisala.

Saj sem razumela, kaj si hotela povedat. Midva se nič kaj ne pičiva, sva se nekako naučila fajn pogovarjat, tule se pa vrtiva v krogu. Me tudi nič ne moti, da je doma vse na meni, tako sva se pač dogovorila in je to trenutno moje delo, moti me pa, da se za druge razdaja do konca, ne spi, mi pa potem gledamo enega sesutega in utrujenega Joeja. Trenutno je tako daleč, da me skrbi za njegovo zdravje. Saj obstajajo ljudje, ki funkcionirajo s še manj spanja, ampak on pač ni med njimi.

Pismo, zdaj sem pa bajto speglala, cenilca pa od nikoderuser posted image . No ja, vsaj čisto imamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2367
    4.12.2008 13:35:31   
    Dali*
    ejla,

zdi se mi da je ena izmed vas imela reklamo za Babyvac aspirator za nosek, pa se ne spominim, katera je imela to v podpisu...

al pa sem se zmotila...ena tle na RR vem da je...

(odgovor članu Janeja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2368
    4.12.2008 13:40:46   
    Jančika_
    Dali, rija je to, tule jo najdeš: http://www.ringaraja.net/forum/m_3471706/mpage_1/key_/tm.htm#3471750

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2369
    4.12.2008 13:44:49   
    HuAnita
    IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

HuAnita, ti dam jaz potrdilo, da si pismena: med prenovo strani so šumniki štekali, nisi ti kriva. Karte za MM pa že imamo, pelje moja mama Vaskota. Ga je že lani, pa od viška glava ne boli. Mater, zdej gruntam, če bi tamalega tudi peljalauser posted image . A ti boš peljala Petjeka? Si upašuser posted image ? Še imaš tisti dve karti?

V petek je pa v Hermanu Mojca Pokrajculja in prihod Miklavža. Gremo vsi štirje, tudi že imamo karte.

Jančika, imam samo še eno karto, ampak lahko skočim rezervirat še kakšno - jap, jaz peljem oba, se je še ati javil, da bi šel zraven - me prav zanima, ko bo res tisti dan, če se ne bo raje izoginluser posted image   Drugače pa tudi Capinka je že bila lani, malemu se pa itak že meša, samo om Muliju še govori, mislim, kot da je bil zraven laniuser posted image , tako da ga bom pač vzela zraven, če bo pa težil, pa bova odšla - saj vas bo, kaže, en kup znanih zraven, pa boste popazile na Capinko. Ampak ob pisanem dogajanju, pesmih, plesu, dvomim, da bo zloćkota prijelo. ...

Ju3 bi ju tudi jaz kam peljala na Miklavža, pa kmetica delam, M. pa tudi, tako da... Pa itak je še mali 'rahel', se ravno odločam, če bi ga še imela dopoldne doma - ker grem popoldne delat -pa ga potem pred službo peljem k mami, ali bi ga dala v vrtec. Misslim, da mu nič več ne 'fali', le disciplina, ki vlada v vrtcuuser posted image   Ima pa še malo vneto učko od prehlada, ampak ni gnojno in je bistveno boljše kot včeraj....

Glede debate o naših partnerjih - jaz res skoraj nič ne morem reči čezenj, zato pa me moti vsaka dlaka. user posted image user posted image  In jo vneto iščem, sploh takole, pred in ob M. user posted image   Vse sva se pač vnaprje dogovorila, mene pa potem jezi, ker mi valda en kup obveznosti zraven ne zlaufa in potem bentim njemu. Tako da jaz priznam, da imam fajn dedca, v 98 % pa sem tečna jaz... Ampak pri stistih 2 % mu pa tudi dihati ne damuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2370
    4.12.2008 13:49:56   
    HuAnita

. Ne, nismo kmeti za v mesto. Potem imajo seveda na vsaka dva metra postavljen nek mamljiv aparat, v katerega flikneš en evro, ven pa dobiš super duper plastik fantastik obesek za ključe ali kaj podobno koristnega. Pa štant z bonboni, pa avto na žetone, pa še pa još. Da se ti spipa. Nikoli več, resno.

user posted image user posted image user posted image   Tako nekako, ja. Hvala tu bog, nismo edini! user posted image user posted image user posted image
    In mene keramičar ob 7.00 pošlje po fuge v Merkur, ker jih je pozabil kupiti, jaz vsa živčna, veš de deco prej auf, da smo ja ene 7.15 uspeli biti pred Merkurjem, nakar ugotvim, da s eodpre ob 8.00 - razen za veleprodajo ob 7.00. Ampak vlada eni mamici z 2 nabritima niso mogli dati tiste ene katle fug, sem ju peljala v vrtec, pa nazaj v Cjele, pa spet 8 km severno... Eh. In potem sem valda ves dan živčna, tečna, pa me ati zvečer še upa tipati, kaj mi je....user posted image

Ropotuljica, jaz dobivam vse njihove maile na služ bei mail, če mi tvojega napišeš na ZS, ti lahko ju3 prepošljem, mislim pa, das e lahko naročiš na info (maile) tudi na njihovi speltni strani....

(odgovor članu Jančika_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2371
    4.12.2008 14:03:08   
    Dali*

Dali, rija je to, tule jo najdeš: http://www.ringaraja.net/forum/m_3471706/mpage_1/key_/tm.htm#3471750

Hvala Jančika RR za info...

(odgovor članu Jančika_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2372
    4.12.2008 14:03:59   
    Dali*
    Ravnokar sem na radiu slišala, da se vsako soboto v decembru dogaja v Celjskem domu. Vse info na www.tic.si.

(odgovor članu HuAnita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2373
    4.12.2008 20:22:27   
    skuštrana
    Mi smo se pa ravno vrnili iz Miklavževanja v našem selu user posted image in jih moram res pohvalit..Prvo in drugošolci so jim pripravili predstavo, pevske zbor, lutke in tako, potem so pa dobili od Miklavža darila. Jaz sem mislila, da bo kaj majhnega,kakšna čokolada, potem sta pa oba dobila darilo da smo ga komaj domov nesliuser posted image Še dobro, da imamo velik avto..

Jančika, Liza je bila ista kot Kajči. Je ni nič zanimalo, kakšne risanke, 3 min pa konecuser posted image Lutke in risanko (recimo 20min) lahko šele sedaj pogleda do konca, medtem ko Arsena vse to full zanima... Danes je gledal lutke kot da so ne vem kaj user posted image

Otroci in trgovski center - uf, potem si res izmozgan kot da si maraton prelaufal user posted image Samo nama drugega ne preostane, pač nimamo varstva...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2374
    4.12.2008 20:34:07   
    skuštrana
    Aja, vzmetnica - mi imamo kokosovo, super zadovoljna user posted image  

(odgovor članu HuAnita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
    Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
    Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
    Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.