HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mislim, zdaj so mi e iz patentnega urada poslali, da sem nepismena!!!!!! MAEKM MURI, pa e en kup , , jev manjka!!!! Grem raji delat! HuAnita, ti dam jaz potrdilo, da si pismena: med prenovo strani so šumniki štekali, nisi ti kriva. Karte za MM pa že imamo, pelje moja mama Vaskota. Ga je že lani, pa od viška glava ne boli. Mater, zdej gruntam, če bi tamalega tudi peljala . A ti boš peljala Petjeka? Si upaš ? Še imaš tisti dve karti? V petek je pa v Hermanu Mojca Pokrajculja in prihod Miklavža. Gremo vsi štirje, tudi že imamo karte. Jančika, imam samo še eno karto, ampak lahko skočim rezervirat še kakšno - jap, jaz peljem oba, se je še ati javil, da bi šel zraven - me prav zanima, ko bo res tisti dan, če se ne bo raje izoginl Drugače pa tudi Capinka je že bila lani, malemu se pa itak že meša, samo om Muliju še govori, mislim, kot da je bil zraven lani , tako da ga bom pač vzela zraven, če bo pa težil, pa bova odšla - saj vas bo, kaže, en kup znanih zraven, pa boste popazile na Capinko. Ampak ob pisanem dogajanju, pesmih, plesu, dvomim, da bo zloćkota prijelo. ... Ju3 bi ju tudi jaz kam peljala na Miklavža, pa kmetica delam, M. pa tudi, tako da... Pa itak je še mali 'rahel', se ravno odločam, če bi ga še imela dopoldne doma - ker grem popoldne delat -pa ga potem pred službo peljem k mami, ali bi ga dala v vrtec. Misslim, da mu nič več ne 'fali', le disciplina, ki vlada v vrtcu Ima pa še malo vneto učko od prehlada, ampak ni gnojno in je bistveno boljše kot včeraj.... Glede debate o naših partnerjih - jaz res skoraj nič ne morem reči čezenj, zato pa me moti vsaka dlaka. In jo vneto iščem, sploh takole, pred in ob M. Vse sva se pač vnaprje dogovorila, mene pa potem jezi, ker mi valda en kup obveznosti zraven ne zlaufa in potem bentim njemu. Tako da jaz priznam, da imam fajn dedca, v 98 % pa sem tečna jaz... Ampak pri stistih 2 % mu pa tudi dihati ne dam
|